Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * - - 1 votes

Best Anime Soundtrack (Overall)

• Please log in to reply
272 replies to this topic

#76 panathinaikara

panathinaikara

Anime Amateur

• Members
  • 101 posts

Posted 16 October 2007 - 07:26

να προσθέσω και το OST του Hajime no Ippo ειδικά το Inner Light τα σπάει αγρίως

#77 Sparda

Sparda

~ C.C. is win ~

• Members
  • 697 posts

Posted 16 October 2007 - 20:08

Επίσης Death Note και RK είχαν καλό OST.
Του Death Note αν το ακούσεις "overall" που λέει ο τίτλος δεν είναι όλο τίποτα σπουδαίο αλλά στην σειρά "δένει" μια χαρά:hahaha:

Posted Image

#78 Hamanu

Hamanu

Give sick

• Members
  • 229 posts

Posted 17 October 2007 - 15:06

FLCL OST απο τα καλύτερα που έχω ακούσει :)
Posted Image

#79 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 28 October 2007 - 20:10

χμμμμ Απο τα καλυτερα openings kai endings για μενα ειναι:Full metal alchemist,Death note(proto opening kai ta 2 endings),Neon genesis evangelion(opening),Rahxephon genika komatia...Onepiece(trelh fash),Serial experiments Lain(opening)kai gia to stevecof thn noobara FL.CL
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#80 dmvagos

dmvagos

Dungeon Master v3.5

• Members
  • 454 posts

Posted 28 October 2007 - 20:43

Τα αγαπημένα μου soundtrack είναι από Tsubasa Chronicles και Blood+. Ειδικά το τραγούδι της Diva από Blood+ είναι απίστευτο!!!
Posted Image
いつでも今日が、いちばん楽しい日 :thumbup: .aNiMe//GR IRC channel

#81 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 posts

Posted 29 October 2007 - 13:53

The World απο Death Note και Northern Lights απο Shaman King και τελικα και το Alumina απο Nightmare

Posted Image

#82 Shiro_Tamori

Shiro_Tamori

Ryu

• Members
  • 207 posts
  • LocationDeni-Kai Dojo, Greekugan

Posted 29 October 2007 - 23:25

Μπορεί να μην είναι anime, όμως εμπίπτει σε παρεμφερή κατηγορία:

To OST του okami για PS2 (σύντομα και Wii).

Επίσης: Basilisk, NGE, Hellsing.

dragonclan21.jpg
You all know your destiny, deny it at your own peril.
Togashi Yokuni

#83 Tefra

Tefra

Anime Newbie

• Members
  • 35 posts

Posted 31 October 2007 - 23:11

Beck σχεδον ολα τα κομματια τα σπανε για μενα, και Noir ορισμενα κομματια. Ειδικα στο Noir η μουσικη του ηταν τα μισα λεφτα.
Posted Image

#84 GoDzila13

GoDzila13

Anime Fan

• Members
  • 216 posts

Posted 01 November 2007 - 00:25

wolf rain ηταν γαμτη οι backround μουσικη σε καποιες φασεις εβαζε κοματαρες

#85 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 04 November 2007 - 14:51

θα συμφωνησω με τον Trail. Και τα 3 OST του GITS SAC απλως ειναι θειικα. Συνδυαζει πολλα ειδη μουσικης παντοτε ομως με μια χαρακτηριστικη χροια.
Yoko Kanno <3 . Εκτος απο 3-4 συνολικα κομματια που ειναι αδιαφορα, ολα τα αλλα και απο τα 3 OST απλως τα σπανε.

αν τα θελετε (475mb @320kbps με καποια covers) επειδη δε βρισκω το site που το κατεβασα καντε μου ενα pm και θα σας δωσω το torrent.

#86 Gaijin Bosozoku

Gaijin Bosozoku

Digitalbrother

• Members
  • 284 posts

Posted 11 November 2007 - 23:00

Τα καλυτερα soundtracks τα ειχαν οι σειρες:

1) Death Note (για ευνοητους λογους)
2) Cowboy Bebop (jazz & blues κομματια, απλά κορυφαια, πηγαιναν γαντι με την σειρα)
3) Afro Samurai (αν και η σειρα ηταν σκετη μ******, το soundtrack του μετρουσε πολυ)

#87 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 14 November 2007 - 06:07

Τον τελευταίο καιρό κατεβάζω με τη σέσουλα OSTs από anime που βλέπω ή έχω δει. Προσθέτω λοιπόν στα αγαπημένα μου το OST του Genshiken. Μερικές μελωδίες όπως τα Kakugo no Blues και Sentimental Cafe μου έχουν κολλήσει στο μυαλό και τα σφυράω στο άσχετο. :P

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#88 Gaijin Bosozoku

Gaijin Bosozoku

Digitalbrother

• Members
  • 284 posts

Posted 16 November 2007 - 02:45

Τον τελευταίο καιρό κατεβάζω με τη σέσουλα OSTs από anime που βλέπω ή έχω δει. Προσθέτω λοιπόν στα αγαπημένα μου το OST του Genshiken. Μερικές μελωδίες όπως τα Kakugo no Blues και Sentimental Cafe μου έχουν κολλήσει στο μυαλό και τα σφυράω στο άσχετο. :P

Ναι, εχει πολυ πλακα, και εμενα μου συμβαινει... Καμια φορα πιανω τον εαυτο μου να κανει την κορυφαια φωνη του Madarame του θεου οταν τραγουδαει το opening
της 1ης σεζόν... χιχι:hahaha:

#89 felix222

felix222

Starting...

• Members
  • 7 posts

Posted 16 December 2007 - 13:45

Emena mou arese poli to prwto cd me ta soundtrack tou bleach.Sxedon olla ta komatia itan tromera.
:hahaha:I am going to became the pirate king !!!

#90 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 16 December 2007 - 14:18

να υπενθημισω οτι το θεμα ειναι περι του συνολου της μουσικης υποκρουσης ενος anime και οχι ποιο ειχε καλο op/ed?

Posted Image