Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * * 2 votes

Gekkan Shoujo Nozaki-kun | Monthly Girls' Nozaki

comedy slice of life izumi tsubaki summer 2014 romance school life Dagakobo Doga Kobo 4-koma Yonkoma

  • Please log in to reply
52 replies to this topic

#1 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 21 March 2014 - 20:52


GekkanBanner_zps6160c18d.png

 

ypgekkan_zps16330e60.png
 

Η Sakura Chiyo, μια δεκαεξάχρονη μαθήτρια, ως απάντηση στην πρώτη της προσπάθεια να κάνει ερωτική εξομολόγηση στο αγόρι που της αρέσει, τον Nozaki, δέχτηκε ένα αυτόγραφο καθώς εκείνος την πέρασε για θαυμάστριά του. Η έκπληξή της είναι μεγάλη όταν ανακαλύπτει ότι  ο Nozaki είναι mangaka και μάλιστα πετυχημένος αφού γράφει ένα από τα δημοφιλέστερα shoujo που εκδίδονται παρά το νεαρό της ηλικίας του. Ωστόσο, το μυστικό που ανακαλύπτει χωρίς να το έχει επιδιώξει η ίδια είναι γνωστό σε πολύ λίγα άτομα μέσα στο σχολείο.

 

Σοκαρισμένη από την αποκάλυψη, και παρά την αποτυχημένη εξομολόγηση, ξαφνικά βρίσκει τον εαυτό της να αναλαμβάνει καθήκοντα βοηθού. Εντυπωσιασμένη προς στιγμήν από το απρόοπτο αυτό γεγονός, καταλήγει στο βιαστικό συμπέρασμα ότι ο Nozaki είναι αρκετά ευαίσθητος για να μπορεί να καταλάβει τις καρδιές των κοριτσιών. Αρχίζοντας όμως να τον γνωρίζει περισσότερο αποδεικνύεται ότι όχι μόνο ευαίσθητος δεν είναι αλλά η απαθής στάση του δεν αλλάζει ούτε απέναντι στη δουλειά του, καθώς η έμπνευσή του προέρχεται από διάφορες καταστάσεις και άτομα του περιβάλλοντός του πάνω τους οποίους βασίζει ασύστολα τους χαρακτήρες του.

 

noza01_zps9ae42f16.gif
 

Το καστ των χαρακτήρων δεν περιορίζεται μόνο στους δύο πρωταγωνιστές, παρότι ο Nozaki ως ένας από τους κεντρικούς ήρωες συνεχίζει αδιάκοπα να αποδομεί την εικόνα που είχε η Sakura για εκείνον, αφού στη συνέχεια προσθέτονται όλο και περισσότεροι συμμαθητές τους που μπλέκονται μέσα στην καθημερινότητά τους την ίδια στιγμή που πρέπει να προστατέψουν τη διπλή ζωή του πρωταγωνιστή. Η Tsubaki Izumi συνηθίζει να παρουσιάζει περίεργους χαρακτήρες τονίζοντας κλισέ κομμάτια της προσωπικότητάς τους, που συνήθως φτάνουν στα όρια της υπερβολής, στα οποία βασίζεται όλη η κωμική ρουτίνα και καταφέρνει να το κάνει καλά και σε αυτή τη δουλειά της.

 

Η σειρά ανήκει στις κατηγορίες της κωμωδίας και του ρομάντζου, όμως παρόλο που η δημιουργός παρουσιάζει αρκετά "ζευγάρια" χαρακτήρων, το ρομάντζο υπάρχει κυρίως εκεί για να βοηθά τις κωμικές καταστάσεις που προκαλούν οι αλληλεπιδράσεις τους. Όσοι γνωρίζουν την Tsubaki μέσω του Oresama Teacher, που είναι παλαιότερη και ίσως κάπως γνωστότερη δουλειά της, ξέρουν την να περιμένουν.

 

Το ίδιο το manga ήταν τρίτο ανάμεσα στους δεκαπέντε προτεινόμενους τίτλους manga των ιαπωνικών βιβλιοπωλείων τη χρονιά που μας πέρασε. Φέτος κατέκτησε την ενδέκατη θέση ανάμεσα σε είκοσι προτεινόμενους τίτλους του Kono Manga ga Sugoi! για γυναίκες αναγνώστριες.

