Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR Town: A Game of Popes

• This topic is locked This topic is locked
242 replies to this topic

#121 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 posts

Posted 10 December 2013 - 15:51

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013, 2:13

"XA! Αυτό ήταν πολύ καλό!", είπε ξεφυσώντας με ευχαρίστηση ο Wang Qi, o οποίος ακόμα κρατούσε στο χέρι του μια σχεδόν άδεια σακούλα ποπ-κορν. "Από τότε που πέθανε ο αυτοκράτορας έχω να ευχαριστηθώ τόσο πολύ χυμένα άντερα!"

Ύστερα, κάθισε βαρύς σε ένα παγκάκι. Είχε πλάκα η όλη φάση για αυτόν μέχρι στιγμής. Τουλάχιστον περισσότερη πλάκα από το να πολεμάει ένα ατελείωτο πόλεμο πίσω στην Κίνα.

"Χέι, γιο!", του είπε μια φωνή στα δεξιά του. "Τι γίνεται, νυχτοπερπατάμε; Δεν σου έχουν πει ότι είναι επικίνδυνο να κάνεις βόλτες την νύχτα εδώ πέρα;"

"Κοίτα την δουλειά σου.", απάντησε ο Wang Qi χωρίς να κοιτάξει.

"Μα αυτό κάνω.", είπε ο νεαρός και κάθισε δίπλα στον στρατηγό. "Λοιπόν, τι νέα;"

Ο στρατηγός γύρισε και κοίταξε τον τύπο που καθόταν δίπλα του με την άκρη του ματιού του.

"Τι θέλεις;"

"Τίποτα απολύτως! Απλώς αράζω μέχρι να έρθει η ώρα συναντήσω τα αφεντικά μου. Και όχι τίποτα άλλο αλλά θα αρχίσουν πάλι την γκρίνια που δ--"

"Ποιος είσαι;"

"Μα ναι, που πήγαν οι τρόποι μου. Είμαι ο Orihara Izaya, εξωτερικός συνεργάτης του εξωτερικού συνεργάτη του Βατικανού. Στις υπηρεσίες σας.", είπε με ένα χαμόγελο ο πληροφοριοδότης και σηκώθηκε κάνοντας μια υποκριτική υπόκλιση.

"Καλά, μείνε. Αλλά κάνε ησυχία." απάντησε ο Wang Qi χωρίς να φαίνεται να ενδιαφέρεται περισσότερο για αυτόν τον τύπο.

Ένα πεντάλεπτο ησυχίας πέρασε, μέχρις ότου ο Izaya αρχίσει πάλι την κουβέντα.

"Πάντως αυτό το μέρος έχει πολύ πλάκα. Εννοώ, φαίνεται τόσο γαλήνιο, σχεδόν μοναστηριακό από μακριά. Αλλά η λέξη κλειδί είναι το "φαίνεται" στην προκειμένη περίπτωση. Γιατί αρκεί μόνο να δουλέψεις για αυτούς ώστε να καταλάβεις ότι οι τύποι κάθε άλλο παρά μοναχοί είναι, χαχαχα!"

Ο Wang Qi δεν έδωσε σημασία.

"Εννοώ, δηλαδή είναι σχεδόν αστείο... Τρισδιάστατοι παπάδες να βρίσκουν τρόπο να καλέσουν στον τρισδιάστατο κόσμο δισδιάστατους μισθοφόρους... Σχεδόν σαν κακή διασκευή του "Ποιος παγίδεψε τον Roger Rabbit" ακούγεται.", είπε ο Izaya χαμογελώντας.

"Παρεμπιπτόντως, τι κάνει ο Battista Re; Καιρό έχει να φανεί..."

Στο άκουσμα του ονόματος, ο Wang Qi σηκώθηκε από το παγκάκι λες και είχε ελατήριο στην πλάτη και βρισκόταν σε θέση μάχης με το όπλο του ανά χείρας.

"Ξέρεις!", αναφώνησε ο στρατηγός και το οπλισμένο χέρι του κατέβηκε βαρύ πάνω στον Orihara Izaya, ο οποίος την τελευταία στιγμή κατάφερε να κάνει στο πλάι και να αποφύγει την λεπίδα.

"Όχι, αυτό είναι το θέμα, ότι δεν ξέρω. Αλλά τώρα θα μου πεις εσύ!", απάντησε ο Izaya και έβγαλε ένα πιστόλι. "Τώρα, κάτσε ακίνητος για μην σε διαολοστείλω!"

Περιέργως, ο στρατηγός έμεινε ακίνητος, αφρίζοντας από τον θυμό του.

"Μάλιστα! Το γεγονός ότι ξέρεις πόσο επικίνδυνα είναι αυτά τα μαραφέτια, σημαίνει ότι τα έχεις ξαναδεί.", είπε ο Izaya παίζοντας το όπλο στο χέρι του. "Τώρα θα μου πεις τι σχεδιάζει ο Battista Re αλλιώς θα σε αναλάβουν τα τσακάλια του Βατικανού."

"Χφμ, δεν έχω ιδέα.", απάντησε ο Wang Qi χαμογελώντας. "Δεν με ενδιαφέρει..."

"Όχι, αλλά είμαι σίγουρος ότι σε ενδιαφέρει το αν ο Battista Re θα κρατήσει την υπόσχεσή του, έτσι;"

Ο Wang Qi σταμάτησε να χαμογελά.

"Εννοώ, δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς τι παίζει. Έχει δεσμευτεί/υποσχεθεί/ορκιστει/οτιδήποτε παρεμφερές, ότι θα σε βοηθήσει να κερδίσεις τον πόλεμο πίσω στην χώρα σου, αρκεί να τον βοηθήσεις χωρίς πολλές ερωτήσεις, έτσι δεν είναι;"

"Το τι συμφωνίες κάνω δεν σε άφορα κοντοστούπη!", είπε ο στρατηγός και σήκωσε το όπλο του για να επιτεθεί.

"Όχι, δεν το νομίζω.", είπε ο Izaya και ξανασημαδεύοντας τον στρατηγό. "Κάτσε φρόνιμα, είπαμε."

Παρ'όλα τα νεύρα του, ο στρατηγός στάθηκε ακίνητος.

"Μπα, δεν έχει νόημα αυτό. Θα σε αναλάβει το Βατικανό...", είπε τελικά ο Izaya και έβαλε το χέρι στην τσέπη του, πατώντας κάτι.

Εκείνη την στιγμή όμως, προς έκπληξη του Izaya, πυροβολισμοί ακούστηκαν κάπου μέσα από τον κήπο και ο στρατηγός Wang Qi σωριάστηκε κάτω νεκρός.

