Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013, 2:13
"XA! Αυτό ήταν πολύ καλό!", είπε ξεφυσώντας με ευχαρίστηση ο Wang Qi, o οποίος ακόμα κρατούσε στο χέρι του μια σχεδόν άδεια σακούλα ποπ-κορν. "Από τότε που πέθανε ο αυτοκράτορας έχω να ευχαριστηθώ τόσο πολύ χυμένα άντερα!"
Ύστερα, κάθισε βαρύς σε ένα παγκάκι. Είχε πλάκα η όλη φάση για αυτόν μέχρι στιγμής. Τουλάχιστον περισσότερη πλάκα από το να πολεμάει ένα ατελείωτο πόλεμο πίσω στην Κίνα.
"Χέι, γιο!", του είπε μια φωνή στα δεξιά του. "Τι γίνεται, νυχτοπερπατάμε; Δεν σου έχουν πει ότι είναι επικίνδυνο να κάνεις βόλτες την νύχτα εδώ πέρα;"
"Κοίτα την δουλειά σου.", απάντησε ο Wang Qi χωρίς να κοιτάξει.
"Μα αυτό κάνω.", είπε ο νεαρός και κάθισε δίπλα στον στρατηγό. "Λοιπόν, τι νέα;"
Ο στρατηγός γύρισε και κοίταξε τον τύπο που καθόταν δίπλα του με την άκρη του ματιού του.
"Τι θέλεις;"
"Τίποτα απολύτως! Απλώς αράζω μέχρι να έρθει η ώρα συναντήσω τα αφεντικά μου. Και όχι τίποτα άλλο αλλά θα αρχίσουν πάλι την γκρίνια που δ--"
"Ποιος είσαι;"
"Μα ναι, που πήγαν οι τρόποι μου. Είμαι ο Orihara Izaya, εξωτερικός συνεργάτης του εξωτερικού συνεργάτη του Βατικανού. Στις υπηρεσίες σας.", είπε με ένα χαμόγελο ο πληροφοριοδότης και σηκώθηκε κάνοντας μια υποκριτική υπόκλιση.
"Καλά, μείνε. Αλλά κάνε ησυχία." απάντησε ο Wang Qi χωρίς να φαίνεται να ενδιαφέρεται περισσότερο για αυτόν τον τύπο.
Ένα πεντάλεπτο ησυχίας πέρασε, μέχρις ότου ο Izaya αρχίσει πάλι την κουβέντα.
"Πάντως αυτό το μέρος έχει πολύ πλάκα. Εννοώ, φαίνεται τόσο γαλήνιο, σχεδόν μοναστηριακό από μακριά. Αλλά η λέξη κλειδί είναι το "φαίνεται" στην προκειμένη περίπτωση. Γιατί αρκεί μόνο να δουλέψεις για αυτούς ώστε να καταλάβεις ότι οι τύποι κάθε άλλο παρά μοναχοί είναι, χαχαχα!"
Ο Wang Qi δεν έδωσε σημασία.
"Εννοώ, δηλαδή είναι σχεδόν αστείο... Τρισδιάστατοι παπάδες να βρίσκουν τρόπο να καλέσουν στον τρισδιάστατο κόσμο δισδιάστατους μισθοφόρους... Σχεδόν σαν κακή διασκευή του "Ποιος παγίδεψε τον Roger Rabbit" ακούγεται.", είπε ο Izaya χαμογελώντας.
"Παρεμπιπτόντως, τι κάνει ο Battista Re; Καιρό έχει να φανεί..."
Στο άκουσμα του ονόματος, ο Wang Qi σηκώθηκε από το παγκάκι λες και είχε ελατήριο στην πλάτη και βρισκόταν σε θέση μάχης με το όπλο του ανά χείρας.
"Ξέρεις!", αναφώνησε ο στρατηγός και το οπλισμένο χέρι του κατέβηκε βαρύ πάνω στον Orihara Izaya, ο οποίος την τελευταία στιγμή κατάφερε να κάνει στο πλάι και να αποφύγει την λεπίδα.
"Όχι, αυτό είναι το θέμα, ότι δεν ξέρω. Αλλά τώρα θα μου πεις εσύ!", απάντησε ο Izaya και έβγαλε ένα πιστόλι. "Τώρα, κάτσε ακίνητος για μην σε διαολοστείλω!"
Περιέργως, ο στρατηγός έμεινε ακίνητος, αφρίζοντας από τον θυμό του.
"Μάλιστα! Το γεγονός ότι ξέρεις πόσο επικίνδυνα είναι αυτά τα μαραφέτια, σημαίνει ότι τα έχεις ξαναδεί.", είπε ο Izaya παίζοντας το όπλο στο χέρι του. "Τώρα θα μου πεις τι σχεδιάζει ο Battista Re αλλιώς θα σε αναλάβουν τα τσακάλια του Βατικανού."
"Χφμ, δεν έχω ιδέα.", απάντησε ο Wang Qi χαμογελώντας. "Δεν με ενδιαφέρει..."
"Όχι, αλλά είμαι σίγουρος ότι σε ενδιαφέρει το αν ο Battista Re θα κρατήσει την υπόσχεσή του, έτσι;"
Ο Wang Qi σταμάτησε να χαμογελά.
"Εννοώ, δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς τι παίζει. Έχει δεσμευτεί/υποσχεθεί/ορκιστει/οτιδήποτε παρεμφερές, ότι θα σε βοηθήσει να κερδίσεις τον πόλεμο πίσω στην χώρα σου, αρκεί να τον βοηθήσεις χωρίς πολλές ερωτήσεις, έτσι δεν είναι;"
"Το τι συμφωνίες κάνω δεν σε άφορα κοντοστούπη!", είπε ο στρατηγός και σήκωσε το όπλο του για να επιτεθεί.
"Όχι, δεν το νομίζω.", είπε ο Izaya και ξανασημαδεύοντας τον στρατηγό. "Κάτσε φρόνιμα, είπαμε."
Παρ'όλα τα νεύρα του, ο στρατηγός στάθηκε ακίνητος.
"Μπα, δεν έχει νόημα αυτό. Θα σε αναλάβει το Βατικανό...", είπε τελικά ο Izaya και έβαλε το χέρι στην τσέπη του, πατώντας κάτι.
Εκείνη την στιγμή όμως, προς έκπληξη του Izaya, πυροβολισμοί ακούστηκαν κάπου μέσα από τον κήπο και ο στρατηγός Wang Qi σωριάστηκε κάτω νεκρός.
Τότε, από μια πόρτα φάνηκε μια ομάδα της Ελβετικής Φρουράς την οποία ηγούταν ο Maxwell και οι οποίοι έτρεχαν προς την σκηνή του εγκλήματος.
"Εσείς οι τρεις ψάξτε παντού στον κήπο. Ο δράστης δεν πρέπει να ξεφύγει. Οι υπόλοιποι, δείτε τι συμβαίνει με το πτώμα. Αυτόν θα τον αναλάβω εγώ...", είπε ο Maxwell στην Ελβετική Φρουρά δείχνοντας τον Izaya.
"Έλα, πάμε μια βόλτα...", είπε έπειτα ο Maxwell πιάνοντας τον Orihara Izaya από το μπράτσο και απομακρύνοντάς τον από την σκηνή.
"Τι έκανες εδώ;"
"Τίποτα, το ορκίζομαι!", είπε ο Izaya με προσποιητή αθωότητα.
"Κόψε τα σάπια και μίλα! Ερεύνησες; Τι ανακάλυψες;", ρώτησε βλοσυρά ο Maxwell πιέζοντας περισσότερο το μπράτσο του πληροφοριοδότη.
"Πολύ καλά, θα σου πω", απάντησε ο Izaya τινάζοντας το χέρι του ώστε να το αφήσει ο Maxwell. "Ο στρατηγός Wang Qi δούλευε για τον Battista Re, τον καρδινάλιο..."
"Άρα θες να πεις ότι--"
"Όχι, δεν ήταν μέσα σε αυτούς που σκότωσαν τον Τσάβες αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ήταν μπλεγμένος. Η έρευνά μου αποκάλυψε κάτι πολύ ενδιαφέρον. Εκτός από τον πρεζέμπορα καπετάνιο, τον Rorschach και έναν-δύο ακόμα, όλοι σας οι καλεσμένοι είναι συνεργάτες κάποιου από τους πλέον Τέσσερις Διαδόχους!"
"Ει--είναι δυνατόν αυτό;", ρώτησε ο Maxwell χωρίς να το πιστεύει.
"Και όμως είναι! Ακόμα και η Fuura με την πανέμορφη συκωταριά δούλευε για έναν πιθανό διάδοχο του θρόνου, τον Saraiva Martins!"
Ο Maxwell έμεινε σιωπηλός. Αυτό έδωσε την ευκαιρία στον Orihara Izaya να συνεχίσει.
"Saraiva Martins, Battista Re, Bertone και Sodano... μετά τον θάνατο του Τσάβες, ο πέμπτος πιθανός διάδοχος, ο Bergoglio, βγήκε εκτός ανταγωνισμού. Αυτό συνέβη γιατί έκανε το λάθος να στοιχηματίσει όλα του τα λεφτά στον Τσάβες, του οποίου η επιρροή στο Βατικανό ήταν πολύ μεγάλη, όπως μπορεί να ξέρεις. Αλλά οι άλλοι τέσσερις, οι οποίοι δεν ανέχονταν ο γενικά αδύναμος Bergoglio να διεκδικεί τον θρόνο, έφεραν τους δισδιάστατους λόγω της ευκολίας με την οποία μπορούν να σκοτώνουν στον τρισδιάστατο κόσμο ώστε να έχουν κάποιους που δεν μπορούν να εντοπιστούν για να κάνουν τις βρωμοδουλειές τους. Έτσι, ο Sodano, ο οποίος, παρεπιπτόντως, είναι ο αρχηγός των δολοφόνων που ψάχνετε, διέταξε του πέντε υπηρέτες του να καθαρίσουν τον Τσάβες ώστε να βγάλει τον Bergoglio KO. Οι άλλοι μπορεί να ποζάρουν αθώα τώρα, αλλά αυτό συμβαίνει μόνο και μόνο γιατί δεν πρόλαβαν να σκοτώσουν κάποιον οι ίδιοι, επειδή τους αποκόψατε από τα αφεντικά τους και συνεπώς από τους πόρους τους."
Ο Maxwell παρέμεινε σκεπτικός.
"Πολύ καλά...", είπε τρίβοντας το πηγούνι του. "Θέλω να υποδεχτείς τους καλεσμένους αύριο..."
"Τι; Εγώ; Μα αυτό δεν ήταν μέσα στην συμφωνία μ--"
"Άκου προσεκτικά. Σε μερικές ώρες, ο πάπας Βενέδικτος θα ανακοινώσει την παραίτησή του. Δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ με τους καλεσμένους τώρα, ειδικά μετά από όσα μάθαμε. Πρέπει να παρακολουθούμε στενά κάθε κίνηση των καρδιναλίων και εσύ δεν έχεις τίποτα να κάνεις."
"Μα, εγώ θέλω να--"
"Στους όρος του συμβολαίου σου αναφέρεται ξεκάθαρα ότι πρέπει να κάνεις "οτιδήποτε είναι δυνατόν για να διευκολυνθεί η έρευνα". Άρα με το να το παίξεις οικοδεσπότης διευκολύνεις εμάς να ερευνήσουμε.", είπε ο Maxwell και γύρισε να φύγει χωρίς να περιμένει απάντηση.
"Πωωω, καλά.", είπε παραδομένος ο πληροφοριοδότης.
"Χαίρομαι που συμφωνείς. Τα λέμε αύριο βράδυ.", είπε ο Maxwell και χάθηκε μέσα στους διαδρόμους του Βατικανού.
Ο Izaya αναστέναξε.
"Δεν βαριέσε... Απλώς θα ξέρω να μην υπογράφω συμβόλαια με τόσο γενικούς όρους στο μέλλον. Λοιπόν, τώρα από που είπαμε ότι είναι η αίθουσα των καλεσμένων; Μάλλον από εκεί..."
------------------------------------------------------------------------------------
1 Black Kaiser (Deadpool - Marvel Universe)2 John Crabs (General Wang Qi - Kingdom) Αθώος
3 OdyMonaxos (Archibald Haddock - The Adventures of TinTin) Αθώος
4 Fandom (Alfred Pennyworth - DC Universe)
5 Night Wizard Seal (Wanda Maximoff - Marvel Universe)
6 Babba (Santa Claus - Marvel Universe)
5 TheGunsmasha (Furra Kafuka - Sayonara Zetsubou Sensei) Αθώος
8 Ghostprince (Lupin - Lupin III)
9 Vagelio (Haru - Gingitsune)10 Lord Leon (Rorschach - Watchmen) Αθώος
11 Cloudy-Sky (Masayoshi Hazama - Samurai Flamenco)
12 Glykompoumpoukozouzounos (Bianca Castafiore - The Adventures of TinTin)
13 demonicMC (Thrall - World Of Warcraft: The Comic)
14 Maya-chan (Scrooge McDuck - Disney Universe)
15 Theodore (Magica de Spell - Disney Universe)
16 Fallen_Mpougatsa (Ηei/Lee Hyunsik - Darker than Black)
17 Kalamaris (Dogbert - Dilbert)
18 Jorg (Gintarou - Gingitsune)
19 Kai (Hades - Hercules)
20 redqueen (Don Valentino - Cuticle Tantei Inaba)
------------------------------------------------------------------------------------
Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013, 9:45
Orihara Izaya (wannabe host and GM)
Μπα, κοίτα να δεις... Τελικά, οι περισσότεροι από εσάς είστε πιο άσχημοι από κοντά από ότι φανταζόμουν. Και αυτά τα μικρά ματάκια... Αλήθεια, πως μπορείτε να βλέπετε με τόσο μικρά ματάκια; Εχμ ναι, δεν έχει σημασία. Ο φίλτατος στρατηγός Wang-Wang ή Zhang Yimou ή Bruce Lee ή όπως τον λένε τελοσπάντων, μας άφησε χρόνους πολλούς χτες το βράδυ. Πήγε στα θυμαράκια. Κοίταξε τα ραδίκια ανάποδα. Παίζει πλέον mahjong στα μεγάλα τραπέζια των ουρανών. Δάγκωσε την φόλα. Μαγείρεψε το γιουβέτσι. Έκοψε το καρπούζι με μεγάλο μαχαίρι. Βούτηξε στην θάλασσα της αιωνιότητας και τον έφαγαν τα καλαμαράκια. Πέθανε δηλαδή. Α, επίσης γίνεται ο κακός χαμός στο Βατικανό γιατί ο αξιαγάπητος Πάπας Βενέδικτος παραιτήθηκε σήμερα το πρωί αλλά παρακαλώ, μην αφήσετε τόσο ασήμαντα γεγονότα να σας επηρεάσουν.
Η νύχτα πέφτει την Παρασκευή στις 10:30.
Edited by Osama Bin Laden, 10 December 2013 - 17:36.