Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR Town: A Game of Popes

• This topic is locked This topic is locked
242 replies to this topic

#136 Cloudy-Sky

Cloudy-Sky

~:vv:~

• Members
  • 163 posts

Posted 10 December 2013 - 22:22

Hazama Masayoshi
222669.jpg

Ναι. Θέλω να ζητήσεις συγγνώμη από όσους σκότωσες μαζί με την παρέα σου. Το να σκοτώνεις δεν είναι καλο. Δεν σου μάθαν τι θα πει αγάπη? Santa(Babba) να σκοτώνεις ξέρεις να κανεις κάνα μάθημα στον Deadpool(Kaiser) όχι??? 

Όλο αυτό το πράγμα με το "κατηγοριες δεξιά και αριστερά" και "κρυβόσουν" πρέπει να σταματήσει. Καλά εσύ που είσαι δολοφόνος ,πάει στο καλο, βλακείες θα πεις. Αλλα το είπε πριν και αυτός ο γερο buttler(Fandom) και μου κάνει εντύπωση. Μπορείτε να μου πείτε ΠΟΥ και ΠΩΣ το έκανα αυτό. Να το ξέρω για το μέλλον. Βεβαια θα μου πεις ποιο μέλλον, αφού εσύ μέλλον δεν έχεις (καλο e?) αλλα anyways!!!

Όσο αφορά το αστείο με τον επιθεωρητή και τον Santa ,που κανεις πως δεν καταλαβαίνεις, αυτός προσπαθούσε να ψαρώσει εμενα να δει αν είμαι επιθεωρητής. Δεν υπονοούσα ότι ήξερε η οτιδήποτε μπορείς να φανταστείς με το δολοφονικό μυαλό σου(see what η did there?)

Τέλος άλλαξα την ψήφο μου γιατί δεν έχει νόημα να ψηφίζει κανεις άκυρα άτομα (βλέπε Santa). Δεν προσφέρει τίποτα και ουσιαστικά αυτό που λέει είναι ότι αδιαφορείς.

Vote: Hades(Kai)

Posted Image

#137 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 10 December 2013 - 22:42

father-christmas-sad.jpg

Santa(Babba)

Μια βαρβάτη αναμέτρηση επιχειρημάτων πήγα να κάνω ο κακομοίρης, να τραβήξω λίγο τα βλέμματα πάνω μου, να λάμψω, και έρχεται η τραγουδιάρα και κλέβει την παράσταση.

Αγαπητή ημίτρελη, δεν βλέπω πώς μπορώ να μη σας πιστέψω.

Ακόμα κι αν αποφασίσατε να γράψετε ιστορία κάνοντας την υπέρτατη τρολιά, με γεια σας και χαρά σας, σας αξίζει να τη φέρετε εις πέρας.

Hazama, θα τα ξαναπούμε υπό άλλους όρους, σε κάνα-δυο μέρες. Να είσαι φρόνιμος.

Επειδή δε σας έχω απόλυτη εμπιστοσύνη, προτείνω να αλλάξουμε όλοι στόχο στον επόμενο της λίστας σας, Wanda Maximoff (Νight Wizard Seal).

Ο Άδης είμαι βέβαιος ότι αν έχετε δίκιο για τη wanda, θα φύγει άκλαφτος νύχτα.

Για σας δεν έχει διαφορά, σωστά;

Αν η Bianca έχει δίκιο, τα σημαντικά:

Ο άλλος επιθεωρητής να επισκεφτεί τη νύχτα τη bianka και να της παραδώσει τη λίστα του. Ακόμα και 3 αθώοι, είναι σημαντικό πράγμα.

Ο vigilante να κάνει οπωσδήποτε τη δουλειά του.  

Ο γιατρός να προστατεύσει τη bianka, για να μπορέσει να μας δώσει τουλάχιστον 4 ονόματα, τα 3 του άλλου επιθεωρητή και αυτό που η Bianka θα ελέγξει το βράδυ. Μη ρισκάρετε.

Προσωπική παράκληση: dear Bianka, αν δεν σας πειράζει, θα ήθελα να ελέγξετε εμένα. Νομίζω πως το δικαιούμαι. Κάνε το χατήρι στον φλώρο πιτσιρικά.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#138 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 10 December 2013 - 23:07

Scrooge McDuck

Scrooge_McDuck.png

Θα μου φύγει το καφάσι! Μας έχουν ξεπουπουλιάσει οι δολοφόνοι, Αν δεν πιάσουμε κάποιον σύντομα δε μας βλέπω καθόλου καλά. Όπως είπα και πριν θεωρώ ιδιαίτερα ύποπτη την Wanda Maximoff(Night Wizard Seal).

