Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR Town: A Game of Popes

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
242 replies to this topic

#106 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1.231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2013 - 01:16

Haru(Vagelio)

Untitled11_zps92241a43.jpg

-ΒΛΑΚΑ GINTARO!!! Αν είχες αλλάξει ψήφο χθες μπορεί τώρα να μην τρώγαμε τόσο χρόνο με την υπόθεση αυτών των δυο! (αν και ήταν 7 προς 9 νομίζω)

Η ουρά του Gintaro(jorg) φαινόταν μαδημένη σήμερα, σαν να είχε προκύψει καυγάς στο παρασκήνιο.

-Άσε με κάτω χαζοκόριτσο(Gunsmasha), δεν είμαι ούτε παιχνίδι ούτε σκυλί! Τα χαδάκια δεν πρόκειται να με πείσουν για τίποτα!

...πάλεψε να ξεφύγει από τα λεπτά μπράτσα μαθήτριας τα οποία ήταν εντυπωσιακά πιο δυνατά απ΄ότι τα περίμενε. Από πλευράς συμπεριφοράς δεν την συμπαθούσε ιδιαίτερα γιατί της θύμιζε την κοπέλα που δούλευε ως ιέρεια στον ναό που κατοικούσε, την οποία ζήλευε επειδή έκανε παρέα με τον Satoru.

Παρ΄ όλη την αντιπάθεια, η Haru δεν ήταν σίγουρη για το πόσο ένοχη ήταν η fuura, όμως δεν είχαν ειπωθεί αρκετά πράγματα για να νιώσει ότι μπορεί να δώσει την ψήφο της κάπου αλλού, και σαν να μην έφτανε αυτό, ο τρόπος με τον οποίο μιλούσε την μπέρδευε αντί να την πείθει. Ίσως αν άκουγε λίγες παραπάνω γνώμες από τους υπόλοιπους χαρακτήρες για τις κινήσεις και την συμπεριφορά των Alfred(Fandom), Santa(Babba) και Dogbert(kalamaris) των οποίων η συμπεριφορά τους της φαινόταν ύποπτη -σε διαφορετικά πεδία για τον καθένα- ίσως άλλαζε γνώμη. Όμως κανένας δεν έμπαινε στον κόπο να ασχοληθεί μαζί τους.

«Γειά, πλάσμα (Jorg), για πες, ποιός σε κατευθύνει; Αυτή (Vagelio) εκεί; Θέλετε βοήθεια από μία τρανή και αβυσσαλέα μάγισσα σαν και του λόγο μου; Θα σας διαλευκάνω ότι προβλήματα έχετε! (…μόνο μην με ρωτήσετε ποιός είναι τι, ξέχασα την σφαίρα μου σπίτι, είπαμ άντε).

Hooo, αβυσσαλέα μάγισσα; Δεν ξέρω τι σημαίνει αβυσσαλέα αλλά ακούγεται επιβλητική λέξη. Λοιπόν, υπάρχει μια κοπέλα την οποία θα ήθελα να καταραστείς για 'μένα, αλλά δεν βρίσκεται εδώ αυτήν την στιγμή, είναι στην Ιαπωνία. Τι θα μπορούσαμε να κάνουμε γι΄αυτή; Θα πονέσει;

Δημοσιευμένη  εικόνα
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#107 redqueen

redqueen

Za Zombie Chicken...

• Members
  • 847 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2013 - 03:18

Don Valentino (redqueen)

f2f6225db98f78086f29e5383e8e6a1913649557
(ευρω ειναι αυτα υποτιθεται)

Aαα αμα πεινας μεχρι κι old plain euros μια χαρα γευση εχουν... BTW να θυμηθω να ρωτησω τν Chef για τν σαλτσα να ''παρω ευγενικα οπως παντα '' τν συνταγη για το σπιτι

Eπ , επ τι εγινε εδω αγαπητοι συνευρισκομενοι? Λιγο ελειψα να παρω τηλεφωνο τα ξαδερφια ( κι να παω να κανω μια ''τυχαια βολτα'' τριγυρω κι πατ κιουτ ,τους ξεπαστρεψατε δυο... ΕΠισης θα θελα να τονισω πως η μεθοδος της πρωτης δολοφονιας ηταν της αρεσκειας μου γιατι χωρις πυροβολισμο απλα δεν εχει το ιδιο appeal o φονος, εμεις οι μαφιοζοι μες την καρδια μας τα χουμε τα οπλα .Εχω φαει κι εχω φαει σφαιρες εγω !!!

