Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 2 votes

Death Note

• Please log in to reply
2705 replies to this topic

#2416 Scargonar

Scargonar

Dark Lord

• Members
  • 110 posts

Posted 04 June 2009 - 19:06

Nighteyes το ξερω οτι ηθελε να δειξει στον κοσμο οτι καποιος σκοτωνει
Spoiler:

Edited by Kenny, 04 June 2009 - 23:18.

There's only one certainty in life. A strong man stands above and conquers all...

#2417 hyuga

hyuga

hey hey ningen sucker

• Members
  • 307 posts

Posted 04 June 2009 - 20:11

εγώ αυτό που τόνισα είναι
Spoiler:

Edited by Kenny, 04 June 2009 - 23:17.

Posted Image

#2418 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 04 June 2009 - 20:35

Nighteyes το ξερω οτι ηθελε να δειξει στον κοσμο οτι καποιος σκοτωνει

Spoiler:

Κατάλαβα τι εννοείς όμως δεν έχει νόημα το να πεις κάτι τέτοιο όσον αφορά την σειρά.
Αν δεν το είχε κάνει
Spoiler:

εγώ αυτό που τόνισα είναι

Spoiler:

Ναι, κι αυτό ακριβώς ήθελε να δείξει.
Spoiler:
Κι εμένα δεν μου άρεσε αυτό, αλλά λάθος δεν είναι. Είναι μέσα στα πλαίσια αυτού που ήθελε να κάνει ο Light. Είναι λάθος ηθικά για μένα, σωστό γι αυτό που ήθελε αυτός. Αυτό όμως
Spoiler:

Ρε παιδιά και κανένα spoiler tag.

Posted Image

Posted Image

#2419 BuNjI

BuNjI

contractor

• Members
  • 43 posts

Posted 05 September 2009 - 22:59

Kατέβασα και είδα σήμερα το Rewrite 2.Για όποιον δεν το έχει δει και ενδιαφέρεται έχει αρκετό extra footage σε αντίθεση με το πρώτο που είχε ελάχιστο.Οι περισσότερες σκηνές είναι εναλλακτικές άλλων υπάρχουσων ήδη στη σειρά.Καμιά φορά αλλάζουν λίγο την πλόκη όπως π.χ
Spoiler:

Ηταν αυτό που περίμενα από το πρώτο Rewrite,δλδ λίγο ακόμα Death Note.

#2420 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 06 September 2009 - 09:38

Link με υπότιτλους υπάρχει?

15fkk04.jpg

#2421 BuNjI

BuNjI

contractor

• Members
  • 43 posts

Posted 06 September 2009 - 20:22

http://www.mininova.org/tor/2582805
Δεν τους έδωσα εξαρχής γιατί είναι μέτριοι,αλλά όπως φαίνεται κι οι μοναδικοί που υπάρχουν.

#2422 melkior

melkior

may the force be with you

• Members
  • 863 posts

Posted 13 September 2009 - 20:34

Παρολοπου εχει περασει πολυς καιρος απο τοτε που το ειδα το θεωρω ως ενα απο τα κορυφαια ανιμε που εχω δει,πραγματικα μια εκπλικτικη σειρα που ακομη και σημερα ειναι αρκετα πρωτοτυπη και εξω απο τα συνιθησμενα.
Ολα τα λεφτα βεβαια ειναι η μαχη L Kira η οποια ειναι απο τις καλυτερες του ειδους(και οχι μονο σε ανιμε)απο το 26 και μετα
Spoiler:
η ποιοτητα πεφτει λιγο αλλα και παλι παραμενει κορυφαια αλλωστε ο Kira(παρολο που μου ειναι αντιπαθεις)τον θεωρω απο τους κορυφαιους χαρακτηρες σε ανιμε.
Τωρα τελευταια αρχισα να διαβαζω και το μανγκα και αρχισα να θυμαμαι ενω σωρο ωραιες λεπτομεριες με αποτελεσμα να το ξανακατεβασω σε καλυτερη ποιοτητα(το πρωτο το ειχα σβησει απο βλακεια μου)ενω διαβασα απο εδω για το Rewrite και το κατεβαζω και αυτο.
L :hero: απλα γαματος.