15fkk04.jpg

#139 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 10 December 2013 - 23:11

Hei

Hei_Darker_than_Black_by_SpiritOnParole_

*Παρακολουθεί τα πάντα...*

Το ξέρω πως εγώ είχα χάσει τη μπάλα την προηγούμενη μέρα, αλλά νομίζω σήμερα όλοι σχεδόν το πήγαμε σε ένα άλλο επίπεδο. Εδώ που φτάσαμε το μόνο που έχω να πω είναι πως δεν ξέρω τι άλλο να ψηφίσω...εκτός από τον Αδη(Kai) ή τον Hazama(Cloudy). Πραγματικά θέλω, αλλά δεν ξέρω ποιον να εμπιστευτώ πια...για ό,τι κι αν αξίζει, θα ψηφίσω την υστερική μάγισσα(φώκια) γιατί μου γεμίζει λιγότερο απ'όλους το μάτι.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#140 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 10 December 2013 - 23:13

Haru(Vagelio)

Untitled-1r4235_zpsaff37b98.jpg

Επειδή δε σας έχω απόλυτη εμπιστοσύνη, προτείνω να αλλάξουμε όλοι στόχο στον επόμενο της λίστας σας, Wanda Maximoff (Νight Wizard Seal).

Όχι, να μην αλλάξουμε, πρώτα να δούμε ότι ο Πυροκέφαλος με τον κουλ λόγο(Kai) είναι δολοφόνος και έπειτα να αφήσουμε την χαζομαμά(Nightwizardseal) για τον vigi. Εκτός κι αν έχεις κάτι άλλο στο νου σου παχουλέ πορφυροντυμμένε άνθρωπε(babba), κάτι το οποίο να απαιτεί την ύπαρξη διαμοιρασμού ψήφων.

Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#141 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 10 December 2013 - 23:26

santa-and-his-sleigh.jpg

Santa(Babba)

Ναι, είδες τι γαμάτο σχέδιο που έχω...

Όταν όλοι οι άλλοι έχουν 0 ψήφους, θα μοιράσω ανάμεσα σε 2 δολοφόνους τις ψήφους καρφώνοντας ουσιαστικά τον ρόλο μου, έτσι ώστε όλοι μαζί να κάνουμε μια τρύπα στο νερό ενάντια σε 11 αθώους μοιρασμένους στα 2, αντί να δηλώσω κι εγώ επιθεωρητής και να κυνηγήσω τη Bianka.

Απορώ πως δεν το σκέφτηκα νωρίτερα, το δικό σου είναι καλύτερο. NOT!

Επειδή δεν πρέπει να είμαστε πρόβατα και να ακολουθούμε τυφλά το σχέδιο οποιουδήποτε δηλώνει κάτι, επειδή πρέπει να κρατάμε και μια πισινή... Wanda Maximoff (Νight Wizard Seal).

Μας καλύπτει και στην περίπτωση που η Bianca θυσίασε κάποιον ή trollάρει και πραγματικά, δεν έχει καμία διαφορά από το να σκοτώσουμε τον Άδη μέρα και τη wanda νύχτα.

Είμαι σίγουρος ότι θα αλλάξουν και οι υπόλοιποι, δεν τίθεται καν θέμα. Τι διαφορά έχει για τη Bianca; Καμία. Ενώ για μας έχει διαφορά, τροποποιήσαμε το σχέδιό του και πάλι βγήκε σωστός, άρα είναι πιο ασφαλές να τον ακολουθήσουμε μέχρι τέλους.

Χο δεν είπα, ε; Χο!

Επαναλαμβάνω:

Αν η Bianca έχει δίκιο, τα σημαντικά:

Ο άλλος επιθεωρητής να επισκεφτεί τη νύχτα τη bianka και να της παραδώσει τη λίστα του. Ακόμα και 3 αθώοι, είναι σημαντικό πράγμα.

Ο vigilante να κάνει οπωσδήποτε τη δουλειά του.  

Ο γιατρός να προστατεύσει τη bianka, για να μπορέσει να μας δώσει τουλάχιστον 4 ονόματα, τα 3 του άλλου επιθεωρητή και αυτό που η Bianka θα ελέγξει το βράδυ. Μη ρισκάρετε.

