Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 2 Ψήφοι

Spoilers παντού: GoT - ASOIAF

game of thrones a song of ice and fire spoilers δράκοι βυζά και ζόμπια ουπς αυτό ήταν spoiler

• Please log in to reply
249 replies to this topic

#136 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2015 - 16:49

Επιτέλους ένα καλό επεισόδιο, κατά λάθος ξέχασαν να το γεμίσουν με το συνηθισμένο edginess και άξαφνα παρουσιάστηκε ένα καλό επεισόδιο. Από τις περιπτώσεις που μέσω της αφαίρεσης οδηγείσαι σε ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Δεν χρειάζονται πάντα προσθήκες, ιδίως όταν έχουν την ποιότητα(ή μάλλον την έλλειψη αυτής) που ταλάνιζε το έργο μέχρι τώρα.

Οι ακόλουθοι του πολυπρόσωπου θεού έχουν μια ομοιότητα με τους φανατικούς της πρωτεύουσας, μόνο που αυτοί κάνουν και πραγματικό καλό. Οι άλλοι φανατικοί θα αυτοκαταστραφούν σύντομα.

Οι σκηνές στο βορά θύμισαν περί τίνος είναι αυτή η σειρά σε τελική ανάλυση. Οι απέθαντοι μπορεί να είναι κακοί ως αντίπαλοι του θεού της φωτιάς αλλά αν κρίνω από τους/τις ακολούθους του θεού εκείνου τότε κι εκείνοι δεν είναι καλύτεροι από τους παγωμένους.

Οι τελευταίοι μετά από κάθε μάχη πολλαπλασιάζουν το στρατό τους, κρίμα που δεν έπιασαν το γίγαντα. Θα ήταν μια μεγάλη ενίσχυση για τις τάξεις τους. Βλέποντας το ποιον των οίκων που κυβερνάνε, έχω αρχίσει να υποστηρίζω τους λευκούς περιπατητές.

Αποπνέουν μια παράξενη οικειότητα.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από 1451: 01 Ιούνιος 2015 - 16:50

#137 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2015 - 17:06

Επιτέλους ένα καλό επεισόδιο, κατά λάθος ξέχασαν να το γεμίσουν με το συνηθισμένο edginess και άξαφνα παρουσιάστηκε ένα καλό επεισόδιο. Από τις περιπτώσεις που μέσω της αφαίρεσης οδηγείσαι σε ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Δεν χρειάζονται πάντα προσθήκες, ιδίως όταν έχουν την ποιότητα(ή μάλλον την έλλειψη αυτής) που ταλάνιζε το έργο μέχρι τώρα.

Οι ακόλουθοι του πολυπρόσωπου θεού έχουν μια ομοιότητα με τους φανατικούς της πρωτεύουσας, μόνο που αυτοί κάνουν και πραγματικό καλό. Οι άλλοι φανατικοί θα αυτοκαταστραφούν σύντομα.

Οι σκηνές στο βορά θύμισαν περί τίνος είναι αυτή η σειρά σε τελική ανάλυση. Οι απέθαντοι μπορεί να είναι κακοί ως αντίπαλοι του θεού της φωτιάς αλλά αν κρίνω από τους/τις ακολούθους του θεού εκείνου τότε κι εκείνοι δεν είναι καλύτεροι από τους παγωμένους.

Οι τελευταίοι μετά από κάθε μάχη πολλαπλασιάζουν το στρατό τους, κρίμα που δεν έπιασαν το γίγαντα. Θα ήταν μια μεγάλη ενίσχυση για τις τάξεις τους. Βλέποντας το ποιον των οίκων που κυβερνάνε, έχω αρχίσει να υποστηρίζω τους λευκούς περιπατητές.

Αποπνέουν μια παράξενη οικειότητα.

And that was the last post 1451 ever made.

And then winter came.

