Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 2 Ψήφοι

Death Note

• Please log in to reply
2705 replies to this topic

#2266 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Οκτώβριος 2008 - 12:55

Η μουσική είναι απόλυτα ταιριαστή με το κλίμα του anime. Το κομμάτι που μοιάζει με καθολικό εκκλησιαστικό ύμνο απλώς το λάτρεψα! Πρέπει οπωσδήποτε να βρώ πως λέγεται και να εμβαθύνω στο ανάλογο μουσικό ιδίωμα, αν υπάρχει βέβαια.

Ολόκληρο το OST θα το βρεις εδώ:
[Soundtrack] Death Note Soundtrack Collection v3 - Details - BoxTorrents - Anime - Bittorrent - Download
Σου προτείνω να κατεβάσεις πρώτα το [Nipponsei] DEATH NOTE Original Soundtrack I, μιας και αυτό έχει τα πιο χαρακτηριστικά tracks του anime. Τα ΙΙ και ΙΙΙ είναι συμπληρωματικά.

Εγώ έχω και μια αδυναμία στους Γεωργιανούς ύμνους, so τσέκαρε αν θες το παρακάτω torrent:
http://isohunt.com/torrent_details/51814553/georgian
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2267 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1.233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Οκτώβριος 2008 - 13:03

Εγώ έχω και μια αδυναμία στους Γεωργιανούς ύμνους, so τσέκαρε αν θες το παρακάτω torrent:
http://isohunt.com/torrent_details/51814553/georgian

Γεωργιανους?:oo:
OMG,σε ευχαριστω παρρα πολυ man,μου εφτιαξες την ημερα με αυτο το Torrent:wooi2:
Το Whats up people το θεορω φοβερο τραγουδακι,και ουτε μια φορα δεν το εκανα Skip,και το δευτερο ending ηταν απλως τελειο,ακουγοντας τα κολλησα με J-Rock:wis:

Berserk___Gatsu.jpg

#2268 Cursed blade keeper

Cursed blade keeper

a man of mystery

• Members
  • 97 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Οκτώβριος 2008 - 13:18

Φοβερό... ευχαριστώ!
:hero:

#2269 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Οκτώβριος 2008 - 13:27

Zoro και Erebos ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Θα προσπαθήσω να μετατρέψω το Kyrie σε midi, για να το μεταφέρω ως rigntone στο κινητό(mp3 και panasonic είναι εχθροί βλέπετε... ).
Iristella
Spoiler:

#2270 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1.233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Οκτώβριος 2008 - 14:03

Λοιπον Nikos για να μην κουραζεσε με Converters και τα λοιπα...

Ανεβασα στο Rapidshare τα 7 πιο φοβερα υμνιστικα τραγουδακια που ειχε το Death Note Soundtrack

Eιναι τα
1.Death Note Theme
2.Kyrie
3.Domine Kira[απλως φοβερο]
4.Teleology of death
5.Low Of Solupsism
6.Requiem
7.Immanence

Enjoy,Heres tha Link....

RapidShare: Easy Filehosting

Berserk___Gatsu.jpg

#2271 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Οκτώβριος 2008 - 14:23

Zoro και Erebos ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Θα προσπαθήσω να μετατρέψω το Kyrie σε midi, για να το μεταφέρω ως rigntone στο κινητό(mp3 και panasonic είναι εχθροί βλέπετε... ).

