Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Honey and Clover

• Please log in to reply
95 replies to this topic

#46 Steiner_Zidane

Steiner_Zidane

Anime Freak

• Members
  • 319 posts

Posted 23 March 2007 - 01:29

Ε όχι και boring η Hagu!:dwarf: Eιδικά μετά από αυτά γίνονται στην 2η σεζόν...
Αν είναι έτσι, όλοι οι ζωγράφοι βαρετοί είναι αφού όλη την ώρα "stare and paint"...
Εγώ τη βρήκα πάρα πολύ καλό χαρακτήρα.:tongue:
Posted Image

#47 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 posts

Posted 23 March 2007 - 04:38

Throughout the anime she seems like she's given up on life. She takes no risks and always needs to hide behind people and situations to exist. Plus, as i previously said, she is completely antisocial! Even with the events of the second season, she didn't make anything happen herself, she just reacted to something that happened to her. If that doesn't make her a boring character, i don't know what does!:bleh:

#48 Steiner_Zidane

Steiner_Zidane

Anime Freak

• Members
  • 319 posts

Posted 23 March 2007 - 20:09

Πρώτα απ' όλα υπάρχουν και τα ελληνικά σαν γλώσσα. :P
Στα της Hagu τώρα, τα αντίθετα από αυτά που λες ισχύουν. Και πολύ ώριμη είναι και πολύ γενναία, τόσο που ο Takemoto και η Yamada μένουν άφωνοι στην 2η season.. Άσε που έχει μια απίστευτα kawai φωνή και εμφάνιση.:
Posted Image

#49 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 posts

Posted 24 March 2007 - 10:58

I can't use greeklish and typing in grk takes up a lot of time, and so does using the website, especially for posts as small as this.

Anyway, since you find her kawai, and I so don't, let's just agree to disagree!

#50 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 02 September 2007 - 10:12

Πολύ καλή σειρά, με πολύ καλή ανάπτυξη των χαρακτήρων.
Πιστεύω ότι οι περισσότεροι που την είδαν μάλλον θα ταυτίστικαν με κάποιον χαρακτήρα. Εγώ ταυτίστηκα με τον Takemoto.
Δεν περίμενα ότι θα μου αρέσει τελικά τόσο πολύ όταν έβλεπα τα πρώτα επεισόδια καθώς προέβλεπα μία πολύ αργή εξέλιξη που μπορεί να με κουράσει κάπου. Αλλά έχει κάτι αυτή η σειρά που αν και εξελίσετε αργά δεν σε κουράζει. Ίσως είναι οι πραγματικά ανθρώπινες καταστάσεις που δείχνει και νιώθεις ότι είναι βγαλμένες από την ζωή και ότι έχεις περάσει κι εσύ κάτι παρόμοιο.
Ανυπομονώ να δω και τον δεύτερο κύκλο καθώς η σειρά κέρδισε στο τελευταίο poll και όπου να'ναι ανεβαίνει και ο δεύτερος κύκλος στο download section του site.
Άντε ρε Dante!!!!!!Ανέβασέ το, το .... τιμημένο!
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#51 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 posts

Posted 07 September 2007 - 13:30

άντε φίνγκο, μπράβο, το είδες! και εις ανώτερα!

να πω ότι ταυτίστηκα με ΟΛΟΥΣ ανεξαιρέτως? ακούγεται κουλό? μπορεί...ίσως γι' αυτό ήταν τόσο αληθινό αυτό το άνιμε. όλοι οι χαρακτήρες έχουν κάτι το βασανιστικά ανθρώπινο.

για την hagu, ο χαρακτήρας είναι κορυφαίος σαν χαρακτήρας (αν και η υπερ-προβολή της στην όλη ιστορία καταντούσε κάπως κουραστική), και όχι σαν "kawai κοριτσάκι" (αμάν πια!).

queenofhearts, η κοπέλα μεγάλωσε στο απομονωμένο σπιτάκι με τη γιαγιά της, τι περιμένεις? να είναι πάρτυ άνιμαλ? :oo:

Spoiler:

Spoiler:

επίσης: οι σκηνές mayama-rika ήταν για ένεση στο μάτι...μας τα πρήξανε...

ο μόνος φυσιολογικός χαρακτήρας ήταν ο takemoto, συγγνώμη κιόλα :hahaha:

Spoiler:

σταματήστε να κράζετε την ayu....ντάξει, το παράχεσε, αλλά η κατάστασή της είναι κατανοητή....

τέλος: παντρεύομαι τον μορίτα κι ας είναι σε 2 διαστάσεις . & -

Posted Image

#52 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 07 September 2007 - 15:08

τέλος: παντρεύομαι τον μορίτα κι ας είναι σε 2 διαστάσεις . & -

Κι εγώ κουμπάρος!!!:drinks:
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#53 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 291 posts

Posted 24 April 2008 - 11:53

Γιατί το topic ενός τόσο καλού Anime είναι θαμμένο στην άβυσσο; Το H&C είναι σίγουρα από τα καλύτερα Anime που έχω δει, και μάλιστα από τα λίγα που αναδεικνύουν τα Anime ως μορφή τέχνης (το μόνο άλλο που ξέρω είναι το Sayonara Zetsubou Sensei, το οποίο όμως δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το H&C).

