Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Best Anime Soundtrack (Overall)
Καταχωρήθηκε 13 Αύγουστος 2007 - 21:31
Harlock OST (arigatou Sgouver)
Harlock Symphonic Suite (arigatou Sugata)
Macross Plus
SDF Macross
Neon Genesis Evangelion
και Princess Tutu μια που περιλαμβάνει πολλές και ωραίες κλασσικές συνθέσεις.
Καταχωρήθηκε 14 Αύγουστος 2007 - 18:09
Neon Genesis Evangelion
Έλιωσα την πρώτη φορά που άκουσα το Tumbling Down (διασκευή του Canon από Johann Pachelbel

- Shigeru Miyamoto
Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2007 - 11:06
Επισης ενα αλλο soundtrack που μου αρεσε παρα πολυ ειναι του Paranoia Agent απο Susumu Hirasawa. Σε ηλεκτρονικους ambient ρυθμους και πολυ συγκροτημενη δουλεια κατα τη γνωμη μου.

Καταχωρήθηκε 15 Σεπτέμβριος 2007 - 23:34
rurouni kenshin
kabamaru(απλά έπος xD)
full metal alchemist
όσο για τα openings/ending σκέτa πολλά όπως death note, naruto" ,bleach bassilisk,elfen lied ka
από την άλλη πλευρά το Guilty Gear ( game μεν "ανιμε" δη) έχει το πιο "σκλuροπurhνικο" hardrockmetal ost...riffares σόλαρες k ούτω καθεξής...k θεϊκό απλά το ost Final Fantasy VII

Καταχωρήθηκε 15 Σεπτέμβριος 2007 - 23:47
Gundam Seed/Destiny, Mai Hime, Mai Otome, και Naruto. Έχω δει αρκετές σειρές, αλλά λίγες είναι οι φορές που θα μου αρέσει πραγματικά το Soundtrack. Επίσης επιφυλάσσομαι για τα .Hack series που ακούω πολύ καλά λόγια.
Καταχωρήθηκε 15 Σεπτέμβριος 2007 - 23:54
και φυσικά το τρισμέγιστο Gankutsuou
Little Red Riding Hood and the Bible are two books with very little in common.
One is a fairy tale for children and the other is a story about a girl and a wolf.
Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2007 - 11:04
Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2007 - 09:55
Τα Ghost In The Shell SAC 1&2
και φυσικά το τρισμέγιστο Gankutsuou
Α μπράβο! Γιατί σχεδόν κανείς δεν αναφέρει το gits? Μακράν το καλύτερο OST γενικώς. Μετά έρχεται Cowboy Bebop, Samurai Champloo, και μετά δεν ξέρω.
Χειρότερο OST? Initial D? (χεχε...)
Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2007 - 23:04
Αλλά με τρελαίνει πολύ και το OST του ΙNitial D το οποίο βέβαια έχει μόνο english songs.
Must have OST για παλιούς και νέους είναι και αυτό από Saber Rider and The Star Sheriffs(Αστρομαχητές για όσους το έβλεπαν στην τηλεόραση).
Από άλλα,καλά OST είναι Gankutsuou,Beck,FMA.
Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2007 - 14:50

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2007 - 19:18
2o .hack//SIGN
3o Mai-HiME
Ειμαι Kajiura addict φαινεται?

To Mai-HiME εχει το αγαπημενο μου BGM κομματι ever, that being Mai-HiME OST 1 Track 13: Yamiyo no Prologue. Kαι επισης μερικα επικα κομματια οπως τα It's only the fairy tale και Mezame.
Tα .hack OST εχουν γενικα υψηλο επιπεδο και κυριως δενουν απιστευτα με το ολο κλιμα του anime.Επικα κομματια τα : Key of The Twilight, The World και Fake Wings.
Επισης θεωρω το ED song ενα απο τα καλυτερα ever μαζι με τα ED απο Gundam SEED(Το 1ο)και Twelve Kingdoms( λιγο οff topic αυτο μιας και μιλαμε για soundtracks και οχι για OP/ED themes, αλλα δεν μπορουσα να μην το αναφερω

Τελος την πρωτη θεση με δυσκολια μεν αλλα καθαρα κερδιζει το Madlax το οποιο ειναι το μοναδικο OST που μου αρεσαν ΟΛΑ του τα κομματια. Το average quality αυτου του OST ειναι το υψηλοτερο απο οσα εχω ακουσει μεχρι στιγμης,με ολα τα κομματια above average και μερικα masterpieces οπως τα :Galza, Cannabinoids, Margaret, Cradle, We are one, Madlax και Nowhere
Rumbles the Dark Hearth,And Helba,Queen of the Dark,has finally raised her army.
Apeiron,King of Light beckons.At the base of the rainbow they meet
Against the abominable Wave,together they fight
Alba's lake boils.Light's great tree doth fall.
Power- now all to droplets turned in the temple of Arche Koeln
Returns to nothing,this world of shadowless ones.
Never to return,the shadowless one,Who quests for the Twilight Dragon.
Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2007 - 06:41
Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2007 - 01:58
Neon Genesis Evangelion
Orange Road:Summer's Beggining
Rurouni Kenshin
Tsubasa Reservoir Chronicle
Gravitation
Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2007 - 11:17
Haibane renmei
Ghost in shell
Madlax
Noir