Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 2 Ψήφοι

Death Note

• Please log in to reply
2705 replies to this topic

#2281 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιανουάριος 2009 - 18:01

Αν και διάβασα μόνο τα τελευταία chapter του manga και κάποια σημεία σε άλλα, βρίσκω ότι η μεταφορά του σε anime, είναι πολύ πιο εντυπωσιακή και ενδιαφέρουσα. Κυρίως απ' όσο ξέρω διαφέρει το 2ο μισό του anime, όπου δεν αναπτύχθηκαν τόσο κάποιοι χαρακτήρες και κάποια γεγονότα, που προσωπικά δεν με πείραξε γιατί τις βρήκα απειροελάχιστες όσον αφορά τη πλοκή. Γενικά βέβαια, προτιμώ να δω πρώτα το anime και αν δεν με καλύπτει ή τελειώσει πρόωρα, διαβάζω το manga. Εγώ θα έλεγα να δεις οπωσδήποτε τα πρώτα 20 επεισόδια του anime και μετά διαλέγεις αν θα συνεχίσεις στο anime ή στο manga.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2282 Franklin

Franklin

save pelekoudi

• Members
  • 291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιανουάριος 2009 - 18:37

To anime κρατα τη γραμμη της πλοκης του manga απλως το δευτερο ειναι πολυ πιο μεστο σε διαλογους. Προσωπικα ειδα πρωτα το anime και μετα διαβασα το manga για ''παραπανω''.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2283 私はLです

私はLです

Starting...

• Members
  • 1 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιανουάριος 2009 - 23:42

Επειδή δεν έχω τον χρόνο να ψάξω είναι κ τεράστιο αυτό το thread θα μπορούσε να μου πει κάποιος από που μπορώ να κατεβάσω τις 3 ταινείες Death Note που έχουν βγεί;

Ευχαριστώ :kakashithumbup:

Spoiler:

Είναι σπαστικό να έχεις Λ στο όνομά σου και να ψάχνεις να βρες πως γράφεται στα Ιαπωνικά... :huh:

#2284 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιανουάριος 2009 - 23:54

Death Note Live Action

Death Note:The Last Name

Death Note:L Change the World

Σε .rmvb όλα,εκτός από την 2η,που έχει και σε .avi...οκ ποιότητα,πέραν από την πρώτη,που είναι ψιλοχάλια,αλλά βλέπεται...megaupload για το κατέβασμα,πιάνουν πολύ λίγο χώρο.:tensai:

Όπως τα λες πάντως,είμαι κι εγώ οπαδός των 2 ταινιών(η 3η ήταν αίσχος) και σου προτείνω να τις δεις,να ξέρεις το έναλλακτικό τέλος,που για μενα ήταν ανώτερο από αυτό του ανιμε.

Οι ερμηνείες μόνο είναι χάλια,κατά τ'άλλα,για τα δεδομένα τους και τον χρόνο που κρατούσαν,έγιναν μια χαρά οι αλλαγές.

Δες τες και πέρνα να αφήσεις την αποψή σου.:riiight:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 20 Ιανουάριος 2009 - 00:05

#2285 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2009 - 00:03

Επειδή δεν έχω τον χρόνο να ψάξω είναι κ τεράστιο αυτό το thread θα μπορούσε να μου πει κάποιος από που μπορώ να κατεβάσω τις 3 ταινείες Death Note που έχουν βγεί;

Ευχαριστώ :kakashithumbup:

Spoiler:

Το καλύτερο release των original Death Note ταινιών από Mishicorp & SARS σε Η.264 (uploaded by me):
[Mishicorp-SARS] Death Note - The Movie [H264] (Complete) @ greek-tracker.com

Το spin-off sequel (L: Change the World) δυστυχώς ήταν τελείως μάπα σαν υπόθεση, αλλά βλέπεται μόνο και μόνο για τον Matsuyama Ken'ichi που ενσαρκώνει τον L.
http://isohunt.com/torrent_details/48658174/l+change+the+world+dvdrip?tab=summary
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2286 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2009 - 01:49

Απο τα πρωτα ανιμε που ειδα,παρα πολυ καλο

Spoiler:

qzMHWHd.png

#2287 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2009 - 03:12

Πάνω στα παράπονα του Ριν, συμφωνώ. Είχα βάλει ένα ρίβιου μου σσε κάποια προηγούμενη σελίδα, το οποίο σουλούπωσα κάπως.
Spoiler:

#2288 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2009 - 07:42

Δεν ειναι τυχαιο, αν εβλεπες το L Change the World, θα ξερες οτι υπαρχουν ντεντεκτιβ για ολα τα γραμματα του αλφαβητου!

Spoiler:

Κι ομως ετσι είναι... οποιος έχει διαβάσει το novel μαθαίνει οτι όντως ισχύει αυτό που λες

#2289 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2009 - 16:24

Κι ομως ετσι είναι... οποιος έχει διαβάσει το novel μαθαίνει οτι όντως ισχύει αυτό που λες

Ναι, μόνο που το novel είναι από άλλο συγγραφέα επομένως ούτε αυτό είναι canon. :tensai:

15fkk04.jpg

#2290 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2009 - 23:35

Δε ξερω αν θα συμφωνησει κανεις μαζι μου, αλλα πιστευω οτι το deathnote ειναι το πιο overated anime ever.Δε λεω οτι δεν ειναι καλο, καθε αλλο, αλλα παντου ακουω διθυραμβικα σχολια, του στυλ "deathnote, best anime ever, κορυφαιο ανιμε κλπ" και σχεδον καθε φιλος που εχω εχει το dn πρωτο στη λιστα του.Οπως ειπα καλο ανιμε, αλλα δεν ειναι κατι το τοσο ξεχωριστο , ενα αριστουργημα (οπως το nge για μενα).

qzMHWHd.png

#2291 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2.221 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDark City

Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2009 - 23:51

Δε ξερω αν θα συμφωνησει κανεις μαζι μου, αλλα πιστευω οτι το deathnote ειναι το πιο overated anime ever.Δε λεω οτι δεν ειναι καλο, καθε αλλο, αλλα παντου ακουω διθυραμβικα σχολια, του στυλ "deathnote, best anime ever, κορυφαιο ανιμε κλπ" και σχεδον καθε φιλος που εχω εχει το dn πρωτο στη λιστα του.Οπως ειπα καλο ανιμε, αλλα δεν ειναι κατι το τοσο ξεχωριστο , ενα αριστουργημα (οπως το nge για μενα).

