Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * * 5 votes

MANGA FESTIVAL


  • Please log in to reply
11 replies to this topic

#1 artville

artville

    Starting...

  • Members
  • 1 posts
  • LocationΙάσονος 5, 16561 Γλυφάδα

Posted 08 May 2014 - 18:26

 
 
Attached File  HORIGOI2-001.jpg   653.06KB   0 downloads
 
Ο πολυχώρος artville σε συνεργασία με τους Kawaii Gentleman Fox οργανώνει στις 5 και 6 Ιουλίου 2014 το “MANGA FESTIVAL” το οποίο θα διεξαχθεί στις αίθουσες του πολυχώρου artville Ιάσονος 5, στη Γλυφάδα.
Το φεστιβάλ περιλαμβάνει έκθεση καλλιτεχνών “manga” ή επηρεασμένων από τα “manga”, προβολές ταινιών “anime”, εργαστήρια (workshops) δημιουργίας comic, σεναρίου, καρέ. Events σχετικά με τα “manga” & “anime” κα.
Επίσης θα παραχωρηθεί χώρος σε όσους θέλουν να σχεδιάσουν επί τόπου.
 
Όσοι ασχολούνται με τη ζωγραφική, θα ήταν καλό να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή, μιας και πρόκειται για μια πολύ καλή ευκαιρία να εκθέσουν τη δουλειά τους! 
Το Artville ( www.artvillepolihoros.com ) σε συνεργασία με τους Kawaii Gentleman Fox ( https://www.facebook.com/KawaiiGentlemanFox ) διοργανώνουν μια έκθεση Ιαπωνικής τέχνης (manga) στον πολυχώρο artville στη Γλυφάδα και σας δίνουν την ευκαιρία να προβάλετε τα έργα σας στο φεστιβάλ manga που θα γίνει στον πολυχώρο στις 5 & 6 Ιουλίου 2014.
Στο φεστιβάλ εκτός από την έκθεση θα πραγματοποιηθούν διάφορα events σχετικά με το comic όπως workshops, διαγωνισμοί, διαλέξεις κ.α.

Όποιος ενδιαφέρεται, ας επικοινωνήσει εδώ:
* artvillepolihoros@hotmail.com
* info@artvillepolihoros.com
Το θέμα του e-mail σας θα πρέπει να είναι "Artville Έκθεση". Το e-mail θα πρέπει να περιέχει, εκτός των άλλων όνομα, τηλέφωνο επικοινωνίας και ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail).
Για περισσότερες πληροφορίες, θα αποσταλεί λεπτομερές μήνυμα σε όσους έχουν επικοινωνήσει για να λυθούν τυχόν απορίες.
Σας ευχαριστούμε πολύ για το χρόνο σας και ελπίζουμε να συνεργαστούμε!


ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ

1. Οι αιτήσεις για την έκθεση γίνονται ηλεκτρονικά έως τις 10 Ιουνίου 2014 στο info@angelakisart.gr ή στο artvillepolihoros@hotmail.com και περιλαμβάνουν σύντομο βιογραφικό του καλλιτέχνη και δείγμα της δουλειάς που θέλει να εκθέσει.
2. Η επιτροπή κρίσης θα κρίνει τα έργα την Δευτέρα 12 Ιουνίου και οι ενδιαφερόμενοι θα ειδοποιηθούν ηλεκτρονικά (mail) και τηλεφωνικά για να φέρουν τα έργα τους έως τις 20 Ιουνίου 2014.
3. Τα έργα που θα εκτεθούν δεν μπορούν να είναι μικρότερα από το Α4 μέγεθος συμπεριλαμβανομένης και του πλαισίου (κορνίζας) με το οποίο θα εκτεθούν.
4. Τα έργα πρέπει να φέρουν την υπογραφή του καλλιτέχνη και να είναι πρωτότυπα ή υπογεγραμμένα αντίγραφα.
5. Τα έργα πρέπει να προστατεύονται από πλαίσιο με τζάμι ή πλεξιγκλάς (κορνίζα).
6. Τα έργα στο πίσω μέρος του πλαισίου θα πρέπει να αναγράφουν το ονοματεπώνυμο του καλλιτέχνη, το τηλέφωνο και τη διεύθυνσή του.
7. Ο πολυχώρος δεν εμπορεύεται τα έργα, άρα δεν βάζει τιμές και η πώληση εξαρτάται από τον δημιουργό.
8. Ο πολυχώρος θα επιστρέψει τα έργα στους δημιουργούς δύο μέρες μετά το τέλος της έκθεσης. Οι εκθέτες είναι υποχρεωμένοι να παραλάβουν τα έργα τους από την Ιάσονος 5, στη Γλυφάδα.


