Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Ookami Shoujo to Kuro Ouji | Wolf Girl & Black Prince

fall 2014 comedy romance shoujo school life 1x episodes TYO ANIMATIONS

  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 27 September 2014 - 19:57

Ookami Shoujo to Kuro Ouji

オオカミ少女と黒王子

fKat1Spl.jpg


Φθινόπωρο δίχως chick flick series είναι σαν coca cola δίχως ανθρακικό. Λειψό και χωρίς την μισή διασκέδαση. Τώρα που ο καιρός κρυώνει και η γλυκιά μελαγχολία εμφανίζεται χρειαζόμαστε όλοι κάτι το οποίο θα βάλει λίγη ζάχαρη στην καθημερινή μουντάδα και θα ακτινοβολεί ρομαντισμό γέλιο και αγαπησιάρικη διάθεση. Αυτόν τον σημαντικό και βαρυσήμαντο ρόλο γεμάτο επιρροή προς τις ρομαντικές ψυχές έχει αναλάβει το Studio TYO ANIMATIONS. Στην σκηνοθεσία έχουμε τον Kasai Kenichi από τον οποίο έχουμε δει τα Honey and Clover, Nodame Cantabile, Major, Aoi Hana και Uta Koi. Τα περισσότερα από τα παραπάνω είναι super ρομαντικές σειρές ικανές να συγκινήσουν ακόμη και τον πιο κυνικό άνθρωπο. Στην σύνθεση της σειράς έρχεται να βοηθήσει η Hirabayashi Sawako και στο character design η Fujioka Maki. Toν τομέα της μουσικής έχει αναλάβει ο Sakabe Gou.

H σειρά είναι βασιμένη πάνω στο ομότιτλο manga της Ayuko Hatta, θα έχει 12 επεισόδια και θα ξεκινήσει στις 5 Οκτωβρίου. Ο καιρός κοντοζυγώνει!!!

GtzWjnc.png

Η ιστορία μας περιστρέφεται γύρω από την Shinohara Erica (Itou Kanae) μια 16χρονη με αγαπημένη ασχολία να περηφανεύεται στις φίλες της το πόσο μεγάλη εμπειρία και γνώση έχει γύρω από το πιο δύσκολο πρόβλημα όλων των εποχών. Την αγάπη!!! Μοιράζοντας την απύθμενη σοφία της με ταπεινότητα και χάρη η νεαρή Erica έχει εδραιωθεί στην παρέα της ως κάποιου είδους love guru. Η πραγματικότητα βέβαια είναι τελείως διαφορετική από την επιφάνεια καθώς η σχέση της Erica με τα αισθηματικά είναι ανάλογη με την δική μου με την αστροφυσική. Ξέρουμε και οι δύο ότι υπάρχει εκεί έξω, έχουμε ακούσει να μιλάνε γι αυτό αλλά δεν το έχουμε συναντήσει ποτέ. Κάποια στιγμή τα ψέμματά της συσσωρεύονται και πρέπει να βρει κάποιον τρόπο να τα διατηρήσει aka να παρουσιάσει επι τέλους τον κύριο τέλειο τις λεπτομέρειες του οποίου και της τέλειας σχέσης τους έχει αναλύσει διεξοδικά στην παρέα της. Οπότε καταφεύγει στην πιο προφανή λύση. Παίρνει φωτογραφία από έναν περαστικό ο οποίος της φάνηκε γλυκούλης. Not creepy at all right? Έλα όμως που το κάρμα ξέρει πότε να χτυπήσει και ο ομορφονιός της φωτογραφίας αποδεικνύεται νεομεταφερθής συμμαθητής της με το όνομα Sata Kyouya (Takahiro Sakurai).

Oπότε η Erica βρίσκεται αντιμέτωπη με δύο καθόλου ευχάριστες πραγματικότητες.
1, Αναγκάζεται να εξομολογηθεί στον Kyouichi την αλήθεια για να μην φρικάρει όταν μία ολόκληρη παρέα του συστηθεί στα ξαφνικά και του πει "έχουμε ακούσει τόσα πολλά για σένα". Αν με ρωτάτε και το " δεν σε ξέρω αλλά έχω πει ότι τα έχουμε" είναι εξίσου τρομαχτικό.
2. Ο Sata Kyouya ο φαινομενικά ονειρεμένος άνθρωπος είναι ένας σαδιστής ο οποίος εκμεταλλεύεται το γεγονός ότι η Erica είναι σε δύσκολη θέση για να την μετατρέψει στον προσωπικό του υπηρέτη.

