Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 2 votes

Death Note

• Please log in to reply
2705 replies to this topic

#301 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 17 March 2007 - 22:50

Hello!!! επειδή το βλέπουμε δεν σημαίνει οτι διαβάζουμε και το μανγκα ...
yo Hajime.. ποια στον @ΙΙ@ είναι η οσάκα;

#302 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,137 posts

Posted 17 March 2007 - 22:56

Uwah, λέω Major Spoiler κι'εσυ το πατάς; Πας γυρεύοντας. XD

Οσο για την Osaka, δές αυτό για να μάθεις. :bleh:

Azumanga Daioh

LfNX0dh.png

#303 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 posts

Posted 18 March 2007 - 02:33

Άσχετο απλά να αναφέρω πώς βγήκε η δεύτερη ταινιά σε dvdrip με eng subs :D [μόλις το είδα, σόρρυ αν το έχει αναφέρει κάποιος άλλος ο.ο' ]

:o :o :o *have to dl it* :o :o :o

/r/ torrent NOW.-

x2 ;)

Posted Image

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#304 vasilisk

vasilisk

Anime Professional

• Members
  • 670 posts

Posted 18 March 2007 - 02:35

ξερουμε μεχρι ποιο επεισοδιο ειναι η δευτερη ταινια? μιας και η πρωτη ηταν περιπου μεχρι το 10
Posted Image

#305 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 18 March 2007 - 03:12

Μπορείτε να δώσετε κανά link για τις ταινίες γιατί τις έχω βρει σε κάποια torrent site αλλά δεν ξέρω αν έχουν υπότιτλους

#306 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,808 posts

Posted 18 March 2007 - 10:06

http://isohunt.com/download/17526775/DEATH+NOTE+2+THE+LAST+NAME

και σε περίπτωση που δεν έχει subs ή είναι τίποτα με chinese subs ή κορεάτικεσ φώνες
http://www.opensubtitles.org/en/subtitles/3110896/desu-noto-the-last-name-en [αγγλικοι υπότιτλοι]
http://isohunt.com/download/16559945/Death+Note+Last+Name [το raw της ταινίας αν και μου φαίνεται ότι αυτό εδώ είναι απο τιβι:sick:]
rsrGbGx.gif

#307 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 19 March 2007 - 00:26

Το κουμπακι του spoiler δεν το ξερω...γιατι δεν θεωρησα οτι αυτο που ειπα ηταν κατι το οποιο δεν το ξερατε ηδη...παρ'ολα αυτα δεν το ξερω γιατι ειμαι καινουρια εδω, και στα υπολοιπα φορουμ που ειμαι, τα πραγματα ειναι πιο απλα...δειρτε με λοιπον....παραδινομαι στην "θεια" κριση σας...

#308 NotaniceGuy

NotaniceGuy

Anime Newbie

• Members
  • 54 posts

Posted 19 March 2007 - 04:37

Εντάξει δεν πιστεύω ότι ήταν και κανένα τρελό spoiler ότι όλα είναι στο σχέδιο του Light! Γιατί παρόλο που δεν διαβάζω το manga ακόμα και εγώ το έχω καταλάβει... ο light ξέρει τα πάντα! Έχει προβλέψει τα πάντα! Είναι παντογνώστης, ξερόλας, ο τύπος που θέλεις να δείρεις επειδή σε τσαντίζει που ξέρει πάντα περισσότερα από σένα. Τον μισώ τον Light, αλήθεια...τον μισώ!

#309 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 19 March 2007 - 17:37

Ευχαριστώ Hazuki για τα link.Και Matsu μην φοβάσαι σκυλί που γαυγίζει δεν δαγκώνει.Απλώς να είσαι λίγο πιο προσεκτική στο μέλλον.

#310 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 20 March 2007 - 17:04

Το κουμπακι του spoiler δεν το ξερω...γιατι δεν θεωρησα οτι αυτο που ειπα ηταν κατι το οποιο δεν το ξερατε ηδη...παρ'ολα αυτα δεν το ξερω γιατι ειμαι καινουρια εδω, και στα υπολοιπα φορουμ που ειμαι, τα πραγματα ειναι πιο απλα...δειρτε με λοιπον....παραδινομαι στην "θεια" κριση σας...

Τελικά την συμπαθώ πολύ αυτή την κοπέλα..

Εντάξει δεν πιστεύω ότι ήταν και κανένα τρελό spoiler ότι όλα είναι στο σχέδιο του Light! Γιατί παρόλο που δεν διαβάζω το manga ακόμα και εγώ το έχω καταλάβει... ο light ξέρει τα πάντα! Έχει προβλέψει τα πάντα! Είναι παντογνώστης, ξερόλας, ο τύπος που θέλεις να δείρεις επειδή σε τσαντίζει που ξέρει πάντα περισσότερα από σένα. Τον μισώ τον Light, αλήθεια...τον μισώ!

Σιγά ρε L που το κατάλαβες αμέσως.... Ασε μας μωρές..... Εσένα ακόμη δεν σε συμπαθώ και μόνο που έγραψες αυτό τώρα.. μου απόδειξες οτι θα περάσει πολύς καιρός μέχρι να σε συμπαθίσω.... αν δεν σε έχω γράψει στο Death Note μου μέχρι τοτε :bleh::bleh::bleh::bleh::bleh:

Τελικά η animeclipse τι έπαθε και δεν έχει ανεβάσει ακόμη τα 20-21 ? οεο?

#311 Quajafrie

Quajafrie

I dance modestly.

• Members
  • 523 posts

Posted 20 March 2007 - 17:49

Βασικά και 'μένα αυτονόητο μου φαίνεται ότι όλα είναι μέρος του σχεδίου του Light, γιατί δηλαδή να
Spoiler: ep16
χωρίς να υπάρχει κάποιος λόγος;

#312 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 20 March 2007 - 18:38

Τελικά την συμπαθώ πολύ αυτή την κοπέλα..

Μη βιαζεσαι να με συμπαθησεις ακομα κοπελια....η απαντηση μου καθε αλλο παρα υποτακτικη ηταν...μαλλον ειρωνικη θα το ελεγα, παρ'ολα αυτα, μη βαρατε για ενα λαθος...στο εξης δε θα λεω τιποτα απ'οτι ξερω...

#313 Ryuky

Ryuky

Indictee, The

• Members
  • 56 posts

Posted 20 March 2007 - 21:04

Αποκλείεται ο Light να άφησε τον Ryuk και τις αναμνήσεις
από το Death Note να φύγουν αν δεν είχε σχεδιάσει το πως θα ανακτήσει την δύναμη του Kira, επομένως είναι αυτονόητο οτι όλα είχαν σχεδιαστεί από τον Light.
:shock:

#314 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 20 March 2007 - 21:21

Μη βιαζεσαι να με συμπαθησεις ακομα κοπελια....η απαντηση μου καθε αλλο παρα υποτακτικη ηταν...μαλλον ειρωνικη θα το ελεγα, παρ'ολα αυτα, μη βαρατε για ενα λαθος...στο εξης δε θα λεω τιποτα απ'οτι ξερω...

καλά ντε μη βαράς, και δεν θεώρησα υποτακτική την απάντηση σου...

Τεσπα.. απλά τελικά να νιοθω ηλίθια που δεν το κατάλαβα απο μόνη μου;

#315 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,137 posts

Posted 20 March 2007 - 21:50

Απονήρευτη είναι πιο χαριτωμένο.

LfNX0dh.png