Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 2 votes

Death Note

• Please log in to reply
2705 replies to this topic

#241 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 posts

Posted 16 February 2007 - 16:22

αυτο που ποσταρα ηταν το videoclip του τραγουδιου και φυσικα δεν θα ειναι ετσι στο ανιμε..

Ναι, ξέρω, αλλά ακόμη και το τραγούδι από μόνο του δε μ'άρεσε... :(

Rapidshare them plz...

x2

Posted Image

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#242 Deafening_Silence

Deafening_Silence

Daydreamer

• Members
  • 44 posts

Posted 17 February 2007 - 01:47

Και εμένα δεν μου άρεσαν τα δύο νέα songs, και όντως θυμίσανε πολύ System of a Down. Και επίσης, το 18 όντως δεν ήταν και τίποτα σπουδαίο. Δεν πτοούμαστε όμως :)
"There is nothing like returning to a place that remains unchanged to find the ways in which you yourself have altered" -Nelson Mandela-

#243 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 18 February 2007 - 23:08

Άκουσα το νεα τραγούδι για το Opening...
Heh... : Πρώτη φορά ακούω J-Metal με κανονικά στοιχεία Metal...
Δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε και τόσο,και το βρίσκω αμφίβολω να ταιριάξει με το Death Note, πάντως είναι καλύτερο από το "Μέσα στο απλομένω σκότος ανταλλάξαμε όρκους επανάστασης" <<

oR4yYRl.gif

#244 Ichimaru Gin

Ichimaru Gin

Anime Newbie

• Members
  • 35 posts

Posted 18 February 2007 - 23:11

λιγο ασχετο αλλα στους τιτλους αρχης που ειναι μεσα στη βροχη με την κοπελια ισως να παρατησατε να λεει το εξηs:....gama....ei..... :P lol

#245 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 18 February 2007 - 23:16

off topic αυτό το παιδάκι έχει πάρει τρελή φόρα σήμερα.. λολ.. καλως ήρθες Ichimaru Gin

#246 Ichimaru Gin

Ichimaru Gin

Anime Newbie

• Members
  • 35 posts

Posted 18 February 2007 - 23:22

Sorry αλλα εχω αιθουσιαστει λιγο...βλεπεις ολο ξενα ανιμε forum θαμπωσε το ματι μ ;)

#247 ssj4_goku

ssj4_goku

Anime Freak

• Members
  • 352 posts

Posted 18 February 2007 - 23:57

Όχι ρε γμτ θα αλλάξουν το οπενινγκ σονγκ?:(((((((((((( Είναι από τα λίγα κομμάτια που μου αρέσουν!!! :/ ένιγουέϊ...

ιτσιμάρου, ε ναι ρε συ...αφού η σειρά....gama.....ei....δε θα το έλεγαν?:P

Πέραν τούτων η αλήθεια είναι πως τα επισόδεια 17 και 18 δεν ήταν και από τα καλύτερα της σειράς έως το σημείο που έχει φτάσει! Βέβαια με 2 μόνο επισόδεια θα ήταν αβάσιμο να πούμε ότι η σειρά κάνει 'κοιλιά'. Από την αρχή μας έδωσε τόσα καλά επισόδεια, αυξάνοντας τον πήχη της δράσης της περιπέτειας και της αγωνίας, έπειτα από κάθε επισόδειο! Προσωπικά είμαι σχεδόν πεπεισμένος πως ο light έχει κάποιο σχέδιο για να αποκτήσει την μνήμη του πίσω και να ξεφύγει με κάποιο περίεργο τρόπο! Και αν θέλετε διαισθάνομαι πως αυτά τα επισόδεια είναι η γαλήνη πριν την μπόρα!
Η πλάκα είναι το τι έχω διαβάσει από μερικά άτομα για αυτά τα 2 επισόδεια.... Μέχρι και το ότι είναι φίλερς' άκουσα... ή ότι η σειρά παράκμασε και άλλα τέτοια...
Δεν το πιστεύω καθόλου αυτό και εγώ είμαι ακόμα ικανοποιημένος από αυτή τη σειρά...από τα λίγα διαμάντια...!!!
Posted Image

