Deadpool
Πωλείται γούνα φυσική,, λευκή, άριστης ποιότητος. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να με βρει στο τηλέφωνο: 213 2046000
Masayoshi Hazama(Cloudy)
ΥΓ: Αλφυ, δεν σε έχω ξεχάσει, γλυκέ μου. Θα επανέλθω. Με συγκίνησες πριν. :')
Καταχωρήθηκε 14 Δεκέμβριος 2013 - 15:08
Deadpool
Πωλείται γούνα φυσική,, λευκή, άριστης ποιότητος. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να με βρει στο τηλέφωνο: 213 2046000
Masayoshi Hazama(Cloudy)
ΥΓ: Αλφυ, δεν σε έχω ξεχάσει, γλυκέ μου. Θα επανέλθω. Με συγκίνησες πριν. :')
Καταχωρήθηκε 14 Δεκέμβριος 2013 - 15:16
Santa(Babba)
Wanda(NWS). Λευτεριά στον Deadpool.
Τη γούνα μπορώ να την καβατζώσω εγώ;
Νομίζω θα μου πάει.
Αλλά πόσο πάει το μαλλί;
Χωρίς Παλέρμο,
δεν έχει υπογραφή.
Καταχωρήθηκε 14 Δεκέμβριος 2013 - 18:31
Scrooge McDuck
Δε χρειάζομαι λευκή γούνα, αυτές που έχω από το Γιούκον θα κρατήσουν νομίζω άλλα σαράντα χρόνια. Το κεφάλι Deadpool(Black Kaiser) πόσο κοστίζει το κιλό? Δίνω 3 δολάρια και 2 δεκάρες, αν βάλεις και το κουτί για έξτρα.
*σκαρφαλώνει στο πλάσμα (Jorg)*
«Σου έχω μια πρόταση. Δύο πιάτα μαγική τροφή της Μάτζικα, για έξτρα ενέργεια και πιο αφράτο τρίχωμα σε αντάλλαγμα να με βγάλεις από ‘δω· ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ. Παθαίνω κρίσεις πανικού όταν είμαι κλεισμένη στο δωμάτιο. Τώρα, λέω, θα μπουκάρουν… Έχω βάλει παγίδες στην πόρτα μου, τόσες που και κανένας αθώος καταλάθος να περάσει το κατώφλι μου, μάλλον θα… *ugh*. Λοιπόν, τι λες; Και καθώς με βγάζεις έξω, πέρνα από το δωμάτιο του τσιγκούνη (Maya-chan) να πάρω… κάτι».
Αγαπητή μου Ματζίκα, έτσι και προσπαθήσεις να πλησιάσεις το δωμάτιο μου θα σε κάνω πορτοφόλι. Το ότι είμαστε ένα βήμα από το να με σφάξουν και να με πουλήσουν στα KFC το δέχομαι, αλλά το να πάνε να με κλέψουν πάει πολύ!
Καταχωρήθηκε 14 Δεκέμβριος 2013 - 21:50
Bianca Castafiore
Time for a song n'est-ce pas?
Dashing through the snow
In a Deadpool (Black Kaiser) open sleigh
O'er the mansion we go
accusing all the way
Clocks on the Vatican chime
Making Don Valentino (redqueen) cry
Oh what fun it is to laugh and sing
an accusing song tonight
Red text votes, red text votes
Red text all the way
Oh, what fun it is to sing
in a Deadpool (Black Kaiser) open sleigh
Red text all the way
A day or two ago
I'd thought that I would die
And soon Haru (Vaggelio), Ηei/Lee Hyunsik (Fallen), and Masayoshi Hazama (Cloudy)
were seated by my side
Don Valentino (redqueen) was lean and lank
Loser flags seemed his lot
He got into my charming voice
And then we heard bing-bong
Red text all the way
Red text all the way
Προς Κυριο Βασιλη τον Αγιο
Βορειος Πολος 000
H0H 0H0
Αγαπητε Santa (Babba) παρα τις παρακλησεις σας προτιμισα να προσκαλεσω τον αγαπητο μου Masayoshi Hazama (Cloudy) στην παρασταση μου αντι για εσας. Αυτο εγινε γιατι σε περιπτωση που ειστε αθωος τοτε δεν εχετε να φοβηθειτε τιποτα και θα μπορεσετε να βοηθησετε στην ερευνα με πιο καθαρο μυαλο χωρις τις προκαταληψεις σας για τον Masayoshi Hazama (Cloudy) Αν ομως ειστε ενας πολυ εξυπνος δολοφονος που προσπαθουσε να μπλοφαρει παιρνοντας το μερος μου τοτε μολις χασατε εναν αποδιοπομπαιο τραγο και στην ουσια εχετε ελαχιστες πλεον πιθανοτητες να γλυτωσετε. Ελπιζω στην 1η περιπτωση. Φιλακια πολλα. Σας αγαπω.
