Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

.aNiMe//GR 2012/2013 Anime Awards - DOUBLE EVENT!!!! (YES IT'S HAPPENING)


 • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 iristella

iristella

  Heelchou!

 • Administrators
 • 10,437 posts

Posted 14 April 2014 - 22:19

awards.png

 

Κατανοώ ότι φαίνεται σαν όνειρο απατηλό, σαν οφθαλμαπάτη ότι δεν μπορείτε να το πιστέψετε αλλά το γεγονός είναι ότι θα κάνουμε awards. Και μάλιστα διπλά!!!!! Ναι καλά διαβάζετε ήρθε η ώρα και η στιγμή που θα αναμετρηθούν μεταξύ τους anime από δύο χρονιές σε πολλαπλές κατηγορίες. Μπορεί να αργησαμε λίγο, μπορεί να βγήκαμε ελαφρά εκτός προγράμματος αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ, φασούλι το φασούλι γεμίζει το σακούλι κ.ο.κ Aυτό που μετράει είναι ότι η αναμονή έλαβε τέλος.

Την γενική ιδέα την έχετε πιάσει ήδη από περσινές χρονιές. Ανοίγουμε thread διαλέγετε το anime της επιλογής σας, πατάτε κουμπάκι και τέλος καλό όλα καλά, ενώ παράλληλα στα comments λέτε την γνώμη σας, απειλείτε να κάνετε τον διοργανωτή ψητό στα κάρβουνα, σφάζεστε μεταξύ σας και άλλα τέτοια όμορφα μέσα σε κλίμα αγαστής σύμπνοιας και ομόνοιας. 

Σε αυτό το σημείο θέλω λιγάκι την προσοχή σας γιατί τα πράγματα θα είναι ελαφρώς διαφορετικά φέτος. Επειδή οι χρονιές είναι δύο και σε κάποιες κατηγορίες παρατηρήθηκε ένας Α συνωστισμός από 15+ τίτλους, θεωρήσαμε ότι θα ήταν υπερβολικά ψυχοφθόρο και άδικο να έχετε μόνο μία επιλογή. Αποφασίσαμε λοιπόν να δώσουμε και μια δεύτερη για να αποφύγουμε φαινόμενα αναποφασιστικότητας, εσωτερικής μάχης και τα συναφή. Δυστυχώς όμως το forum software όντας το συνεργάσιμο και καθ όλα προβλέψιμο εργαλείο που είναι (ΔΕΝ), άποδείχτηκε πλήρως προβληματικό σε αυτόν τον τομέα.

Που μας οδηγεί αυτό;

Αυτό μας οδηγεί ότι τα threads με δύο επιλογές δεν θα έχουν polls. Αντίθετα θα ψηφίζετε με post όπου θα αναφέρετε ξεκάθαρα τις δυο επιλογές σας. ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Όταν λέω ξεκάθαρα εννοώ ότι θα είναι απόλυτα διακριτή η ψήφος σας και ξεχωριστή από επιμέρους σχόλια. Είτε θα γράψετε τους τίτλους και θα βάλετε emoticons δίπλα, είτε θα τους έχετε με τεράστια φωσφοριζέ γράμματα δεν μας απασχολεί αρκεί να ξεχωριζει από την απλή αναφορά σε υποψηφιοτητες. 

Δεύτερο σημείο που χρειάζεται προσοχή είναι ότι θα υπάρχει μόνο ένα post ψήφου ανά τέτοιο thread. Θα μπορείτε να κάνετε edit όσες φορές θελετε μέχρι να κλειδωθεί και να κάνουμε την καταμέτρηση αλλά διαδοχικά post ψήφων δεν θα ληφθούν υπόψιν πέρα από το πρώτο. Μπορείτε εντούτοις να κάνετε απλά post σχολιασμού σε κάθε thread αν και θα ανοιχτεί φέτος το thread σχολιασμού των βραβείων από την αρχή του event για εκτεταμμένες συζητήσεις.

Τρίτον. Στα threads με polls ψηφίζετε στα polls ΚΑΙ ΜΟΝΟ.

Οπότε έχοντας τα παραπάνω κατά νου μπορείτε να ξεκινήσετε να υποστηριζετε τις αγαπημένες σας σειρές και μακάρι να διασκεδάσετε και να γνωρίσετε νέα anime μέσα από όλη την διαδικασία.
Εκτός απροοπτου τα polls θα κλεισουν 1η Ιουνιου οποτε εχετε καιρο να το σκεφτειτε, να δειτε οτι σειρες σας μενουν και γενικα να ξεφαντωσετε. Have fun!!!#2 Kokoama

Kokoama

  TheOrangePuppeteer

 • Members
 • 2 posts

Posted 14 April 2014 - 23:57

It will be the end of the world.


Hello Sleepwalkers.                                                                            :smokingg:

persona_zps73f9de47.gif


#3 iristella

iristella

  Heelchou!

 • Administrators
 • 10,437 posts

Posted 15 April 2014 - 00:29

Όχι ντάξει το τέλος του κόσμου το περάσαμε αρχές του μήνα.#4 Anelis

Anelis

  random frantic action

 • Retired Staff
 • 3,374 posts

Posted 19 April 2014 - 19:34

Αχ επιτέλους τα καταφέραμε, είμαι χαρούμενη!


Posted Image