Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 2 Ψήφοι

Death Note

• Please log in to reply
2705 replies to this topic

#1921 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2008 - 20:05

Μα μου φαινεται οτι δεν μπορει καν να συγκριθει με το Monster απο τη στιγμη που εμφανιζεται στην αρχη-αρχη ο shinigami κοσμος,τι λεμε τωρα! Καλα γενικα ειναι ιεροσυλια η οποιαδηποτε συγκριση του Monster με καποιο αλλο anime :congrats:

@isirtella

Αν ηταν ετσι δικαιοσυνη,τσαμπα σπουδαζουμε και το αντικειμενο δλδ.Ουτε ειπαμε οτι πρεπει καποιος να εχει παθει κατι σε μικρη ηλικια για να δικαιολογηθουν οι πραξεις του,αλλα εδω απο το πουθενα αρχισε η πορεια προς την Κολαση (που λες κι εσυ) και προσωπικα οταν ειδα αυτην την μεταμορφωση ειπα : ''ε; απο που κι ως που; ''
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1922 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2008 - 20:13

Να πω την μαυρη μου αληθεια εγω δεν το παρατηρησα και τοσο αυτο που λετε... Ειχα παθει τοσο με την ολη αγωνια που ψιλοξεχαστηκα....Οσο για τον Light θα διαφωνησω σε μερικα στοιχεια.... Δεν ειναι αναγκη να εχει καποιος τραυματικο παρελθον για να γινει serial killer....

Ωραία οπότε τώρα πια δεν δικαιολογούνται καθόλου οι πράξεις του!:hahaha::hahaha:
Πραγματικά θέλω να μου κάποιος κάτι θετικό που βρισκεί στον Kira εκτός από την εξυπνάδα του!Ειλικρινά τώρα είναι μια προσωπικότητα πολλύ διεφθαρμένη όπου μόνο μίσος και πεσιμισμό κρύβει παρά οτιδήποτε άλλο!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1923 Alarenon

Alarenon

Anime Amateur

• Members
  • 74 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2008 - 20:46

Ρε παιδια εγω γτ σε ολη τη διαρκεια του anime ημουν με το μερος του Kira/Light και ηθελα να του σφαξει ολους? Θα πρεπει να ανυσηχω????

{Leaves seeking a therapist :sigh2:}
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1924 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2008 - 21:13

@isirtella

Αν ηταν ετσι δικαιοσυνη,τσαμπα σπουδαζουμε και το αντικειμενο δλδ.Ουτε ειπαμε οτι πρεπει καποιος να εχει παθει κατι σε μικρη ηλικια για να δικαιολογηθουν οι πραξεις του,αλλα εδω απο το πουθενα αρχισε η πορεια προς την Κολαση (που λες κι εσυ) και προσωπικα οταν ειδα αυτην την μεταμορφωση ειπα : ''ε; απο που κι ως που; ''

Δεν ειπα οτι ετσι ηταν η δικαιοσυνη...Προσωπικα προτιμω τον κοινωνικο ρεαλισμο του new haven οσον αφορα τον συγκεκριμενο τομεα.... Απλα δεν μου αρεσει το κλισε ειχα δυσκολα παιδικα χρονια και γι αυτο σκοτωνω κοσμο.... Δεν ηταν και τοσο αναπαντεχο αν το σκεφτεις λιγακι... Η εξουσια διαστρεφει τους χαρακτηρες και ειναι πολυ ευκολο καποιος να παρασυρθει... Ο πατερας του Light ηταν αστυνομικος και λογικα το προτυπο του Light.... οποτε οταν του δινεται η ευκαιρια να βγαλει απο την μεση τους ¨κακους" ειναι ψιλοαναμενομενο οτι θα την αρπαξει....Μετα απο ενα σημειο βεβαια την χανει ελαφρως την μπαλα αλλα τι να κανουμε...Light ειναι αυτος.......