Προσωπική παράκληση: dear Bianka, αν δεν σας πειράζει, θα ήθελα να ελέγξετε εμένα. Νομίζω πως το δικαιούμαι. Κάνε το χατήρι στον φλώρο πιτσιρικά.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#142 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 posts

Posted 10 December 2013 - 23:39

Μάτζικα Ντε Σπελ

6okiUVD.png

*βγαίνει από την κάμαρή της νυσταγμένη, μαλλιά ανακατεμένα*

«…τέσσερις; Αυτοί οι ποταποί δολοφόνοι έχουν ξεπαστρέψει τέσσερις δύσμοιρους και εμείς ακόμη ψαχνόμαστε σαν την άδικη κατάρα από ‘δω και από εκεί. Αλλά, ανάθεμα για αυτούς, γιατί εγώ, η Μάτζικα, έχω στοιχεία. Το κοράκι μου επέστρεψε! Και λέει: “Οι κοντοί την νύχτα ψηλώνουν και η νύχτα βανδαλίζεται ανελέητα”. Η αλήθεια είναι ότι έχει ένα θέμα με τους γρίφους του το πουλί της συμφοράς, αλλά ΘΑΡΡΩ εννοεί ότι εσύ (Cloudy-Sky) και εσύ (Babba) (εσύ έχω απορία πώς ζεις ακόμη χοντρέ, όλο και την γλυτώνεις… τι στο…), σαν κοντοί που είσ— ΑΑΑ, έχει και άλλους κοντούς εδώ. Καλά. Θα δω. Αφήστε με ήσυχη. Βέβαια να είστε και οι δύο ένοχοι λίγο δύσκολο, αλλά ποιός μας λέει ότι δεν είναι παιχνίδι αυτό για να ξεφύγετε από κατηγορίες; Όχι και από μια μάγισσα ολκής σαν εμένα, όμως! ΝΙΕΧΕΧΕΧ ΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!»

*κοιτάει το δωμάτιο με εξονυχιστικό βλέμμα*

«Κανείς εδώ να πάρει καμιά πρωτοβουλία; Α, εσύ (Glykompoumpoukozouzounos) είπες να ρίξεις λίγο φως. Την κατάρα μου να ‘χεις. Πιο νωρίς αν είχες ενεργήσει ίσως είχε σωθεί ένας παραπάνω αθώος, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ. Κύριε Άδη (Kai), συμφωνώ με αρκετές απόψεις σας, σαν τρανή σκοτεινή μάγισσα που ‘μαι, αλλά δεν πάω από ‘δω και από ‘κει να βάζω τα δαιμόνιά μου να σκοτώνουν κόσμο και κοσμάκι. Όχι ότι είμαι σίγουρη, αλλά ε, άντε, ψόφα μπας και δούμε προς τα που να κινηθούμε.»

*σκαρφαλώνει στο πλάσμα (Jorg)*

«Σου έχω μια πρόταση. Δύο πιάτα μαγική τροφή της Μάτζικα, για έξτρα ενέργεια και πιο αφράτο τρίχωμα σε αντάλλαγμα να με βγάλεις από ‘δω· ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ. Παθαίνω κρίσεις πανικού όταν είμαι κλεισμένη στο δωμάτιο. Τώρα, λέω, θα μπουκάρουν… Έχω βάλει παγίδες στην πόρτα μου, τόσες που και κανένας αθώος καταλάθος να περάσει το κατώφλι μου, μάλλον θα… *ugh*. Λοιπόν, τι λες; Και καθώς με βγάζεις έξω, πέρνα από το δωμάτιο του τσιγκούνη (Maya-chan) να πάρω… κάτι».

#143 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 11 December 2013 - 01:00

ΑΛΦΥ

e7xu.jpg

Και ξημέρωσε άλλη μια μέρα με περισσότερες απώλειες. Όπως είχα πει στην χειρότερη θα είχαμε 4 νεκρούς αθώους και όντως αυτό έγινε.

Τώρα όσο αφορά τις πρόσφατες εξελίξεις.

Αδυνατώ να πιστέψω ότι ο νεαρός κύριος Wade (Black Kaiser) είναι δολοφόνος.

Τώρα που βρήκε εμένα θέλετε να τον σκοτώσετε;

Δεν το δέχομαι.

Και δολοφόνος να είναι, τι έγινε; Θα τον στρώσω εγώ. Θα γίνει καλός από δω και πέρα, σας το υπόσχομαι.

Όλο αυτό είναι μια δολοπλοκία.

Τώρα για τους υπόλοιπους.

Hazama (Cloudy-Sky) θα σε συμβούλευα νεαρέ μου να προσέξεις λίγο την συμπεριφορά σου γιατί αν δεν υπήρχαν οι σημερινές αποκαλύψεις θα συνέχιζα να σε κατηγορώ.