To πιο overrated anime ever δεν είναι με τπτ. Συμφωνώ όμως πως είναι overrated.

Λες πως ακούς συνέχεια διθυραμβικές γνώμες. Αναρωτήθηκες πόσα anime έχουν δει αυτοί που τις κάνουν αυτές τις κριτικές;; Μήπως έχουν δεν έχουν δει 10-20anime? Γιατί ξέρω άπειρο κόσμο που έβλεπε μόνο endless shounen πχ και ξαφνικά βλέπει death note. Σου φαίνεται παράλογο που του φάνηκε αριστούργημα;; Μπορώ να σκεφτώ ένα σωρό άλλους τίτλους anyway που είναι ακόμη πιο overrated (σαν Haruhi,elfen lied,fma κτλπ) απ'την άποψη πως δεν αξίζουν με τπτ το hype τους, άλλα όπως σου είπα μην πιστεύεις τους πάντες γιατί πολύ απλά οι περισσότεροι δεν θα έχουν δει όσα εσύ, οπότε μόνο αντικειμενική άποψη δεν θα έχουν, σε τελική είναι και θέμα γούστου ποιος σου είπε πως όλοι έχουν ίδιο γούστο με σένα;; )

Π.χ. εγώ θεωρώ και το nge overrated, που για πολλούς είναι αριστούργημα. Δεν σημαίνει πως δεν το θεωρώ καλό, απλά δεν μου έμοιασε να αξίζει το hype του αν και ήταν πολύ καλή ιδέα για την εποχή του. Γούστα. Ο καθένας βλέπει κάτι "άλλο" με το μάτι του και την καρδιά του, σε κάθετί που βλέπει.

Anyway καθαρά υποκειμενικά, το θεωρώ πολύ καλό anime (τόσο το DN όσο και το NGE) αλλά soz στο τοπ10 μου δεν μπαίνουν με τπτ. Υπάρχουν ένα σωρό άλλοι τίτλοι, που θεωρώ καλύτερους σαν σύνολο και σαν τι είχαν να μου προσφέρουν.

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#2292 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιανουάριος 2009 - 12:01

Και εγω 8α συμφωνησω με τουσ 2 προλαλησαντες.Οταν βγηκε το deathnote εφερε κατι το διαφορετικο στο κοσμο των ανιμε.Κακα το ψεμματα το σεναριο του ηταν πολυ πρωτοτυπο και ο τροπος οργανωσης του σαν γενικοτερο ανιμε ηταν πολυ καλος οποτε λογικο ηταν να εχει μεγλαη απηχηση και να εδραιω8ει μεσα σε αυτον.Οπως ειπε και ο ριν εκανε το μπαμ σαν 1 νεο eva.Τωρα το ζητημα αν ειναι κορυφαιο-προσωπικα για μενα δεν ειναι-ειναι μια εξαιρετικη δουλεια σιγουρα απο τισ τοπ των τελευαταιων ετων αλλα οχι και η κορυφαια.Μπορει να ακουω συνεχως δι8θραμβικες κριτικες απο φιλους και γωνστους μου πανω σε αυτο-αλλα ολοι συμφωνουμε σε κατι σιγουρα δνε ειναι το καλυτερο.Τα κριτηρια που εχουμε ομως ολοι ειναι κα8αρα υποκειμενικα οποτε δε μπορεις σε καποιον που το 8εωρει κορυφαιο να μην το 8εωρει και ομοιως αναποδα-σε τελικη ειναι το τι σου αρεσει σαν απλος otaku:tensai::canthelp:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2293 SakuraBiyori

SakuraBiyori

I'm at home in the clouds

• Members
  • 29 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιανουάριος 2009 - 14:26

Ειναι ισως το καλυτερο ανιμε που εχω δει μεχρι τωρα.
Spoiler:

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2294 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιανουάριος 2009 - 14:44

Πάνω στα παράπονα του Ριν, συμφωνώ. Είχα βάλει ένα ρίβιου μου σσε κάποια προηγούμενη σελίδα, το οποίο σουλούπωσα κάπως.

Spoiler:

Κοίτα ρε συ ρόρι,με συγχωρείς κιόλας....ποσταρεισ ριβιου σε ένα θρεντ που όλοι έχουν δει το άνιμε...πόσταρετο στα anime rec....για να οθήσεις κανέναν να το δει ή όχι...αλλά εδώ πιο το νόημα πες μου...να δούμε ότι έκανε ριβιου και πόσο καλός είσαι?? έχω καλύτερη ιδέα...στείλε pm σε κάθε μέλος ξεχωριστά,γιατί μερικοί μπορεί να μην δούνε την δουλειά σου....
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#2295 AnastasiaChan

AnastasiaChan

Starting...

• Members
  • 2 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιανουάριος 2009 - 10:27

Το Death Note είναι ίσως το αγαπημένο μου anime αν και με πόνο καρδιάς αδικώ κάποια άλλα..Ευχαριστήθηκα το τέλος,το ομολογώ..Ποτέ μου δεν συμπάθησα τον Light..