Ωραία οπότε τώρα πια δεν δικαιολογούνται καθόλου οι πράξεις του!:hahaha::hahaha:
Πραγματικά θέλω να μου κάποιος κάτι θετικό που βρισκεί στον Kira εκτός από την εξυπνάδα του!Ειλικρινά τώρα είναι μια προσωπικότητα πολλύ διεφθαρμένη όπου μόνο μίσος και πεσιμισμό κρύβει παρά οτιδήποτε άλλο!

Επειδη δεν συμφωνεις με αυτον δεν παει να πει οτι δεν δικαιολογουνται καθολου... Αν θες να σου βρω κατι θετικο περα απο την εξυπναδα του θα σου πω οτι δεν χρησιμοποιησε το DN για κατι αμεσο και υλικο αλλα για να φτιαξει εναν (κατ αυτον) καλυτερο κοσμο... Τουλαχιστον πρεπει να του αναγνωρισεις οτι ειχε οραμα... Και διαφωνω και ελαφρα και με τον πεσιμισμο... Mια χαρα ευδιαθετος ηταν....Την ελπιδα για την εκπληρωση των στοχων του την ειχε, και το ολο παιχνιδακι απολαμβανε, και ολα μια χαρα ηταν γι αυτον... Τωρα για το διεφθαρμενη θα συμφωνησω και θα προσθεσω και υποκριτικη με ψευδαισθησεις μεγαλειου...

Alarenon δεν τρεχει (κατ εμε τουλαχιστον ) Κατι με εσενα... Σιγουρα ο Light εχει πολλα ενδιαφεροντα στοιχεια... Και εμενα μου αρεσε ενιοτε αν και ειμαι L fan κυριως για τον θρασυτατο καιδυνατο χαρακτηρα του, το οτι δεν φοβοταν να κυνηγησει το ονειρο του, την αυθαδεια του απεναντι σε οσους τον κυνηγουσαν και κυριως για το φτυσιμο που εριχνε στην ηλιθια την Misa...ΧDDDD

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 23 Ιούνιος 2008 - 21:28

#1925 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2008 - 02:53

Λοιπον....το τελειωσα.....

ΘΕτικα: Σκηνοθεσια,μουσικη και τα δυο αψογα.

Αρνητικα: Σεναριο, επαναληψη των ιδιων ιδεων ολη την ωρα, βεβιασμενα συμπερασματα απο το ΠΟΥΘΕΝΑ και απλα τα δικαιολογουσαν ολη την ωρα με το σκεπτικο ''ειμαι γαματος,genius και αρα η υποθεση και η προβλεψη που κανω ειναι ορθη!''.ΕΛΕΟΣ!

Η σειρα για μενα αξιζει για τα πρωτα 15 επεισοδια,μετα απο εκει το ΧΑΟΣ.Yotsuda ark ελεεινο και τρισαθλιο.Επεισοδιο 25 το απολυτο ξενερωμα οχι για αυτο που εγινε αλλα για το ΠΩς εγινε, καλα και μετα ηταν σαν να βλεπω το anime απο την αρχη με το ιδιο concept μονο που το επειπεδο του ηταν 2 σκαλες πιο κατω.Κριμα,κριμα,κριμα επρεπε να το ειχαν τελειωσει στα πρωτα επεισοδια, εκει ειχαν εξαιρετικα Mind games αν και παλι στηριζονταν στον κανονα του ''ειμαι γαμαουα και ειμαι διορατικος παντα''.ΜΗδενικη εξελιξη χαρακτηρων δλδ πιο flat χαρακτηρα απο τον Light δεν εχω ξαναδει στην ζωη μου.Και ερχεται το τελευταιο επεισοδιο το οποιο σκηνοθετικα ηταν πολυ ομορφο μεχρι που με συγκινησε καπως,αλλα ειχε ακυρα πραγματα τελειως.