Υ.Γ στο γραμμα αυτο εσωκλειω κι εναν υπογεγραμενο δισκο μου με την Αρια των κοσμηματων, απο τον Faust. Να το ακουσετε και να με σκεφτεστε...
Ειλικρινα δικη σας,
Βianca Castafiore
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Glykompoumpoukozouzounos: 14 Δεκέμβριος 2013 - 21:51
Καταχωρήθηκε 14 Δεκέμβριος 2013 - 22:40
Haru (Vagelio)
-ΔAIMONA(Βlack kaiser)!!!!!!! ΑΥΘΑΔΕΣ ΠΛΑΣΜΑ!!! Όχι μόνο θανάτωσες ένα αγγελιοφόρο του θεού, αλλά είχες το θράσος να βεβηλώσεις το νεκρό του σώμα! Θα σε κάνω κομματάκια!!!
H Haru άρπαξε τα απομεινάρια του Gintaro από τα χέρια του deadpool και έκατσε σε μια γωνιά σφίγγοντας τα δυνατά στην αγκαλιά της και μυξοκλαίγοντας. Πάντοτε τον διαολόστελνε και τον απειλούσε όταν εκείνος την μάλωνε, πάντοτε όταν τσακώνονταν μεταξύ τους στον ναό του ευχόταν να εξαφανιστεί από τα μάτια της μια για πάντα, όμως τώρα που είχε εξαφανιστεί πραγματικά όλα ήταν διαφορετικά. Δεν ένιωθε καμιά χαρά, καμιά ικανοποίηση, το μόνο που έκανε ήταν να σπαράζει στο κλάμα από την απελπισία της.
-Αυτά ήταν τα λείψανα που μας είπε να μαζέψουμε ο Tatsuo από εδώ? Μας έστειλε για να μαζέψουμε τα δικά μας λείψανα;! Satoru, που είσαι!
Ανατρίχιαζε και μόνο στην σκέψη ότι ο Satoru μπορεί να βρισκόταν σε κίνδυνο όσο έλειπαν στο ταξίδι, ενώ βαθιά μέσα της ένιωθε ότι έπρεπε να προστατέψει ακόμα και την ενοχλητική χαζή κορασίδα τώρα που ο Gintaro ήταν πλέον νεκρός. Μάζεψε όσο κουράγιο της έμεινε και προχώρησε προς την Bianca(glykompoumpoukozouzounos):
-Μίλησες με τον Gintaro πριν εξαφανιστεί; Βρήκατε μαζί τους δολοφόνους; Αν ξέρεις ότι είμαι αθώα σίγουρα θα μίλησες μαζί του, γιατί θα ήμουν η πρώτη που θα είχε κοιτάξει.
Αυτό σημαίνει ότι τα άτομα που αναφέρατε είναι τα αποτελέσματα της έρευνας σας;
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.
Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2013 - 00:33
Dogbert
Θα με συγχωρήσετε για την απόλυτη σιωπή μου την περασμένη μέρα καθώς είχα ένα πενθήμερο επιχειρηματικό ταξίδι στην Θεσσαλονίκη.(απορίες σχετικά με το πως ξέφυγα και γιατί επέστρεψα θα απαντηθούν μονάχα μετά από υποβολή σχετικής αιτησής μεταξύ του 2020 και 2025).
