Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * - 1 votes

Shiori Experience

MusicDreams jimi hendrix make a contact with me and become a guitarist slice of life?

  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Mad_Hatter

Mad_Hatter

    xyz scum

  • Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 21 March 2015 - 02:55

~Shiori Experience~

 

SCSgPpb.jpg

 

genres: comedy/school life/slice of life/seinen

Status: ongoing

Mangaka: what's the point, you probably don't know him

 

 

Η 26χρονή Shiori Honda είναι μια γυναίκα που η πραγματικότητα με της συχνές αδικίες της την ανάγκασε να παρατήσει τα όνειρα της και να συμβιβαστεί με μία κανονική, συνηθισμένη ζωή, σε σημείο που αυτό άλλαξε όλη την προσωπικότητα της. Αυτή όμως η ζωή πρόκειται να αλλάξει, όταν μοιραία συναντήσει το φάντασμα του...Jimi Hendrix.

 

Νομίζω συνόψισα καλά το περιεχόμενο του μέχρι στιγμής πρώτου κεφαλαίου, το manga δίνει την αίσθηση ότι θα ασχοληθεί με το πόσο ευτηχισμένος μπορεί να είναι κάποιος άμα συμβιβαστεί με τις περιστάσεις και θυσιάσει τον εαυτό του, καθώς και το πόσο αυτό τον επηρεάζει σαν άνθρωπο.

 

Μια πρώτη εισαγωγή στους χαρακτήρες νομίζω ήταν επιτυχημένη με την οικογένεια της πρωταγωνίστριας να βγάζει αγάπη και το σχολικό περιβάλλον να έχει μερικά συνηθισμένα στερεότυπα.

 

Έχει βγει ένα κεφάλαιο μέχρι στιγμής (πριν λίγες ώρες βασικά, απόδειξη της εγκαιρότητας και εγκυρότητας που σας προσφέρει το anime//gr) και νομίζω υπάρχουν οι προϋποθέσεις για την εξέλιξη σε κάτι καλό.

 

Batoto | Mangaupdates

 

 

0Zq6ihz.png

 

Spoiler:


qzMHWHd.png


#2 ice_hime

ice_hime

    and the livin's (not) easy

  • Moderators
  • 1,396 posts

Posted 21 March 2015 - 03:11

Το μεταφρασαν επιτελους !!!!

Τρεχει να το κατεβασει :3

Edited by ice_hime, 21 March 2015 - 03:12.


#3 1451

1451

    .

  • Members
  • 2,585 posts

Posted 21 March 2015 - 22:06

Ωραίο,

Spoiler:



#4 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

    Anime Master

  • Members
  • 1,740 posts

Posted 22 March 2015 - 13:19

Το διαβασα σημερα, πολυ ευχαριστο, μαρεσε αρκετα!!!!Η πρωταγωνιστρια πολυ φαση και εκεινη η ηλιθια η Subaru μου την δινει στα νευρα :P 
Κριμα που δεν εχει πολλα chapters ακομα, ηθελα κιαλο :D


mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om