Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Ανοιχτή Επιστολή Υπουργού Προπαγάνδας προς όλους.


  • This topic is locked This topic is locked
12 replies to this topic

#1 Erisadesu

Erisadesu

    Hellasian Star

  • Members
  • 4,640 posts

Posted 12 March 2014 - 14:09

Αγαπητοί πιστοί, σκλάβοι, διαχειριστές, εξουσιαστές και ακολούθοι του Anime // Gr

 

Με την ευκαιρία των γενεθλίων μου την επόμενη εβδομάδα και της 8ης επετείου μου θα ήθελα  εγώ η Erisadesu Queen of Spam, Υπουργός προπαγάνδας και βασανιστηρίων του KEHK, με σκυμμένο το κεφάλι και με ταπεινοφροσύνη, κάτι που με χαρακτηρίζει άλλωστε, να ζητήσω από τις ύψιστες δυνάμεις που εξουσιάζουν αυτή την ιντερνετική διάσταση με το όνομα Anime//gr να με τιμήσουν με τίτλο ανάλογο της παρουσίας μου σε αυτό το φόρουμ.

 

Το μακρινό 2006 οταν εγώ η Υπέρτατη Spammer αυτού του φόρουμ περνώντας μια κρίση προσωπικότητας μπήκα σε αυτό το φόρουμ, δεν ήμουν τίποτα από ένα μικρό μπουμπούκι, χωρίς εκπαίδευση, μια καλλονή που γνώριζε ελάχιστα τον κόσμο των anime. Ένα τρυφερό πλάσμα με διάθεση να αγαπήσει και να αγαπηθεί.

 

 Από τα πρώτα μου βήματα στο φόρουμ ήταν εμφανές που η παρουσία μου δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητη  καθώς τα σχόλια μου και οι χαριτωμένες απορίες μου κέρδισαν γρήγορα μια θέση στο Hall of Fame (Thread που πιστεύω έγινα για εμένα και μόνο). Εκεί ο ξανθός Θεός Odin και ο  Dante80 με τοποθέτησε ως Lisa25gr στις πρώτες σελίδες. Οκτώ χρόνια τώρα γεμίζω τους διαδρόμους του Anime//gr με την πλέον πληθωρική μου παρουσία. (Καθώς να τονίσω εγώ μπήκα αδύνατη δεν φταίω που πάχυνα μέχρι να με γνωρίσετε) 

 

Στα 8 χρόνια που βρίσκομαι εδώ, βρήκα ένα σπίτι γεμάτο κόσμο, ανθρώπους και εμπειρίες. Κέρδισα φίλους, παρέες ενώ παράλληλα έμαθα για μουσικές, πολιτισμούς και ανακάλυψα την φυσική μου κλίση στην διπλωματία, την αντικειμενικότητα και την πολιτική. Ενώ μπήκα στο φόρουμ για την μεγάλη βοήθεια που πρόσφερε, ξαφνικά άρχισα να εξελλίσομαι και ως άνθρωπος. Σύντομα άρχισα να καταλαβαίνω όλα τα δύσκολα σχόλια του Petran, τις βλακείες του Dante80 και άρχισα να διαβάζω manga και να ξεχωρίζω τα καλά anime.

 

Είδα το bromance του Kenny και του Jiraiya σε εμβρυακό στάδιο, είδα πάπιες να κάνουν παρέες με σκανδιναβούς θεούς. Πρόλαβα τη φορά που όλοι οι admins είχαν νικ άσχετα με anime/manga. Τη φορά που όλοι οι admins ντύθηκαν γυναίκες.  Άτομα να  απογειώνονται από το φόρουμ και να γίνονται επαγγελματίες καλλιτέχνες όπως ο Sunday και η Somnium in Tenebris. Είδα παιδιά να γεννιούνται ( συγνώμη ρε φίλε  που πόσταρες την κόρη σου εδώ δεν θυμάμαι πως σε λένε), είδα τον Narita να γίνεται royal celbrity του ιντερνετ και να προσγειώνεται στις συζητήσεις άλλων φίλων απο το νετ.

 

Είδα τα πρώτα βήματα της Iristella, της Mono στο φόρουμ και τα πρώτα βήματα της Moonheart και της Dark Angel στην πραγματική ζωή. Είδα τον Pastor of Muppets να εξαφανίζεται από προσώπου γής. Έκανα σκλάβο μου τον phm,τον Ptomahawk, τον Me loves neliel, τον Melkor, τον Sponis, τη Matsu και τον ξάδερφό της, έχω αιώνιο πιστό τον DIgitaltracker και ακόμη έχω φιλίες με τον Renji που κανείς απο εδώ μέσα δεν τον ήξερε. Ενώ θα θεωρώ πάντα φίλες μου της Queen of hearts και την Orion που δεν κατάφερα να γνωρίσω απο κοντά.  Πρόσφατα συνάντησα την Νίκη που δεν θυμάμαι πως την έλεγαν εδώ μέσα και επιτέλους γνώρισα απο κοντά τον μονόκερο του φόρουμ και προσωπική μου θεά Yami, γενικά εξελίχτηκα και I fully bloomed to an otaku.  (αν δεν κάνω λάθος πρέπει να πηδήχτηκα και με κανα δυο εδώ μέσα, δεν θυμάμαι δεν είναι και λίγοι οι άντρες που περνάνε απο το κρεβάτι μιας βασίλισσας..ωστόσο ο Dante μου ξέφυγε) 

 

(συγνώμη αν ξέχασα κάποιον)

 

Στα χρόνια αυτά είδα παιδιά να γίνονται ενήλικες, άλλαξα το νικ μου 3 φορές (Lisa25gr, Erisabetsu, Erisadesu), χιλιάδες άβαταρ, πρόσφερα σε αλυσίδες (και στην μία που έκανα χάρη σε κάποιον χρήστη που μου έδωσε το υλικό), σε dramas, σε anime threads. Πρόσφερα χαμόγελα, ατάκες, γνώσεις, βρισιές (κανείς δεν ήξερε το καυλομουνοπουτανοτσουλακι πριν έρθω εδώ) , σε καυγάδες και σε ορθογραφικά λάθη. Έφαγα warning, λιγοήμερα ban και προκάλεσα πολλά άτομα να έρθουν να με πλακώσουν στον ξύλο. Επίσης χάρισα γενναιόδωρα ψυχολογικά τραύματα σε διάφορους εφήβους και είμαι σίγουρη πως σε φάσεις είχα φτάσει τα όρια του internet bullying.  Γι αυτό μέχρι και σήμερα απορώ γιατί δεν έγινα ποτέ moderator σε αυτό το φόρουμ. Ήμουν πάντα τόσο αντικειμενική και δημοκρατική.

 

Με τα πολλά εδραιώθηκα τόσο σε αυτό το φόρουμ που όταν είπα έναν γείτονα πως είμαι η Erisadesu από το anime.gr η αντίδραση του ήταν να με κοιτάει με θαυμασμό. Το ίδιο συνέβη και με μερικούς πελάτες στη δουλειά lol.

 

Αυτό που θα ήθελα λοιπόν να ζητήσω στις αρχές του φόρουμ είναι πως θα ήθελα να αναγνωρισθεί η παρουσία και η προσφορά μου σε αυτό το φόρουμ, με τιμητική πλακέτα και κατασκευή προτομής προς τιμήν μου επειδή όμως θα χρειαστεί πολύ μέταλλο και για τα δύο. Θα ήθελα να ζητήσω να μπει επιτέλους μόνιμη  μονόχρωμη μπάρα κάτω από το όνομα μου με αστεράκι και τον τίτλο Spam Queen ή One Bich to rule them all ή Forum's whore και πάει λέγοντας.

 

Η επέτειος της παρουσίας μου είναι η 28η Μαρτίου και θα εορταστεί με ομαδικά όργια στο Υπουργείο προπαγάνδας και βασανιστηρίων. 

 

Με σεβασμό εκτίμηση και δημοκρατικότητα.

 

Erisadesu

Queen of Spam

Υπουργός Προπαγάνδας 

 

Ξέχασα αν αναφέρω Bassilisk, adventurer, tomodachi, vectapearl, hazuki,  anelis, a2a,flora, varvara, Namida, Labrokratis, tea chan, tragic prince, Cassiel, Mr. Ayu-mania, Ghost Prince ω θέε μου αγάπησα τόσο πολύ κόσμο εδώ μέσα.

 

Παρακαλώ όσους διαβάσουν αυτό το ποστ να σηκωθούν από την θέση τους και να κάνουν ένα λεπτό σιγή για τους χρήστες εκείνους που έφυγαν απο την ζωή είτε τους ξέραμε είτε όχι.


Edited by Erisadesu, 12 March 2014 - 14:31.


#2 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,149 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 12 March 2014 - 14:19

ΔΙαβάζοντας το κείμενο....δεν ξέρω γιατί...αλλα ένιωσα μια μικρη χαρά που δεν είδα το όνομα μου *woot*  :zombie:

srsly....WTF?  :hahaha:


フカフカ

#3 Erisadesu

Erisadesu

    Hellasian Star

  • Members
  • 4,640 posts

Posted 12 March 2014 - 14:22

βρωμόπάιδο..κάτσε να το βάλω 



#4 SkullKaizer

SkullKaizer

    artist

  • Members
  • 750 posts

Posted 12 March 2014 - 14:39

Spoiler:


Imagination is the only limit!

#5 Orion19

Orion19

    Merciless, with love.

  • Members
  • 1,095 posts

Posted 12 March 2014 - 14:45

Έχω χρόνια να μπω εδώ, αλλά the Queen calls και πρέπει να υπακούσω. Μπορεί να μη βλέπω πια anime, αλλά γνώρισα πολύτιμα άτομα εδώ μέσα, Η Καυλοκακότητά Της included. Οπότε ζητάω απο τους φορουμοκράτορες να υπακούσουν μαζί μου και να δώσουνε στην Σκυλοφροσύνη Της το τίτλο που της αξίζει και που επιθυμεί. Με όσα αστεράκια θέλει.

Να είστε καλά όλοι όσοι είστε ακόμα εδώ και stay nuts. Αυτό σας κάνει όμορφους.



#6 zennith666

zennith666

    Oh boy,more trouble...

  • Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 12 March 2014 - 14:53

Μα γιατί μια χαρά είναι η rainbow μπάρουλα σου!!!Σου ταιριάζει αφάνταστα.


Posted Image


#7 OdyMonaxos

OdyMonaxos

    It's nothing personal

  • Members
  • 623 posts

Posted 12 March 2014 - 14:56

Erisadesu στη θέση του Kenny εδώ και τώρα. Απαιτούμε το φόρουμ να γίνει άντρο ακολασίας!!!

 

Πολύ όμορφο κείμενο, πέρα απ' την πλάκα. Άντε και τον Dante!



#8 phm

phm

    Anime Ghost

  • Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 12 March 2014 - 15:23

Εγώ προτείνω μια ακόμη αλλαγή στο username, από Erisadesu σε Erisa!
phmava.php

#9 Kamui

Kamui

    Degenerate aristocrat

  • Members
  • 615 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 12 March 2014 - 15:33

Την Tomodachi δηλαδή δε την αγαπάς πια?


O6rrvsU.jpg


#10 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3,264 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 12 March 2014 - 16:40

δυσκολα τα σχολια μου; να και καποιος που μπηκε στον κοπο να διαβασει τις μαλακιες μου! χαιρομαι!

 

 

περασε η χρυση εποχη του ανιμε.γρ, απλα το επισκεπτομαι που και που για να δω ποσο κατω στον πατο θα φτασει

υπαρχουν ακομα περιθωρια.

 

να το χαιρεστε κα Υπουργε!

 

 

 

 

 

 

 

 

 



#11 The Tragic Prince

The Tragic Prince

    心消えたこのせかいに 

  • Members
  • 1,344 posts

Posted 12 March 2014 - 17:26

..... Ενα δακρυ κυλισε. Μου θυμισες τοσες αναμνησεις απο εδω μεσα απο τον παλιο καλο καιρο που το anime.gr ερρεε αφθονο στα σταυροδρομια του ελληνικου ιντερνετ.  Δε θα ξεχασω ποτε τη μερα που σε γνωρισα απο κοντα. Ειχες ερθει Αθηνα και πηγαμε μαζι με λοιπους γνωστους αγνωστους σε ενα κουτουκι για κοψιδια αλλα εβρεχε τοσο που βλεπαμε κοπαδια απο ψαρια να μας προσπερνανε. Συγκινηθικα..

Ειμαι υπερ στο να το δωθει τιμιτικος τιτλος στην Queen, το αξιζει

 

(επισης προτινω να δημουρηγθει κατι σαν memorial thread που θα θυμομαστε τα παλια απο εδω μεσα)


Edited by The Tragic Prince, 12 March 2014 - 17:28.


#12 Anelis

Anelis

    random frantic action

  • Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 12 March 2014 - 17:40

Λίζα μου η ομάδα θα επιμεληθεί την παρέκκλισή σου στο μέλλον. Μετά την οργάνωση των διπλών βραβείων, της ετήσιας πρωταπριλιάτικης έκπληξης και την ανακάλυψη εξαφανισμένων μελών της ΣΟ σου υπόσχομαι προσωπικά ότι θα τεθεί το ζήτημα της κορόνας που κατά γενική ομολογία σου αξίζει.

 

Εξαιρετικές κουβέντες από τον Πετράν για το φόρουμ μπράβο και πολλά κιλά δάκρυα αναμνήσεων από τους υπόλοιπους. Νομίζω το θρεντ επιτέλεσε τον σκοπό του.

 

:lockulocku:


Posted Image


#13 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 12 March 2014 - 17:43


περασε η χρυση εποχη του ανιμε.γρ, απλα το επισκεπτομαι που και που για να δω ποσο κατω στον πατο θα φτασει

υπαρχουν ακομα περιθωρια.

 

 

 

Youtube Video

 

Πετράν επειδή με συγκίνησες σου αφιερώνω αυτό το τραγουδάκι. Είσαι και θα είσαι ο γκρινιάρης παππούς της καρδιάς μας.


xbJ3b2w.jpeg