Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Happy Valentine's Day Everyone!
Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2014 - 11:05
Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2014 - 11:19
Αυτή η μέρα είναι αφιερωμένη σε όλους όσους αγαπάνε και δεν εννοώ μόνο όσους έχουν έναν ή μία σύντροφο.
Γιορτάζουν όλοι, όσοι αγαπάνε τους φίλους τους, την οικογένεια τους, τον εαυτό τους, τα ζώα τους!!!
Οπότε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε ΟΛΟΥΣ!!!!
Επίσης συμφωνώ με έναν προλαλίσαντα, ότι πρέπει να δείχνουμε την αγάπη μας καθημερινά και όχι επειδή αυτή η μέρα το προστάζει.
Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2014 - 11:31
Εγω το βλεπω σαν μια αφορμη να αισθανθεις ομορφα για μια ακομα ημερα
Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2014 - 11:53
Εγώ το βλέπω σαν μια αφορμή για να φάμε όλοι μπρόκολο.
Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2014 - 12:02
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Botsun: 14 Φεβρουάριος 2014 - 12:03
Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2014 - 12:37
Πατς πατς
Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2014 - 12:59
το προφανες...οτι ειναι ξενοφερτη γιορτη και καθε τι ξενοφερτο εδω στο ελλαντα το αγαπαμε..οπως φετος που ειδα μια εξαρση του halloween(που μπορω να πω οτι μου αρεσε)!
αν και την αγαπη την δειχνεις καθημερινα και οχι μια φορα τον χρονο,εγω και το αλλο μου μισο(sic!!!),αν και ειμαστε ψιλοκατα ολο και κατι κανουμε ο ενας στον αλλον....συνηθως gadget.....φετος πηρε ενα gps που το ειχε αναγκη(το δινω και μια μερα νωριτερα ετσι για την αλλαγη)...εγω παλι μεχρι στιγμης τιποτα
τα λουλουδια και τα σοκολατακια-αρκουδακια-καρδουλες παραδοσιακα εδω και χρονια τα παιρνει η κορη μου ...
Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2014 - 13:17
Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2014 - 13:58
Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2014 - 15:03
Αυτη ειναι η πιο εμπορικη γιορτη που υπαρχει, καθε χρονο τετοια μερα πλουτιζει η λακτα και η ντουρεξ Καλα σοβαρα τωρα αυτη η γιορτη μου φαινεται πολυ κοριτσιστικια αμα πατισετε στο γκουγκλ βαλεντινσ ντει θα δειτε μονο ροζ φωτογραφιες (αυτο ακουγετε καπως
) Γιορταζουν οι ερωτευμενοι, καλα να βγαλουμε μια γιορτη για οτι θελουμε, γιορτη για τους χωρισμενους, τους μορφομενους, τους τελιωμενους, τουσ πορωμενους κλπ. Δυο ειδη ανθρωπων υπαρχουν την σημερινη μερα, αυτοι που εχουν ταιρι και αυτοι που δεν εχουν, μαντεψτε σε πια κατηγορια ανηκω εγω
Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2014 - 15:08
BEST SEX SCENE EVER
Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2014 - 15:24
Αυτη ειναι η πιο εμπορικη γιορτη που υπαρχει, καθε χρονο τετοια μερα πλουτιζει η λακτα και η ντουρεξ
Καλα σοβαρα τωρα αυτη η γιορτη μου φαινεται πολυ κοριτσιστικια αμα πατισετε στο γκουγκλ βαλεντινσ ντει θα δειτε μονο ροζ φωτογραφιες (αυτο ακουγετε καπως
) Γιορταζουν οι ερωτευμενοι, καλα να βγαλουμε μια γιορτη για οτι θελουμε, γιορτη για τους χωρισμενους, τους μορφομενους, τους τελιωμενους, τουσ πορωμενους κλπ. Δυο ειδη ανθρωπων υπαρχουν την σημερινη μερα, αυτοι που εχουν ταιρι και αυτοι που δεν εχουν, μαντεψτε σε πια κατηγορια ανηκω εγω
Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2014 - 15:32