Όσο αφορά τους ισχυρισμούς της κυρίας Castafiore (Tragic Prince(το άλλο δεν υπάρχει περίπτωση να το θυμάμαι))  μπορεί να λέει την αλήθεια αλλά μπορεί και όχι.

Τόσες μέρες ήταν σχετικά ήσυχη οπότε δε θα την ακολουθήσω έτσι στα τυφλά.

Οπότε θα στραφώ προς τη μάγισσα Wanda (Night Wizard Seal). Από τη μία γιατί την θεωρούσα ένοχη έτσι κι αλλιώς και σκόπευα να την κατηγορήσω μετά τον Hazama (Cloudy-Sky). Από την άλλη γιατί συμφωνώ απόλυτα με αυτό που είπε ο Santa (Babba).

Για τον Άδη (Kai) παρόλο που απόλαμβανα την παρέα του δε θα έχω κανένα πρόβλημα να τον κατηγορήσω, αλλά από αύριο. Από αύριο που θα ξέρουμε με σιγουριά. Εξάλλου όπως είχα πει τη δεύτερη μέρα, ή θα είναι ένας συνειδητοποιημένος αθώος ή ένας έξυπνος δολοφόνος. Από ότι φαίνεται τελικά ήταν το δεύτερο.

Αλλά ο νεαρός αφέντης Wade (Black Kaiser) αποκλείεται να είναι ένοχος σας λέω. Αφήστε τον ήσυχο.

Επίσης, σε περίπτωση που η κυρία Castafiore (Tragic Prince) λέει όντως την αλήθεια, το θεωρώ αρκετά δύσκολο να ήταν τόσο τυχερή όλα τα βράδια. Δεν είναι και ωραία, να πεις ότι οι άντρες θα της ανοίγονταν τόσο εύκολα.

Θεωρώ πιο πιθανό να έχει βρεθεί με τον ή την συνάδελφο της. Οπότε αν έχουν ανακαλύψει ποιοι άλλοι παρευρισκόμενοι δεν εμπλέκονται στις δολοφονίες καλό θα ήταν να μας τους αναφέρει. Πριν την σηκώσουν 4. Ή βασικά στην περίπτωση της 6. Όχι τίποτα άλλο αλλά έτσι δε θα χρειαστεί να καρφωθεί νωρίς ο συνάδελφος της. Ειδικά με τη βοήθεια του γιατρού πιστεύω δε θα έχουν πρόβλημα.

Πάντως δε μας βλέπω να πηγαίνουμε μπροστά. Έχουμε κάποιους πιθανούς ενόχους μπροστά μας και παρόλο που ο Santa (Babba) πρότεινε μια καλή λύση, υπάρχουν ακόμα διαφωνίες. Εκτός αν αυτό που είπε ήταν κάτι τόσο βαθυστόχαστο και δεν το καταλάβατε. Τι να πω.

Λευτεριά στον κύριο Wade (Black Kaiser). Θα επανέλθω με υπογραφές.

#144 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,156 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 11 December 2013 - 02:34

Lupin [ghost prince]

lupin.png

Χοντρούλη Aι Βασίλη μου (babba), τα χαμε πει και παλιότερα, αλλα πλέον έχω σιγουρευτεί! Η πιωμένος επιθεωριτής είσαι ή δολοφώνος! Aν και θέλω να χτιπίσω κιεγώ στον Hazama(cloudy) Μου φαίνεται πολύ ύποπτη η κατάσταση του πως πέσατε όλοι με τα μούτρα καταπάνω του....και δεν θα θέλαμε κιάλους αθώους να φύγουν απτο μέρος!  Ήδη έγινε ότι έγινε τη περασμένη νύχτα! χιχιχ!

*Ρίχνει μια κλοτσιά στο τραγί(redqueen) και του βουτάει τα λεφτά απτο στόμα*

hmmm....not bad, not bad....μακάρι να βρήσκα και κανα ωραίο διαμαντάκι εδώ μέσα για να έκανα δώρο στην Fujiko όταν με το καλό γυρίσω, αλλα και μ' αυτό δεν θα πρεπε να παραπονιέμαι, χιχιχι!

