Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

V for Vendeta

• Please log in to reply
45 replies to this topic

#1 ssj4_goku

ssj4_goku

Anime Freak

• Members
  • 352 posts

Posted 01 October 2006 - 12:18

Για να ακούσω γνώμες...
Εγώ το είδα χθές και παρότι περίμενα να μην είναι τόσο καλό αφού έχω μάθει να μην εμπιστεύομαι έργα που ξαφνικά γίνεται σάλος με αυτά τελικά έμεινα υπερ ικανοποιημένος. Πολλά από τα λόγια του 'V' τα πιστεύω ακράδαντα, τα μυνήματα του έργου υπέροχα και η εκτύλιξη του σεναρίου(και το σενάριο φυσικά) πολύ καλά!
Μια ταινία από τις λίγες καλές που βγαίνουν πλέον στην εποχή αυτή. Δείτε την όσοι δεν σπεύσατε ακόμα. :kakashithumbup:
Posted Image

#2 Yoh Asakura

Yoh Asakura

Starting...

• Members
  • 3 posts

Posted 01 October 2006 - 12:27

την είχα δει στον κινηματογράφο.όταν πήγα δεν περίμενα να είναι τόσο καλή αλλα όταν τελειωσε ήμουν πολύ ικανοποιημένος. καλο σενάριο καλές ερμηνείες γενικότερα καλοδουλεμένη ταινία :kakashithumbup: :kakashithumbup:

#3 Igore

Igore

Επιστροφή στα παλιά...

• Members
  • 241 posts

Posted 09 October 2006 - 13:23

Αυτή τη ταινία την είδα με φιλαράκια στο σπίτι αλλα όταν τελείωσε έμεινα άφωνος για ακετή ώρα (όπως με το rquiem κάτι)... Την κατατάσω στην κατηγορία των καλύτερων που έχω δει πάντως....
Και αν καταλάβατε ακριβώς τι θέλει να πει... Μπράβω

Spoiler:

No furthermore comments...

Edited by Dante80, 07 September 2008 - 10:02.

Posted Image
ΠΡΩΗΝ NEJI_IGORE....
[ www.myspace.com/igorewired ]

#4 Epinephrine

Epinephrine

HMMY

• Members
  • 442 posts

Posted 09 October 2006 - 15:47

Την είδα χθες το βράδυ χωρίς να ξέρω κανένα σχόλιο κ κριτική. Έμεινα άφωνος. Ειλικρινά δν πέριμενα μία ταινία με αναρχικά ιδανικά κ με ένα πρωταγωνιστή που είναι κάτι παραπάνω από στυλ... (γενικά συμφωνώ με αυτά που είπε ο neji).

And Thus I Clothe My Naked Villainy With Old Odd Ends Stolen Forth Form Writ And Seem A Saint When Most I Play The Devil
Cuz I'm praying for rain / And I'm praying for tidal waves /I wanna see the ground give
way.

I wanna watch it all go down. / Mom please flush it all away. /I wanna see it go right in and down.

I wanna watch it go right in. /Watch you flush it all away.

#5 Housem@ster

Housem@ster

Anime Amateur

• Members
  • 102 posts

Posted 09 October 2006 - 16:49

Μια από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει!
Πολύ καλό story και καλοφτιαγμένη από άποψη εφέ!
Πιστεύω ότι τέτοιου είδους αναρχεία σε τέτοιο κόσμο είναι απαρέτητη...

#6 .Therion//DCLXVI

.Therion//DCLXVI

Alchemist

• Members
  • 28 posts

Posted 21 October 2006 - 15:54

:respect: Παρα πολυ καλη ταινια!~ Ευτυχως η portman επαιζε καλυτερα απο το Star Wars γιατι θα χαλουσε το ολο κλιμα... Φυσικα ο Hugo Weaving (Agent Smith) εγραψε κυριολεκτικα!
Posted Image
~Sors de l'enfance, ami, reveille-toi!

#7 TheCursed

TheCursed

Starting...

• Members
  • 5 posts

Posted 23 October 2006 - 21:11

Ναι, πραγματικά φοβερή ταινία. Όσοι δεν την έχουν δει να την δουν το συντομότερο δυνατό.
Posted Image

#8 Uruz 7

Uruz 7

Starting...

• Members
  • 20 posts

Posted 24 October 2006 - 11:03

Remember, Rember, The 5th Of November
The Gownpowder, The Treason, The Plot.
I Don't Know Of No Reason
Why The Gunpowder Treason
Should Ever To Be Forgotten.
AMHN

Φίλε Neji_igore,
Spoiler:

Edited by Phantom Duck, 07 September 2008 - 19:16.
Spoiler tag fixed

Hate the sin, love the sinner.
My List
Posted ImagePosted Image
Για όσους κομιξάδες Comicworld

#9 Narita-L-Saru

Narita-L-Saru

Πανμεγιστος blogger

• Members
  • 27 posts

Posted 24 October 2006 - 15:55

την ταινια την ειχα δε στο cinema περιμενοντας μια εφετζιδικη περιπετεια φαντασιας και εμεινα εκπληκτος απο την δυναμη του σεναριου-πλοκης και απο τις καλες ερμηνειες...
θυμαμαι οτι εμπλεκε ακομα και υποκλοπες μεχρι και γριπη των πτηνων ( περνουσε καπως φευγαλεα απο ενα παραθυρο ειδησεων)
ωστοσο θελω να την ξαναδω γιατι μου ξεφυγε το μισο σεναριο στην μεγαλη οθονη και την προτεινω ανεπιφυλακτα σε οσους δε την εχουν δει προσφερεται για αφθονο προβληματισμο πανω σε συγχρονα αλλα και διαχρονικα πολιτικα θεματα...

#10 zidane72003

zidane72003

Starting...

• Members
  • 20 posts

Posted 01 November 2006 - 18:48

Αλλη μια φορα θα προτοτυπησω και θα διαφωνησω(με τους περισσοτερους τουλαχιστον)...

Η ταινια ειναι η μετριοτητα της μετριοσυνης...Οι δημιουργοι του Ματριξ κλεβουνε ιδεες απο τον Μεγαλο αδερφο και απο καταστασεις του Β παγκοσμιου πολεμου και καταφερνουνε να πουλησουνε...Πρωσοπικα επειδη ολα αυτα ειναι ουτως η αλλως στο μυαλο μου ανα πασα στιγμη το εργο δε μου αρεσε...Αυτο που λενε ολοι οτι τους περασε ενα μνμ εμενα μου φανηκε ως αντιγραφη(και παραληλα εκθεση)ιδεων απο διαφορα βιβλια(και απο κομικ...Ο ηρωας ητανε κατι απο hellboy & captain america).

Οι 2 ηθοποιοι ητανε σχετικα καλοι...Με την Πορτμαν να εχει παιξει και σε καλυτερα εργα(και με καλυτερους ρολους κυριως)και τον Γουεβινγκ να μη μπορει να χρησιμοποιησει τη πλαστικοτητα του προσωπου του η οποια σου μετεδιδε συναισθηματα στα μεγαλα εργα που ειχε παιξει(Ματριξ και αρχοντα).Παντως τεριαξανε σχετικα καλα στο κλιμα του εργου.

Spoiler:

Ενα 6,5-7 για μενα ειναι ο βαθμος που του αξιζει...

Edited by Phantom Duck, 07 September 2008 - 19:17.
Spoiler tag fixed

Μονο 2 πραγματα ειναι απεραντα:Το συμπαν και η ανθρωπινη βλακεια.Και δεν ειμαι καθολου σιγουρος για το 1ο

Τα τηλεφωνα τα αλεξιπτωτα και τα μυαλα δουλευουνε καλυτερα οταν ειναι ανοιχτα

George Afroudakis:1000 goal στην Α εθνικη...keep walking

#11 Purgator

Purgator

Daiguren Hyourinmaru

• Members
  • 61 posts

Posted 02 November 2006 - 23:45

Δεν ξερω τι λετε αλλα ειναι πολυ κορυφη η ταινια :dwarf:
τιν ειδα 2 φορες.. τωρα αμα περιμενετε απο καθε ταινια να βγαλετε τα τρελα νοηματα της :bye: ο καθενας βλεπει διαφορετικα το νοημα μιας ταινιας..
οσο για το Vfor vendeta πιστευω πως ειναι μια ταινια με πολες ιδεολογειες..
Posted Image

#12 ssj4_goku

ssj4_goku

Anime Freak

• Members
  • 352 posts

Posted 03 November 2006 - 00:31

Αυτο που λενε ολοι οτι τους περασε ενα μνμ εμενα μου φανηκε ως αντιγραφη(και παραληλα εκθεση)ιδεων απο διαφορα βιβλια(και απο κομικ...Ο ηρωας ητανε κατι απο hellboy & captain america).