Παρατηρώ πως ένας μπάτσος δολοφονήθηκε παρ'ότι ένας άλλος αποκαλύφθηκε.Το ότι ο δηλωμένος μπάτσος δεν σημαδεύτηκε θα το ερμηνεύσω ως κίνηση με σκοπό να μην επιβεβαιωθεί η ενοχή των 2 δηλωμένων φονιάδων αλλά όχι με σιγουριά.Δεν αποκλύεται να αποτελεί μπλόφα ή διπλή μπλόφα από μέρος των φονιάδων στους οποίους ίσως ανήκει ο ίδια η bianca(glykoτετοιος).Για το ότι πετύχαν τον άλλον φονιά προς το παρών δεν έχω σχόλιο.Λαμβάνοντας υπ'όψην αυτό το ενδεχόμενο θα διστάσω να ψηφίσω τον deadpool(black kaiser) καθώς μου είναι δύσκολο να αποφασήσω αν είναι επικύνδινα ύποπτος αθώος η δολοφόνος.(όπως και για τον santa claus(babba) ο οποίος μου μοιάζει πιο πολύ για pretentious wanna be μπάτσο που δημιουργεί υπερβολικά τραβυγμένα σενάρια με ελειπή στοιχεία.Καταπληκτικό το σχεδιάκι σου πάντως.Άμα του κάνεις καμιά δεκαριά βελτιώσειςς μπορεί να θεωρηθεί άξιο του τίτλου "θεόχαζο".Επέτρεψε μου να επαναληφθώ..)Ωστόσο σημειώνω τον hazama(cloudy) καθώς η εμπειρία μου με τους μπουμπούνες μου έχει δείξει πως συχνά μέσα στην πλάνη εφυίας του πετυχαίνουν χρυσορυχείο και ποιος τους ακούει μετά.Σημειώνω όμως και το γεγονός πως υπήρξε σημάδι του deadpool(black kaiser)/
Παρ'όλα αυτά για την δεσποινίδα maxiomv(NWS) δε διατηρώ καμία αμφιβολία.Μπορώ μονάχα να φανταστώ το κράξιμο που έφαγε από τους συνενόχους που έβγαλε το κύκνιο άσμα της προτού αποφασιστεί η μοίρα της.Πες χαιρετήσματα στον διάολο και ζήτα του να μην μου κρατήσει κακία που οι ψυχές που του πούλησα χάλασαν.Συμβαίνουν αυτά...
Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2013 - 02:10
Deadpool The Mighty
"...self"
Haru (Vagelio)
-ΔAIMONA(Βlack kaiser)!!!!!!! ΑΥΘΑΔΕΣ ΠΛΑΣΜΑ!!! Όχι μόνο θανάτωσες ένα αγγελιοφόρο του θεού, αλλά είχες το θράσος να βεβηλώσεις το νεκρό του σώμα! Θα σε κάνω κομματάκια!!!
Ε όχι και αυθάδες, γατίτσα μου!!!! Δαίμονας; Meh... Εκτός αν υπάρχει κανένας που δεν σταματά να μιλά. Ή του αρέσει η chimichanga. Σιγού, kitty-kitty-chan. Αλλά ξέρεις καλά πως δεν μπορώ να στο αφήσω αυτό. Πόση ώρα μου πήρε να το γδάρω και να το καθαρίσω, ξες;
* O Deadpool αρπάζει πίσω το λυκοτόμαρο του Gintaro από τα χέρια της Haru (Vagelio) παρά τις χιλιάδες γρατζουνιές του γατιού*
Pat* Pat* Μην ανησυχείς, δεν θα πειράξω εσένα. Εσύ δεν φθάνεις ούτε για καπέλο, εξάλλου.