 

syngekkan_zps3edecd08.png

 

Την μεταφορά του 4-koma manga που θα φτάσει στις οθόνες μας τον ερχόμενο Ιούλιο θα τη φέρει κοντά μας το studio Dagakobo, με πιο πρόσφατη δουλειά του να είναι το Mikakunin de Shinkokei που τρέχει ακόμα αυτή τη σεζόν, και οι λίγες σκηνές που μας έχουν αποκαλύψει από τώρα μέσω του pv φαίνονται αρκετά όμορφες. Τη σκηνοθεσία της σειράς έχει αναλάβει ο Mitsue Yamazaki ο οποίος έχει εργαστεί ξανά ως σκηνοθέτης μόνο στη σειρά Hakkenden: Eight Dogs of the East. Τα κείμενα θα επιμεληθεί η Yoshiko Nakamura (Shin-chan, Hiiro no Kakera) και βλέποντας αυτούς τους δύο στο τιμόνι εξηγείται γιατί το pv θυμίζει διαφήμιση dating sim.

 

ni_zpsd7d01764.jpg

 

Τις φωνές τους στους δύο πρωταγωνιστές θα χαρίσουν ο Yuuichi Nakamura (Tomoya/Clannad, Graham Aker/Gundam00) και η Ari Ozawa η οποία είναι αρκετά νέα στον χώρο. Την φωνή του στον βοηθό του Nozaki, τον Mikoshiba, θα χαρίσει ο Nobuhiko Okamoto (Eiji Niizuma/Bakuman, Accelerator/Toaru Manjutsu no Index). Το υπόλοιπο cast συμπληρώνοι οι: Sawashiro Miyuki, Nakahara Mai, Ono Yuuki, Kimura Ryohei, Kenta Miyake, Ono Daisuke και Kawasumi Ayako ενώ παράλληλα θα ακουστούν και οι Miyano Mamoru και Maria Miyake ως οι δύο πρωταγωνιστές στο manga του Nozaki. Έχουμε λοιπόν μερικά δυνατά και γνωστά ονόματα, ευελπιστώ σε πολύ καλές ερμηνείες.

 

pvgek_zpsdbc0dd18.png

 

 

 

simgekkan_zpse5c92929.jpg


ySss0UF.jpg


#2 Botsun

Botsun

    Boss Tsundere

  • Members
  • 1,240 posts

Posted 24 March 2014 - 19:08

Σίγουρα, θα το τσεκάρω κι αν κρίνουμε από την δουλειά που'χει ήδη γίνει στο Mikakunin de Shinkoukei, τότε δεν έχουμε να φοβόμαστε τίποτα για το τελικό αποτέλεσμα.

 


Posted Image

Avatar & signature by Kai


#3 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 24 March 2014 - 19:43

Οι λίγες εικόνες που αποκάλυψαν στο pv ήταν πολύ όμορφες, ελπίζω να βγει καλή η μεταφορά. Κρίμα βέβαια για τον Γιασουμοτο και τη Νίσι που ήταν εξαιρετικοί στο drama CD αλλά οι αντικαταστάτες τους είναι εξίσσου καλοί, χάρηκα από την άλλη που αντικατέστηκαν τον KENN με τον Οκαμοτο, ταιριάζει καλύτερα στον Μικοσιμπα η φωνή του. Ανυπομονώ να ανακοινωθούν οι φωνές και για τους υπόλοιπους, κυρίως για τη Κασιμα και τη Σέο.


ySss0UF.jpg


#4 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 19 June 2014 - 11:05

New PV

 

:if:


ySss0UF.jpg


#5 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

    Aku soku zan

  • Members
  • 1,889 posts

Posted 19 June 2014 - 15:04

Φαίνεται αρκετά χαζοχαρούμενο αλλά σοβαρό - αν καταλαβαίνει κανείς τι εννοώ - με κάνει να θέλω να το δω. Το νέο pv αξιαγάπητο. Αν και βαριέμαι προσωπικά να πάω στο manga, σίγουρα θα το δω.


setsaito_zpsbkmhagqd.jpg
_____________

Set by Kai


#6 miko-chin

miko-chin

    Anime Professional

  • Members
  • 732 posts

Posted 08 July 2014 - 11:05

Διάβασα πρόσφατα το μάνγκα του και είχα αμφιβολίες για τη μεταφορά σε anime επειδή είναι 4-panel μάνγκα και αρκετά γρήγορο. Είδα το πρώτο επεισόδιο, μου άρεσε αλλά αυτό που φοβόμουν βγήκε αληθινό. Αν και τα puns ήταν τέλεια, για να γεμίσει ένα επεισόδιο 20 λεπτών τραβούσανε λίγο κάποιες σκηνές και μου φαίνεται ότι ο στόχος είναι να το προμοτάρουν ως shoujo. Μπορεί βέβαια να φταίει και ότι το πρώτο κεφάλαιο στο μάνγκα προσανατολίζεται μόνο στη Sakura και οι υπόλοιποι χαρακτήρες εμφανίζονται μετά. 


tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg


#7 LuluChan92

LuluChan92

    Lulu the Berserker

  • Members
  • 519 posts

Posted 08 July 2014 - 16:14

Το χάρηκα αυτό το πρώτο επεισόδιο! Πλάκα είχε! Και ο Mikorin φαίνεται έτοιμος να δώσει ρέστα! It's a PASS!!!