Και επειδη διαβασα τις πιο πολλες σελιδες του thread,σχεδον καραφλιασα.Μαλλον ειχε πολυ ξηρασια εκεινη την περιοδο στα anime διοτι εκφρασεις τυπου ''best anime της δεκαετιας, αρχαια τραγωδια, αριστουργημα'' δεν μπορω να τις δικαιολογησω αλλιως.Πολυ HYPE για το τιποτα.Ξεκινησε πολυ δυναμικα και κατεληξε να ειναι απλα καλουτσικο.Δλδ το ειδα με 5 φιλους μου και ολοι σχολιαζαμε το γεγονος πως το Death Note θεωρειται τοοοοσο καλη σειρα....Αφηστε δε τα σεναριακα κενα τα οποια ειναι παμπολλα, δεν τα θυμαμαι καν πια.

6/10
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1926 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2008 - 02:57

Αρνητικα: Σεναριο, επαναληψη των ιδιων ιδεων ολη την ωρα, βεβιασμενα συμπερασματα απο το ΠΟΥΘΕΝΑ και απλα τα δικαιολογουσαν ολη την ωρα με το σκεπτικο ''ειμαι γαματος,genius και αρα η υποθεση και η προβλεψη που κανω ειναι ορθη!''.ΕΛΕΟΣ!

Αυτο δεν μου την εσπασε γιατι κι ας ηταν μη ρεαλιστικο το κανε πολυ ενδιαφερον concept και suspenseful...και το prison break στα ιδια βασιζεται και τα λατρευω αυτα τα mind games,οσο ψευτικα κι αν ειναι!!

Η σειρα για μενα αξιζει για τα πρωτα 15 επεισοδια,μετα απο εκει το ΧΑΟΣ.Yotsuda ark ελεεινο και τρισαθλιο.Επεισοδιο 25 το απολυτο ξενερωμα οχι για αυτο που εγινε αλλα για το ΠΩς εγινε, καλα και μετα ηταν σαν να βλεπω το anime απο την αρχη με το ιδιο concept μονο που το επειπεδο του ηταν 2 σκαλες πιο κατω.Κριμα,κριμα,κριμα επρεπε να το ειχαν τελειωσει στα πρωτα επεισοδια, εκει ειχαν εξαιρετικα Mind games αν και παλι στηριζονταν στον κανονα του ''ειμαι γαμαουα και ειμαι διορατικος παντα''.ΜΗδενικη εξελιξη χαρακτηρων δλδ πιο flat χαρακτηρα απο τον Light δεν εχω ξαναδει στην ζωη μου.Και ερχεται το τελευταιο επεισοδιο το οποιο σκηνοθετικα ηταν πολυ ομορφο μεχρι που με συγκινησε καπως,αλλα ειχε ακυρα πραγματα τελειως.

Αν και και γω θεωρω οτι μεχρι το 15 ηταν στην κορυφη,και μεχρι το 25 επεσε παντα με το κεφαλι ψηλα πιστευω!Βλεποταν!

Απο κει και περα συμφωνω με αυτο που μαυρησα απο πανω!!^^

#1927 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2008 - 03:03

Αυτο δεν μου την εσπασε γιατι κι ας ηταν μη ρεαλιστικο το κανε πολυ ενδιαφερον concept και suspenseful...και το prison break στα ιδια βασιζεται και τα λατρευω αυτα τα mind games,οσο ψευτικα κι αν ειναι!!

Αν και και γω θεωρω οτι μεχρι το 15 ηταν στην κορυφη,και μεχρι το 25 επεσε παντα με το κεφαλι ψηλα πιστευω!Βλεποταν!

Απο κει και περα συμφωνω με αυτο που μαυρησα απο πανω!!^^

Κοιτα στο πρωτο που λες,δεν θα διαφωνησω καθως ισως ηταν και αναγκαιο για να υπαρχουν αυτα τα Mind games ,απο την αλλη ομως μου ερχοταν στο μυαλο το Monster (το αμεσως προηγουμενο anime που ειδα) και....τα λογια ειναι περιττα.