Sorry, Santa (Babba), το Gintaroδερμα, πωλήθηκε! Ή μάλλον χαρίστηκε! Αυτό το πατσαβούρι πηγαίνει ως δώρο προς τον... Alfy!!! Τον μπάτλερ μου! Τον άνθρωπο με τη φινέτσα του, τα χρόνια του εμπειρίας από τον πόλεμο, τις τεχνικές και ιατρικές του γνώσεις και την αξεπέραστη εμπειρία του στο υπηρετηλήκι! Μπορεί να το φοράει τα κρύα βράδια ενώ κλαίει γοερά πάνω από τον τάφο μου!
Quote Box Says:
Δεν νομίζω πως θα σε θάψει κανείς, Wade,
Κακούλης, quote box. * Δίνει το θλιβερό τρίχωμα του Gintaro στον Alfy*
Dogbert(Kalamaris)
.Δεν αποκλύεται να αποτελεί μπλόφα ή διπλή μπλόφα από μέρος των φονιάδων στους οποίους ίσως ανήκει ο ίδια η bianca(glykoτετοιος).Για το ότι πετύχαν τον άλλον φονιά προς το παρών δεν έχω σχόλιο.Λαμβάνοντας υπ'όψην αυτό το ενδεχόμενο θα διστάσω να ψηφίσω τον deadpool(black kaiser) καθώς μου είναι δύσκολο να αποφασήσω αν είναι επικύνδινα ύποπτος αθώος η δολοφόνος
Dogbert, είμαι δολοφόνος. Αλήθεια λέω. Trust me. Κάντο για εμένα, πλιζ. U know wat.
Masayoshi Hazama(Cloudy)
Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2013 - 20:05
Thrall, Warchief Of The Horde
Αυτό και αν είναι ενδιαφέρον. Πλάκα έχεις Deadpool (Black Kaiser) τόση τρέλα έχω να δω καιρό. Κρίμα πάντως που αποκαλυφθήκατε τόσο γρήγορα, θα μπορούσε να ήταν ένα ωραίο παιχνίδι ( :/ ). Wanda Maximoff (Night Wizard Seal) , λυπούμε για όσα πέρασες. Μακάρι τα Μεγάλα Πνεύματα να σε καθοδηγήσουν πίσω στην οικογένεια σου.
Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2013 - 22:35
Lupin(ghostprince)
ΧΙ χι χι! έχετε πολύ πλάκα εδώ μέσα, αναρωτιέμαι πως καταφέρατε και τον βρήκατε τον ένα δολοφώνο. Hazama(cloudy) με τα λεγόμενα σου δεν σε βλέπω να την βγάζεις καθαρή για πολύ. Adios!
Εγώ θα επιμείνω στον χροντρούλη μας(babba) όμως, κάατι δεν μου καθάται καλα στο μάτι όοοσο και να τον κοιτάζω! Μας άλαξε και ρούχα!
(φοργκότ μάη νέημ)
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GhostPrince: 15 Δεκέμβριος 2013 - 22:36
Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2013 - 00:13
Don Valentino (redqueen)
* σε μια κατασταση που πανω κατω δν ξερει που παταει κι που βρισκεται *
Ε οχι , τι τρομερο ! Πεθανε ο Αδης χωρις καν να εχω τν ευκαιρια να φυσηξω το πανεμορφο μπλε κεφαλακι του ...Κι ηθελα τοσο πολυ!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ θα μπρουσε να γυαλιζει πολυ ομορφα η φαλακρα του !!!! * throws a tantrum κι ξανατραβαει την ουρα τς Haru*
ΝΙΑ ΝΙΑ ΝΙΑ ΝΙΑ πεθανε το μεταλλαγμενο τωρα να δω ποιος θα σε προστατευει ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ * παιρνει ποζα σαν να ειναι ανικητος*
*κοιταει τριγυρω*
Α βλεπω εχουμε εξελιξεις αλλα ακομα δεν εχω φαει τα γιεν μου κι το κεφαλι μου ακομα μου παιζει παιχνιδια AKA hangover απο τα πολλα μαρτινι *glares at Lupin* δεν ξερω ποιον πρεπει να εμπιστευθω κι ποιον οχι ....