* παιρνει ποζα λες κι λεει καποια ιστορια or something κι το παιζει σημαντικος*

*κοιταει τν Lupin(ghost)*

Λίγο σας έλειψα, απολβάνοντας το μαρτίνι μου στην αυλή και φέρατε το χαμό αγαπητοί μου! τσ, τσ, τσ! Αυτό δεν είναι σωστό, συγκροτηθείται φίλοι μου, δεύτερη δολοφωνία, για να μη πω για να μη πω για την λάθως άποφαση που στήλαμε αθώο για τα θημαράκια!

Κοιτα τον κοιτα τον , τον αχαρηστο! Εδω ΕΓΩ χθες του προσφερα μαρτινι -χωρις ελιτσα- απο την καλη μου την καρδια κι αυτος σημερα μονος του τα επινε....

*η γυαλινη καρδια του σπαει*
65579.jpg
και σε νομιζα για φιλο, Lorenzo που εισαι να τν πυροβολησεις....εκτος αν μου προσφερει μαρτινι την επομενη φορα, τοτε μονο μια σφαιρα !

*γυρναει προς την Haru(vag) *

NIA NIA NIA NIA NIA NIA NIA η μικρη αλεπουδιτσα κλαιει ΝΙΑ ΝΙΑ ΝΙΑ ΝΙΑ κανει σαν μωρο ΝΙΑ ΝΙΑ ΝΙΑ κοιτα την ,κοιτα την ΝΙΑ ΝΙΑ ΝΙΑ δεν σε φοβαμαι ΝΙΑ ΝΙΑ ΝΙΑ ΝΙΑ εγω εχω καλυτερο κι πιο απαλη γουνα -χρησιμοποιω τα καλυτερα στην τελικη-( ευκαιρια για bullying τωρα που λειπει η μεταλλαγμενη αλεπου ΜΟΥΑΧΑΧΑΧ)

6753764.jpg

*της τραβαει την ουρα γιατι μπορει*
*ειναι ο 'ντρικιος τροπος του να υποδηλωνει οτι την θεωρει υποπτη*

*απομακρυνεται απο τν Fuura μιας κι τν βρισκει περιεργη*

74ue.jpg

Spoiler:

Myanimelist...

#108 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2013 - 11:19

Dogbert

dogbert.jpg

Καλή σας μέρα και καλοσορήσατε στο σεμινάριο επιβίωσης της dogbert και σια.Στο σημερινό σεμινάριο σκοπός μου είναι  να σας μετατρέψω από ετοιμοθάνατους αξιολύπητους πολίτες σε ετοιμοθάνατους αξιολύπητους πολίτες που με έχουν πληρώσει.Ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες και αφήστε την πληρωμή σας (κατα προτίμηση πιστωτικές κάρτες) στο κουτάκι μου.Τα έσωδα θα χρησιμοποιηθούν για την πλήρη υποταγή του κόσμου.

1.)Φορέστε όλοι πανοφόρια γιατί κάνει ψωφόκρυο *γέλια κονσέρβας*.
2.)Παρακαλώ επιλέξτε το τυχαίο άτομο της αρέσκιας σας και ψηφίστε το στην τύχη επανειλημένως.Μόνο έτσι θα καταφέρετε να απομείνετε πλήρως ανίδεοι για τα ουσιαστικά γεγονότα και να υψώσετε στο τετράγωνο τις πιθανότητες να μετακομίσετε σε φέρετρα της εταιρίας dogbert και σία.Παράδειγμα προς μίμηση:babba(santa claus)
3.)Να θυμάστε όσοι μιλάνε λίγο είναι φονιάδες
4.)Όσοι μιλάνε πολύ είναι φονιάδες
5.)Όσοι ξεκινούν ρεύματα είναι φονιάδες
6.)Όσοι συμμετέχουν σε ρεύματα είναι φονιάδες
7.)Όσοι δεν λαμβάνουν μέρος σε ρεύματα μπλοφάρουν.Είναι φονιάδες.
8.)Όσοι επιθυμείται να εντοπίσετε τα ουσιαστικά στοιχεία που κατέχουμε για τους φονιάδες συμβουλευτείτε τις παραπάνω εντολές ή αθροίστε τον αριθμό των θανάσημων αμαρτημάτων με τον αριθμό της ατυχίας και κατόπιν αφαιρέστε τον άριστο βαθμό του λυκείου.