#2423 kaneda

kaneda

Starting...

• Members
  • 20 posts

Posted 13 September 2009 - 20:40

Και το έψαχνα το δεύτερο μέρος του Rewrite!!

#2424 Dark_Venus

Dark_Venus

Error 404

• Members
  • 161 posts

Posted 14 September 2009 - 12:51

Και γώ σκέφτομαι να το κατεβάσω...Αλλά να δώ ξανά το ίδιο anime παρότι το λάτρεψα μου φαίνεται λίγο βαρετό... Έχει σημαντικές διαφορές στην πλοκή-εκτός απο αυτό που ανέφερε ο Bunji- ή απλά βελτιωμένη ποιότητα;

#2425 Goutcou

Goutcou

Deal with it!

• Members
  • 110 posts

Posted 16 September 2009 - 15:07

Ένα από τα αγαπημένα μου ανιμέ EVER!! Νομίζω αξίζει με 1000 έτσι? Άνετα καθόμουνα να το ξαναδώ και ας το έχω ξαναδεί!!:P Το manga πώς είναι σε σχέση με το ανιμέ??

"Yes, that was a banana. No one expects the banana."

#2426 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 16 September 2009 - 15:13

Ένα από τα αγαπημένα μου ανιμέ EVER!! Νομίζω αξίζει με 1000 έτσι? Άνετα καθόμουνα να το ξαναδώ και ας το έχω ξαναδεί!!:P Το manga πώς είναι σε σχέση με το ανιμέ??

Πρώτα απο όλα το μάνγκα έχει διαφορετικό τέλος, κατα την γνώμη μου καλύτερο απο το ανιμέ. Αξίζει να το διαβάσεις μόνο γι'αυτό.

Έπειτά το ανιμέ απο το 26 και μετά έχει παραλείψει κάποια πράγματα μέχρι το τέλος. Γενικά διαβάζοντας το μάνγκα καταλαβαίνεις καλύτερα την συλλογιστική πορεία των χαρακτήρων ενώ στο ανιμέ κάποιες φορές αναρωτιέσαι πως "μαντεύουν" οι χαρακτήρες διάφορα γεγονότα. (βλέπε Near)

#2427 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 16 September 2009 - 19:12

Tρίτον το manga έχει ένα εxtra story (the pilot) στην αρχή και άλλο ένα στο τέλος (the epilogue) πριν και μετά τα γεγονότα της σειράς. Άλλο ένα plus στο όλο θέμα γιατί είναι πραγματικά πολύ καλά. Το μεν πρώτο για μια τελείως διαφορετική ματιά, το δε δεύτερο for it's irony....

#2428 kaneda

kaneda

Starting...

• Members
  • 20 posts

Posted 16 September 2009 - 19:22

Εγώ έχω δει δύο φορές το anime αυτό. Και σκέφτομαι να το δω και άλλη φορά!!

#2429 melkior

melkior

may the force be with you

• Members
  • 863 posts

Posted 16 September 2009 - 20:27

Tρίτον το manga έχει ένα εxtra story (the pilot) στην αρχή και άλλο ένα στο τέλος (the epilogue) πριν και μετά τα γεγονότα της σειράς. Άλλο ένα plus στο όλο θέμα γιατί είναι πραγματικά πολύ καλά. Το μεν πρώτο για μια τελείως διαφορετική ματιά, το δε δεύτερο for it's irony....

Ποιο ειναι το pilot εγω που το διαβασα πριν μια βδομαδα(το ελληνικο)δεν ειχε κατι τετοιο,ισα ισα που οι δυο τομοι εχουν ελαχιστες διαφορες με το ανιμε,μηπως αυτο συμβαινει στην αγγλικη η ιαπωνικη εκδοση του?

#2430 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 16 September 2009 - 20:39

Μιλάω για την αγγλική έκδοση. Υπάρχει στο OneManga.