#8 Hellraider

Hellraider

    Anime Elite

  • Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 08 July 2014 - 21:48

To λάτρεψα το πρώτο επεισόδιο.  Συμπαθέστατο το δίδυμο, πολύ ωραία σκηνοθετημένο με κανένα αστείο να μη φάνηκε να χάνεται στο adaptation και εξίσου ευχάριστο οπτικά και στον ήχο. Ομολογουμένως δεν περίμενα να μ'αρέσει τόσο και το επεισόδιο το είδα γιατί το εκθείαζαν αλλού.

 

Ανυπομονώ να δω τι καταστάσεις θα δημιουργηθούν με περισσότερα άτομα!



#9 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 08 July 2014 - 22:19

Σε αρκετές σκηνές μου ξέφευγαν γελάκια χωρίς να το θέλω. Είναι ξεκαρδιστικά απάνθρωπο αυτό που συμβαίνει στην πρωταγωνίστρια. Απίστευτα καλό πρώτο επεισόδιο, η σειρά είναι Instanlove. Αγαπώ πραγματικά αυτήν την season.
 



#10 Botsun

Botsun

    Boss Tsundere

  • Members
  • 1,240 posts

Posted 08 July 2014 - 22:45

Κόλλησα λόγω του πρώτου επεισοδίου και στο καπάκι έκανα catch-up στο manga~

Απο τις καλύτερες κωμωδίες της σεζον για μένα, μαζί με το barakamon.


Posted Image

Avatar & signature by Kai


#11 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

    Aku soku zan

  • Members
  • 1,889 posts

Posted 13 July 2014 - 12:00

Ρε παιδιά, την πρώτη φορά που έκανε το confession η Sakura τη λυπήθηκε η ψυχή μου αλλά τη δεύτερη που του είπα ακριβώς το ίδιο πράγμα, ντάξει γέλασα. Πολύ τρακ.

Spoiler:


setsaito_zpsbkmhagqd.jpg
_____________

Set by Kai


#12 Hellraider

Hellraider

    Anime Elite

  • Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 14 July 2014 - 01:40

Καλά, αν συνεχίσει με αυτό το ρυθμό μιλάμε για sleeper hit της χρονιάς.Κάθε αστείο, κάθε έκφραση κάθε λέξη ήταν και πάλι εκεί που έπρεπε. 

 

Spoiler:

 

Ανυπομονώ για το επόμενο φρούτο της παρέας!



#13 Erebos

Erebos

    Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

  • Members
  • 1,855 posts

Posted 14 July 2014 - 16:27

"Please notice me, kouhai."

Mikorin best girl :hahaha:

 

Η Seo ήταν κάπως too wacky για να τη συμπαθήσω.


Posted Image
Posted Image

#14 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

    Aku soku zan

  • Members
  • 1,889 posts

Posted 14 July 2014 - 17:51

Δεν ξέρω γιατί είναι τόσο adorable o Mikorin απλώς είναι. Πέθανα. Εκεί που ζωγράφιζαν όλοι μαζί, πω πω ρε σεις

Spoiler:

 

Τη Seo τη συμπάθησα αρκετά αν και πιο πολύ μου άρεσε το design της σε συνδυασμό με τον χαρακτήρα της.

Spoiler:
Gold.

 

Αρκετά αστείο, πολύ δροσερό, ό,τι πρέπει για μια ευχάριστη κωμωδία.


setsaito_zpsbkmhagqd.jpg
_____________

Set by Kai


#15 LuluChan92

LuluChan92

    Lulu the Berserker

  • Members
  • 519 posts

Posted 14 July 2014 - 18:09

2ο επεισόδιο και τα χάχανα έπεσαν βροχή!

Spoiler:

 

Υποψιάζομαι ότι αν συνεχίσει έτσι θα μπει στη λίστα με τ' αγαπημένα! Κι αυτό που θα 'θελα να δω και να πέσω στα γόνατα 

Spoiler:





Also tagged with one or more of these keywords: comedy, slice of life, izumi tsubaki, summer 2014, romance, school life, Dagakobo, Doga Kobo, 4-koma, Yonkoma