Πρωτού κλείσουμε την ευχάριστη συγκέντρωση μας για σήμερα μου επιβάλεται να σας δείξω πως να ψηφήσετε.Είναι εύκολο.Πατήστε το γραμματάκι με τα χρωματάκια πάνω αριστερά και επιλέξτε το κόκκινο.Να έτσι fuur kafuka(gunmasha).Τέλος όσοι από εσάς είστε αιμοδιψείς φονιάδες προκειμένου να επιβιώσετε απλώς αποφύγετε να κάνετε οτιδήποτε από όσα έκανε ο παραπάνω.Για περαιτέρω λεπτομέριες σχετικά με το τί ακριβώς εννοώ σας προτρέχω σε σχόλια των deadpool(black kaiser),έκτρωμα της φύσης(John crubs).Σε συντομία υπερβολική επίκληση στο συναίσθημα,ανόητη απόπειρα χειραγώγησης των κατήγορων του και κάρφωμα επίγνωσης του ρόλου των συγκεντρομένων ατόμων.Σε περίπτωση που αποδειχτεί αθώος μπορείτε να βεβαιωθήτε για την εγκυρότητα της οδηγίας 8

Edit:το 8 μου έγινε φατσούλα.fixed.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kalamaris: 08 Δεκέμβριος 2013 - 11:23

sc5bab.jpg

#109 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.292 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2013 - 17:42

Deadpool

images?q=tbn:ANd9GcQktFI85n6T747kWhUiAF7

Ψόφος η ίδια: Fuka (Gunsmasha)

Στα πιο σημαντικά τώρα:

Αλφυ-chan(Fandom) said:

Νεαρέ Wade (Black Kaiser) νομίζω θα γίνω μπάτλερ σου.

Ναι!!!!! *σνιφ* το περίμενα πιο ρομαντικό, αλλά ναι!! ΔΕΧΟΜΑΙ!!!!

Λοιπόν, Άλφυ! Μπορώ να σε λέω Άλφυ εε; Από εδώ και πέρα είσαι ο μπάτλερ μου! Όταν τα πράγματα φαίνονται σκούρα, ο ντουνιάς γυρίσει εναντίον μας και 'ρθει η σκοτεινιά, εμείς οι δύο θα πολεμήσουμε μαζί τις ορδές των εχθρών-fan του Wolverine και θα πέσουμε μαζί. Σαν ερωτευμένοι πιγκουΐνοι. Και άντε, θα σε βοηθήσω θα σκοτώσουμε μαζί τον Μπεν Άφλεκ και θα σώσουμε το cinematic universe της DC και κάποια gigabites στο server του 4chan. Εξάλλου δεν μου άρεσε ποτέ αυτός ο τύπος από τότε που έπαιζε τον γκαβό δικηγόρο.

♫Εγώ και εσύ μαζί. Εγώ και εσύ μαζί!!! Όταν η τύχη σου είναι φευγάτη, και συ είσαι μακριά από το ζεστό μου κρεβάτι!!! Έχω ένα φίδι στη μπότα μου!! Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα! Που πάλι άπειρο είναι! ♫

Λοιπόν, τι κουστούμι θες να φοράς όταν δουλεύεις; Σου έχω ένα πολύ ωραίο συνολάκι! Lookie, lookie:

deadpool_by_norunn8931-d4diy0g.png

τσίλικο, isn't it!? Χαίρεσαι εε;

Και ένα ακόμα:

deadpool_marvel_inspired_cosplay_pinafor

Αν και προτιμώ το πρώτο, το λευκό έχει κάτι αγνό πάνω του το οποίο πηγαίνει με τα τρελιάρικα λευκά μαλλιά σου. Πρέπει όμως να έχεις ξυρισμένα πόδια δεν είναι κανένας ανωμαλιάρης εγώ να μου αρέσουν τέτοιου είδους staff.

Quote Box says:

Να σου θυμήσω εκείνο το περιστατικό με την αρκούδα που--...

Σσσσστττ!!!!... It was an accident, dammit! Ας μείνουμε στο θέμα μας, τα μπάτλερ-ρούχα που παρουσίασα όμως, πως σας φαίνονται;

Yellow Box says:
11si.png

Ωωω μιλάς γαλλικά, yellow box?

Yellow Box says:
zts0.png

A ωραία! Κρίμα που δεν είχαμε εμείς την ευκαιρία να μάθουμε γαλλικά. Λογικά δεν θα διδάσκονταν στον Καναδά...

Quote Box says:

... mon Dieu

Σο, Άλφυ (Alfie Allen = Theon Greyjoy = Fandom= ucanneverescapeosama), τι λες; Ποιά από τις δύο προτιμάς για αμφίεση; Aν δεν μπορείς να διαλέξεις μπορείς να πάρεις και τις δύο και θα σου κάνω έκπτωση! Πες μου!