Πιο σοβαρά τώρα.Η μάχη ήταν καλή.Το συνέδριο δεν αναλώθηκε στους καυγάδες και κύλησε πολύ ομαλότερα από ότι περίμενα.Μπήκαν και οι walkers να τους θυμίσουν ότι ο χρόνος τους τελείωσε και καλό είναι να κάνουν ότι κάνουν σύντομα.Από την άλλη μεριά του χάρτη  τώρα o Tyrion σταθερός στον χαρακτήρα του τα είπε έξω από τα δόντια με την δρακόμαμα και κέρδισε για τώρα τουλάχιστον την θέση που του αξίζει.Επίσης τελευταίο που μου έκανε εντύπωση είναι ο Theon να πει την αλήθεια για τα αγόρια στην Sansa τόσο εύκολα.

Τώρα περιμένω την δίκη στο king's landing.Ισχύει αυτό που λες 1451 για την αυτοκαταστροφική  πορεία των Φανατικών...αλλά κάτι μου λέει πως θα σηκώσει ο maester τον frankenmountain και θα σπείρει τον τρόμο στην δίκη.(Και κάπως έτσι θα κλείσει και αυτό το Arc στην πόλη).

Δημοσιευμένη  εικόνα

#138 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2015 - 02:24

Το κόβω να παιχτεί κάτι μόλις γυρίσουν στο τείχος. Και μυρίζομαι ότι ο Όλι κάτι θα κάνει σε κάποια φάση. Δεν είναι εύκολο για ένα παιδί να διαχειριστεί τέτοια συναισθήματα.

Αυτό που θέλω να ρωτήσω όσους έχουν διαβάσει όλα τα βιβλία είναι αν η φράση της Daenerys "I am not going to stop the wheel, I am going to break the wheel" είναι από το βιβλίο.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gilmaru: 02 Ιούνιος 2015 - 04:03

#139 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2015 - 03:55

Μόλις είδα τα τρία τελευταία επεισόδια μαζεμένα. Θα συνοψίσω τις εντυπώσεις μου με δύο εικόνες:

aB37bnN_700b.jpg

npuweKs.png

Μου αρέσει πάρα πολύ που η σειρά δίνει τόση πολλή προσοχή στα τεκταινόμενα του Βορρά. Τόσο η ιστορία του Night's Watch όσο και αυτή του Stannis και του επικείμενου πολέμου του με τους Bolton έχουν γίνει τα αγαπημένα μου κομμάτια όλων των σεζόν της σειράς. Χαίρομαι που επιτέλους το βάρος της πλοκής έχει μετακινηθεί από το King's Landing και τις δολοπλοκίες στον πιο ξεκάθαρο και περιπετειώδες βορρά, το βρίσκω αναζωογωνητικό και ξεκούραστο. Θα διαφωνήσω γενικά ότι αυτή η σεζόν είναι χειρότερη από τις προηγούμενες. Αν μη τι άλλο, πιστεύω ότι είναι η πιο ισορροπημένη μέχρι στιγμής. Έχουμε τον Βορρά για πλοκή και ξύλο, το King's Landing για δολοπλοκίες, το αρκετά χαβαλετζίδικο μέχρι στιγμής Dorne για ένα ευχαριστο διάλειμμα και λίγο Daenerys και Arya για να χαρεί το fandom.

Μου άρεσε επίσης το πως εξελίχτηκε η ιστορία με την Cersei στο King's Landing. Έχω την εντύπωση ότι είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που ένας χαρακτήρας πληρώνει το τίμημα της ύβρις του τόσο ξεκάθαρα και άμεσα.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Osama Bin Laden: 03 Ιούνιος 2015 - 03:55

#140 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2015 - 15:21

Δε θα σχολιάσω ολα τα ποστς σχετικά με αυτό το θέμα γιατί καποια το πόσο λάθος είναι το φωνάζουν από μόνα τους, αλλά συμφωνώντας με τον Black Kaiser στα περισσότερα, θέλω να σχολιάσω κάποια πράγματα παραπάνω.

Για το πρώτο. Ναι, πλέον δεν κλαίει και φωνάζει αλλά ''τον παίρνει σαν κυρία'' (συγγνώμη για την έκφραση). Αγορίνα σαφώς το development της έχει σχεδόν χαθεί. Τα τελευταία επεισόδια της προηγούμενης season μόνο σε αυτήν την κατάσταση δεν οδηγούσαν και αν ο Martin είχε σκεφτεί τέτοια περίπτωση θα το ξέραμε.

Το αν θα σωθεί με δικές τις ενέργειες χίλιες φορές μαζί σου. Μακάρι! Ξέρεις πως για τώρα είναι λόγια του αέρα όμως και τα στοιχεία με το υλικό του βιβλίου και την παρουσία της Brienne αλλού οδηγούν.

Νομίζω πώς πραγματικά πρέπει να απεξαρτηθείτε από την fanboy λογική που απαιτεί ένα σενάριο δυναμωτικό για τους χαρακτήρες της σειράς, σαν να είναι αυτό το μοναδικό δείγμα character development.
Ναι, οκ, θα έρθω σε αντίφαση με όσα έλεγα πριν ένα χρόνο σχετικά με το ότι η σειρά δεν είναι ρεαλιστική και ότι τα γεγονότα είναι καθαρά στο χέρι του σεναριογράφου, αλλά νομίζω ότι η πορεία της Sansa μια χαρά development δίνει στην υπόθεση, και είναι η πιο λογική πορεία που μπορεί να έχει. Δεν έχει σημασία αν η Sansa φαίνεται δυναμική ή παθητική μέσα από αυτό, σημασία έχει κατά πόσο ο χαρακτήρας της ανταποκρίνεται στις συνθήκες που βιώνει. Το να λες ότι η Sansa αναιρεί το δυναμισμό της και ξαναγίνεται παθητική όπως πριν επειδή βιάζεται είναι ουσιαστικά victim blaming. Το να λες ότι θα μπορούσε να το παιξει αλλιώς υπονοεί ότι διάλεξε να βιαστει. Το να τη λες παθητική και αδύναμη επειδή της συνέβει αυτό δηλώνει ότι μια "δυναμική" γυναίκα όπως η "ώριμη" sansa έχει ανοσία στο βιασμό ή κάτι τέτοιο. Το ότι βιάστηκε ναι μεν είναι μια επιλογή των σεναριογράφων, αλλά ΔΕΝ αφορά το development της ίδιας της Sansa, αφορά το σενάριο γενικά. Το development της Sansa δεν έχει αναιρεθεί, πέρασε πολύ χειρότερα απ΄ ότι περνούσε πριν και φαίνεται ότι έχει την ωριμότητα να τα αντέξει. Όσο μπορεί να το αντέξει κάποια αυτό δηλαδή, γιατί πραγματικά οποιαδήποτε πιο "δυναμική" αντιμετώπιση θα ήταν εκτός τόπου και χρόνου.

Η ουσία της σκηνής είναι να σου δείξει ότι οποιαδήποτε ωριμότητα κι αν απέκτησε στο King's landing, η θέση της στο μεσαιωνικό σύμπαν του GoT και ιδίως ως γυναίκα του Ramsey δε θα μπορούσε να είναι διαφορετική. Αυτό δε σημαίνει ότι φταίει εκείνη για αυτό, ήταν είναι και θα είναι αδύναμη και εξαρτημένη από άλλους. Τι επιλογές έχει;

Το να θες ντε και καλά να αποδράσει με δικές της δυνάμης είναι μια δική σου φαντασίωση που ίσως πραγματοποιηθεί, αλλά δεν υπάρχει τίποτα το αντικειμενικό που να δείχνει ότι μπορεί ή πρέπει να γίνει αυτό για να έχει νόημα σα χαρακτήρας.