#248 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,137 posts

Posted 19 February 2007 - 00:04

rofl, fillers σε τελειωμένο manga...
Έχει φοβηθεί το μάτι τους μετά το Naruto. XD

LfNX0dh.png

#249 kienzan

kienzan

Anime Elite

• Members
  • 1,251 posts

Posted 19 February 2007 - 00:26

Mη παραξενεύεσαι

Τα fillers δέ μπένουν χρησημεύουν μόνο για να προλάβεί να προχωρήσει το manga αλλά και γία να συμπληρωθεί ο κατάληλος αριθμός επεισωδίων στη κάθε season.
Posted Image

#250 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 posts

Posted 19 February 2007 - 03:51

Πιστευω καλα ειναι να ηρεμει λιγο το anime γιατι μας ειχε full speed τοσο καιρο... <<
btw παιδια μην ξεχνατε τα spoiler tags για οσους (αμαρτωλους) δεν το χουν δει ακομα... :bleh:
Posted Image

#251 Anakin

Anakin

Anime Fan

• Members
  • 196 posts

Posted 22 February 2007 - 21:18

αλλο ενα οχι κ τοσο καλο επεισοδιο(19)

#252 kienzan

kienzan

Anime Elite

• Members
  • 1,251 posts

Posted 22 February 2007 - 21:33

αλλο ενα οχι κ τοσο καλο επεισοδιο(19)

Και αν κρίνω απο το Preview να περιμένουμε και μία απο τα ίδια στο επόμενο:despair:

Ελπίζω να τελιώνει γρήγορα η όλη φάση με τη Yotsuba...
Φενεται οτι δε τραβάει:ill:
Posted Image

#253 6Greed9

6Greed9

Solid Duck

• Members
  • 233 posts

Posted 22 February 2007 - 23:22

Και αν κρίνω απο το Preview να περιμένουμε και μία απο τα ίδια στο επόμενο:despair:

Ελπίζω να τελιώνει γρήγορα η όλη φάση με τη Yotsuba...
Φενεται οτι δε τραβάει:ill:

Καντε λιγο υπομονη ρε παιδια,το φαγατε.Και στο κατω-κατω το manga ειναι μακρααααααααααν καλυτερο(για οσους εχουν απογοητευθει:P)

#254 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 22 February 2007 - 23:50

Και στο κατω-κατω το manga ειναι μακρααααααααααν καλυτερο(για οσους εχουν απογοητευθει:P)

Αυτό δεν χρειαζόταν να το πεις αφού ποτέ δεν έχω ακούσει κάποιον να λέει ότι το anime είναι καλύτερο από το manga:'D αν και δεν διαβάζω manga και δεν μπορώ να το κρίνω αυτό.
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#255 kienzan

kienzan

Anime Elite

• Members
  • 1,251 posts

Posted 23 February 2007 - 00:22

Αυτό δεν χρειαζόταν να το πεις αφού ποτέ δεν έχω ακούσει κάποιον να λέει ότι το anime είναι καλύτερο από το manga:'D αν και δεν διαβάζω manga και δεν μπορώ να το κρίνω αυτό.

Να στο πώ εγώ τοτε:nerd:
Aπό τις μερικές δεκάδες τίτλους πού έχω δεί και τα 2
Τις περισσότερες φορές το manga υπολοίπετε η είναι ισάξίο τού anime

Τα περισσότερα manga είναι γεματα άχρηστα sub-plots που υπάρχουν μόνο και μόνο για να γεμίζουν τα τεράστια manga-zines.
Κάποιοι αρέσκονται βέβαια να αποκαλούν αυτο το φενόμενο charachter development και υποστηρίζουν οτι τα anime έχουν ποιό φτωχούς χαρακτήρες.

Εγώ πρωτιμώ πάντως να το αποκαλώ Χάσιμο χρώνου:calm:
Posted Image