#110 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2013 - 18:01

Gintaro

222907_zpsc25a1a10.jpg

*τραβάει το κασκόλ της Haru, στρυφογυρίζοντάς της*
*πετάει τη ζαλισμένη Haru στον τοίχο*

Στη συγκεκριμένη φάση δε νομίζω να έχει κάποια σημασία η ψήφος μου, ο θάνατος του μικρού κοριτσιού (TheGunmasha) είναι αναπόφευκτος.
Αλλά ας μη επιβαρύνω τη θέση του, είναι ήδη λυπητερό πόσο προσπαθεί να πείσει τους πάντες χωρίς αποτέλεσμα.

*αγριοκοιτάει τον Don Valentino (redqueen)*
ωωω, βλέπω 2 γύρους τώρα έχεις στραφεί προς τα εμάς για το μόνο λόγο ότι σε φοβίζουμε.
χε πλάκα έχεις *τον κλωτσάει στον τοίχο, δίπλα από τη Haru*
Αρκετά ασχολήθηκα *παίρνει το μπολ με τα μανταρίνια και ανεβαίνει στη σκεπή*

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Jorg: 08 Δεκέμβριος 2013 - 18:02

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#111 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2013 - 18:59

Santa_Claus_(Earth-42409)_0001.jpg

Santa(Babba)

Χο, χο, χοτ ντογκ!

Κοπρόσκυλο(kalamaris), δεν είναι τυχαία η επιλογή, αλλά αν είμαστε εδώ και αύριο, θα σου πω γιατί η τόση επιμονή.

Santa μέχρι να τελειώσει η μέρα θέλω τη γνώμη σου για τους Lee-Kafuka και εμενα. Θα ήθελα να είναι αυτό το δωράκι μου στο γεγονός ότι απάντησα τόσο γρήγορα στην αρχή

Hazama(cloud), αφού επιμένεις τόσο, θα σου το κάνω το χατήρι.

Όσον αφορά εσένα, είμαι πεπεισμένος ότι δεν είσαι κοινός θνητός.

Φέρεσαι περίεργα από την πρώτη στιγμή.

Ελπίζω να σε ερευνήσει κάποιος άμεσα και να σου γίνει στενός κορσές.

Όμως με τόσους μοχθηρούς τριγύρω, το detect evil μου δεν είναι αξιόπιστο και αδυνατώ να καταλάβω με ποια πλευρά είσαι.

Θα έκανα κι άλλο την πάπια, αλλά έχω την αίσθηση ότι αν δεν είσαι δικός τους, τώρα πια θα σε έχουν μυριστεί κι εκείνοι.

Επομένως, πιστεύω ότι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, σε μια-δυο μέρες θα ξέρουμε όλοι τι είδους κουραμπιές είσαι.

Διστάζω να ξεκινήσω σταυροφορία εναντίον σου γιατί κατά βάση είμαι καλό και ευγενικό άτομο και δε μου ταιριάζει (και όχι γιατί πιστεύω ότι αν κάνω λάθος, θα χάσουμε μια πολύ χρήσιμη μονάδα).

Τον Lee ποτέ δεν τον κατάλαβα από μικρό παιδί. Δε μου φαίνεται περίεργος. Κάνει αυτά που ξέρω ότι έκανε πάντα στη ζωή του, μη σου πω και στις προηγούμενες. Μέχρι να βρούμε τον πρώτο μας ένοχο, ασφαλή συμπεράσματα δεν μπορούν να βγουν, αλλά δε μου μοιάζει να είναι προτεραιότητα για τώρα.

Η kafuka είναι ένα ενοχλητικό μικρό κοριτσάκι. Αγαπώ τα μικρά κοριτσάκια, αλλά αυτό εδώ με εκνευρίζει και δε θα πείραζε να ανοίξει η γη και να το καταπιεί. Δυστυχώς, ο Άδης μετά το φιάσκο με την Περσεφόνη, δεν κάνει πια τέτοια. Δεν έχω ιδέα αν είναι άπειρος δολοφόνος ή εντελώς άγαρμπος αθώος. Χρήσιμη αμφιβάλλω ότι είναι πέρα από το να ζαλίζει γέρους ανθρώπους σαν κι εμένα. Καλή η φασαρία όταν αναγκάζει ανθρώπους και λοιπά πλάσματα να παίρνουν θέση, αλλά από αυτήν ακούγεται μόνο ένας ενοχλητικός θόρυβος.

Όμως, αγαπώ τα παιδάκια και δε θα την καταδικάσω. Ούτε και θα σας εμποδίσω να το κάνετε. 

Θα τα ξαναπούμε (ελπίζω).

