Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 2 Ψήφοι

Death Note

• Please log in to reply
2705 replies to this topic

#2626 Regina

Regina

Paladin

• Members
  • 54 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάρτιος 2011 - 20:11

Επιτέλους πήρα την τρομερή και φοβερή απόφαση να ξαναδώ τη σειρά μιας και την μνήμη μου την κηδέψαμε αμέσως μετά τη γέννησή μου. Η άποψή μου παραμένει ακριβώς η ίδια. Η πρώτη δωδεκάδα επεισοδίων παραμένει άκρως υπερτέλεια και φαντασμαγορική σε σημείο να τραβάς τα μαλλιά σου από την εξωπραγματική συνοχή για τα ιαπωνικά δεδομένα. Βασικά τα πρώτα επεισόδια είναι τόσο άψογα μελετημένα που κάθε τόσο μου ερχόταν να πάρω το πρώτο αεροπλάνο για Ιαπωνία και να ζουμπήξω τον mangaka ως ένδειξη ευγνωμοσύνης εως ότου να σκάσει. Αφότου όμως ο Light
Spoiler:
η σειρά κάνει μια κοιλιά ίσα με του Βενιζέλου κι αφότου
Spoiler:
απλά συνεχίζει κανείς να βλέπει τη σειρά απλά για να δει πως στο καλό θα καταλήξει όλο αυτό :Ρ Ε, κι αν αυτός ο κάποιος είναι Kira fangirl όπως εγώ του ρχεται να πάρει τον υπολογιστή και να τον φέρει στο κεφάλι του γείτονα. :P Η μάλλον στον αχυρώνα της Misa που κάποιοι επιμένουν να αποκαλούν εγκέφαλο. Γκουχ, γκουχ. Αντικειμενικά μιλώντας όμως η σειρά αξίζει ως ιδέα και πρέπει να ανήκει στη λίστα των must see κάποιου.

Mirrors_Edge_Signature_by_aose.jpg

We don't exactly fit in. Anywhere. And we've made that our greatest strength

#2627 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2011 - 19:02

εχω μια ερωτηση που ηθελα να την κανω εδω και καιρο,γιατι το dn θεωρειται shounen και οχι seinen??

#2628 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2011 - 19:07

Γιατί έγινε serialized στο WSJ, περιόδικο για shounen.
Επίσης άμα θεωρείς αυτό seinen, που να δεις τα κανονικά seinen.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#2629 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2011 - 19:24

Γιατί έγινε serialized στο WSJ, περιόδικο για shounen.
Επίσης άμα θεωρείς αυτό seinen, που να δεις τα κανονικά seinen.

ναι αυτο το'ξερα αυτο που δεν πολυκαταλαβαινα ειναι γιατι το δεχτηκε η jump μιας και ηταν αρκετα dark και γιατι οι mangakas του το'δωσαν εκει....αλλα λογικα καταλαβαν και οι δυο πλευρες ποιο ηταν το συμφερον τους $$$

#2630 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2011 - 19:48

ναι αυτο το'ξερα αυτο που δεν πολυκαταλαβαινα ειναι γιατι το δεχτηκε η jump μιας και ηταν αρκετα dark και γιατι οι mangakas του το'δωσαν εκει....αλλα λογικα καταλαβαν και οι δυο πλευρες ποιο ηταν το συμφερον τους $$$

Αν εβλεπες τι αλλη σαπιλα εβαζαν στο jump πριν μερικα χρονια, δε θα το ελεγες αυτο. (πχ Jojo's Bizzare adventure, Hokuto no Ken νομιζω)
Το Death note εξακολουθει να ειναι αρκετα casual για να θεωρηθει shounen, το dark και το ξε-dark δεν εχει τοση σχεση.
Εξαλλου, αμα δεν ηταν shounen, δε νομιζω να ηταν τοσο αφορητα δημοφιλες στους εφηβους...

O6rrvsU.jpg

#2631 Zeroloke

Zeroloke

Manwe

• Members
  • 182 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2011 - 19:52

Ουτε shounen ουτε seinen θα το ελεγα εγω. Το θεωρω κατι αναμεικτο και απο τα δυο γιατι και ειναι τοσο δημοφιλες στους εφηβους αρα μπορει να θεωρηθει και λιγο shounen αλλα εχει και μια σοβαροτητα που σαφως αλλα shounen δεν εχουν...

#2632 Giorgosdbz

Giorgosdbz

Κάποιος

• Members
  • 307 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάρτιος 2011 - 16:50

Για μένα είναι από τα καλύτερα ανιμες..δεν είναι άλλωστε τυχαίο το ότι το παρακολουθεί τόσος κόσμος...
"Love the Life you Live, Live the Life you Love"

#2633 DeLGaDo

DeLGaDo

Apapapa

• Members
  • 420 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάρτιος 2011 - 18:41

Για μένα είναι από τα καλύτερα ανιμες..δεν είναι άλλωστε τυχαίο το ότι το παρακολουθεί τόσος κόσμος...

