Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 2 Ψήφοι

Death Note

• Please log in to reply
2705 replies to this topic

#1756 usagi 19

usagi 19

Didi-chan

• Members
  • 168 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2008 - 00:22

Εγώ είμαι πιο τράγικη που το είχα στο σπίτι μου και τ είχα διαβάσει κιόλας....:uhh:
και έτρεχα να το βρω γιατί θα έσκαγα!έτσι είναι με τις τεχνολογίες σου μένει η κινούμενη εικόνα στο μυαλό....

Spoiler:

οι τοίχοι δεν έχουν μόνο αυτία , έχουν και φωνή...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1757 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2008 - 00:25

Σωστα αλλα τωρα που ειδαμε την σελιδα απο το manga νομιζω ολες οι θεωριες επαψαν,,,,,,,,,,,,,,,
Παντως ο Light σε αυτην την σελιδα............ απο την μια λες τι πανεξυπνος που ειναι και απο την αλλη θες να τον χαστουκησεις που ειναι τοσο φοβιτσιαρης.

#1758 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2008 - 00:26

Κοιτα πλακα πλακα απο μια απορια που ειχαμε εγω και η iristella σε ποσο πλουσια συζητηση φτασαμε....^^

Αρα στην τελικη,συμφωνα με το manga(που απ οτι φαινετε ειναι ανωτερο απο το ανιμε,κλασικα!):

Spoiler:

Απο την μια απορια στην αλλη πεφτουμε μου φαινετε...

Τελικα νομιζω βρηκα την λυση,ας αφησουμε τα φιλοσοφικα και ας πιασουμε κανα ανιμε/ταινια/μπυρα να ξεχαστουμε....εδω δεν υπαρχουν περαιτερο απαντησεις φαινετε...το στυψαμε καλα το θεμα...

Κατι τελευταιο μονο να ρωτησω,για τους mangotaku:

Spoiler:

ΥΓ:koukouroukou,χαιρομαι που σ'αρεσε η λεξη,γι αυτο την εβαλα..μ'αρεσει και μενα...επισης μ'αρεσει να την χρησιμοποιω και στα ιταλικα:"Burattinaio" οποτε ειμαι με ατομα που ξερουν ιταλικα...

#1759 usagi 19

usagi 19

Didi-chan

• Members
  • 168 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2008 - 00:28

Ναι ρε γαμώτο από τη μια χάρηκα που το βρηκα γιατί θα έσκαγα από την αλλη τελείωσε μια ωραία φιλοσοφικου περιεχομένου και ανάλυσεως anime συζήτηση...θα έπρεπε να αφηνα να ξεδιπλωθουν οι απόψεις και μετά να κάνω αποκάλυψη....:hahaha:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1760 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2008 - 00:32

τωρα να πω και αλλη μια απορια??? Δεν ξερω αν το εχετε ξαναδιαπραγματευτει το ζητημα (αν ναι πειτε το να κοιταξω απο παλιοτερη συζητηση) αλλα τελικα ο Light ειχε καποιου ειδους συναισθηματα για τον L (περα απο το θελω να σε φαω λαχανο)
Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Phantom Duck: 31 Μάιος 2008 - 00:37
SPOILERS ΛΕΜΕ. Jesus....

#1761 usagi 19

usagi 19

Didi-chan

• Members
  • 168 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2008 - 00:34

[quote name='Zoro']
Αρα στην τελικη,συμφωνα με το manga(που απ οτι φαινετε ειναι ανωτερο απο το ανιμε,κλασικα!):

Spoiler:

Κατι τελευταιο μονο να ρωτησω,για τους mangotaku:

Spoiler:

Λοιπόν το manga είναι σαφώς ανώτερο γιατί εξηγεί πολλά πργματα που δεν έχουμε καταλάβει και γενικά στο anime από
Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

ουφ αυτα!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1762 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2008 - 00:36

(σκεφτηκα και κατι αλλο...αθελα μου:oo:)

Μου δωσε ιδεα αυτο που ειπε η koukouroukou...

ο SOAB o Ryuk που ηταν συνεχως μονο θεατης στο παιχνιδι L-Light(δεν τον εβλεπαν οι αλλοι,οι σφαιρες δεν τον εφταναν),μιας και αυτος προξενισε την ολη συμφορα(παρ οτι ο Light το αποφασισε,αν αυτος δεν εμφανιζονταν δεν θα χαλαγε τοσες ζωες..φταει κι αυτος)δεν την πληρωσε καθολου τελικα??