Αγάπη και ειρήνη σε όλους!

santa_bigger.jpg

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#112 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 548 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2013 - 19:55

'Fuura Kafuka'
76638.jpg

"Hey Vsauce! Fuura here και σήμερα έχουμε καλά νέα καθώς Alffy και Wade ανακοίνωσαν την συνεργασία τους για τα επόμενα 3 χρόνια συν 2 σε περίπτωση κατάκτησης του Champion League. Όμως υπάρχει δίλλημα, ποια στολή θα φορέσει ο Alffyl?

Αφού το ξεμπούρδελεψαμε που το ξεμπούρδελεψαμε τότε σαν γνήσια Γιαπωνέζα θα τολμήσω να προτείνω τα παρακάτω σύνολα:

ahq3uzjqcqptrs7.jpg

2013-sexy-5-piece-set-cosplay-maid-costu

Και για πιο kinky καταστάσεις ryomou-shimei-maid-cosplay-costume3.jpg

Η Fuura συνέχιζε να ενοχλεί την Haru μέχρι που άκουσε από ένα τράγο με κάπα (τον οποίον Don τον έλεγα για έναν ολόκληρο γύρο 'η' από την ξανθιά κοπελιά στη γενική συζήτηση! Συγγνώμη Redqueen! It was a trap!) να λέει "...η αλεπού...".

Αμέσως την γύρισε να δει την ουρά της και μετά με μια απότομη κίνηση την άφησε κάτω. Μα καλά τι κόλλημα έχουν οι συμπατριώτες μου με τις αλεπούδες?

Στην συνέχεια γύρισε προς τους άλλους. Αν ήμασταν και 4 αθώοι (εγώ,Leon,Kaiser,Fallen) έχουμε κάνει μια τρύπα στονερό,, ας ελπίσουμε κάποιος να είναι αν και δεν με ενδιαφέρει και πολύ πλέον.

Προφανώς και μετά οι κλέφτες το βράδυ θα βγάλουν (δείτε το μόνο αφού βγάλουν την νύχτα):
Spoiler:

Αυτό ήταν λοιπόν, σηκώνεται φορώντας ένα πειρατικό καπέλο, και προχωρά προς ένα τραπέζι ανεβαίνοντας εντέλει πάνω του. Θα ήθελα να ήταν διαφορετικά τα πράγματα αλλά είστε και κ&%&%λ&%&%ζ&%&%α (μετάφραση Haddoκιαννών: εξαιρετικά παιδιά) και καταλήξαμε εδώ.

Να θυμάστε αυτή την μέρα σαν τη μέρα που παραλίγο να πιάσετε την καπετάνισσα Fuura Kaf..γχγχ.. γα&%&%ω τις τρίχες της Haru γα&%&%&%ω (μετάφραση: δοξάζω). Αν ήμουν εδώ.

And as always, thanks for watching."

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#113 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.292 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2013 - 20:07

Deadpool

images?q=tbn:ANd9GcQYYpgbqZAhF5uq2ITfZ5i

Νευράκια;

Και ποιοί είναι οι Leon,Kaiser,Fallen και Redqueen; Δεν υπάρχει κανείς τέτοιος τύπος εδώ πέρα. Νόμιζα πως μόνο εγώ έβλεπα φανταστικούς χαρακτήρες εδώ μέσα.

Fuura (Gunsmasha)

#114 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 548 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2013 - 20:15

'Fuu-chan'
76638.jpg

Μπα είμαστε 2 τρελά από γεννησιμιού μας.
Έλα αφού είμαι το αγαπημένο σου τρελοκόριτσο καταβάθως! Μη το αρνήσε!

Ψήφος η η ίδια(Fallen_Mpougatsa), δεν την είχα βάλει γιατί δεν είχε νόημα.
(Δεν χρειάζεται να πώ πως το γαλλικό είναι για πλάκα! Θα σας τα πώ και στην γενική αύριο, όχι τα γαλλικά!)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από TheGunsmasha: 08 Δεκέμβριος 2013 - 22:23

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#115 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2013 - 02:56

Άλφυ

e7xu.jpg

Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί νεαροί κύριοι Wade (Black Kaisers).

Μετά από τόσα χρόνια στο βρετανικό στρατο να φορέσω κάτι τέτοιο; Jamais.

Εσείς βέβαια μπορείτε να φοράτε ότι θέλετε. Όντας Καναδός δεν ξέρω τι επιρροές μπορεί να έχετε από Γάλλους εκεί πάνω.

Εγώ πάντως δε θα σας κατακρίνω.

Στο θέμα μας τώρα.

