Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * * 2 votes

Last Game

last game shoujo comedy slice of life romance

  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Utaku

Utaku

    Tuturuu!!!

  • Members
  • 166 posts

Posted 05 October 2014 - 00:01

Last Game / ラストゲーム

 

420847_361626663928967_189413756_n.jpg

 

Genre: Comedy, Romance, Shoujo, Slice of Life

 

Author-Artist: Amano Shinobu

 

Year: 2011

 

Ο Yanagi ήταν το πλούσιο παιδί που τα είχε όλα, έκαιγε τις καρδιές πολλών κοριτσιών και ήταν πρώτος στα μαθήματα. Με λίγα λόγια, δεν έχανε ποτέ κι από κανέναν! Μέχρι που η Kojou, μια φτωχή, απλή και ήσυχη κοπέλα μεταφέρεται στο σχολείο του. Αδύνατο, λοιπόν, να δεχθεί ότι αυτή θα ήταν που θα τον εκθρόνιζε και δε θα τον άφηνε ποτέ ξανά να είναι πρώτος! Ο Yanagi, είναι αποφασισμένος να ξεπεράσει την Kojou κάτι που τελικά αποδεικνύεται πολύ δύσκολο…Για να το πετύχει αυτό καταλήγει να την ακολουθεί σε κάθε βήμα της ζωής της…Και η προσπάθεια συνεχίζεται…και συνεχίζεται…Κι έτσι τα χρόνια περνάνε…μέχρι που κάποια στγμή ο ίδιος αποφασίζει να αλλάξει τους κανόνες!!! Κι έτσι ξεκινάει…το τελευταίο τους παιχνίδι!!!

 

tumblr_myy9f4_Nq_Nj1soj3yeo1_1280.jpg

 

Mια ιδιαίτερη ιστορία, που ακολουθεί τη ζωή 2 ανθρώπων από τη στιγμή που γνωρίστηκαν ως το πανεπιστήμιο, παρουσιάζοντας την εξέλιξή τους σαν άνθρωποι, αλλά και της μεταξύ τους σχέσης με έναν τόσο απλό και γλυκίτατο τρόπο. Δύο τόσο διαφορετικοί ανθρωποι με διαφορετικές ζωές που όμως έχουν τόσα να μάθουν ο ένας από τον άλλο…

 

Ένα σίγουρα πολύ ενδιαφέρον manga, με όμορφό σχέδιο, ιδανικό για ρομαντικές ψυχές, με εγγύηση μόνιμου χαμόγελου μετά το πέρας κάθε chapter!!! Προσωπικά λατρεύω την εμμονή του Yanagi με την Kojou, το γεγονός ότι το κακομαθημένο πλουσιόπαιδο που δεν ήξερε να χάνει ξαφνικά την κυνηγάει και τελικά προσπαθεί να την καταλάβει και να την πλησιάσει, καθώς και τη δική της αντίδραση σε αυτό, μιας κοπέλας χωρίς φίλους και ενδιαφέροντα που μόνος της στόχος ήταν να γίνει ανεξάρτητη και να βοηθήσει τη μητέρα της.

 

Ας ακολουθήσουμε και απολαύσουμε, λοιπόν, το παιχνίδι τους. Είναι άλλωστε…το τελευταίο…!!!

Wonder who’s gonna win…

 

tumblr_n33bgt_M0b_B1rzd89uo1_500.jpg


Edited by Utaku, 05 October 2014 - 00:04.

tumblr-static-1ngsil503zesk8s48o480gsg0-
...My anime, manga and dorama lists!!!


#2 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 05 October 2014 - 16:49

Ακούγεται πολύ όμορφο και σίγουρα μου κίνησε το ενδιαφέρον. Ευχαριστώ πολύ για την παρουσίαση θα επανέλθω σύντομα με εντυπώσεις.





Also tagged with one or more of these keywords: last game, shoujo, comedy, slice of life, romance