Αδιάφορο το βατικανό για τα γούστα μου απο την άλλη, ούτε ωραίες γυναίκες έχω δει και με αυτή τη κατάσταση που παίζεται δεν έχω καταφέρει να κάνω μια λυστεία της προκοπής!  αααχ....Fujiiiiko~ *cries*

*καθεται στη γονία και κλαψουρίζει, ενώ συνεχίζει να μετράει τα λεφτά*

フカフカ

#145 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 11 December 2013 - 07:46

Thrall, Warchief Of The Horde

images_zps72aef8f4.jpg

Πολύ καλά Castafiore (Glykompoumpoukaki-zouzounaki) ,θα παίξω το παιχνίδι σου, γιατί όχι. Αν έχω καταλάβει σωστά το πως δουλεύει αυτό το "παιχνίδι", αν οι δολοφόνοι παίξουν σωστά τα χαρτιά τους, τότε θα φέρουν τη ψήφιση μεταξύ των δύο στόχων, Wanda Maximoff (NWS) και Hades (Kai) σε ισοψηφία . Όταν κληθούμε να ψηφίσουμε, ο Deadpool (Black Kaiser) πχ, θα μπορέσει να αλλάξει τη ψήφο του σε έναν από τους δύο, καθώς θα είναι υποχρεωμένος και άρα καθαρός. Ας μη ξεχνάμε όμως ότι ο Deadpool,  είναι και αυτός μέρος των τριών. Αν λοιπόν, τελικά η Castafiore βγει απάτη - και οποιοσδήποτε από τους 2 βγει αθώος-, θα μπορούσαν θεωρητικά οι δολοφόνοι να κάνουν τουλάχιστον ένα soft-reset των υποψιών, καθώς ο Deadpool , ο οποίος ήταν στο προσκήνιο (και οποιοσδήποτε ψηφίσει κάτι αλλιώτικο από τους δύο πιο πιθανούς για φούντο, for that matter) θα έχει προσωρινή άφεση αμαρτιών, και έτσι τζάμπα γύρους, ενώ εμείς θα ψάχνουμε από την αρχή τα στοιχεία μας. Και όλα αυτά είτε μέσα από την τρολλιά (no offense φίλε μου Vol' Jin) της Castafiore  είτε μέσα από τη φαινομενική θυσία της για τους υπόλοιπους δολοφόνους.

Ωστόσο, θα κρατώ και εγώ τη πισινή μου και θα έχω στο στόχαστρο μου και τον Lupin [ghost prince] , που για αθώος, που εξ' ορισμού δεν έχει τίποτα να χάσει παρά τη ζωή του, παίζει με υπερβολικά πολλή ασφάλεια και μόνο όταν τον βολεύει. How is that subtlety working for you so far?

#146 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 11 December 2013 - 08:55

santa-drinking-wine-24650679.jpg

Santa(Babba)

Lupin(GP), όταν συνέλθεις  ρίξε μια ματιά στο τι έγινε σήμερα και πες μου μετά ποιος ήταν ο πιωμένος και λέει ασυναρτησίες. Έπειτα, έλα να πνίξουμε τη ντροπή σου με ένα μπουκάλι "γάλα" και θα νιώσεις για τα καλά την ευφορία από το πνεύμα των Χριστουγέννων. Και εντάξει, μέσα στην παραζάλη σου δεν πήρες χαμπάρι τι γίνεται, αλλά αυτά που περιγράφεις, πού στο καλό τα είδες; Wanda Maximoff (Νight Wizard Seal).

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#147 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 13 December 2013 - 04:26

Wanda Maximoff/Scarlet Witch

Scarlet-Witch_zps62da98c8.jpg

Θηρωδία! Σκέτη θηρωδία. Παραλογισμοί παντού! Εγώ τα παιδιά μου ήθελα να βρω! Εγώ είμαι ο επιθεωρητής εδώ μέσα. Όχι αυτή η ξανθιά μπαμπόγρια, που μας το παίζει και κλαμμένη για τον άνδρα της! Σκευωρίες παντού! Δε σας έκαναν κακό τα παιδιά μου! Μαζί τους θέλω να είμαι μόνο. Γιατί δε με αφήνετε; Και οι mutants μπορούν να έχουν παιδιά!

uuuuuuuuuuu_zpsced02c0a.jpg

Η Πορφυρή Μάγισσα είχε μορφή φλογισμένη, τα μάτια της έλαμπαν και οι δυνάμες της ήταν τόσο δυνατές όσο ποτέ άλλοτε. "Μη με κάνετε να σας πειράξω, φύγετε!"

fgh_zpsc6ceb1fe.jpg

Πλησιάζει κάποιος δίπλα της.

AvengersDisassembled28-Avengers503-18_zp

"Φύγε Στιβ. Σταμάτα επιτέλους να με βασανίζεις με τα ψέματά σου"

AvengersDisassembled28-Avengers503-17_zp

Η Wanda που όλοι ήξεραν όμως είχε πια χαθεί. Ένα παραμορφωμένο από τον πόνο και την οδύνη πλάσμα είχει εμφανιστεί μπροστά τους.

"Μείνε μακριά!!!"