*ξαφνικα πεφτει το ματι μου στην περιουσια του Σκρουτζ(Maya-chan) *
ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΑ *σλουρπ*
PS Sorry αλλα δεν ημουν σπιτι αυτες τς μερες κι δν προλαβαινω να γραψω !!! >.<
Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2013 - 01:11
Haru(Vagelio)
* throws a tantrum κι ξανατραβαει την ουρα τς Haru*
ΝΙΑ ΝΙΑ ΝΙΑ ΝΙΑ πεθανε το μεταλλαγμενο τωρα να δω ποιος θα σε προστατευει ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ * παιρνει ποζα σαν να ειναι ανικητος*
Όλο νεύρα, η Haru προχώρησε προς το τζάκι της αίθουσας και βούτηξε ένα πυρακτωμένο λεπτό μακρόστενο σίδερο, το οποίο εξυπηρετούσε στην ελαφριά μετακίνηση των καυσόξυλων εντός της εστίας.
-Κατσίκα(redqueen), άκουσα πως οι άνθρωποι που πιστεύουν στους θεούς εδώ πέρα γιορτάζουν την αυτοθυσία του σωτήρα τους σουβλίζοντας αμνοερίφια την άνοιξη. Θα είχε ενδιαφέρον να κάνουμε μαζί μια πρόβα το έθιμο για χάρη της μόρφωσης και της εμπειρίας, δεν νομίζεις;
-Επίσης για λόγους σιγουριάς -και επειδή υπάρχουν αρκετοί αθώοι που είναι πιο επικίνδυνοι από τους δολοφόνους εδώ μέσα- αλλάζω την ψήφο μου στην στην γυναίκα με τα κόκκινα(night wizard seal).
Έπειτα η Haru γύρισε στον Lupin(Ghostprince):
-Μοιάζεις με κάτι μαϊμούδες που με είχαν κάνει να κλάψω κάποτε, αλλά δεν είσαι τόσο έξυπνος όσο αυτές. Διαβάζεις καθόλου τα ποστ της επιθεωρητή Bianca(glykompoumpoukozouzounos)? Ίσως αν τους ρίξεις μια ματιά να καταλάβεις πως βρέθηκε ένας δολοφόνος. Ανόητε άνθρωπε!
Του έριξε μια γρατζουνιά γεμάτη χάρη και έπειτα απομακρύνθηκε σαν κυρία.
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.
Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2013 - 01:15
Deadpool
Πφφφφτ. Ούτε να πεθάνουμε δεν μπορούμε, με εσάς εδώ μέσα.
Deadpool (Black Kaiser)
Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2013 - 01:56
Άλφυ
Μα τον Jashin.
Έλεος πια.
Άλλος είναι ο γέρος και άλλος έχει την άνοια.
Lupin (Ghostprince) έχεις έστω και την παραμικρή ιδέα για το τι γίνεται εδώ πέρα;
Πως μας το δήλωσες την πρώτη μέρα εδώ πέρα; Είσαι ένας πανέξυπνος κλέφτης;
Ας γελάσω.
ΧΑΧΑΧΑ
Φτάνει ή να γελάσω λίγο ακόμα;
ΧΑΧΑΧΑ
Ναι, σε σένα πάει το γέλιο.
Το μόνο που με παρηγορεί είναι πως από ότι φαίνεται δεν είναι μόνο μέλη της ομάδας μας εκτός τόπου και χρόνου. Έτσι Valentino (redqueen);
Βέβαια αυτή είναι μια αναθεματισμένη κατσίκα οπότε δεν περίμενα και πολλά.
Δεν είναι και στην πλευρά μας οπότε δεν με απασχολεί ιδιαίτερα.
Μη νομίζεις ότι ξεχνάω εσένα σκύλε (Kalamaris). Οι υποθέσεις σου είναι τόσο εύστοχες όσο οι δηλώσεις των μετεωρολόγων για ηλιοφάνεια στην πατρίδα.
Τόσο εκτός τόπου και χρόνου πια;
Νεαρέ αφέντη Wade (Black Kaiser), καταρχάς ευχαριστώ για την ωραία γούνα.