Αντε να γινω πιο επιεικης και να συμφωνησω οτι το τελος του yotsuda ark στον αυτοκινητοδρομο ηταν καλο....αλλα το 25 ηταν Α-Ψ-Υ-Χ-Ο-Λ-Ο-Γ-Η-Τ-Ο...

υ.γ. prison break?? να μια αλλη περιπτωση που πρεπει να το ειχαν τελειωσει στην πρωτη σαιζον,αντε δευτερη κι ομως το συνεχιζουν....
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1928 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2008 - 03:13

@ Ζοro.......Ελεος ποτε προλαβες και απαντησες αφου τωρα μιλαγες και αλλου???:hahaha::hahaha:Σπας ρεκορ multitasking.

Λοιπον....το τελειωσα.....

ΘΕτικα: Σκηνοθεσια,μουσικη και τα δυο αψογα.

Και επειδη διαβασα τις πιο πολλες σελιδες του thread,σχεδον καραφλιασα.Μαλλον ειχε πολυ ξηρασια εκεινη την περιοδο στα anime διοτι εκφρασεις τυπου ''best anime της δεκαετιας, αρχαια τραγωδια, αριστουργημα'' δεν μπορω να τις δικαιολογησω αλλιως.Πολυ HYPE για το τιποτα.Ξεκινησε πολυ δυναμικα και κατεληξε να ειναι απλα καλουτσικο.Δλδ το ειδα με 5 φιλους μου και ολοι σχολιαζαμε το γεγονος πως το Death Note θεωρειται τοοοοσο καλη σειρα....Αφηστε δε τα σεναριακα κενα τα οποια ειναι παμπολλα, δεν τα θυμαμαι καν πια.

6/10

Αν σκεφτεις οτι η Light ηταν σχετικα ψυχωτικη προσωπικοτητα με εμμονες και παραισθησεις μεγαλειου ειναι λογικο που υπηρχε επαναληψη των ιδιων ιδεων. Και με αυτον τον τροπο καταλαβαινεις καλυτερα και την αντιφαση αναμεσα στις ιδεες και τις πραξεις του. Οσο για την προβλεψη που λες οντως σε καποιο σημειο το παρατραβηξε ,,,,Αλλα γενικοτερα υπηρχαν και πολλες περιπτωσεις που τοσο ο L οσο και ο Light επεφταν εξω.

Δεν νομιζω οτι ο Light ηταν τοσο flat σαν χαρακτηρας. Ισως να μπορουσαν να τον ειχαν προσεξει λιγο περισσοτερο, αλλα μιλαμε για ενα ατομο το οποιο δεν νοιαζεται για κανεναν και τιποτα. Εχει ενα σκοπο και μενει εκει. Πως αλλιως να τον αποδωσεις? Και στην πραγματικη ζωη οι περισσοτεροι ψυχωτικοι ετσι ειναι. Δεν μπορουν να σκεφτουν τπτ αλλο περα απο αυτο το οποιο τους βασανιζει. Το Yotsuda arc εχει ως καλο
Spoiler:
Οσο για τα επεισοδια 26-37 ειχαν πολλες καλες σκηνες αλλα τα προσπερασαν πολυ γρηγορα κατ εμε και δεν πολυκαταλαβαιναμε πως εξελισσοταν η ιστορια.

#1929 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2008 - 03:18

Αντε να γινω πιο επιεικης και να συμφωνησω οτι το τελος του yotsuda ark στον αυτοκινητοδρομο ηταν καλο....αλλα το 25 ηταν Α-Ψ-Υ-Χ-Ο-Λ-Ο-Γ-Η-Τ-Ο...

