και έτρεχα να το βρω γιατί θα έσκαγα!έτσι είναι με τις τεχνολογίες σου μένει η κινούμενη εικόνα στο μυαλό....
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Death Note
Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2008 - 00:22
και έτρεχα να το βρω γιατί θα έσκαγα!έτσι είναι με τις τεχνολογίες σου μένει η κινούμενη εικόνα στο μυαλό....
Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2008 - 00:25
Παντως ο Light σε αυτην την σελιδα............ απο την μια λες τι πανεξυπνος που ειναι και απο την αλλη θες να τον χαστουκησεις που ειναι τοσο φοβιτσιαρης.
Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2008 - 00:26
Αρα στην τελικη,συμφωνα με το manga(που απ οτι φαινετε ειναι ανωτερο απο το ανιμε,κλασικα!):
Απο την μια απορια στην αλλη πεφτουμε μου φαινετε...
Τελικα νομιζω βρηκα την λυση,ας αφησουμε τα φιλοσοφικα και ας πιασουμε κανα ανιμε/ταινια/μπυρα να ξεχαστουμε....εδω δεν υπαρχουν περαιτερο απαντησεις φαινετε...το στυψαμε καλα το θεμα...
Κατι τελευταιο μονο να ρωτησω,για τους mangotaku:
ΥΓ:koukouroukou,χαιρομαι που σ'αρεσε η λεξη,γι αυτο την εβαλα..μ'αρεσει και μενα...επισης μ'αρεσει να την χρησιμοποιω και στα ιταλικα:"Burattinaio" οποτε ειμαι με ατομα που ξερουν ιταλικα...
Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2008 - 00:28
Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2008 - 00:32
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Phantom Duck: 31 Μάιος 2008 - 00:37
SPOILERS ΛΕΜΕ. Jesus....
Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2008 - 00:34
Αρα στην τελικη,συμφωνα με το manga(που απ οτι φαινετε ειναι ανωτερο απο το ανιμε,κλασικα!):
Κατι τελευταιο μονο να ρωτησω,για τους mangotaku:
Λοιπόν το manga είναι σαφώς ανώτερο γιατί εξηγεί πολλά πργματα που δεν έχουμε καταλάβει και γενικά στο anime από
ουφ αυτα!
Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2008 - 00:36
Μου δωσε ιδεα αυτο που ειπε η koukouroukou...
ο SOAB o Ryuk που ηταν συνεχως μονο θεατης στο παιχνιδι L-Light(δεν τον εβλεπαν οι αλλοι,οι σφαιρες δεν τον εφταναν),μιας και αυτος προξενισε την ολη συμφορα(παρ οτι ο Light το αποφασισε,αν αυτος δεν εμφανιζονταν δεν θα χαλαγε τοσες ζωες..φταει κι αυτος)δεν την πληρωσε καθολου τελικα??
Δεν ειναι και λιγο αυτο που εκανε,δλδ το να φερει ενα τοσο "απαγορευμενο" αντικειμενο και mass murder weapon στον κοσμο μας....σε γενικες γραμμες δεν θα πρεπε να ειναι επιτρεπτο απο τους shinigami...αρα ο Shinigami king θα πρεπε να τον τιμωρουσε αν το ανακαλυπτε..αλλα υποθετω οτι ηταν αλλο ενα απο τα τοσα πραγματα,οπως και σε μας,που γινονται underground,χωρις να τα ξερουν οι "αρχες"...αρα την γλιτωσε μαλλον ο ατιμος...
Spoiler:
ουφ αυτα!
Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2008 - 00:39
Εγώ κατά την ταπεινή μου άποψη πιστεύω οτι έχει...κατ αρχήν ετρεφε αισθήματα θαυμασμού γιατί πολλές φορές το είχε πει και ειδικά μετά την εμφάνιση του near οτι ο L ήταν άξιος αντίπαλος....τωρα να πω και αλλη μια απορια??? Δεν ξερω αν το εχετε ξαναδιαπραγματευτει το ζητημα (αν ναι πειτε το να κοιταξω απο παλιοτερη συζητηση) αλλα τελικα ο Light ειχε καποιου ειδους συναισθηματα για τον L (περα απο το θελω να σε φαω λαχανο) γιατι στο anime και στο extra που ειδα ηταν καπως διφορουμενη η αντιδραση του στον θανατο και την κηδεια του L. Απο την μια γελαγε μεν αλλα απο την αλλη μου φανηκε σαν ενα καπως τραγικο-πικρο γελιο να το πω, κλαυσιγελο να το πω .....πιστευω καταλαβατε
εγώ πιστεύω οτι υπήρχε μεταξυ τους ακόμα και κάπιο είδος περίεργης "φιλίας" τουλάχιστον ο L
Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2008 - 00:42
Spoiler:
OMG,That was so Gay!!!
Ευτυχως δεν υπηρχε στο manga απ οσο ακουσα!!
btw,usagi,πιο πανω εκανα edit,αν μπορεις απαντα(sorry που σε βαζω στον κοπο,αλλα μιας και ξεκινησε πια η συζητηση)...
Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2008 - 00:42
.
Spoiler:
οχι αμά ξαναδεις τις σελίδεσς που πόσταρα μας κάνει φλας μπακ στις πρώτες μέρες!ειναι νέος ο Light...από τότε τ είχε καταλάβει....
οχι δε τελειωνει..
ευχαριστηση μου να μιλάω για το death note:drink:!
btw,usagi,πιο πανω εκανα edit,αν μπορεις απαντα(sorry που σε βαζω στον κοπο,αλλα μιας και ξεκινησε πια η συζητηση)...
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Phantom Duck: 31 Μάιος 2008 - 01:30
Double post merged
Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2008 - 00:47
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 31 Μάιος 2008 - 04:24
Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2008 - 00:51
Δεν ξερω ηταν πολυ περιεργη η μεταξυ τους φαση....
Spoiler:
Το χανε ξαναπει παλια,αλλα αυτο δεν ηταν πλυσημο,ηταν foot massage:thatsit:...εχει διαφορα!!
Παντως ομοιοτητες στις 2 ιστοριες υπαρχουν...
Btw usagi
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 31 Μάιος 2008 - 04:25
Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2008 - 00:54
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 31 Μάιος 2008 - 04:25
Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2008 - 01:03
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 31 Μάιος 2008 - 04:26
Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2008 - 01:08
(τουλαχιστον εγω ειχα βρει τροπο)
Και δεν τον μοιραζεσε μαζι μας???
btw usagi πιο πανω εχω μια απορια,αν μπορεις απαντα....