Τότε, από μια πόρτα φάνηκε μια ομάδα της Ελβετικής Φρουράς την οποία ηγούταν ο Maxwell και οι οποίοι έτρεχαν προς την σκηνή του εγκλήματος.

"Εσείς οι τρεις ψάξτε παντού στον κήπο. Ο δράστης δεν πρέπει να ξεφύγει. Οι υπόλοιποι, δείτε τι συμβαίνει με το πτώμα. Αυτόν θα τον αναλάβω εγώ...", είπε ο Maxwell στην Ελβετική Φρουρά δείχνοντας τον Izaya.

"Έλα, πάμε μια βόλτα...", είπε έπειτα ο Maxwell πιάνοντας τον Orihara Izaya από το μπράτσο και απομακρύνοντάς τον από την σκηνή.

"Τι έκανες εδώ;"

"Τίποτα, το ορκίζομαι!", είπε ο Izaya με προσποιητή αθωότητα.

"Κόψε τα σάπια και μίλα! Ερεύνησες; Τι ανακάλυψες;", ρώτησε βλοσυρά ο Maxwell πιέζοντας περισσότερο το μπράτσο του πληροφοριοδότη.

"Πολύ καλά, θα σου πω", απάντησε ο Izaya τινάζοντας το χέρι του ώστε να το αφήσει ο Maxwell. "Ο στρατηγός Wang Qi δούλευε για τον Battista Re, τον καρδινάλιο..."

"Άρα θες να πεις ότι--"

"Όχι, δεν ήταν μέσα σε αυτούς που σκότωσαν τον Τσάβες αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ήταν μπλεγμένος. Η έρευνά μου αποκάλυψε κάτι πολύ ενδιαφέρον. Εκτός από τον πρεζέμπορα καπετάνιο, τον Rorschach και έναν-δύο ακόμα, όλοι σας οι καλεσμένοι είναι συνεργάτες κάποιου από τους πλέον Τέσσερις Διαδόχους!"

"Ει--είναι δυνατόν αυτό;", ρώτησε ο Maxwell χωρίς να το πιστεύει.

"Και όμως είναι! Ακόμα και η Fuura με την πανέμορφη συκωταριά δούλευε για έναν πιθανό διάδοχο του θρόνου, τον Saraiva Martins!"

Ο Maxwell έμεινε σιωπηλός. Αυτό έδωσε την ευκαιρία στον Orihara Izaya να συνεχίσει.

"Saraiva Martins, Battista Re, Bertone και Sodano... μετά τον θάνατο του Τσάβες, ο πέμπτος πιθανός διάδοχος, ο Bergoglio, βγήκε εκτός ανταγωνισμού. Αυτό συνέβη γιατί έκανε το λάθος να στοιχηματίσει όλα του τα λεφτά στον Τσάβες, του οποίου η επιρροή στο Βατικανό ήταν πολύ μεγάλη, όπως μπορεί να ξέρεις. Αλλά οι άλλοι τέσσερις, οι οποίοι δεν ανέχονταν ο γενικά αδύναμος Bergoglio να διεκδικεί τον θρόνο, έφεραν τους δισδιάστατους λόγω της ευκολίας με την οποία μπορούν να σκοτώνουν στον τρισδιάστατο κόσμο ώστε να έχουν κάποιους που δεν μπορούν να εντοπιστούν για να κάνουν τις βρωμοδουλειές τους. Έτσι, ο Sodano, ο οποίος, παρεπιπτόντως, είναι ο αρχηγός των δολοφόνων που ψάχνετε, διέταξε του πέντε υπηρέτες του να καθαρίσουν τον Τσάβες ώστε να βγάλει τον Bergoglio KO. Οι άλλοι μπορεί να ποζάρουν αθώα τώρα, αλλά αυτό συμβαίνει μόνο και μόνο γιατί δεν πρόλαβαν να σκοτώσουν κάποιον οι ίδιοι, επειδή τους αποκόψατε από τα αφεντικά τους και συνεπώς από τους πόρους τους."

Ο Maxwell παρέμεινε σκεπτικός.

"Πολύ καλά...", είπε τρίβοντας το πηγούνι του. "Θέλω να υποδεχτείς τους καλεσμένους αύριο..."

"Τι; Εγώ; Μα αυτό δεν ήταν μέσα στην συμφωνία μ--"

"Άκου προσεκτικά. Σε μερικές ώρες, ο πάπας Βενέδικτος θα ανακοινώσει την παραίτησή του. Δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ με τους καλεσμένους τώρα, ειδικά μετά από όσα μάθαμε. Πρέπει να παρακολουθούμε στενά κάθε κίνηση των καρδιναλίων και εσύ δεν έχεις τίποτα να κάνεις."

"Μα, εγώ θέλω να--"

"Στους όρος του συμβολαίου σου αναφέρεται ξεκάθαρα ότι πρέπει να κάνεις "οτιδήποτε είναι δυνατόν για να διευκολυνθεί η έρευνα". Άρα με το να το παίξεις οικοδεσπότης διευκολύνεις εμάς να ερευνήσουμε.", είπε ο Maxwell και γύρισε να φύγει χωρίς να περιμένει απάντηση.

"Πωωω, καλά.", είπε παραδομένος ο πληροφοριοδότης.

"Χαίρομαι που συμφωνείς. Τα λέμε αύριο βράδυ.", είπε ο Maxwell και χάθηκε μέσα στους διαδρόμους του Βατικανού.

Ο Izaya αναστέναξε.

"Δεν βαριέσε... Απλώς θα ξέρω να μην υπογράφω συμβόλαια με τόσο γενικούς όρους στο μέλλον. Λοιπόν, τώρα από που είπαμε ότι είναι η αίθουσα των καλεσμένων; Μάλλον από εκεί..."
------------------------------------------------------------------------------------

rgaq.jpg

1 Black Kaiser (Deadpool - Marvel Universe)
2 John Crabs (General Wang Qi - Kingdom) Αθώος

3 OdyMonaxos (Archibald Haddock - The Adventures of TinTin) Αθώος
4 Fandom (Alfred Pennyworth - DC Universe)
5 Night Wizard Seal (Wanda Maximoff - Marvel Universe)
6 Babba (Santa Claus - Marvel Universe)