Εγω βασικα μεχρι το 25 το αντεξα και μπορουσε ανετα να τελειωσει ετσι για μενα...παντως αν θες να δεις ενα διαφορετικο τελος,δες τις 2 live action ταινιες...κι ας εχουν χαλια ερμηνειες,αν μπορεις να τις ξεχωρησεις απο την πλοκη πιθανον να σ'αρεσει πιο πολυ το τελος τους,που ηταν διαφορετικο του ανιμε....(και πιο εξυπνο για μενα...παντως ειναι διφορουμενες οι αποψεις περι του ποσο καλες ειναι οι ταινιες!!)

[εχω να απαντησω και το αλλο ποστ πιο πανω...αντε να τελειωσουν οι εξετασεις!!]

Παντως απο 25 και μετα οπως ειπες και εχω ξαναπει,μια κακη επαναληψη...ας μην τα θυμαμαι...μονο το 37 κατι εκανε αλλα και παλι...

υ.γ. prison break?? να μια αλλη περιπτωση που πρεπει να το ειχαν τελειωσει στην πρωτη σαιζον,αντε δευτερη κι ομως το συνεχιζουν....

Οντως και γι αυτο μ'αρεσει να το παρομοιαζω με το dn,οπου η 2η σεζον ηταν η αντιστοιχη του 26-37 κυκλου του dn...

Τα 1ο κομματια ηταν πολυ καλα ομως!!

EDIT:iri-chan θα συμφωνησω μαζι σου πανω κατω!!!{γκρεμιζεται φουρνος mode!!}

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 27 Ιούνιος 2008 - 03:35

#1930 iloveL

iloveL

Anime Freak

• Members
  • 293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2008 - 03:42

πες τα βρε iristella ουτε εγω το προσεξα καθολου αυτο.

διαφωνω εντελως πρεπει να καταλαβετε πως ο Light δεν ειναι
συνηθισμενος ανθρωπος οπως ολοι εμεις
ειναι ιδιοφυια και μοναδικη προσωπικοτητα

ελαχιστοι
θα σκεφτονταν και θα αντιδρουσαν ετσι/ ειναι ιδιοφυια με τεραστιο εγωισμο και καθολου μετριοφροσυνη
/ φυσικα και δεν μπορειτε να τον καταλαβετε
just deal with that fact

you just don't get it at all- don't you even try to understand him all you normal guys you'll never get it

πριν εμφανιστει ο L και κλεψει την παρασταση ειχα πωρωθει με τον light
και απορουσα τι εχουν παθει ολοι με τον L ποιος ειναι πια
αφου ο Light ειναι ο πρωταγωνιστης.... αλλα μετα καταλαβα.

και παρολο τον θαυμασμο μου φυσικα και διαφωνω μαζι του/κυριως μου την σπαει που δεν αγαπαει τιποτα
απλα μ'αρεσουν αυτοι που δεν πανε καλα xDD

death note τα σπαει - the best anime ever-

#1931 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2008 - 03:54

@iloveL ενω εμεις που ειμαστε το ιδιο genious πως βρισκομαστε μεσα στον ψυχισμο και την νοοτροπια του ε???????? (Καποιος να μας μαζεψει εμενα και τον iloveL πριν πεσει κανα dn στα χερια μας γιατι τοτε την βαψατε lol ΧDDDDDD)

Περα τωρα απο το αστειο της υποθεσης πιστευω και εγω οτι ο λογος για τον οποιο οι περισσοτεροι θεωρουν τον χαρακτηρα του L flat ειναι οτι δεν καταλαβαινουν την παντελη ελλειψη συναισθηματων και την θεωρουν σεναριακο κενο. Δεν ειναι ετσι. Ειναι τετοιος ο χαρακτηρας του που δεν αντιδρα οπως ισως θα αντιδρουσε ενα νορμαλ ατομο. Ως εκ τουτου δεν μπορει κανεις να περιμενει να εχει τα ιδια συναισθηματα ο Light με τον Aizawa pe.

