Όχι ακριβώς. Η αλήθεια είναι ότι οι διεφθαρμένοι αποκτούν εύκολα δύναμη γιατί δεν ακολουθούν τίμιες οδούς. Αλλά στην περίπτωση του άνιμε αυτό που μας δείχνει είναι ότι αν έχεις έστω και λίγη διαφθορά μέσα σου θα βγει στην επιφάνεια αν πάρεις μεγάλη δύναμη.
Eιλικρινά πόσα άτομα δεν θα χρεισιμοποιόυσαν κάτι τέτοιο αν το είχαν στην κατοχή τους και μάλιστα πολύ χειρότερα από ότι ο Light;
Είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν και άτομα που δεν θα το έκαναν, αλλά υπάρχουν και πάρα πολλοί που θα το χρησιμοποιούσαν για το ατομικό τους συμφέρων.
Ακόμη και για τον εαυτό μου δεν είμαι σίγουρος τι θα έκανα. Μπορεί να νομίζω ότι δεν θα τολμούσα να δολοφονήσω κάποιον αν είχα ένα Death Note αλλά απ' την άλλη αν το είχα πραγματικά, ένας Θεός ξέρει αν δεν έπαιρναν τα μυαλά μου αέρα και να αρχίσω να πιστεύω και εγώ ότι είμαι Θεός κτλπ.
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ένα εντελώς τίμιο άτομο θα παραμείνει τίμιο. Αλλά ένα άτομο που αν και ήταν τίμιο έχει μέσα του και ένα μικρό διαβολάκι με την κατοχή μεγάλης δύναμης θα αναγκαστεί να αντιμετωπίσει την σκοτεινή του πλευρά και εκεί θα φανεί η πραγματική του φύση.
το μονο σιγουρο που μπορω να απαντησω για μενα φιλε μου...ειναι οτι την εξυπναδα του Light αποκλειετε να την εβγαζα!ο τυπος μετα το πρωτο λαθος του με τον L δρουσε μαγικα!ο τροπος σκεψης ο δικος του και του L με εκαναν να σκεφτομε ''ωρε τον τυπο τι ειπε τωρα?" "καλα πως το σκεφτηκε αυτο?"
τελικη αναλυση.ο τυπος που το εγραψε κουβαλαει πολλα κανταρια μυαλο αλλα αν φτιαξει 2η σειρα με το ιδιο ονομα η καποια αλλη για να επαναλαβει την επιτυχια του πιστευω θα κανει μια μεγαλη τρυπα στο νερο....αλλα παραμενει ΜΥΑΛΟ για μενα ο τυπος...τρομερη πλοκη...
εχει κανεις να προτεινει καποια σειρα που φτανει εστω κ λιγο το death note και κεινητε στα νερα του πανω κατω?μακαρι να βγαινε death note 2 κι ας ειναι πατατα....με εχει κανει εξαρτημενο αυτη η σειρα...
που βρισκετε τετοιο χωρο για κουβεντα οσον αφορα το οποιο ανιμε/μανγκα?
καλο το ντεθ νοτο, αλλα υπαρχουν καλυτερα.
πραγματικα θελω να μου προτεινεις μερικα....αν ειναι τοσο εφυεστατα οσο το death note θα τα λιωσω...δεν θελω μαχες και ξυλο...το death note με καλυψε σχεδον απο καθε αποψη
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 09 Φεβρουάριος 2011 - 10:09
double post. Please use the edit button. :3