Δεν ειναι και λιγο αυτο που εκανε,δλδ το να φερει ενα τοσο "απαγορευμενο" αντικειμενο και mass murder weapon στον κοσμο μας....σε γενικες γραμμες δεν θα πρεπε να ειναι επιτρεπτο απο τους shinigami...αρα ο Shinigami king θα πρεπε να τον τιμωρουσε αν το ανακαλυπτε..αλλα υποθετω οτι ηταν αλλο ενα απο τα τοσα πραγματα,οπως και σε μας,που γινονται underground,χωρις να τα ξερουν οι "αρχες"...αρα την γλιτωσε μαλλον ο ατιμος...

Spoiler:

ουφ αυτα!

Spoiler:

#1763 usagi 19

usagi 19

Didi-chan

• Members
  • 168 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2008 - 00:39

τωρα να πω και αλλη μια απορια??? Δεν ξερω αν το εχετε ξαναδιαπραγματευτει το ζητημα (αν ναι πειτε το να κοιταξω απο παλιοτερη συζητηση) αλλα τελικα ο Light ειχε καποιου ειδους συναισθηματα για τον L (περα απο το θελω να σε φαω λαχανο) γιατι στο anime και στο extra που ειδα ηταν καπως διφορουμενη η αντιδραση του στον θανατο και την κηδεια του L. Απο την μια γελαγε μεν αλλα απο την αλλη μου φανηκε σαν ενα καπως τραγικο-πικρο γελιο να το πω, κλαυσιγελο να το πω .....πιστευω καταλαβατε

Εγώ κατά την ταπεινή μου άποψη πιστεύω οτι έχει...κατ αρχήν ετρεφε αισθήματα θαυμασμού γιατί πολλές φορές το είχε πει και ειδικά μετά την εμφάνιση του near οτι ο L ήταν άξιος αντίπαλος....
εγώ πιστεύω οτι υπήρχε μεταξυ τους ακόμα και κάπιο είδος περίεργης "φιλίας" τουλάχιστον ο L
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1764 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2008 - 00:42

Spoiler:

OMG,That was so Gay!!!

Ευτυχως δεν υπηρχε στο manga απ οσο ακουσα!!

btw,usagi,πιο πανω εκανα edit,αν μπορεις απαντα(sorry που σε βαζω στον κοπο,αλλα μιας και ξεκινησε πια η συζητηση)...

#1765 usagi 19

usagi 19

Didi-chan

• Members
  • 168 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2008 - 00:42

.

Spoiler:

οχι αμά ξαναδεις τις σελίδεσς που πόσταρα μας κάνει φλας μπακ στις πρώτες μέρες!ειναι νέος ο Light...από τότε τ είχε καταλάβει....

οχι δε τελειωνει..:wis:

!

btw,usagi,πιο πανω εκανα edit,αν μπορεις απαντα(sorry που σε βαζω στον κοπο,αλλα μιας και ξεκινησε πια η συζητηση)...

ευχαριστηση μου να μιλάω για το death note:drink:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Phantom Duck: 31 Μάιος 2008 - 01:30
Double post merged

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1766 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2008 - 00:47

Δεν ξερω ηταν πολυ περιεργη η μεταξυ τους φαση....
Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 31 Μάιος 2008 - 04:24

#1767 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2008 - 00:51

Δεν ξερω ηταν πολυ περιεργη η μεταξυ τους φαση....

Spoiler:

Το χανε ξαναπει παλια,αλλα αυτο δεν ηταν πλυσημο,ηταν foot massage:thatsit:...εχει διαφορα!!

Παντως ομοιοτητες στις 2 ιστοριες υπαρχουν...

Btw usagi

Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 31 Μάιος 2008 - 04:25

#1768 usagi 19

usagi 19

Didi-chan

• Members
  • 168 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2008 - 00:54

Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 31 Μάιος 2008 - 04:25

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1769 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2008 - 01:03

Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 31 Μάιος 2008 - 04:26

#1770 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2008 - 01:08

(τουλαχιστον εγω ειχα βρει τροπο)

Και δεν τον μοιραζεσε μαζι μας???:wooi2:

Spoiler:

btw usagi πιο πανω εχω μια απορια,αν μπορεις απαντα....