AvengersDisassembled28-Avengers503-19_zp

Η οργή της είχει ήδη βγει εκτός ελέγχου.

AvengersDisassembled28-Avengers503-24_zp

"Δεν μπορούμε να την ελέγξουμε" είπε ο Maxwell. Ακόμα και ο Anderson, είχε μείνει στήλη άλατος.

Ξαφνικά σιγή. Η Wanda άρχισε να ουρλιάζει και να τσιρίζει μέχρι που λύγισε από τον πόνο! Αναμνήσεις έρρεαν ασύστολα στο κεφάλι της.

HouseofM200501page03_zpsaccfc607.jpg

"Όχι!!! Σταματήστε να παίζετε με το κεφάλι μου!" στρίγγλισε πάλι. Αλλά ο πόνος δεν σταμάτησε.

HouseofM200501page03dsadsdc_zps63591551.

HouseofM200501page03dsadsdclll_zpse5c7fe

Το κλάμα της ήταν τόσο εκωφαντικό. Οι παρευρισκόμενοι την κοιτούσαν άναυδοι. Είχαν καταλάβει πως στα χέρια τους είχαν μια επικίνδυνη μάγισσα που έφταιγε για πολλά.

HouseofM200501page04_zpse13dd0d1.jpg

Από το πουθενά έρχεται ο Pietro ο αδερφός της, που έτρεχε πιο γρήγορα κι από τον ήχο και την πηγαίνει στον κοιτώνα της.

scan0011dd_zps0bc24455.jpg

scan0011_zpsd83385ff.jpg

Ο Anderson με τον όχλο βρήκε την ευκαιρία να μπει στο δωμάτιο και πετάχτηκε να καρφώσει την Wanda, αλλά μπήκε μπροστά ο αδερφός της.

scan0022_zps8c8ea3ab.jpg

Εκεί κάτι ράγισε στην καρδιά της Wanda. Γυρνάει στον Maxwell και του λέει :

scan0023_zps8bf01c70.jpg

Τον αναγεννεί επί τόπου και τον παίρνει αγκαλία και μένουν εκεί, περιμένοντας να λυντσαριστούν από το θυμωμένο όχλο...

scan0024dd_zpscef4597b.jpg

Εγώ η Scarlet Witch(NWS), περιμένω την απόφασή σας. Ελπίζω να τα πούμε σε μια άλλη πραγματικότητα, όπου η ταυτότητά μου δε θα με καταρύχει πλέον, δε θα φθείρεται ένα κομμάτι μου λόγω της καθημερινότητας μου και της ευθύνης που κουβαλάω με η δύναμή μου. Ζω με εντάσεις, είμαι σούπερ-ηρωίδα άλλωστε, οι απαιτήσεις της ζωής είναι πολλές.

Εις το επανιδείν.

no-more-mutants_zps2e6e27aa.jpg

Spoiler:

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#148 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 posts

Posted 13 December 2013 - 10:31

Ημέρα τέλος.

#149 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 posts

Posted 13 December 2013 - 12:25

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013, 23:50

"Λεεεεεεεπόν", είπε ο Izaya και σηκώθηκε από την καρέκλα για να τεντωθεί, "φαίνεται πως οι καλεσμένοι πήραν μια απόφαση. Κύριε Maxwell, κάντε την δουλειά σας."

Ο Maxwell, ο οποίος είχε επιστρέψει κάποια στιγμή στην αίθουσα μέσα στην ημέρα, καθόταν ήρεμος και παρακολουθούσε την ροή των ψήφων. Το αποτέλεσμα δεν του άρεσε καθόλου, για δύο κυρίως λόγ--

"Ε Max, είπαμε μπορώ να σε λέω Max έτσι; Τι θα γίνει τώρα, ε; Θα πεθάνω από τον άλλο τον προβατοκέφαλο με τις οδοντογλυφίδες;"

"Ε, ναι... Αν δεν σε πειράζει βέβαια..."

"Να με πειράζει; Ακούς εκεί τι λέει... Σταυροφορίες, κυνήγι μαγισσών, σχίσμα, διωγμοί, ω τι περίμενες Άδη; Μα και βέβαια, από προβατοκέφαλο του Βατικανού θα πήγαινες."