Masayoshi Hazama (Cloudy-Sky), δεν είπα ότι κάνεις ότι οι άλλοι. Απλά ότι πας με το πλήθος. Δηλαδή έρχεσαι, κατηγορείς, φεύγεις. Ούτε ασχολείσαι περαιτέρω, ούτε προσπαθείς να βοηθήσεις στην έρευνα. Απλώς μένεις ήσυχος στη γωνιά σου προσπαθόντας να περάσεις απαρατήρητος.

Βέβαια θα μου πεις πως αυτό το κάνουν κι άλλοι και θα έχεις δίκιο. Οι άλλοι όμως πιστεύω πως απλά αδιαφορούν, εσύ όχι.

Το ίδιο και ίσως περισσότερο ύποπτο από πριν θεωρώ αυτό το τριχωτό πράγμα που ακούει στο όνομα Haru (Vagelio).

Ωχ Θεέ μου αυτές οι τρίχες είναι παντού.

Από ότι βλέπω υπάρχουν κάποιοι όπως ο Lupin (Ghostprince) και τα άλλα δύο άμοιρα ζωντανά, Valentino (redqueen) και Dogbert (Kalamaris), που επιμένουν να μας αγνοούν και να μη συμμετέχουν στην έρευνα μας. Προφανώς χωρίς τη συμμετοχή τους δεν μπορώ να βγάλω κάποιο ασφαλές συμπέρασμα για αυτούς. Αλλά σε περίπτωση που δε θεωρήσω κάποιον άλλον ύποπτο θα στραφώ σε αυτούς.

Τουλάχιστον σας προειδοποίησα.

Όπως καταλαβαίνετε, χωρίς το ενδιαφέρον και τη συμμετοχή των υπολοίπων δε θα καταφέρουμε να λύσουμε όχι μόνο το έγκλημα, αλλά ούτε τα κορδόνια μας. Οπότε τα λέμε στον άλλον κόσμο όταν θα μας έχουν ξεκάνει όλους.

Furra (TheGunsmasha) κατάλαβες ακόμα και εσύ πως δεν έχεις ελπίδες οπότε το έριξες εντελώς στις ασυναρτησίες.

#116 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2013 - 03:43

(συγνωμη και πάλι για το πολύ μικρό ποστ, ειμαι αδικαιολόγητος, από τον επόμενο γύρο θα θα ασχολούμαι κανονικά)

Συγγνώμη μικρή Fuura, αλλά ότι και να ψηφίσω, και να πιστεύω ότι είσαι αθώα, δε πρόκειται να σωθείς αυτή τη στιγμή. Είθε τα πνεύματα να αναπαύσουν τη ψυχή σου.

#117 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2013 - 04:32

bianca castafiore

Bianca_Castafiore.jpg

θεε μου, ο καπετανιος maggot ειναι νεκρος!!! ειμαι σιγουρη οτι εσυ τον δολοφονησες Fuka (Gunsmasha) αλλωστε εσυ του εδωσες να πιει εκεινο το ποτο για να τον ξυπνησεις που ποιος ξερει τι δηλητιρια ειχες βαλει μεσα!

(sorry για το ποστ αλλα μολις γυρισα σπιτι, και μεχρι τωρα νομιζα οτι η μερα τελειωνε αυριο το βραδυ στις 11 οχι το πρωι)

#118 Cloudy-Sky

Cloudy-Sky

~:vv:~

• Members
  • 163 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2013 - 09:51

Masayoshi Hazama

Masayoshi Hazama (Cloudy-Sky), δεν είπα ότι κάνεις ότι οι άλλοι. Απλά ότι πας με το πλήθος. Δηλαδή έρχεσαι, κατηγορείς, φεύγεις. Ούτε ασχολείσαι περαιτέρω, ούτε προσπαθείς να βοηθήσεις στην έρευνα. Απλώς μένεις ήσυχος στη γωνιά σου προσπαθόντας να περάσεις απαρατήρητος.

Βέβαια θα μου πεις πως αυτό το κάνουν κι άλλοι και θα έχεις δίκιο. Οι άλλοι όμως πιστεύω πως απλά αδιαφορούν, εσύ όχι.

Seriously? You make 0 sense dude....

Fuka (Gunsmasha) Αφού δεν έχει σημασία...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#119 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2013 - 11:03

Τέλος της ημέρας.

#120 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2013 - 13:32

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013, 21:53

"Εντάξει το κατάλαβα...", είπε ο Maxwell οποίος μετά βίας κατάφερνε να συγκρατήσει το πλήθος των καλεσμένων. "Σκοτώνουμε την Fuura Kafuka."