Για τη συμμετοχή στα workshops θα πρέπει να μας το δηλώσετε όταν βγεί το αναλυτικό πρόγραμμα του φεστιβάλ.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας στο “MANGA FESTIVAL”.
Για το artville
Κώστας Αγγελάκης
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

 


Edited by artville, 08 May 2014 - 19:28.


#2 sarah99lili

sarah99lili

    Starting...

  • Members
  • 4 posts

Posted 03 June 2014 - 20:31

είναι και για παιδια; ή  μονο για ενηλικους



#3 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 03 June 2014 - 20:38

Δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιος περιορισμός από το thread δοκίμασε όμως να επικοινωνήσεις και με τους υπεύθυνους μέσω fb.



#4 Vagelio

Vagelio

    Derp

  • Review Team
  • 1,231 posts

Posted 03 June 2014 - 21:24

Παλεύω να πείσω την Keito να εκθέσει μαζί μου, αλλά την έχει φάει το tsun :<. Για ηλικία δεν αναφέρθηκε τίποτα sara. Μπορείς να επικοινωνήσεις μέσω mail μαζί τους, αλλά πέρα από την απορία, στείλε τους και καμιά pdf πινακίδα με μίνι βιογραφικό και δείγματα δουλειάς πάνω για να είσαι κομπλέ.


Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.


#5 red pyramid

red pyramid

    Revolutionary Fanboy

  • Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 28 June 2014 - 19:13

Προς όσους θα συμμετέχουν με έργα τους στην έκθεση: ξέρει κανείς/καμία σε τι τιμές θα πωλούνται τα περισσότερα έργα; Δυστυχώς δεν βρήκα κανένα σχετικό θέμα στη σελίδα της εκδήλωσης στο facebook, οπότε αν κάποιος/α έχει την ίδια απορία ας επικοινωνήσει.


Posted Image

#6 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

    Anime Master

  • Members
  • 1,740 posts

Posted 28 June 2014 - 20:09

Αμα ψησω και καποιους αλλους γιατι οχι!Αφου ειναι και Σ/Κ μια χαρα!


mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om


#7 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 04 July 2014 - 10:17

*bump*


xbJ3b2w.jpeg


#8 Vagelio

Vagelio

    Derp

  • Review Team
  • 1,231 posts

Posted 04 July 2014 - 15:00

Θα είμαστε αύριο εκεί κατά τις 3 το μεσημέρι με την Keito και τον Ghostprince για όποιον θέλει παρέα :>.
 

Προς όσους θα συμμετέχουν με έργα τους στην έκθεση: ξέρει κανείς/καμία σε τι τιμές θα πωλούνται τα περισσότερα έργα; Δυστυχώς δεν βρήκα κανένα σχετικό θέμα στη σελίδα της εκδήλωσης στο facebook, οπότε αν κάποιος/α έχει την ίδια απορία ας επικοινωνήσει.

Δεν υπάρχει κάποια default τιμή για τα εκθέματα, αν βρεις κάτι που να σου αρέσει, θα πρέπει να έρθεις σε επικοινωνία με τον καλλιτέχνη.


Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.


#9 red pyramid

red pyramid

    Revolutionary Fanboy

  • Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 04 July 2014 - 18:56

Ένας από τους καλλιτέχνες είμαι, γι' αυτό και αναρωτιόμουν τι τιμές θα βάλουν οι υπόλοιποι -γνωρίζω ότι δεν υπάρχει κανονισμένη τιμή, απλά προς τα που θα κινηθεί ο καθένας.

 

Τεσπα, μάλλον είναι αργά γι' αυτό. Ο χώρος πάντως είναι πολύ ωραίος, οπότε ανυπομονώ γι' αύριο.


Posted Image

#10 Vagelio

Vagelio

    Derp

  • Review Team
  • 1,231 posts

Posted 05 July 2014 - 22:55

Ήμουν παρούσα σήμερα, αλλά αύριο δεν θα μπορέσω να παρευρεθώ. Ενδιαφέροντα τα εκθέματα, ο γείτονας από τα αριστερά μου είχε έναν j-rock star σχεδιασμένο σε τέσσερις εκδοχές που έμοιαζαν με χειροποίητο ασπρόμαυρο ράστερ, όπου στην κάθε εκδοχή έπαιζε με διαφορετικές διαμέτρους βούλας. Η γειτόνισσα στα δεξιά μου ενώ δεν ήταν μάστερ στην ανατομία, είχε άνετα τα πιο όμορφα χρωματιστά σχέδια σε όλη την έκθεση. Γενικά ήταν λίγες οι συμμετοχές, αλλά αρκετά καλές.
 


ναρωτιόμουν τι τιμές θα βάλουν οι υπόλοιποι -γνωρίζω ότι δεν υπάρχει κανονισμένη τιμή, απλά προς τα που θα κινηθεί ο καθένας.

 

Ummmm, αυτό είναι λίγο αρκετά προσωπικό ^^'. Ένα από δικά μου που ήταν εκτυπωμένα και κορνιζωμένα το πούλησα (ή συμφώνησα να το πουλήσω, δεν ξέρω αν θα επικοινωνήσει μαζί μου μετά την έκθεση) για 20 ευρώ επειδή ήταν απλά αντίγραφο σε Α3 μέγεθος. Αν ήταν να πουλούσα το αυθεντικό του ιδίου έργου θα το έβαζα στα 140-150, γιατί του είχα καταθέσει χρόνο και αγάπη που θεωρώ ισάξιο αυτής της τιμής. Και δεν ήταν τίποτα το φοβερό τεχνικά το original, μελανωμένο σχέδιο πάνω σε απλό χαρτάκι. Ο χρόνος, τα feels και το γεγονός ότι είναι χειροποίητο είναι οι παράμετροι μου για την αξία του.

Λίγες φωτογραφίες από το event:

Spoiler:


Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.


#11 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 05 July 2014 - 23:12

Awsome. Thanks for the feedback Vagelio και καλή επιτυχία. :D  Φαίνεται πολύ ωραία διοργάνωση. Δυστυχώς είμαι αρκετά μακριά και δεν έχω την άνεση του χρόνου για να παρευρεθώ οπότε πραγματικά ζηλεύω.



#12 Keito

Keito

    Tamako Markeito

  • Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 05 July 2014 - 23:30

Όντως υπήρχαν μερικά καταπληκτικά σχέδια και η διοργάνωση ήταν πολύ καλή. Το bento box που πουλούσαν επίσης ήταν πολύ νόστιμο και χορταστικό, καθώς και υπήρχαν μανγκα σε πολλές και διάφορες τιμές (εγώ τσίμπησα ένα totally captivated με 8 ευρώ). 

 

Γενικά, ωραία ατμόσφαιρα και ενδιαφέρουσα εκδήλωση, αξίζει μια ματιά απο όποιον το βολεύει το μέρος.


Edited by Keito, 05 July 2014 - 23:31.