Βασικά παρατήρησα κάτι περίεργο. Συνήθως όταν μου αρέσει πάρα πολύ ένα Anime, μπορώ να γράφω για αυτό με τις ώρες. Όμως το συγκεκριμένο μου άρεσε τόσο που πραγματικά δεν έχω κάτι να πω, τα λέει όλα το ίδιο το Anime. Το μόνο που έχω να πω είναι "Δείτε το!"

(Στο μεταξύ το είδα σε μια περίοδο που ήμουν ψιλοχάλια ψυχολογικά (:lovulovu::fromabove::unlucky:), οπότε όσο να 'ναι το "ένοιωσα" γερά.)

Έχει βγει επίσης και Live Action σειρά. Λέει τίποτα ή είναι μάπα;

sigELIK.jpg   adorexu7.gif3.png

#54 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 24 April 2008 - 12:12

Οντως το Honey&Clover ειναι φοβερη σειρα, αξιζει και με το παραπανω να τη δει κανεις! Μου αρεσει το γεγονος που οι πρωταγωνιστες ειναι μεγαλυτεροι σε ηλικια απ'οτι στα περισσοτερα Slice of Life οποτε βλεπεις πιο ωριμους χαρακτηρες κατα γενικη βαση... εκτος βεβαια απο τον Morita ο οποιος παρα το οτι ειναι τοσο ακυρος σχετικα με τους υπολοιπους χαρακτηρες, εν τουτις δινει το δικο του χρωμα στη σειρα!

Τι ειναι το μονο που με ξενερωνει στη σειρα; Εκεινη η ξανθια "καλλιτεχνης" που ειναι παντα σχεδιασμενη (και συνηθως φερεται) σαν προ-εφηβικο ηλιθιο σπαστικο κοριτσακι... πραγματικα χωρις αυτην η σειρα θα ηταν στις αγαπημενες μου.
Spoiler:

Posted Image

#55 ai_chan

ai_chan

Anime Amateur

• Members
  • 98 posts

Posted 28 June 2008 - 13:20

ποπο την λατρευω αυτη τη σειρα! με αγγιζει πραγματικα γιατι νοιωθω κι εγω καμια φορα σαν τον Takemoto-kun! πρωτα:lovulovu: και μετα:uhh: και μετα:deadga6:!!!!! ειναι μεχρι να ξαναβρεις τις καταστασεις, τα πραματα και τους ανθρωπους που σε κανουν ευτυχισμενη...:emptyonexg1:

Edited by ai_chan, 28 June 2008 - 13:25.

#56 Franklin

Franklin

save pelekoudi

• Members
  • 291 posts

Posted 16 July 2008 - 16:38

Eχω ακουσει πολυ καλα πραγματα γι αυτη τη σειρα και την αρχιζω την επομενη εβδομαδα. Οποτε ξαναποσταρω συντομα :D

#57 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 16 July 2008 - 17:22

Σίγουρα από τις πιο καλές Slice of Life σειρές άνιμε που έχω δει. Ειδικά όσοι είναι φοιτητές μπορεί να ταυτίστηκαν με κάποιον από τους χαρακτήρες. Εγώ ταυτίστηκα για παράδειγμα με τον Takemoto και με τον Morita.

Έχει βγει και σε ταινία (της οποίας το DVD μου το δώρισε μια φίλη μου γιατί έπαιζε ο Sho-kun τον Takemoto) και σε σειρά με ηθοποιούς αλλά δεν το έφταναν το άνιμε. Και αυτό είναι σπάνιο για μένα να το πω καθώς λατρεύω τα dramas πολύ περισσότερο από τα άνιμε. Αλλά είναι αλήθεια. Πολύ καλοφτιαγμένο και με εξαιρετική μουσική! Από την ταινία όμως άξιζε η Hagu της Aoi Yu και από τη σειρά ο Mayama του Mukai Osamu.

Θα θελα να διαβάσω και το Manga κάποια μέρα αν μπορέσω. Προς το παρόν έχω πάρει την ιστορία της ταινίας σε μορφή βιβλίου και παλεύω να τη διαβάσω. Εαν τα καταφέρω θα είναι το πρώτο βιβλίο που διαβάζω στα ιαπωνικά!

#58 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 05 October 2008 - 18:49

αρκετα καλο ΑΛΛΑ
Spoiler:

#59 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 06 October 2008 - 00:19

Πράγματι φαίνεται αρκετά καλό από λίγο που είδα, αν και δε είναι είδος genre που αντέχω εύκολα να δω. Παρ'όλα αυτά θα το δω κάποια στιγμή μιας κι έχω ακούσει τόσο πολλά για δαύτο.

PS : Η σειρά υπάρχει μεταφρασμένη και στα ελληνικά για όσους δε το ξέρουν από anime.awmn. Θα τη βρείτε στα γνωστά greek torrent sites. (gamato.info/greektracker/bluewhitegt κτλπ)

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#60 Katan

Katan

In love with AS

• Members
  • 352 posts

Posted 06 October 2008 - 01:47

αρκετα καλο ΑΛΛΑ

Spoiler:

anoo... χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανέναν...από τη δική μου οπτική γωνία τουλάχιστον, that's exactly what i call "You missed the point..."
Posted Image

Many thanks to Glastenen for my beautiful avatar!

Spoiler: