Luffyception! Αγάπω τους λούφιδες φίλους μου! and all hail master chulhu! κιεπισήμος στα τρενάκια! ^^ Πλάκα είχε και το φετινό
Posted 01 April 2014 - 23:53
Luffyception! Αγάπω τους λούφιδες φίλους μου! and all hail master chulhu! κιεπισήμος στα τρενάκια! ^^ Πλάκα είχε και το φετινό
Posted 02 April 2014 - 00:20
Τέσσερα ζήτω για τη φανταστική Vagelio που έφτιαξε τα σετάκια για τους mods, τα σετάκια τα δικά σας και το ΦΑΜΠΙΟΥΛΑΣ σετάκι του Death & Taxes/Ody Monaxos/Dead Sexy.
You rock gurl!
Posted 02 April 2014 - 00:26
''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Posted 02 April 2014 - 00:32
Συγχαρητήρια και σε 'μένα. Κράτησα την ψυχραιμία μου και απέδειξα περίτρανα τον επαγγελματισμό και το δαιμόνιο δημοσιογραφικό μου πνεύμα και σας έφερα την καλύτερη πιθανή ενημέρωση σε έναν τέτοιο καιρό κρίσης.
Posted 02 April 2014 - 00:55
Go home Will you're drunk.
Posted 02 April 2014 - 01:28
Τέσσερα ζήτω για τη φανταστική Vagelio που έφτιαξε το ΦΑΜΠΙΟΥΛΑΣ σετάκι του Death & Taxes/Ody Monaxos/Dead Sexy.
You rock gurl!
Your clothes. Now.
Posted 02 April 2014 - 01:48
This is a dick
I'll be back
Posted 02 April 2014 - 02:26
ti egine? piasame io h kamia korh?
Posted 02 April 2014 - 10:34
Χαιρόμαστε που σας άρεσε, τα luffy avatars ήταν μια προσφορά του trololol Left μας, ευτυχώς (ή και δυστυχώς) είχα πάει για ύπνο και δεν πρόλαβα τον τρόμο της ομάδας στη θέα του luffy παντού XD
Και του χρόνου
Posted 02 April 2014 - 11:37
Μπράβο στις διοργανώτριες και τη Vagelio, Cthulhu ain't got nothing on you m(_ _)m
Μπράβο και στον Left που τρόλαρε κι εμάς μαζί και ψάχναμε τι έγινε λάθος!
Άντε, και του χρόνου
Posted 02 April 2014 - 13:14
(Tι καλά, επέστρεψε η εικόνα προφίλ μου )
Ωραία περάσαμε, χτες. Δυστυχώς όταν μπήκα έκανα μόνο ένα post και βγήκα, γιατί είχα διαβάσματα Τι να κάνουμε; Και του χρόνου
Στα αρνητικά: έχω να σχολιάσω ότι τα "ζόμπι" των μελών ήταν χάλια Μου φάνηκαν εντελώς αντιαισθητικά και ηλίθια, ως φυσιογνωμίες. Αντίθετα, των mods ήταν καταπληκτικά και μ'άρεσαν πάρα πολύ. Των μελών, όμως, ήταν πολύ mainstream για 'μενα, μιας και δεν είχαν κάτι που να λες wow
Η αλήθεια να λέγεται, πάντως. Η Vagelio έχει ταλέντο στο digital art (και όχι μόνο). Συγχαρητήρια!!
Ζήτω, ζήτω, ζήτω, ζήτω
Posted 02 April 2014 - 13:17
Ήταν επίτηδες για να ξεχωρίζουμε πόσο γαμάτοι είμαστε
Posted 02 April 2014 - 13:17
Ωραίος ο Left!!! Πραγματικά πέθανα με κάτι χιλιάδες Λούφι να χώνουν ζόμπι στο χώμα μετά απ' όλο το τζέρτζελο!!!
Βάλτε σ' ένα ποστ όλα τα σετάκια που χρησιμοποιήθηκαν!
.aNiMe//GR →
Κανόνες και Ανακοινώσεις →
Βοήθεια χωριανοί, τα ζόμπια βγήκαν παγανιά!Started by Anelis , 31 Mar 2014 ![]() |
|