5 TheGunsmasha (Furra Kafuka - Sayonara Zetsubou Sensei) Αθώος
8 Ghostprince (Lupin - Lupin III)
9 Vagelio (Haru - Gingitsune)
10 Lord Leon (Rorschach - Watchmen) Αθώος
11 Cloudy-Sky (Masayoshi Hazama - Samurai Flamenco)
12 Glykompoumpoukozouzounos (Bianca Castafiore - The Adventures of TinTin)
13 demonicMC (Thrall - World Of Warcraft: The Comic)
14 Maya-chan (Scrooge McDuck - Disney Universe)
15 Theodore (Magica de Spell - Disney Universe)
16 Fallen_Mpougatsa (Ηei/Lee Hyunsik - Darker than Black)
17 Kalamaris (Dogbert - Dilbert)
18 Jorg (Gintarou - Gingitsune)
19 Kai (Hades - Hercules)
20 redqueen (Don Valentino - Cuticle Tantei Inaba)

------------------------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013, 9:45

Orihara Izaya (wannabe host and GM)

2wrm.jpg

Μπα, κοίτα να δεις... Τελικά, οι περισσότεροι από εσάς είστε πιο άσχημοι από κοντά από ότι φανταζόμουν. Και αυτά τα μικρά ματάκια... Αλήθεια, πως μπορείτε να βλέπετε με τόσο μικρά ματάκια; Εχμ ναι, δεν έχει σημασία. Ο φίλτατος στρατηγός Wang-Wang ή Zhang Yimou ή Bruce Lee ή όπως τον λένε τελοσπάντων, μας άφησε χρόνους πολλούς χτες το βράδυ. Πήγε στα θυμαράκια. Κοίταξε τα ραδίκια ανάποδα. Παίζει πλέον mahjong στα μεγάλα τραπέζια των ουρανών. Δάγκωσε την φόλα. Μαγείρεψε το γιουβέτσι. Έκοψε το καρπούζι με μεγάλο μαχαίρι. Βούτηξε στην θάλασσα της αιωνιότητας και τον έφαγαν τα καλαμαράκια. Πέθανε δηλαδή. Α, επίσης γίνεται ο κακός χαμός στο Βατικανό γιατί ο αξιαγάπητος Πάπας Βενέδικτος παραιτήθηκε σήμερα το πρωί αλλά παρακαλώ, μην αφήσετε τόσο ασήμαντα γεγονότα να σας επηρεάσουν.

Η νύχτα πέφτει την Παρασκευή στις 10:30.

Edited by Osama Bin Laden, 10 December 2013 - 17:36.

#122 Cloudy-Sky

Cloudy-Sky

~:vv:~

• Members
  • 163 posts

Posted 10 December 2013 - 17:19

Hazama Masayoshi
222747.jpg

Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά... Δυστυχώς είναι η ώρα να αποκαλύψω την ταυτότητα μου.

Spoiler:

Και να εγώ είμαι αυτός. SAMURAI FLAMENCO. Ήρθα για να σταματήσω τα διαβολικά σχέδια εσένα και της παρέας σου Santa (Babba).

Υπάρχουν παρα πολλά λάθη που έχεις κάνει μέχρι τώρα για να τα αφήσω να περάσουν έτσι. (Το μεγαλύτερο που δεν με έβγαλες το βραδυ χω χω χω) Ξεκινάμε :

1)Ψεύτικη εμμονη με τον Dogbert(Kalamaris) και παρόλα που μιλάς πολύ δεν λες ποτε τίποτα το ουσιαστικό. Κανεις ότι ψάχνεις, ότι προσπαθείς και ουσία 0. 

2)Έγινε τόσος σαματάς την πρώτη μέρα και την άμεσος επομενη με το που ξυπνάς την πέφτεις σε εμενα. Κανένα σχόλιο για όλα τα αλλα. Και μόλις σου απαντάω λογικά πας ξανά που? Στον dogbert? Για ποιο λόγο πας στο απόλυτο πουθενά ενώ έχουν ειπωθεί τόσα πράγματα? Σίγουρα θα μπορούσες να σχολιάσεις κάτι για την Kafuka η για τον Deadpool(Κάιζερ) που ήταν τα πρόσωπα που είχαν την περισσότερη προσοχή. Αλλα όχι. 

Ακόμα χειρότερα συμφωνείς μαζί μου-----Όλα αυτά που είπες είναι σε γενικές γραμμές τα αυτονόητα-----

Τότε γιατί? Γιατί πας στον dogbert? Γιατί δεν κανεις κάποια προσπάθεια να πιαστείς από τα αυτονόητα και να βγάλεις κάποια άκρη και πας στο απόλυτο 0?

3)Είσαι πεπεισμένος ότι δεν είμαι απλός αθώος? ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ αν είσαι και εσύ αθώος να το πεις αυτό δημοσια? για να δώσεις στόχο στους δολοφόνους?Τι έχουν να κερδίσουν οι αθώοι με το να φανερώνεις εσύ έναν επιθεωρητή? (που δεν είμαι αλλα anyways)
Τι το τόσο περίεργο είχα κάνει μέχρι τότε που σε έκανε να το πιστεύεις αυτό? Να σχολιάσω ότι πάλι πας στο πουθενά και λες αόριστα πράγματα για τον Lee(mpougatsa) και την Kafuka ενώ έχουν ειπωθεί τόσα πολλά.

4)Την πρώτη μέρα ο ΠΟΛΥ ύποπτος Lee(mpougatsa) άλλαξε την ψήφο του από το πουθενά και εκεί που είχες 3 ψήφους και ήσουν πρώτος ξεκίνησε το ποταμάκι προς την Kafuka. Αυτό + το γεγονός ότι αρνήθηκες να σχολιάσεις τις πράξεις του και είπες ότι δεν είναι προτεραιότητα για την ώρα (λες και είχες κάποια αλλη προτεραιότητα laughing out loud )με κάνει να πιστεύω ότι είστε τσιράκια. 

Τι έχεις να πεις για όλα αυτά? Και εσύ Deadpool(Kaiser)? Πως σου φάνηκε που δεν ήταν δολοφόνος η Kafuka??

Edit:Image link

Edited by Cloudy-Sky, 10 December 2013 - 17:26.

Posted Image

#123 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 10 December 2013 - 20:13

Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά... Δυστυχώς είναι η ώρα να αποκαλύψω κι εγώ την ταυτότητα μου.

Super_Santa__by_my79spirit.jpg
Santaman(Babba)

Ήρθα για να σταματήσω τα διαβολικά σχέδια εσένα και της παρέας σου Hazama (Cloud).

Υπάρχουν πάρα πολλά λάθη που έχεις κάνει μέχρι τώρα για να τα αφήσω να περάσουν έτσι. (Το μεγαλύτερο που δεν με έβγαλες το βράδυ Χο, χο, χο, χολέρα να πάθεις) Ξεκινάμε :

1)Καμία εμμονή με κανέναν, πάντα ακολουθείς το ρεύμα και παρόλα που το έχεις βουλώσει απρόσμενα και κάνεις μονίμως την πάπια ενώ δεν το συνηθίζεις, δεν λες ποτέ τίποτα το ουσιαστικό. Δεν κάνεις καν ότι ψάχνεις, ότι προσπαθείς ουσία υπό το 0. 