Έχουν κάποιες διαφορές οι δύο σκηνές. Η σκηνή του Jaime και της Cersei υποτίθεται πως δεν ήταν βιασμός παρότι αυτό που είδαμε ήταν το αντίθετο. Οι συντελεστές έκαναν μια τρύπα στο νερό. Όχι μόνο έφτιαξαν την σκηνή με βάση την ευρέως διαδεδομένη λογική "δεν είναι βιασμός γιατί έλεγε όχι αλλά εννοεί ναι bs" αλλά μετά προσπάθησαν να δικαιολογήσουν και τα αδικαιολόγητα. Ο Jaime μάλιστα, ήταν κατα την διάρκεια της redemption arc του, η οποία υποτίθεται πως δεν θα διακοπτόταν σε εκείνο το σημείο κάνοντας κατι τόσο αισχρό. Για αυτό και μετά το γεγονός ήταν σαν να μην έγινε. Τώρα, όχι μόνο είναι ξεκάθαρο σε όλους (όσους έχουν μάτια δλδ) πως είναι βιασμός αλλά ο θύτης είναι ο Ramsey, ο ψυχοπαθής villain της σειράς για τον οποίο όλοι πιστεύω πως ξέρουμε από τώρα οτι θα έχει άσχημο τέλος. Αυτό συν το γεγονός πως μετά την κατακραυγή πέρυσι θέλω να πιστεύω πως οι B&W δεν θα έφτιαχναν μια τέτοια σκηνή δίχως μια σεναριακή αξία αλλά μονάχα ή κυρίως για το shock, με κάνει λιγάκι επιφυλακτικό.

Συμφωνώ ότι η σκηνή έχει σεναριακή αξία αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί ντε και καλά αυτό απαιτεί κάποιο άσχημο τέλος για τον Ramsey. Δηλαδή γιατί στο σύμπαν του Game of Thrones θα πρέπει να υπάρχει κάποια  δικαιοσύνη που να τιμωρεί τους διεστραμμένους και τους βιαστές; Προτιμάω να αφήσω το σενάριο και τη δυναμική του κάθε χαρακτήρα να μιλάνε από μόνα τους και να μην απαιτώ πράγματα.

Ανεξάρτητα από τα συναισθήματα μου για τους χαρακτήρες, νομίζω ότι αντικειμενικά το πιο δίκαιο είναι να κατακλυστεί ο κόσμος από White Walkers, όπως είπε ο φίλτατος 1451 και να αναπαυθούν όλοι εν ειρήνη.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kamui: 07 Ιούνιος 2015 - 17:39

O6rrvsU.jpg

#141 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2015 - 16:28

Συμφωνώ ότι η σκηνή έχει σεναριακή αξία αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί ντε και καλά αυτό απαιτεί κάποιο άσχημο τέλος για τον Ramsey. Δηλαδή γιατί στο σύμπαν του Game of Thrones θα πρέπει να υπάρχει κάποια  δικαιοσύνη που να τιμωρεί τους διεστραμμένους και τους βιαστές; Προτιμάω να αφήσω το σενάριο και τη δυναμική του κάθε χαρακτήρα να μιλάνε από μόνα τους και να μην απαιτώ πράγματα.

Δεν είναι θέμα απαίτησης. Πολλοί θέλουν, αλλά έχω την εντύπωση ότι κανείς δεν απαιτεί να πάθει κάτι ο Ramsey. Μάλιστα, πιστεύω ότι οι περισσότεροι ξέρουμε ότι μάλλον δεν θα πάθει τίποτα. Το θέμα όμως είναι ότι στο σύμπαν του Game of Thrones (της σειράς) δεν υπάρχει μέχρι στιγμής σχεδόν καθόλου δικαιοσύνη. Ο θάνατος του Joffrey δεν ήταν καν ικανοποιητικός σεναριακά. Νίκησε το πόλεμο των Πέντε Βασιλέων και κατέληξε να είναι άλλο ένα θύμα του παιχνιδιού του θρόνου και τίποτα παραπάνω (καμία διαφορά από τον τρόπο που πέθαναν πολλοί "καλοί" της σειράς). Ο Tywin πλήρωσε αλλά πέθανε λιγάκι καταλάθος. Ο μόνος, ας πούμε, "κακός" χαρακτήρας που πλήρωσε τις συνέπειες των πράξεών του είναι η Cersei σε αυτή την σεζόν που όπως πάει θα την βγάλει καθαρή με την βοήθεια του Qyburn και του Frankenmountain.