Χεχε ο Erebos έκανε και ακόμη καλύτερη δουλειά,αλλά χαίρομαι που έστω σε βοήθησε και ο τίτλος μου:)

Τώρα για τα υπόλοιπα(πωω πόσο καιρό είχα να γράψω σε αυτό το thread:Blissfull:):

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 25 Οκτώβριος 2008 - 14:28

#2272 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Οκτώβριος 2008 - 14:41

@ Νikos1451

Spoiler:

Well αν τα DΝs δεν είχαν εστω και κάποιους περιορισμούς τότε ο χρήστης τους θα ήταν πραγματικά ανίκητος. Δεν μαθαίνουμε τόσες πολλές πληροφορίες ποτέ για τα DNs παρά από ένα σημείο και πέρα τα παιρνουμε ως δεδομένο. Το μόνο που μπορώ να σου απαντήσω είναι ότι ακόμη και ο Shinigami King εχει και αυτός τα πάθη του όπως φαίνεται στο extra κεφάλαιο του Manga και συγκεκριμένα μιλάω για την αδυναμία του στα μήλα.... Αν θες διαβασε και λίγο από το τέλος του Manga και ίσως σου λυθούν κάποιες απορίες.....

Hope I helped a little:congrats:

#2273 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Οκτώβριος 2008 - 15:07

Spoiler:

Νομίζω πως κάνεις λάθος:
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2274 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Οκτώβριος 2008 - 15:26

Νομίζω πως κάνεις λάθος:

Spoiler:

Spoiler:

#2275 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Οκτώβριος 2008 - 15:30

Νομίζω πως κάνεις λάθος:

Spoiler:

Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 25 Οκτώβριος 2008 - 15:45

#2276 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Οκτώβριος 2008 - 16:46

GkLoc σου είμαι ευγνώμων :nod:, πάντως η περιπέτεια με το Kyrie έληξε με καλό τέλος...
Spoiler:

Iristella, Zoro, Erebos ευχαριστώ για αλλη μια φορά. Πλέον δεν είμαι (τόσο) μπερδεμένος. Σε κάθε περίπτωση θα ελέγξω το manga...

#2277 Grieved

Grieved

Starting...

• Members
  • 6 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιανουάριος 2009 - 05:21

Λοιπον... Death Note...
Spoiler:

Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former.

#2278 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιανουάριος 2009 - 16:26

Ξέρω πως ίσως να σας φανεί κάπως χαζό αυτό που θα πω.
Σήμερα συνειδητοποίησα πως οι L και Light έχουν όνομα που ξεκινά από το ίδιο γράμμα (L), και το όνομα του Mello και του Near ξεκινά απο γράμματα στην αλφάβητο που είναι συνεχόμενα (δηλαδή πρώτα Μ και μετά Ν).
Μήπως είναι τυχαίο ή υπάρχει κάποια εξήγηση πάνω σε αυτό?
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#2279 Sunabouzu

Sunabouzu

Σινιγάμης

• Members
  • 881 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιανουάριος 2009 - 16:48

Ξέρω πως ίσως να σας φανεί κάπως χαζό αυτό που θα πω.
Σήμερα συνειδητοποίησα πως οι L και Light έχουν όνομα που ξεκινά από το ίδιο γράμμα (L), και το όνομα του Mello και του Near ξεκινά απο γράμματα στην αλφάβητο που είναι συνεχόμενα (δηλαδή πρώτα Μ και μετά Ν).
Μήπως είναι τυχαίο ή υπάρχει κάποια εξήγηση πάνω σε αυτό?

Δεν ειναι τυχαιο, αν εβλεπες το L Change the World, θα ξερες οτι υπαρχουν ντεντεκτιβ για ολα τα γραμματα του αλφαβητου!

Spoiler:

#2280 robostav

robostav

ηλεκτρονικός υπάλληλος...

• Members
  • 425 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιανουάριος 2009 - 17:05

χαιρετιζω

ειπα να ξεκινησω σημερα το manga του death note αλλα μου φανηκε πολυ αργη η πλοκη του.Γενικα προτιμω manga απο anime,αλλα το συγκεκριμενο πιο πολυ για μεταφορα απο την οθονη στο χαρτι μου φαινεται παρα το αντιθετο.ετσι απο αποροια τι λετε ειναι καλυτερο να διαβασω το manga ή να δω καλυτερα το anime? παντως πρεπει να ομολογησω οτι τα σκιτσα ειναι καταπληκτικα!

Back to Σειρές Anime