2)Έπειτα από τον τόσο σαματά την πρώτη μέρα. την αμέσως επόμενη, με το που ξύπνησα την έπεσα στον πιο ύποπτο της πρώτης μέρας, εσένα. Εσένα που είδες ότι δεν ασχολήθηκε κανένας μαζί σου και άραξες αναπαυτικά χωρίς να πεις τίποτα όλη μέρα. Κανένα σχόλιο για τίποτα. Και μόλις μου απαντάς τα προφανή, χωρίς καμιά ουσία, χωρίς το κάτι παραπάνω που περίμενα από σένα ως συνήθως, επιλέγω να κάνω την πάπια και να μη σε κυνηγήσω αλύπητα, υποψιαζόμενος ότι αυτό που κρύβεις μπορεί να μην είναι μοχθηρό. Δε θα ρίσκαρα ποτέ να θυσιάσω πιθανό δυνατό σύμμαχο για να σώσω το ενοχλητικό μικρό κοριτσάκι. Δε συμφώνησα μαζί σου μίστερ, είπα ότι αυτά που είπες είναι προφανή και δεν προσέφερες τίποτα! Τη γνώμη μου για την kafuka την είπα ξεκάθαρα χτες και τον deadpool ξέρετε όλοι πόσο τον αγαπάω. Και για αυτούς και για τον Lee ξεκαθάρισα από χτες ότι δεν βλέπω ζουμί εκεί. Το ζουμί είναι σε σένα!

2~3) Πάω λοιπόν πίσω στο κοπρόσκυλο για να μη σε αναγκάσω να αποκαλυφθείς, εφόσον δε γνωρίζω αν θα είναι καλό να μαθευτεί η ταυτότητά σου σε όλους και φροντίζω να σε παρακολουθώ στενά. Στο τέλος της ημέρας και έχοντας παρατηρήσει ότι διάφοροι σημειώνουν στα λόγια τους ότι έχουν καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καθόλου καλά με σένα, ξεκαθαρίζω τη γνώμη μου για σένα ώστε: αν ήσουν με τους καλούς το είχα σίγουρο ότι θα σε στοχοποιήσουν οι κακοί, άρα έπρεπε να λάβεις προστασία και να βιώσουμε μια μεγαλοπρεπή τάπα με δική μου ασίστ. Είμαι βέβαιος ότι τη νύχτα σε προστάτεψαν κι ας είσαι κουραμπιές με σοκολάτα. Έπειτα από την τάπα, θα μας έδινες ότι στοιχεία είχες καταλαβαίνοντας το προφανές, ότι σε πήραν μυρωδιά. Πόσοι πρέπει να στο γράψουν για να το πιστέψεις; Θα είχες κάθε ευκαιρία να με ελέγξεις, να δεις ότι είμαι καλόκαρδος και ευγενικός και όλα μέλι-γάλα. Αλλά αυτό δε συνέβη, ε; Φυσικά, αφού είσαι πιο βρώμικος κι από την πατούσα του Ρούντολφ. Και ξέρεις, ο Ρούντολφ μένει σε στάβλο και φαντάζεσαι τι πατάει. 

4)Την πρώτη μέρα ο απόλυτα φυσιολογικά απρόβλεπτος Lee με ψήφιζε επειδή προσπάθησα να δείξω σωστά τον χαρακτήρα μου και του κακοφάνηκαν οι πολλές αγάπες και τα λουλούδια. Επειδή λοιπόν τσίμπησα με το καλημέρα τρεις, αναγκάστηκα να το γυρίσω στον γνωστό ομιλιτικό τσαντίλα που όλοι αγαπάτε και έχετε συνηθίσει να βλέπετε από εμένα. Αν μετανιώνω για κάτι, είναι που εδώ μέσα δε φέρομαι σαν το αγνό και καλόκαρδο πλάσμα που πραγματικά είμαι, γιατί η πολύ αγάπη σας φέρνει αηδία και θα με σταυρώσετε. Δεν τον αδικώ λοιπόν που με κοπάνησε, ούτε που μόλις είδε τον γνωστό από μια άλλη ζωή επιθετικό εαυτό μου στράφηκε αλλού. Ισχυρίζομαι λοιπόν ότι δεν είναι προτεραιότητα, διότι η προτεραιότητα είσαι ΕΣΥ! 

Dogbert(kalamaris), όπως σου είχα υποσχεθεί, θα σου εξηγήσω γιατί η επιλογή δεν είναι τυχαία.
Εφαρμόζω για πρώτη φορά μια άκρως πετυχημένη κατά το παρελθόν τακτική (από άλλους) της στοχοποίησης συγκεκριμένου μη εκδικητικού τύπου.
Γιατί εσένα;
- Έχω παρατηρήσει την αίσθηση ότι στην πορεία θα καταλήξω στόχος σου όπως πάντα, άνευ λόγου και αιτίας.
- Έχω παρατηρήσει την αίσθηση ότι γενικότερα διστάζεις να αντεπιτεθείς. Δεν είναι στο στυλ σου η αντεκδίκηση. Επομένως, το να σε στοχοποιήσω πρώτος είναι η άμυνα εναντίον σου.
- Δεν μιλάς πολύ για να χρειαστεί να το αιτιολογήσω ιδιαίτερα και η κόντρα μας να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον, αποπροσανατολίζοντας τον κόσμο από τις πραγματικές αντιπαραθέσεις.
- Δεν συστήθηκες, και αυτό είναι για μένα πάντα ο λόγος που δίνω την αρχική κατηγορία μου.
Εφόσον δε με ικανοποίησε κανένα από τα ρεύματα που σχηματίστηκαν, επέμεινα σε σένα και κατάφερα κάτι σημαντικό: Σε αθώωσα. 
Αν είσαι αθώος, οι δολοφόνοι κατάλαβαν ότι δεν είμαι ερευνητής κι έτσι θα με αφήσουν ήσυχο μέχρι να τους βρουν. Δε θα ρίσκαρε ένας ερευνητής με υψηλό ρίσκο θανάτου νύχτα να στοχοποιεί στην τύχη.
Αν ήσουν δολοφόνος, δε θα δίσταζαν να με βγάλουν άμεσα θυσιάζοντάς σε, νομίζοντας ότι σε τσάκωσα. Αλλά δεν το έκαναν, όχι γιατί τους είσαι πολύτιμος, αλλά γιατί κάποιοι άλλοι κι όχι εγώ τους μοιάζουν με ερευνητές.
Μην ανησυχείς, αν δημιουργούνταν ρεύμα εναντίον σου από υποψίες ότι παίζει να είμαι κάτι παραπάνω και να σε έχω εντοπίσει, θα έβγαινα από αυτό άμεσα και χωρίς τη δική μου επιμονή στη ζυγαριά, δε θα προχωρούσε. Όχι ότι θα έλειπες από κανέναν, βέβαια, κοπρίτη. Ευτυχώς, εφόσον εσύ δεν έκανες φασαρία, δε χρειάστηκε. Πάρε μπισκοτάκι, τα πήγες καλά.