"Ναααααι! Τι υπέροχα!.", απάντησε χαρούμενα η Fuura.

"Έτσι μπράβο!", είπε ο Wang Qi. "Λοιπόν, πως την σκοτώνουμε, παιδιά;"

"E, μισό λεπτό.", είπε ο Maxwell. "Δεν θα την σκοτώσετε εσείς. Δικιά μας δουλειά είναι αυτό."

"Ελα, ασε μας να διασκεδάσουμε λίγο. Είπαμε "εντάξει" στο να είμαστε όμηροι αλλά από διασκέδαση τίποτα;"

"Πφφ, άντε καλά. Κάντε ό,τι θέλετε."

"Πολύ ωραία. Λοιπόν, κυρίες και κύριοι καλεσμένοι! Πως θέλετε να πεθάνει η Fuura Kafuka;", ρώτησε τους καλεσμένους φωνάζοντας ο Wang Qi.

"Να της κόψουμε το κεφάλι!", φώναξε κάποιος από το πλήθος.

"Ναι, ναι!", είπε η Fuura ενθουσιασμένη και άρχισε να χτυπάει παλαμάκια.

"Να την τεμαχίσουμε!", φώναξε κάποιος άλλος.

"Ουάου! Αυτό, αυτό!" είπε η Fuura και τα παλαμάκια άρχισαν να χτυπάνε πιο γρήγορα.

"Να την κάψουμε με πυρωμένο μέταλλο και έπειτα να της λιώσουμε τα δάχτυλα με βίδες πεταλούδες!", φώναξε ένας τρίτος.

"Είσαι ηλίθιος; Τι είμαστε; Ιεροεξεταστές;", τον ρώτησε έναν τέταρτος.

"Εμείς όχι αλλά αυτοί ναι.", του απάντησε ο τρίτος δείχνοντας τους οικοδεσπότες.

"Ναι, έχει δίκιο! Επιτέλους, θα έχω την τιμή να παρακολουθήσω ζωντανά μια ιερή εξέταση!", φώναξε η Fuura γεμάτη χαρά.

"Γιατί απλώς δεν την κρεμάμε από τον ψηλότερο πύργο;"

"Ίσως μπορούμε να την πνίξουμε μέχρι θανάτου."

"ή να την μαχαιρώσουμε και να την αφήσουμε να αιμορραγεί αφού της βγάλουμε τα νύχια."

"Μήπως εάν την δέναμε σε καροτσάκι και τη πετούσαμε απ' τον γκρεμό;"

"Και γιατί να την πετάξουμε με καροτσάκι;"

"Γιατί τα πάντα έχουν πάντα περισσότερη πλάκα αν προσθέσεις ένα καροτσάκι. Χώρια που μετά δεν θα μπορεί να περπατήσει."

"Σοβαρά; Να περπατήσει για να πάει που; Στο νοσοκομείο για γύψο;"

"Μισό, μισό, μισό... ΗΣΥΧΙΑ ΟΛΟΙ!", φώναξε ο Alfred φανερά ενοχλημένος. "Ακούστε τους εαυτούς σας. Είναι δυνατόν να θέλετε όλοι σας να βλάψετε με τόσο βάναυσους τρόπους αυτό το κοριτσάκι; Σαν ζώα κάνετε. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ."

Ησυχία επικράτησε μεταξύ των καλεσμένων. Το μόνο που ακουγόταν ήταν τα παλαμάκια της Fuura που συνέχιζε να γελάει αισιόδοξα.

"Πλάκα κάνεις; Αυτήν εδώ είναι λες και θα την πάνε στο λούνα παρκ;", απάντησε ο Deadpool. "E, κοριτσάκι θα είχες πρόβλημα αν σε σκοτώναμε βάναυσα;"

"Ωωωωωω, δεν με έχουν ξανασκοτώσει βάναυσα! Θα έχει πολυ ενδιαφέρον;"

"Ορίστε.", είπε ο Deadpool στον Alfred δείχνοντας το κορίτσι. "Αν δεν έχει αυτή πρόβλημα τότε γιατί να έχουμε εμείς;"

Ο Alfred κάτι πήγε να πει, αλλά συγκρατήθηκε. 

"Καλά, κάντε ό,τι θέλετε. Εγώ πάω για ύπνο.", είπε, χαιρέτησε και έφυγε.

"Ο παππούς έχει δίκιο", είπε ο Dogbert. "Είμαστε πολύ αγενής. Εννοώ, γιατί απλώς δεν την ρωτάμε πως θέλει να πεθάνει;"

Όλοι γύρισαν και κοίταξαν την κοπέλα, η οποία ακόμα συνέχιζε να χειροκροτάει χαρούμενη.