Μέχρι τώρα, όσοι έχουν το δίκιο με το μέρος τους είναι αυτοί που πάντα μα πάντα την παθαίνουν στο τέλος. Το έχουμε καταλάβει, κανείς δεν είναι ασφαλής, το ότι έχεις δίκιο δεν σημαίνει ότι νικάς ή ότι επιζείς αλλά πρέπει κάποιες φορές να αλλάζει αυτό το τροπάρι, γιατί σε αυτόν τον τομέα το σενάριο μακροσκοπικά είναι πολύ μονότονο. Δεν θέλεις να δεθείς με κανένα χαρακτήρα που μπορεί να είναι έστω και λίγο συμπαθητικός γιατί ξέρεις πλέον ότι αν δεν λέγεται Tyrion ή Daenerys σίγουρα θα πεθάνει ή θα την πάθει άσχημα με κάποιο τρόπο στο τέλος. Η φάση με τον Ramsey (και τους Bolton γενικά) είναι μια πολύ καλή περίπτωση να συμβεί επιτέλους κάτι διαφορετικό από το συνηθισμένο. Θα είναι η πρώτη φορά στα πέντε χρόνια που τρέχει η σειρά που οι "κακοί" θα χάσουν από τους "λιγότερο κακούς" και θα φανεί σαν κάτι καινούριο.

(όλα τα "καλος" και "κακός" με " " για να δηλώσω σχετικότητα)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Osama Bin Laden: 07 Ιούνιος 2015 - 16:31

#142 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2015 - 19:31

Σε ποιους αναφέρεσαι ως "λιγότερο κακούς"; Αν εννοείς τον Στάννις δεν θα ήμουν και τόσο σίγουρος βασικά ότι θα κερδίσει.

Πάντως, έχω μια θεωρία που λέει ότι εν τέλη βλέπουμε και θα συνεχίσουμε να βλέπουμε κάποιο είδος λύτρωσης. Υπό την έννοια ότι στο τέλος όλοι θα χάσουν αυτά τα οποία έχουν μεγαλύτερη αξία για αυτούς και για τα οποία δολοπλοκούσαν και κόπιαζαν. Ο Tywin πεθαίνει από τον ίδιο του τον γιο και οίκος του για τον οποίο μοχθούσε σιγά σιγά καταρρέει, η Cercei αν πιστέψουμε την προφητεία της τύπισσας στην αρχή της σεζόν θα χάσει όλα της τα παιδιά και την θέση της ως βασίλισσα (που είναι τα πράγματα που αξίζουν περισσότερο γι αυτήν), έχουμε ήδη δει τον Jaime να χάνει το πολύτιμό του δεξί χέρι και την υπερηφάνειά του.

Αυτό μπορεί να γίνει επίσης και υπό την μορφή των white walkers, που αν περάσουν το τείχος, θα δούμε όλο το παιχνίδι των θρόνων να γίνεται πλέον εντελώς μάταιο. Ο Μπραν είχε δει και ένα όραμα την προηγούμενη σεζόν αν θυμάστε, όπου η αίθουσα του θρόνου είναι κατεστραμένη και χιονισμένη. Είτε το δεις συμβολικά, είτε ρεαλιστικά, νομίζω δείχνει προς αυτήν την κατεύθυνση.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gilmaru: 07 Ιούνιος 2015 - 19:35

#143 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2015 - 20:14

Σε ποιους αναφέρεσαι ως "λιγότερο κακούς"; Αν εννοείς τον Στάννις δεν θα ήμουν και τόσο σίγουρος βασικά ότι θα κερδίσει.