"Να σου πω, απλώς κόψε τον φραμπαλά. Ξέρεις ότ-

"Τον φραμπαλά; ΤΟΝ ΦΡΑΜΠΑΛΑ; Ω, θεοί, τι λέει πάλι ο Max. Εδώ χανόμαστε, στην κυριολεξία, και αυτός μιλάει για ΦΡΑΜΠΑΛΑ; Αλλά μου τα έλεγε η φουκαριάρα η μάνα μου. Μην υπογράψεις το χαζό συμβόλαιο εκείνου του χαζού με τα φτερά που έμοιαζε με σερβιέτα, αλλά δεν μπορούσα να κάνω διαφορετικά. Βλέπεις, είχαμε το αφεντικό τους φιλοξενούμενο για τρεις μέρες ο οποίος αφού μας τα έκανε μαντάρα με το ατελείωτο μπλα-μπλα του, άσκησε πιέσεις και μετά έφυγε χωρίς να ρωτήσει κανένα παίρνοντας και όλους τους φίλους του μαζί."

"Σερβιέτα; Σε ποιον αναφ--"

"Μιλάμε οι τύποι έκαναν τρελό ρέιβ πάρτυ για τρεις μέρες, σοβαρά. Βρώμισε λιβάνι ο Κάτω Κόσμος. Και όχι μόνο αυτό αλλά αφού έφυγε μαζί τους και ο Αρχάγελλος-την-φοράς-και-πετάς-Μιχαήλ, καθαρίζαμε πούπουλα για μια εβδομάδα."

Ο Maxwell με το ζόρι κρατιόταν. Κάτι ήθελε να πει αλλά ήξερε ότι αν άνοιγε το στόμα του:

α) Θα τον διέκοπτε πάλι o Άδης

ή

β) Θα τον διέκοπτε πάλι ο Άδης και θα τον έκανε ρεντίκολο.

"Αλλά τώρα λοιπόν, φίλοι, συγγενείς και συνάδελφοι εγκληματίες, ήρθε η ώρα να αποχωρήσω. Γιατί ξέρετε, για να, πως το είχες πει αυτό;

"Να πεθάνεις..."

"Αυτό! Για να πεθάνω, μάλλον χλωμό το κόβω. Λοιπόν, χάρηκα που τα είπαμε, καλά περάσαμε, καλός προϊστάμενος αποδείχθηκε και ο Sodano, λιγάκι υπερβολικά μαφιόζος για τα γούστα μου, που να το μάθαινε και ο Jesaus βέβαια, αλλά δεν βαριέσε. Au revoir, αγόρια και κορίτσια!"

O Άδης έκανε τρία βήματα και πήγε να εξαφανιστεί, αλλά προς έκπληξη όλων δεν συνέβη τίποτα.

"Ε, τι έγινε; Τελειώσαν οι μπαταρίες; Και είπα στους ηλίθιους τους βοηθούς μου να βάζουν τον τηλεμεταφορέα στην πρίζα κάθε δεύτερη μέρα. Έλεος, αυτό το μπιχλιμπίδι κρατάει λιγότερο και από iphone."

"Χαχα. Δεν ήσουν ποτέ παρατηρητικός, ε Άδη; Θα είχες προσέξει ότι δεν υπάρχουν καθόλου μπαταρίες σε αυτό το μαραφέτι!"

Εκείνη την στιγμή, μια δυνατή λάμψη τύφλωσε τους πάντες μέσα στο δωμάτιο και όταν καταλάγιασε, ένας τύπος ντυμένος με άσπρους μανδύες εμφανίστηκε, o οποίος θύμιζε πολύ τον--

"Jesaauus", είπε ο Άδης μακρόσυρτα, στενεύοντας τα μάτια. "Επιτέλους ξανασυναντιόμαστε."

"ΧΑ! Βλέπω πως ακόμα θυμάσε εκείνο το ποκεράκι που είχαμε παίξει, ε Άδη; Τι έγινε, πονάνε οι ψυχούλες που έχασες, Ε ΑΔΗ;", είπε ο Jesus με ένα πλατύ ειρωνικό χαμόγελο.

"ΕΕΕ, ξέρεις ότι δεν ήταν δίκαιο. Έπρεπε να είχες πει από την αρχή ότι ήσουν Πανταχού Παρόντας και Παντογνώστης! Έκλεβες και δεν μπορούσαμε να το αποδείξουμε!"

Ο Άδης γύρισε στον Maxwell, ο οποίος είχε μείνει σύξυλος.

"Όχι, σοβαρά Max, τι νομίζες, ότι τρεις μέρες που μας ήρθε εκεί κάτω κύρηττε στους νεκρούς και αυτοί τον άκουσαν, συγκινήθηκαν και πήγαν αυτόματα στους ουρανούς; Φίλε, μιλάμε ο τύπος είναι τρελός τζογαδόρος. Είχε χάσει ακόμα και το σκυλάκι του, τον Arceus, πριν αναγκαστεί να αρχίσει να ΚΛΕΒΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ."