Ο Deadpool την σήκωσε από τον γιακά.

"Λοιπόν, κοριτσάκι, πως θα ήθελες να πεθάνεις;"

"Λούνα παρκ, βρουμ, βρουμ!"

"ΩΩΩΩΩΩ ΝΑΙ, ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ!", έκανε εξίσου χαρούμενα ο Deadpool. "Παιδιά, εμείς σας χαιρετάμε, αλλά πάμε στο ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ!"

"Ε, αυτό δεν είναι άσχημη ιδέα...", είπε ο Wang Qi τρίβοντας το πηγούνι του. "Θα μας έκανε καλό λίγος καθαρός αέρας. Ε, κοριτσάκι, ποιο είναι το αγαπημένο σου παιχνίδι στο Λούνα Παρκ;"

"Η ρόοοοοδα!,", απάντησαν ταυτόχρονα η Fuura και ο Deadpool.

"Χφμ...", απάντησεο Wang Qi και χαμογέλασε. "Πολύ καλά..."

Το τι έγινε μετά δεν θα περιγραφεί με πολλά λόγια, γιατί θα χαλάσει το family-friendly κλίμα μιας ιστορίας με δολοφόνους που σκοτώνουνε αθώους και καρδινάλιους που βγάζουνε ο ένας τα σωθικά του άλλου.

Αλλά μιας και η κουβέντα πήγε στα σωθικά, αυτά της Fuura Kafuka, που τελικά το διασκέδασε πολύ το Λούνα Παρκ, ξετυλίγονται με την μια άκρη τους καρφωμένη στην πολύχρωμη ρόδα του ψυχαγωγικού πάρκου και την άλλη τους στην κακομοίρα την Fuura που νομίζει ότι έγινε γιο-γιο έτσι όπως πηγαίνει πάνω-κάτω με κάθε γύρισμα της ρόδας, ενω οι καλεσμένοι παρακολουθούν το θεάμα με ποπ-κορν και κόκα-κόλες™, όλα ευγενική χορηγία του κρατιδίου του Βατικανού. Και εκεί ανακαλύπτουν ότι η Fuura Kafuka δεν είναι η Fuura Kafura αλλά μια φίλη της ( ; ) που είχε μεταμοσχέυσει κάποιο όργανο της ( ; ) ή κάτι τέτοιο και που τώρα είναι η Fuura αλλά δεν είναι η Fuura, αλλά όπως και να έχει, είναι πλέον νεκρή ή αισιόδοξα ζωντανή ή απαισιόδοξο zombie (ή σίγουρα κάτι μου ξέφυγε από την εξήγηση στην σελίδα της σειρά της). Αλλά δεν βαριέσε. Είναι πλέον νεκρή (ή μήπως όχι; ). Καλά, ας πούμε ότι είναι rpστικά νεκρή τουλάχιστον...

.

.

.

ή μάλλον μήπως όχι;

----------------------------------------------------------------------------

22hr.jpg

1 Black Kaiser (Deadpool - Marvel Universe)
2 John Crabs (General Wang Qi - Kingdom)

3 OdyMonaxos (Archibald Haddock - The Adventures of TinTin) Αθώος
4 Fandom (Alfred Pennyworth - DC Universe)
5 Night Wizard Seal (Wanda Maximoff - Marvel Universe)
6 Babba (Santa Claus - Marvel Universe)

5 TheGunsmasha (Furra Kafuka - Sayonara Zetsubou Sensei) Αθώος
8 Ghostprince (Lupin - Lupin III)
9 Vagelio (Haru - Gingitsune)
10 Lord Leon (Rorschach - Watchmen) Αθώος
11 Cloudy-Sky (Masayoshi Hazama - Samurai Flamenco)
12 Glykompoumpoukozouzounos (Bianca Castafiore - The Adventures of TinTin)
13 demonicMC (Thrall - World Of Warcraft: The Comic)
14 Maya-chan (Scrooge McDuck - Disney Universe)
15 Theodore (Magica de Spell - Disney Universe)
16 Fallen_Mpougatsa (Ηei/Lee Hyunsik - Darker than Black)
17 Kalamaris (Dogbert - Dilbert)
18 Jorg (Gintarou - Gingitsune)
19 Kai (Hades - Hercules)
20 redqueen (Don Valentino - Cuticle Tantei Inaba)

Πέφτει η νύχτα στα άγρια τα βουνά. Οι ρόλοι ξέρετε τι να κάνετε.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Osama Bin Laden: 09 Δεκέμβριος 2013 - 13:34