Santa-Man.jpg

Εν κατακλείδι, αγάπη, ειρήνη, δικαιοσύνη και god bless north pole. Ξεράστε ελεύθερα. Χο, χο, χο!

stock-photo-santa-in-da-hood-a-black-san

Santa(Babba)

Ψεύτικη εμμονη με τον Dogbert(Kalamaris)

Sorry, αυτό πρέπει να είναι ξεχωριστά, για να μη χαθεί στα άπειρα που είπα.

Πού ξέρεις βρε λιγδιάρη Hazama (Cloud) ότι είναι ψεύτικη η εμμονή; Πού ξέρεις ότι δεν είμαι επιθεωρητής που τον έχει εντοπίσει;

Μα φυσικά επειδή ξέρεις ότι είναι αθώος.

Επειδή ξέρεις ποιοι είναι αθώοι και ποιοι όχι.

Γνώση πέρα από αυτά που πρέπει για την ταυτότητα κάποιου.

busted-red.jpg

Σε τσάκωσα, you 've been naughty!

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#124 Cloudy-Sky

Cloudy-Sky

• Members
  • 163 posts

Posted 10 December 2013 - 20:54

Hazama Masayoshi
216263.jpg

Ομόλογο ότι με έκανες και γέλασα. Έχεις τον τρόπο σου με τις λέξεις (όπως και με το να σκοτώνεις) πάντως μπράβο.

Το 1) σου απλά δεν ισχύει. Δεν ξέρω πως να απαντήσω ποιο αναλυτικά σε κάτι που δεν βγάζει νόημα. Δεν είμαι εγώ αυτός που κάθε φορα που μιλάει λέει ότι να ναι. Όσες φορες μιλάω λέω πολύ συγκεκριμένα πράγματα.

Το 2) είναι σαν να φωνάζεις ότι είσαι δολοφόνος. Μου λες ότι είμαι ο πιο ύποπτος επειδή δεν είπα τίποτα ουσιώδες την ΠΡΩΤΗ μέρα?? Γιατί εσύ είπες? Βασικά πόσοι είπαν? Και αυτό με κάνει τον πιο ύποπτο? cool story Santa(Babba). Όχι μονο αυτό αλλα δεν βγάζεις και νόημα. Δεν συμφώνησες μαζί μου αλλα λες ότι αυτά που είπα είναι προφανείς? Oh really. Άρα ουσιαστικά εγώ έστω κάτι είπα. Εσύ είσαι αυτός που δεν είπε ΤΙΠΟΤΑ.

Το 3) και αυτό 0 λογική. Ποιοι με έχουν προσέξει? Μονο ο Buttler(Fandom) και αυτός πραγματικά, μα πραγματικά, δεν έβγαζε καθόλου νόημα. Δεν ξέρω αν είχε αλλα στο μυαλό του και αλλα έλεγε αλλα όπως εξήγησα οι κατηγοριες του στηρίζονταν στο πουθενά (όπως και οι δικες σου)

Το πως πας να δικαιολογήσεις την εμμονη σου με τον Dogbert(kalamaris) είναι απλά γελοίο. Και έχεις το θράσος να λες ότι δεν πρόσφερα τίποτα ενώ μέχρι τώρα υποτίθεται απλά φύλαγες το τομάρι σου? Δεν συστήθηκε και αυτός είναι πάντα λόγος που δίνεις την αρχική κατηγορια?? Ας γελάσω. Τουλάχιστον προσπάθησε λίγο αυτά που λες να είναι πιστευτά ως ένα σημείο.

Όσον αφορά το τελευταίο πολύ έξυπνο(θα παραδεχτώ) παιχνίδι με τις λέξεις: Δεν ξέρω τίποτα. Υποθέσεις κάνω. 

Posted Image

#125 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 10 December 2013 - 21:03

CGC018-santa-gun.jpg

Santa(Babba)

1) Ψεύτικη εμμονη με τον Dogbert(Kalamaris)

Όταν "κάνουμε υποθέσεις" αγαπητέ Hazama (Cloud) δεν το βάζουμε σαν πρώτο λόγο και δίχως καν αμφιβολία ότι μπορεί να τον έχω εντοπίσει με τόσο φυσικό τρόπο.

Κανένας αθώος δε θα ήταν βέβαιος ότι δεν είμαι επιθεωρητής.

Κανένας αθώος δε θα έβγαινε ποτέ να μιλήσει για "ψεύτικη εμμονή" πέρα από κάποιον που ΞΕΡΕΙ ότι είναι ψεύτικη.

Πού ξέρεις ότι δεν είμαι επιθεωρητής που τον έχει εντοπίσει;

Δεν σου πέρασε καν από το μυαλό!

Σου ξέφυγε και σε τσάκωσα!

Ξέρεις ότι είναι αθώος!

Ξέρεις ποιοι είναι αθώοι και ποιοι όχι!

busted-red.jpg

Σε τσάκωσα, you 've been naughty!

Edited by Babba, 10 December 2013 - 21:05.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#126 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 10 December 2013 - 21:10

Η σοβαρότητα των συμβάντων είναι τεράστια! Και εγώ με την σειρά μου, δεν έχω άλλη επιλογή από το να αποκαλύψω το πραγματικό μου πρόσωπο:

Wade_unmasked_by_Deadpool_Wade_Wilson.jp

Τι έχεις να πεις για όλα αυτά? Και εσύ Deadpool(Kaiser)? Πως σου φάνηκε που δεν ήταν δολοφόνος η Kafuka??

Θες να πω "συγγνώμη" ή "πόσο λυπάμαι"; Δεν μου κάνει τόση εντύπωση το ό,τι βγήκε αθώα (η βλακεία είναι ανίκητη εξάλλου) όσο ό,τι  παρά τις αδιαμφισβήτητες ανοησίες που έλεγε σχεδόν κάθε φορά, κάποιοι "πίστεψαν" από την αρχή πως είναι αθώα δικαιολογώντας το NOT. Και δεν έχω τύψεις καθόλου. Δεν θα την κουβαλούσαμε μαζί μας μέχρι το τέλος έχοντας από εκεί και πέρα πάντα τον φόβο πως κάναμε λάθος και πως μας την είχε σκαπουλάρει μπροστά στα μούτρα μας.