Χωρίς να θέλω να σε θίξω αυτό που λες δεν στέκει. Πρώτα πρώτα και αντιγραφή να ήταν αν ήταν από ένα καλό έργο τότε γιατί να μην είναι και αυτό καλό?(αρκεί η αντιγραφή να είναι καλή). Όσον αφορά τον ήρωα και πάλι ποιό το κακό ο δημιουργός του να έχει εμπνευστεί από άλλους ήρωες(βλέπε τον δημιουργό του kenshin που είναι fan του batman και wolverine)
Θέλω να πω δλδ ότι και πάλι καλό βγαίνει. Δεν ανέφερες κάτι που να την χαλάει την ταινία, ή τουλάχιστον έτσι κατάλαβα
Posted Image

#13 zidane72003

zidane72003

Starting...

• Members
  • 20 posts

Posted 04 November 2006 - 12:23

Βασικα δεν εχω δει καποιον να λεει κατι θετικο...

Ιδεολογικα ισως?Μπορει να σας λεει κατι.Αλλα εγω ολα αυτα που προσπαθησε να περασει τα γνωριζα.Τα σκεφτομαι καθε μερα μονος μου οταν ξυπναω και λιγο πριν κοιμηθω(οι μονες ωρες που ειμαι σοβαρος).

Δε μπορω να καταλαβω πως το κομικ του καπταιν αμερικα συνδεθηκε με τον:εγαλο αδερφο του Οργουελ και σας αρεσε το αποτελεσμα.Εδω δεν λεμε για εμπνευση.Μιλαμε για εφαμιλα πραγματα-αντιγραφη.Ειναι σαν να συγκρινεις το Doom το 1 με το Duke 3d...Σαν να συγκρινεις το blawers daughter του Damien Rice με του Ρουβα.

Ισως να ειμαι ο μονος που δε μου αρεσε τοσο πολυ.Μια μετρια ταινια που ισως αξιζει να τη δεις σε dvd μου φανηκε(ευτιχως τωρα τελευταια βλεπω οτι δεν ειμαι μονος μου διοτι ειχα φανταστει οτι μονο εγω βλεπω φαντασματα).

Αν λοιπον βγαλεις τα νοηματα που και δηθεν περναει,αν θεωρησεις οτι οι καλοι ηθοποιοι που τη παισιωνουνε ειναι μεσα στη μετριοτητα στο συγκεκριμενο εργο και αν βλεπεις παντου οπως εγω αντεγραμμενες ιδεες δε νομιζω να σου αρεσε τοσο πολυ

ΥΓ:Δε ξερω αν ειμαι ο μονος.Αλλα πρωσοπικα δεν πεθαινω να βλεπω αντιγραφες και ανακατασκευες εργων.ΙΜΟ

Απο την αλλη φυσικα και δεν αναγκαζω κανεναν να δεχτει την αποψη μου.Σεβομαι τις αποψεις σας.Απλα προσπαθω να καταλαβω τι δημιουργησε στο κοσμο ολο αυτο το κατακλησμο και πηγε μανιωδως κα ιειδε τη ταινια 3-4 φορες.ισως να ειμαι και λιγο χαζουλης εγω τελικα που δε καταλαβαινω
Μονο 2 πραγματα ειναι απεραντα:Το συμπαν και η ανθρωπινη βλακεια.Και δεν ειμαι καθολου σιγουρος για το 1ο

Τα τηλεφωνα τα αλεξιπτωτα και τα μυαλα δουλευουνε καλυτερα οταν ειναι ανοιχτα

George Afroudakis:1000 goal στην Α εθνικη...keep walking

#14 ssj4_goku

ssj4_goku

Anime Freak

• Members
  • 352 posts

Posted 04 November 2006 - 18:11

Κοίτα, μπορεί να είσαι και λίγο χαζούλης(just kidding) αλλά δέχομαι ότι εσύ όταν βλέπεις μια ταινία δεν σου αρέσει να είναι αντιγραφή άλλης αλλά να έχει νέα στοιχεία μέσα με καινοτομίες κλπ κλπ. Εγώ πάντως όταν βλέπω μια ταινία την βλέπω σαν ένα αποτέλεσμα και την κρίνω χωρίς να σκεύτομαι αν έχει κλέμμενες ιδέες η κάτι άλλο.
Posted Image

#15 trynksssj2

trynksssj2

Anime Elite

• Retired Staff
  • 1,368 posts

Posted 12 November 2006 - 18:07

Απλά και με λίγα λόγια... θεικό

Την πήρα πριν μερικές μέρες και έμεινα άναυδος. Είναι από τις καλύτερες ταινίες που υπάρχουν. Και δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτόν τον στίχο:

Remember, remember, the fifth of November...