Έχω μια ανεξήγητη αγάπη για τα λυκοτόμαρα και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Είναι λες και μου ξυπνάνε ωραίες αναμνήσεις.
Μου θύμισε ένα ωραίο τραγούδι της πατρίδας μου. Το είχα ακούσει όταν ήμουν νέος αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ πως λέγεται. Έχει να κάνει με τη βροχή νομίζω.
Όσο για αυτά που γίνονται, ξέρω ότι είστε λίγο ψυχασθενής αλλά μην τα παρατάτε. Θα σας βοηθήσω εγώ να επιβιώσετε.
Βέβαια ακόμα και να πεθάνετε, μην ανησυχείτε. Θα σας θάψω εγώ.
Το έχω κάνει στο παρελθόν με απόλυτη επιτυχία.
Βέβαια καμιά φορά γυρνούσαν πίσω, αλλά αυτό δε νομίζω να σας δυσαρεστεί.
Γιαυτό μην το κάνετε αυτό στον εαυτό σας.
Βοηθήστε μας να εξαφανίσουμε την μάγισσα Wanda (Night Wizard Seal).
Ίσως έτσι εξιλεωθείτε. Δεν βλέπετε που κάποιοι σας θεωρούν ακόμα αθώο;
Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2013 - 10:38
Μάτζικα Ντε Σπελ
*χαϊδεύει επιδεικτικά το κοράκι της*
«Ε, βέβαια… Το είδα το σκυλί (Jorg) που έσκαβε ένα λάκκο στην αυλή, ε, χώθηκε και μέσα τώρα. Προνοητικό πλάσμα, αλίμονο. Έχουμε καβάτζα τους άλλους δύο ενόχους, δεν μπορούν να χαλάσουν το εμφανώς (ΠΛΕΟΝ!!!) θετικό κλίμα, άρα ας ξεσκεπάσουμε άλλους δύο πιθανούς, αποκαλυπτήρια σύντομα…!»
*χτυπάει τα δάχτυλά της και μια δικαστική έδρα εμφανίζεται μπροστά της και τα μαλλιά της αλλάζουν σε περούκα Δικαστή*
«Δεν μου λες, εσύ, χοντρέ της κακιάς ώρας (Babba), είναι σχεδόν -βέβαιο- ότι η καημένη εκεί πέρα (Glykompoumpoukozouzounos) ξέρει τι λέει, άρα τι «λευτεριά στον Deadpool» και πράσσειν άλογα; Είσαι με τα καλά σου άνθρωπέ μου; Πιο ύποπτος πεθαίνεις. Και μην ξεχνάμε πως είσαι -και- κοντός… Παιδιά, να, ορίστε, πάρ’ τε. Με ευχαριστείτε μετά! Ή και όχι. Εγώ θα με ευχαριστούσα όπως και να ‘χει, γιατί είμαι αιθέρια ύπαρξη και πολύ σημαντική προσωπικότητα…»
«Τόσες πολλές επιλογές. Ποιόν να πρωτοδιαλέξεις; Σαν πολλοί κακοί δεν μαζευτήκαμε εδώ; Αλλά εγώ είμαι εκ γενετής μάγισσα φούρκα της άδικης κατάρας και του όλεθρου, εσείς γίνατε κακοί εν γνώσει σας… και τρώτε και κοσμάκι! Βρε, ουστ».
*αγγίζει το κοράκι της το οποίο πολλαπλασιάζεται σε δεκάδες και επιτίθενται στην ένοχο*
«ΣΤΟ ΠΥΡ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΟ, τρελή μαγκούφισσα (NWS). Και ακόμη παραπέρα, ΧΑΧΑΧΑ! Σε λένε και ‘μάγισσα’, ας γελάσω. Μόνο μια χωράει στο Βατικανό και ο δυνατότερος νικά. Εγώ. Αντίοοοοο!»
*αρπάζει ένα κομμάτι μηλόπιτα και επιστρέφει στην κάμαρή της*