Αλήθεια, εσύ δεν εξήγησες ποτέ γιατί πίστεψες πως ήταν αθώα; Έδωσε τόσες αφορμές, άκυρες κατηγορίες δεξιά και αριστερά, αυθαίρετες αθωώσεις (wtf?) και τόσοι την ψήφισαν,  αλλά εσύ δήλωσες από την αρχή πως δεν πίστευες ότι ήταν ένοχη. Ποτέ σου δεν το εξήγησες, πήδηξες κατευθείαν στα συμπεράσματα, (heck κατευθείαν "εξήγησες" την κίνηση των δολοφόνων συμπεραίνοντας πως υπάρχει περίπτωση να είμαι ύποπτος επειδή έζησα μια νύχτα, δίχως να παραλείψεις πως αυτή για εσένα ήταν η λιγότερο πιθανή εκδοχή για μην στραφώ και πάνω σου). Δεν πήγες ούτε  να κοιτάξεις καν αν υπήρχε τίποτα στα λεγόμενα του καπετάνιου, αν υπήρχε κάποια λογική που επέλεξαν να σκοτώσουν αυτόν αντί για εμένα.

3)Είσαι πεπεισμένος ότι δεν είμαι απλός αθώος? ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ αν είσαι και εσύ αθώος να το πεις αυτό δημοσια? για να δώσεις στόχο στους δολοφόνους?Τι έχουν να κερδίσουν οι αθώοι με το να φανερώνεις εσύ έναν επιθεωρητή? (που δεν είμαι αλλα anyways)
Τι το τόσο περίεργο είχα κάνει μέχρι τότε που σε έκανε να το πιστεύεις αυτό? Να σχολιάσω ότι πάλι πας στο πουθενά και λες αόριστα πράγματα για τον Lee(mpougatsa) και την Kafuka ενώ έχουν ειπωθεί τόσα πολλά.

Εντάξει, το bold με ξέκανε. Ναι, είναι δολοφόνος και σε έδωσε στόχο στους δολοφόνους στην ανοιχτή συνομιλία. Δεν σε "έδωσε" από τους δικούς τους ασυρμάτους τους (nonrp: pm τους), βγήκε εδώ ανοιχτά και τους το είπε. Επίσης, ακόμα και έτσι, μπορείς ακόμα να μου πεις κουκλίτσα μου, αν ο Santa(Babba) που σύμφωνα με την λογική σου, είναι δολοφόνος γιατί να βγει και να σε κατονόμασει ανοιχτά ως πιθανό επιθεωρητή την στιγμή που υπάρχει ο γιατρός; Για να ρισκάρει να τραβήξει τη προσοχή του γιατρού πάνω σου, να σε προστατέψει και να μην μπορεί εκείνος να σε πυροβολήσει το βράδυ;  Δεν θα το βούλωνε και θα κρατούσε τη πληροφορία για τον εαυτό του για να σε ξεκάνει μετά; Και γιατί παρότι το παραπάνω το δήλωσε ο Santa την προηγούμενη μέρα, εσύ βγήκες μόλις σήμερα, πρώτος-πρώτος να του απαντήσεις; Εχθές δεν υπήρχε το "ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ αν είσαι και εσύ αθώος να το πεις αυτό δημοσια?"; Εχθές, πριν την νύχτα, σε βόλευε να νομίζουμε πως είσαι επιθεωρητής; Μέχρι που έγραψες αυτές τις ανοησίες και έσκαψες το λάκκο σου. Ευτυχώς που δεν είσαι ο επιθεωρητής γιατί θα ήταν τρομερή παπάτζα να αποκαλυφθεί ένας από αυτούς εξαιτίας της Fuuka(Guns) και μάλιστα να μην την σώσει κιόλας.

Επίσης, εξήγησε μου ακόμα, γιατί άλλαξες την ψήφο σου τελευταία στιγμή στην Fuuka(Gunsmasha); Δεν υπήρχε κανένα νόημα να το κάνεις και μάλιστα το ανέφερες. Γιατί το έκανες, τότε; Ο μόνος λόγος που βρίσκω είναι να το έκανες για να καλύψεις την τελευταία στιγμή την "βεβαιότητα" σου πως η Fuuka είναι αθώα. Δεν υπάρχει άλλος. Πως το δικαιολογείς αυτό;

Hazama Masayoshi(Cloudy), αν πράγματι είσαι δολοφόνος, έκανες τρομερή βλακεία με αυτό σου το άνοιγμα.

#127 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 10 December 2013 - 21:11

Bianca Castafiore

faust.jpg

Αγαπητε μου Deadpool(Black Kaiser) οι συλλογισμοι σας  με ταρακουνησαν τοσο που αποφασισα να κανω μερικες αφιερωσεις...

Θα ξεκινησω με την αγαπημενη μου αρια...

Ah! je ris de me voir           
si belle en ce miroir,           
Ah! je ris de me voir          
si belle en ce miroir,          
Est-ce toi, Marguerite, est-ce toi?   
Réponds-moi, réponds-moi,       
Réponds, réponds, réponds vite!

θα συνεχισω με ενα μικρο τεστ:

ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΞΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ?

Α)Deadpool (Black Kaiser)

Β) Hades (Kai)

Γ) Wanda Maximoff (Νight Wizard Seal)

Δ) ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

Ημουν τυχερη που τελικα αποφασισα τη νυχτα που δολοφονησαν τον καπετανιο να παω να του τραγουδησω ενα νανουρισμα. Αυτο μου εδωσε την ευκαιρια να δω τους δολοφονους του.

ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ να με σκοτωσετε το βραδυ ωστε να αποδειχθει πως τα λογια μου ηταν απειλη για εσας οποτε και εχω δικιο.

αλλα επειδη πρεπει να δωσω ψηφο αναγκαστικα σε ενα μονο ατομο θα δωσω στον Hades (Kai) για αρχη κι αυτο γιατι ειναι ο μονος που προτιμαει τα Requiem απο τις αριες μου

Edit : typos

Edited by Glykompoumpoukozouzounos, 10 December 2013 - 21:13.

#128 Cloudy-Sky

Cloudy-Sky

• Members
  • 163 posts

Posted 10 December 2013 - 21:17

Masayoshi Hazama

Yo ούτε καν προσπαθείς να απαντήσεις σε όλα τα αλλα Άγιε(Babba)??? Το ποιος τσάκωσε ποιον θα το δούμε στο τέλος της ημέρας. Εσύ, ο υπερβολικά πολύ άνετος (μην σε κατηγορήσει κανεις ότι αγχώθηκες e??) άγιος έπιασε εμενα που προσπαθώ να βρω στοιχεια με βάση την κοινή λογική και λέω τα πράγματα όπως τα βλέπω? Τα επιχειρήματα σου είναι τελείως άτοπα γιατί δεν μου πέρασε ΠΟΤΕ από το μυαλό ότι μπορεί να είσαι επιθεωρητής. Όσο και να προσπαθείς να πιαστείς από αυτό δεν θα γλιτώσεις. Παραδέχομαι όμως ότι είναι η καλλίτερη σου ελπίδα αφού δεν μπορεί να αντικρούσεις τίποτα άλλο :/ Οποτε η guess keep it up ^_^

XAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXXAXAAXXAAX

Μόλις είδα τη είπε η απίστευτη Μπιάνκα Κασταφιόρε(Prince)!!!!!!

XAXAXAXAXAXAXXXXAXAAXXAXAXAXXXXAXAAXAXXXAXX

Και σε υποστήριξε ο Deadpool(Black Kaiser) e Santa(Babba)??? Anyways φαίνεται ότι θα αναμετρηθούμε αργότερα εμείς οι 2? Όχι ότι έχει μεγάλο νόημα τώρα :3 Nice try though!!!!

BB Hades(Kai)<-- My actual vote

Posted Image

#129 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 10 December 2013 - 21:30

Deadpool

images?q=tbn:ANd9GcQ_dxTEwxuKOSy3qd7RF9p

Ημουν τυχερη που τελικα αποφασισα τη νυχτα που δολοφονησαν τον καπετανιο να παω να του τραγουδησω ενα νανουρισμα. Αυτο μου εδωσε την ευκαιρια να δω τους δολοφονους του.

Την νύχτα που πέθανε ο captain έλεγξες εμένα και μετά την μια νύχτα που έμενε, έλεγξες άλλους δύο; Πωτσ'γκέν αυτό εεε;

^Αυτό, αγαπητοί μου ακροατές αποδεικνύει πως η κυρία με την άσχημη φωνή, όχι μόνο είναι ψεύτρα αλλά δεν είναι να την εμπιστευόσαστε. Αγνοήστε την και συνεχίστε κανονικά.

Ψήφος: Masayoshi Hazama

#130 Cloudy-Sky

Cloudy-Sky

• Members
  • 163 posts

Posted 10 December 2013 - 21:35

Masayoshi Hazama

I LOVE THIS GUY <3 <3 

Μου αρέσει που προσπαθείς πάντως πραγματικά!!
Τώρα σκεφτόμουν πως να σας πειράξω λίγο αλλα θα επειδή εκτιμάω ότι δεν τα παρατάτε θα δείξω respect. Σε λίγο (καμια ωρίτσα) θα απαντήσω σε ότι με ρώτησες σαν να ΜΗΝ ξέρω ότι είσαι δολοφόνος. Let's play it like that, I'm up for it.
Ίσως έτσι σας κάνω να αλλάξετε μονοπάτι και έρθετε στον καλο το δρόμο!

Hades(Kai)

Edit:Color

Edited by Cloudy-Sky, 10 December 2013 - 21:36.

Posted Image

#131 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 10 December 2013 - 21:47

Bianca Castafiore

url?sa=i&source=images&cd=&docid=KFH8PuR

ΧΟΥ ΧΟΥ ΧΟΥ!

Deadpool

Την νύχτα που πέθανε ο captain έλεγξες εμένα και μετά την μια νύχτα που έμενε, έλεγξες άλλους δύο; Πωτσ'γκέν αυτό εεε;

^Αυτό, αγαπητοί μου ακροατές αποδεικνύει πως η κυρία με την άσχημη φωνή, όχι μόνο είναι ψεύτρα αλλά δεν είναι να την εμπιστευόσαστε. Αγνοήστε την και συνεχίστε κανονικά.

- Οι Επιθεωρητές μπορούν να ρωτήσουν από την πρώτη πρώτη νύχτα [δηλαδή στο ξεκίνημα, αφού μοιραστούν οι ρόλοι] για να έχουν μια ιδέα.

^Αυτό, αγαπητοί μου θαυμαστές αποδεικνύει πως ο κυριος με το άσχημο γούστο στη μουσική, όχι μόνο είναι ψεύτης αλλά δεν είναι να τον εμπιστευόσαστε. Αγνοήστε τον και συνεχίστε κανονικά.

Hades (Kai)

#132 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 10 December 2013 - 21:52

Gintaro

222907_zpsc25a1a10.jpg

ωωω, άρχισε επιτέλους το παιχνίδι να γίνεται λίγο ενδιαφέρον

Deadpool

images?q=tbn:ANd9GcQ_dxTEwxuKOSy3qd7RF9p

Ψήφος: Masayoshi Hazama

3 νύχτες έχουν περάσει, 3 άτομα μπορεί να ελέγξει ο κάθε επιθεωρητής.
Το ότι βέβαια και τις 3 νύχτες πέτυχε ενόχους, μοίαζει σενάριο φαντασίας, αλλά δεν είναι κάτι απίθανο.
Η ψήφος μου θα πάει στον τύπο με τα φλεγόμενα μαλλιά (Kai).
Θέλω να τον δω πως θα συμπεριφερθεί τώρα που έχει 3 ψήφους πάνω του.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#133 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 10 December 2013 - 21:52

Deadpool

images?q=tbn:ANd9GcTLdquG3LygW4oGFugn4Iz

Ημουν τυχερη που τελικα αποφασισα τη νυχτα που δολοφονησαν τον καπετανιο να παω να του τραγουδησω ενα νανουρισμα.

- Οι Επιθεωρητές μπορούν να ρωτήσουν από την πρώτη πρώτη νύχτα [δηλαδή στο ξεκίνημα, αφού μοιραστούν οι ρόλοι] για να έχουν μια ιδέα.

Χμμ, ωστε ο Captain ήταν νεκρός από την αρχή τελικά. Δεν μου έδωσε εντύπωση ζομπίου, αγαπητή.

Σταμάτα να δυσχεραίνεις τη θέση σου,  Masayoshi Hazama (Cloudy).