#1932 iloveL

iloveL

Anime Freak

• Members
  • 293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2008 - 03:59

δεν ειμαι genious απλα δεν παω καλα γι'αυτο τον καταλαβαινω XDDDD

(καποιος να μας μαζεψει ναι XDDD
αν και δεν θα το χρησιμοποιουσα μια δοκιμη θα εκανα ισως να δω αν λειτουργει
απο περιεργια)XD

αυτο που δεν μ'αρεσει στον χαρακτηρα του light ειναι που δεν αγαπαει τιποτα - βασικα μαλλον
αγαπαει την δικαιοσυνη και τον εαυτο του-
ο λογος που προτιμω τον L δεν ειναι γιατι προτιμω την δικη του δικαισυνη
αλλα γιατι ειναι πιο συναισθηματικος --το εχω πει χιλιαδες φορες--βαρεθηκα

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iloveL: 27 Ιούνιος 2008 - 04:08

#1933 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2008 - 09:27

Και επειδη διαβασα τις πιο πολλες σελιδες του thread,σχεδον καραφλιασα.Μαλλον ειχε πολυ ξηρασια εκεινη την περιοδο στα anime διοτι εκφρασεις τυπου ''best anime της δεκαετιας, αρχαια τραγωδια, αριστουργημα'' δεν μπορω να τις δικαιολογησω αλλιως.Πολυ HYPE για το τιποτα.

Εγώ τις είπα και τις δύο φράσεις. :wis:

Καλά, το "best anime της δεκαετιας" εννοείται ότι το είπα αστειευόμενος, αν κοιτάξεις το anime top 10 μου, δεν είναι καν μέσα (σε αντίθεση με πολλούς). Πάντως το "αρχαία τραγωδία" το εννοούσα, και αν διάβασες τα περισσότερα posts, ίσως διάβασες και μια αιτιολόγηση που έγραψα για τον χαρακτηρισμό αυτό. Αν τη διάβασες και δεν συμφωνείς... oh well. :P

Αφηστε δε τα σεναριακα κενα τα οποια ειναι παμπολλα, δεν τα θυμαμαι καν πια.

Σεναριακά κενά στο Death Note; Σε προκαλώ να τα γράψεις. :try:

I warn you: θυμάμαι πολύ καλά το σενάριο. Ρώτα και τον Zoro, που έχει βρει το διάολό του με μένα. :hehehe:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#1934 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2008 - 11:08

Για να τα γραψω σε ενα χαρτι, θα πρεπει να ξαναδω το anime κατι το οποιο δεν προκειται να συμβει για παααρα πολυ καιρο.Ισως να ειναι και λαθος ο ορος ''σεναριακα κενα'', ισως επρεπε να πω '' σεναριακα τεχνασματα που θεωρουνται σοβαρο σεναριο για να εξελιχθει η πλοκη''.Πρωτο παραδειγμα το Misa-Rem.Xmmm και ενα που μου ερχεται τωρα, ολα τα επεισοδια απο 25 και μετα δεν ειναι σεναριο :) , ειναι ανακυκλωση.

Και για τα πιο πανω κοριτσια που κοβουν την φλεβα τους για τον Light,δεν φτανει αυτο ως διακαιολογια για τον ισχυρισμο οτι '' δεν ειναι flat'' χαρακτηρας, ή οτι εμεις οι κοινοι θνητοι δεν μπορουμε να καταλαβουμε το μεγαλειο του.Απλα, ειχαμε ενα διαβολικο κακο γιατι επρεπε να υπαρχει,το δεχομαστε και προχωραμε.Εξαλλου θεωρω πως κανεις χαρακτηρας σε αυτη την σειρα δεν ειχε ουσιαστικη εξελιξη.Η Μισα χαζογκομενα παρεμεινε (αν και την πηγαινα τρελα) ερωτευμενη με τον Light, ο L ουτε αυτος ειχε καμια αλλαγη και ο Light τα γνωστα.Ουτε καν στο θεμα σεξ εξελιξη δεν ειχαμε,δλδ ειχε εκει την υπεργκομεναρα να του δηλωνει οτι ειμαι σκλαβα σου και αυτος ουτε τα @@ δεν κουνηθηκαν...Κοιταχτε να δειτε δεν εχω προβλημα με καποιον να ειναι διαβολικα κακος αλλα ρε παιδια εμβαθυνετε λιγο στον χαρακτηρα του γιατι μετα αν δεν γινει αυτο -που δεν εγινε- φαινεται απλα ενας ρηχος κλισε κακος...

Επισης το αρχαια τραγωδια -αν και καταλαβαινω απολυτα γιατι το χαρακτηρισες ετσι και εχεις μια βαση- θα ευσταθουσε μονο οταν πραγματικα το DN θα ειχε το αναλογο βαθος ενος τετοιου εργου.

υγ.Η πλακα ειναι οτι παραλληλα με το DN διαβαζα σωφρονιστικη νομοθεσια και για τα δικαιωματα κρατουμενων.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από sefiroth: 27 Ιούνιος 2008 - 11:18

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1935 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2008 - 11:10

Επειδη δεν συμφωνεις με αυτον δεν παει να πει οτι δεν δικαιολογουνται καθολου... Αν θες να σου βρω κατι θετικο περα απο την εξυπναδα του θα σου πω οτι δεν χρησιμοποιησε το DN για κατι αμεσο και υλικο αλλα για να φτιαξει εναν (κατ αυτον) καλυτερο κοσμο... Τουλαχιστον πρεπει να του αναγνωρισεις οτι ειχε οραμα... Και διαφωνω και ελαφρα και με τον πεσιμισμο... Mια χαρα ευδιαθετος ηταν....Την ελπιδα για την εκπληρωση των στοχων του την ειχε, και το ολο παιχνιδακι απολαμβανε, και ολα μια χαρα ηταν γι αυτον... Τωρα για το διεφθαρμενη θα συμφωνησω και θα προσθεσω και υποκριτικη με ψευδαισθησεις μεγαλειου...

Α...τώρα δηλαδή να το προσμετρήσω στα θετικά το ότι ήθελε να φτιάξει έναν καλύτερο κόσμο σκοτώνοντας ανθρώπους!Ξέρεις κάτι όμως Iristella!
Στην πραγματική ζωή άλλα άτομα προσπαθούν αφιερώνοντας χρόνια και χρόνια να αλλάξουν τον κόσμο με ειρινικό τρόπο χωρίς να πειράξουν ούτε μύγα και παθαίνουν τα χίλια δυο δεινά!Ω..ναι υπάρχουν τέτοιοι αγωνιστές οι οποίοι δεν χρειάζεται να ασκήσουν βία!Αυτά τα άτομα έχουν επίσης ένα όραμα!Εγώ δεν θυμάμαι ποτέ αγωνιστές όπως ο Nelsson Mandela ή ο Martin Louther King που κι αυτοί ήθελαν να αλλλάξουν τον κόσμο, να χρησιμοποίησαν ποτέ κάποιο death note ή κάποιο άλλο όπλο γενικότερα!
Σε παρακαλώ πολλύ σύγρινε το όραμα αυτών των ατόμων με το όραμα του Kira και πες μου αν είναι σωστό ή όχι!
Δεν πρέπει πάντα οι άνθρωποι να διαλέγουν την εύκολη λύση!
Άρα λοιπόν ο κόσμος που ήθελε να φτιάξει μου θυμίζει πιο πολλύ την αφέλια ενός έφηβου,όπου το αίμα του βράζει,παρά το όραμα που λες ότι είχε!Συνεχίζω λοιπόν και δεν βρίσκω κανένα θετικό στοιχείο όπου να με κάνει συμφωνήσω ή να πάρω το μέρος του Light!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από ichigo13: 27 Ιούνιος 2008 - 11:18

Δημοσιευμένη  εικόνα