DRuVSkw.pngT5THHpp.gif
Puqmrdg.gifIxGZY6Z.png

Τώρα ξέρω τι θα πείτε. Όποιος τρώγεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες. Και για να είμαι ειλικρινής αν μου τύχαινε κάτι ανάλογο ενδεχομένως να ήθελα να πάρω μία μικρή εκδίκηση από κάποιον ο οποίος με έμπλεξε σε ολόκληρο fanfiction χωρίς την θέλησή μου. Αλλά όσο και αν φαίνεται αστείο και ακολουθεί την συνταγή "αγάπη χωρίς πείσματα δεν έχει νοστιμάδα" είναι τόσο δύσκολο για ένα love story όπου ο κύριος χαρακτήρας δεν θα είναι το poster child για κακοποιητικές συμπεριφορές; Δεν ξέρω πώς ξεκίνησε αυτό το στυλάκι. Φταίει το Itazura na Kiss? To 50 shades of grey? Δεν ξέρω και δεν θέλω να μάθω. Αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι έχω ελαφρώς κουραστεί από τους σαδιστές που δείχνουν την αγάπη τους μέσω του παιδέματος. Και αυτό το λέει άτομο που πεθαίνει για κακιασμένους και tsundere χαρακτήρες.

eqZHA50.png

Για να μην παρεξηγηθώ εννοείται ότι θα την δω την σειρά. Και εννοείται ότι θέλω και παρέα στον σχολιασμό και την ανάλυσή της γι αυτό και την παρουσιάζω. Είμαι σίγουρη ότι θα αποτελεί πολύ καλό pop corn υλικό και θα δοθεί αφετηρία για πολλά ships και τα συναφή. Απλά μία με το Ao Haru Ride μία με το Kamisama Hajimemashita ε κάπου ήθελα κάτι πιο πρωτότυπο. Παρόλαυτά έχοντας υπάρξει έφηβη κατά μία έννοια κατανοώ την βασική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Erica ως μέρος του premise. Υπάρχει όντως πίεση στα νεαρά άτομα να είναι έμπειροι και έμπειρες στον αισθηματικό τομέα κάτι το οποίο δεν αντικατοπτρίζει πάντα τις επιθυμίες και τα θέλω τους. Υπό αυτήν την έννοια θέλω να δω κατά πόσο το πάθημα θα γίνει μάθημα στην νεαρή πρωταγωνίστριά μας και κατά πόσο θα την οδηγήσει στο να είναι πιο ειλικρινής στους γύρω της με όποιες συνέπειες και αν έχει αυτό στις σχέσεις τους μαζί τους.

Οκ το ομολογώ θέλω να δω και τον Kyouya σταδιακά να δαγκώνει την λαμαρίνα. There. Ι said it. Happy?

Youtube Video


Youtube Video


GkgJlNS.gif51xakl8.gifdJvemKZ.gif

Anidb| ANN | Official Site


 



#2 Vagelio

Vagelio

    Derp

  • Review Team
  • 1,231 posts

Posted 27 September 2014 - 21:40

 

Οκ το ομολογώ θέλω να δω και τον Kyouya σταδιακά να δαγκώνει την λαμαρίνα. There. Ι said it. Happy?

I don't. Θα τσεκάρω όμως τα πρώτα επεισόδια ελπίζοντας ότι θα την κάνει μισήσει αρκετά τον εαυτό της για την καφρίλα με τη φωτογραφία.


Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.


#3 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 27 September 2014 - 22:16

Δεν θέλω να την δω να μισεί τον εαυτό της. Όπως είπα και στο εισαγωγικό post κατά κάποιον τρόπο μπορώ να καταλάβω το peer pressure. Θέλω όμως να την δω να γίνεται πιο ώριμος άνθρωπος και με αυτοπεποίθηση που δεν πηγάζει από το αν έχει αγόρι ως αξεσουάρ για status symbol.

Δεν μπορώ να δικαιολογήσω τον εκβιασμό ούτε κάτω από το romcom pretext για να είμαι ειλικρινής. Και αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο έχω ανάμεικτα συναισθήματα για τη σειρά παρόλο που ψοφάω για καυγαδάκια και πεισματάκια γενικότερα.

 



#4 zoulitsa

zoulitsa

    Starting...

  • Members
  • 1 posts

Posted 21 November 2014 - 22:53

πως το κατεβαζω ρε παιδια?





Also tagged with one or more of these keywords: fall 2014, comedy, romance, shoujo, school life, 1x episodes, TYO ANIMATIONS