Φυσικά και είναι :)

#2634 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάρτιος 2011 - 19:06

Θα συμφονησω οτι ειναι καταπληκτικο αλλα το οτι κατι το βλεπει πολυς κοσμος στις μερες μας δεν σημαινει ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!

sc5bab.jpg

#2635 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 23 Μάρτιος 2011 - 19:14

Θα συμφονησω οτι ειναι καταπληκτικο αλλα το οτι κατι το βλεπει πολυς κοσμος στις μερες μας δεν σημαινει ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!

Aκριβως αυτο θα ελεγα και εγω, αν και το εχω ξαναπει.
Τo Death Note ειναι μια εξαιρετικη σειρα, αλλα το οτι το βλεπει τοσος κοσμος ειναι πιο πολυ αρνητικο για το anime.
Συνηθως τα πιο δημοφιλη anime παιρνουν την ταμπελα του εμπορικου και mainstream, οποτε οι πιο προχωριμενοι fans τη σνομπαρουν και προσπαθουν να βρουν πολλα αρνητικα στη σειρα.
Αυτο καπως το καταλαβαινω, αλλα το προβλημα με το Death Note ειναι οτι δεν προσπαθησε ποτε να γινει τοσο δημοφηλες, και να προσελκυσει συγγεκριμμενα τους εφηβους.
Εγω παντως χαιρομαι που την ειδα πριν γινει τοσο διαδεδομενη, και επομενως καταφερα να αποφυγω καθε ειδους spoiler, τα οποια τωρα πια εχουν γινει σχεδον αναποφευκτα στη συγγεκριμμενη σειρα.

O6rrvsU.jpg

#2636 mirana_neko

mirana_neko

Daddy's little girl, all grown up,terrorizing the world...

• Members
  • 508 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2011 - 16:56

Δεν ξερω αλλα για μένα το DN ηταν απλα ένα καλο αλλα overated anime...Ειδικα τα τελευταια 10 επεισοδια
Spoiler:
τα είδα με πολυ κόπο γιατι εχασα εντελως το ενδιαφερον μου..Και η μεγαλυτερη ξενερα απ'ολα ηταν το τελος...

#2637 Jimking

Jimking

Anime Amateur

• Members
  • 134 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2011 - 17:06

Δεν ξερω αλλα για μένα το DN ηταν απλα ένα καλο αλλα overated anime...Ειδικα τα τελευταια 10 επεισοδια

Spoiler:
τα είδα με πολυ κόπο γιατι εχασα εντελως το ενδιαφερον μου..Και η μεγαλυτερη ξενερα απ'ολα ηταν το τελος...

Συμφωνώ,
Spoiler:
Στην αρχή ήταν τέλειο. Μετά σταμάτησε να μου κεντρίζει το ενδιαφέρον να μην διαβάζω για να το βλέπω. :P

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nighteyes: 25 Απρίλιος 2011 - 07:21
spoiler tag added

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2638 Hiken no Angeru

Hiken no Angeru

Anime Amateur

• Members
  • 79 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2011 - 18:31

Spoiler:

+φωνω ότι το death note έχασε πολύ μετά
Spoiler:
αλλά δεν θα το έλεγα ποτέ
overated anime!!!Βέβαια απόψεις είναι αυτές και απολύτως σεβαστές!!!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nighteyes: 25 Απρίλιος 2011 - 07:22
spoiler tag added

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2639 spyrosw9

spyrosw9

Dark Strategist

• Members
  • 16 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2011 - 22:06

Spoiler:

Όντως το death note overrated δεν το λες.Το ακριβώς αντίθετο μάλιστα,πιστεύω πως ήταν υπερβολικά καλό.Για εμένα πάντως ο mangaka του είναι ιδιοφυία.Φυσικά ο καθένας έχει διαφορετικό γούστο.
Κι εμένα με ξενέρωσαν τα 10 τελευταία επεισόδια,αν και δεν μπορώ να πω το ίδιο και για το τέλος.

Μάλλον φταίει το ότι το περίμενα.:huh:
Δημοσιευμένη  εικόνα
There are no miracles in this world,only the people's efforts.
The only way for a miracle to happen is to make it happen yourself.

#2640 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2011 - 22:20

Όντως το death note overrated δεν το λες.Το ακριβώς αντίθετο μάλιστα,πιστεύω πως ήταν υπερβολικά καλό.Για εμένα πάντως ο mangaka του είναι ιδιοφυία.Φυσικά ο καθένας έχει διαφορετικό γούστο.
Κι εμένα με ξενέρωσαν τα 10 τελευταία επεισόδια,αν και δεν μπορώ να πω το ίδιο και για το τέλος.

Μάλλον φταίει το ότι το περίμενα.:huh:

Στο ανιμε ηταν ανυποφορα αλλα στο μανγκα ηταν σχεδον απολαυστικα!

sc5bab.jpg