#134 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 10 December 2013 - 22:02

Hades (Kai)

hades.jpg

Τρίβει το μέτωπό του κουρασμένος και ακουμπάει το χέρι του στον ώμο του Maxwell, "Max, μπορώ να σε λέω Max είπαμε, ε; Τι θα γίνει; Μια οι διωγμοί, μια οι σταυροφορίες, μια το κυνήγι μαγισσών, όποτε εσείς οι χριστιανοί μπλέκεστε στα πόδια μου, δεν μπορώ να βρω ησυχία. Ποιος θα χειριστεί τώρα το κυκλοφοριακό κομφούζιο στον κατω κόσμο, μου λες; Ξέρεις το κασέ μου δεν είναι καθόλου υψηλό τελευταία. Σου μοιάζω με τον Θωρ; Ξέρεις, ξανθός, μπρατσαράς, σφυρί, σπάει ποτήρια; Ποιος θα τα πληρώσει όλα αυτά; Έχω γυναίκα, σκύλι και τόσο συγγενολόι να θρέψω και πρέπει να παίζω και τη νταντά;!" φώναξε και έπεσε βαρύς στον θρόνο που αναδύθηκε μέσα από μαύρο καπνό προσπαθώντας να ξαναβρεί την ηρεμία του.

"Μέχρι και ο Κοάλεμος έχει περισσότερο νιονιό, το παιχνίδι φαίνεται είναι έξοχα στημένο. Ήσασταν καταπληκτικοί όλοι σας όταν δεν σας πέρασε από το μυαλό καν ότι αν η κοπελιά (Guns) ήταν μέρος μιας εγκληματικής ομάδας, δε θα την αφήνανε να πέσει στα επίπεδα που έπεσε, δε χρειάζεται να είσαι ο Σέρλοκ Χολμς για να το καταλάβεις. Και τώρα θα με αναγκάσετε να φανώ γραφικός αλλά αφήστε με να ανακεφαλαιώσω πολλά πράγματα που κανένας δεν μπήκε στον κόπο ούτε θα μπει να τους δώσει σημασία και θα κάνετε πάλι τα ίδια λάθη.

Ξεκινάμε, και με το που πέφτουν ψήφοι στον Νικόλα, πετάγεται το ο ασιάτης φίλος μας από εδώ (Mpougatsa) τον ψηφίζει κι εκείνος και ρίχνει από εδώ και από εκεί υποψίες. Κάνει το λάθος η μικρή Kafuka να ανοίξει το στόμα της και να μην λέει να σταματήσει. Ωπ, πέφτει επάνω της. Το ίδιο βράδυ ο θαλασσόλυκος (OdyMonaxos) νεκρός. Φυσικά και γι' αυτό ύποπτος ο Άδης, επειδή και καλά ήταν βάσιμη η υποψία "έφυγε πρώτος άρα είσαι ύποπτος"

Fuura (Gunsmasha), Lee (FaMpou), συνεχίστε το γαϊτανάκι σας, λογάριθμοι, για να μας κάνετε τη ζωή πιο εύκολη!

Κανένας όμως δεν αναφέρθηκε σε αυτό, που θα ήταν πολύ πιο βάσιμη κατηγορία, και πέρασε εντελώς απαρατήρητο. Την ίδια στιγμή ο Deadpool(BK) προσπαθεί να μας πείσει ότι ο λόγος που ο καπετάνιος τίναξε τα πέταλα ήταν επειδή ο θαλασσόλυκος αθώωσε τον Νικόλα (Babba) και γι' αυτό οι δολοφόνοι τον περάσανε για επιθεωρητή.

Συνεχίζουμε και ο μικρός Lee απαντάει στις κατηγορίες του Hazama (CLoudy) και τις υποψίες του τελευταίου προς τον Deadpool (BK)

Τώρα έχουν το πλεονέκτημα πως εσύ έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου πως ο Deadpool(Kaiser) μπορεί να είναι δολοφόνος κι απ' την άλλη ότι η Fuura(Gunsmasha) είναι αθώα.

Εντελώς περίεργο γιατί με βάση αυτά που έχει πει και έχει κάνει ο μικρός Lee (Mpougatsa) ως τώρα, αποκλείεται να είναι επιθεωρητής. Από ποια άποψη οι υποψίες κάποιου προς τον Deadpool (BK) έδιναν πλεονέκτημα προς τους δολοφόνους; Την ίδια στιγμή μας διαβεβαίωνε ότι έχει τα νεύρα του οπότε δεν αποκλείεται να του ξέφυγε κάτι που δεν έπρεπε.

Ο Deadpool (Black Kaiser) είναι όμως θερμος τύπος *thumps up* έκανε και επίκληση σε προηγούμενες ζωές. Ξέρεις γυρνάς εκεί γύρω από γύρω-γυρω όλοι πάνω στο άρμα, ψυχές πολλές, στεναχώρια, δένεσαι, πώς να το κάνουμε;

Στο τέλος αφού έγινε και το πολύ το τζέρτζελο με τον νεαρό και τον Νικόλα, έρχεται και η κυρά από εδώ (γλυκοκάτι) και βγάζει και μια λίστα με ονόματα. Όλως παραδόξως και ο κύριος Deadpool(BK) μέσα που τον είχε στριμώξει ο Hazama (Cloudy), αλλά όχι η πρώτη επιλογή. Μαντέψτε ποιος θα αθωωθεί και θα το πιστεύετε κιόλας μέχρι το τέλος αφού με βγάλετε και μετά έρθει και η σειρά της κυράς να βγει και φανεί τι είναι, θα έχουν ξεκάνει κι άλλους δυο μέχρι τότε. Μετά θα κάθεστε να ψάχνετε και θα τρώτε όποιον να ‘ναι, όχι, όχι δεν το κάνατε ήδη και με πιστεύει ποτέ και κανένας δηλαδή απλώς κουβέντα να γίνεται.

Δεν ξέρω ποιον να πρωτοψηφίσω, οπότε ψηφίζω εμένα επειδή είμαι και η πρωτη μούρη (Kai), και τώρα τελευταία σκέφτομαι να αλλάξω και το μπλε, είναι πολύ μπανάλ. Nicely played, guys. Game, set, match. "

hercules+hades+2+thumbs+up.jpg

ySss0UF.jpg

#135 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 10 December 2013 - 22:15

Ηaru(Vagelio)

url_zpsb05c75ed.jpg

ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ να με σκοτωσετε το βραδυ ωστε να αποδειχθει πως τα λογια μου ηταν απειλη για εσας οποτε και εχω δικιο.

-Way to go girl! Δείξ' τους ποιος είναι το αφεντικό!

Το να έβγαινε λάθος η δήλωση της Bianca θα ήταν σίγουρα μια κίνηση αυτοκτονίας εκ μέρους της, μια κίνηση που σε καμιά περίπτωση δεν θα την συνέφερε να πράξει στο χρονικό σημείο που βρισκόταν. Η Haru δεν γνώριζε αν οι κατηγορίες ήταν πραγματικές και για τα τρία ονόματα που πρόφερε κελαϊδιστά(not), αν όμως ο Άδης(Kai) αποδεικνυόταν όντως δολοφόνος θα ήταν η πρώτη τους νίκη.

Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.