Πάντως, έχω μια θεωρία που λέει ότι εν τέλη βλέπουμε και θα συνεχίσουμε να βλέπουμε κάποιο είδος λύτρωσης. Υπό την έννοια ότι στο τέλος όλοι θα χάσουν αυτά τα οποία έχουν μεγαλύτερη αξία για αυτούς και για τα οποία δολοπλοκούσαν και κόπιαζαν. Ο Tywin πεθαίνει από τον ίδιο του τον γιο και οίκος του για τον οποίο μοχθούσε σιγά σιγά καταρρέει, η Cercei αν πιστέψουμε την προφητεία της τύπισσας στην αρχή της σεζόν θα χάσει όλα της τα παιδιά και την θέση της ως βασίλισσα (που είναι τα πράγματα που αξίζουν περισσότερο γι αυτήν), έχουμε ήδη δει τον Jaime να χάνει το πολύτιμό του δεξί χέρι και την υπερηφάνειά του.

Αυτό μπορεί να γίνει επίσης και υπό την μορφή των white walkers, που αν περάσουν το τείχος, θα δούμε όλο το παιχνίδι των θρόνων να γίνεται πλέον εντελώς μάταιο. Ο Μπραν είχε δει και ένα όραμα την προηγούμενη σεζόν αν θυμάστε, όπου η αίθουσα του θρόνου είναι κατεστραμένη και χιονισμένη. Είτε το δεις συμβολικά, είτε ρεαλιστικά, νομίζω δείχνει προς αυτήν την κατεύθυνση.

Ναι, στον Stannis αναφέρομαι αλλά δεν είπα ότι είμαι σίγουρος ότι θα νικήσει. Είπα ότι θα ήταν ευχάριστη αλλαγή εάν νικούσε κάποιος λιγάκι ποιο συμπαθητικός για μια φορα. Όσον αφορά την σειρά, θα ξέρουμε μάλλον αύριο.

#144 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2015 - 20:44

Ενδεχομένως να είναι και ένα είδος σπόιλερ αυτό για τα βιβλία. Παρότι συμβαίνουν διαφορετικά τα πράγματα εκεί, πιθανότατα η τελική έκβαση της αναμέτρησης Μπόλτον-Stannis είναι κοινή.

#145 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2015 - 00:15

Ενδεχομένως να είναι και ένα είδος σπόιλερ αυτό για τα βιβλία. Παρότι συμβαίνουν διαφορετικά τα πράγματα εκεί, πιθανότατα η τελική έκβαση της αναμέτρησης Μπόλτον-Stannis είναι κοινή.

Yeah, συμφωνώ. Δεν ξέρω πόσο αλλαγμένη είναι η σειρά σε σχέση με το βιβλίο, αλλά η αναμέτρηση των Bolton με τον Stannis φαίνεται να είναι πολύ κομβικό γεγονός για να αλλάξει.

#146 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2015 - 12:03

Οχι οχι οχι οχι οχι.

Spoiler: s5e9

#147 Draculino

Draculino

Pillar Man

• Members
  • 59 Δημοσιεύσεις:
  • LocationKing's Landing

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2015 - 15:58

Οι show runners κατάφεραν στο σημερινό επεισόδιο να σκοτώσουν σήμερα μαζί με την Shireen και τον Stannis .

#148 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2015 - 23:12

Youtube Video

Στο 1:35 οι παραγωγοι δηλωνουν οτι ο μαρτιν τους ειπε να το κανουν.

#149 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2015 - 00:01

Όσο περνάνε τα επεισόδια τόσο μου φεύγει η όρεξη για τη σειρά.

Όχι τίποτε άλλο, αλλά όταν θα διαβάζω το τελευταίο βιβλίο στο νεκροκρέβατό μου μετά το τελευταίο chapter του berserk δε θα θυμάμαι πια τι είναι canon και τι όχι.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zentsugi: 09 Ιούνιος 2015 - 00:01

#150 Super Sayan Girl

Super Sayan Girl

Sesshomaru~sama

• Members
  • 108 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2015 - 00:17

Εχω μια απορια μετα το σημερινο επεισοδιο.

Spoiler:

TMWsBT7.png        

Also tagged with one or more of these keywords: game of thrones, a song of ice and fire, spoilers, δράκοι βυζά και ζόμπια, ουπς αυτό ήταν spoiler