"Δηλαδή, όσοι σώθηκαν, σώθηκαν επειδή... αυτός τους κέρδισε στο πόκερ;", ρώτησε ο Maxwell δείχνοντας τον Jesus.

"Εσύ τι λες;"

"ΧΑΧΑ! Τι έγινε, ακόμα πονάει το κωλομέρι σου, Άδη;"

"Τώρα εσύ τι ήρθες να κάνεις εδώ πέρα; Να μας σπάσεις τα νεύρα λέγοντάς μας πάλι πόσο αιώνιος και ατελείωτα τυφλός και γαμάτος vigilante είσαι;"

"Φυσικά και όχι. Απλώς έμαθα ότι άρχισες να παίζεις με πύλες και κόσμους και είπα να επισκεφτώ για να σου δώσω την ευκαιρία να ρεφάρεις!"

"Μπα, μπα σοβαρά; Και γιατί τέτοιες καλοσύνες;"

"Γιατί είχα αρχίσει να βαριέμαι εκεί πάνω. Λοιπόν άκου, μιλάω για καθαρό παιχνίδι χωρίς κόλπα", είπε ο Jesus και πήρε τον Άδη παράμερα για να μιλήσουν, ενώ έκανε νόημα στον Maxwell ότι θα τον αναλάβει αυτός.

"Ούτε κόλπα με θεικές ιδιότητες, ούτε τίποτα;"

"Όχι, πραγματικά, το ορκίζομαι στην ζωή της μάνας μου."

"Μα η μάνα σου δεν είναι ζωντανή."

"Καλά, δεν πειράζει, κατάλαβες τι εννοώ. Λοιπόν, τα λέμε παιδιά.", είπε ο Jesus και χαιρέτησε τους καλεσμένους.

"Ε, και τι θα γίνει με τις υποχρεώσεις μου ως Άρχοντας του Κάτω Κόσμου;"

"Α ναι, ξέχασα να στο πω. Ανέλαβε το συνδικάτο των ψυχών όσο ήσουν στο Βατικανό και έστειλαν έγγραφο πάνω στην Διοίκηση λέγοντας ότι δεν σε θέλουν πίσω.", είπε ο Jesus ανοίγοντας μια πύλη με ένα μονοπάτι.

"Πφφ, καταραμένοι συνδικαλιστές. Το ήξερα ότι δεν έπρεπε να υποκύψω στις απειλές τους όταν έκαναν κατάληψη στις πυλες του Άδη τότε που--"

Εκείνη την στιγμή, ενώ ο Άδης και ο Jesus απομακρύνονταν περπατώντας πάνω στο μονοπάτι, η πύλη έκλεισε πίσω τους απότομα.

"Μάλιστα...", είπε ο Max τρίβοντας το πηγούνι του. "Αυτό ήταν περίεργα... διαφωτιστικό... Όπως και να έχει, θα σας παρακαλούσα όλους σας να πάτε στα δωμάτιά σας αμέσως. Είναι πολύ αργά."

--------------------------------------------------------------------------------

jtbf.jpg

1 Black Kaiser (Deadpool - Marvel Universe)
2 John Crabs (General Wang Qi - Kingdom) Αθώος

3 OdyMonaxos (Archibald Haddock - The Adventures of TinTin) Αθώος
4 Fandom (Alfred Pennyworth - DC Universe)
5 Night Wizard Seal (Wanda Maximoff - Marvel Universe)
6 Babba (Santa Claus - Marvel Universe)

5 TheGunsmasha (Furra Kafuka - Sayonara Zetsubou Sensei) Αθώος
8 Ghostprince (Lupin - Lupin III)
9 Vagelio (Haru - Gingitsune)
10 Lord Leon (Rorschach - Watchmen) Αθώος
11 Cloudy-Sky (Masayoshi Hazama - Samurai Flamenco)
12 Glykompoumpoukozouzounos (Bianca Castafiore - The Adventures of TinTin)
13 demonicMC (Thrall - World Of Warcraft: The Comic)
14 Maya-chan (Scrooge McDuck - Disney Universe)
15 Theodore (Magica de Spell - Disney Universe)
16 Fallen_Mpougatsa (Ηei/Lee Hyunsik - Darker than Black)
17 Kalamaris (Dogbert - Dilbert)
18 Jorg (Gintarou - Gingitsune)
19 Kai (Hades - Hercules) Δολοφόνος
20 redqueen (Don Valentino - Cuticle Tantei Inaba)

--------------------------------------------------------------------------------

Πέφτει η νύχτα. Οι ρόλοι ξέρετε τι να κάνετε.

#150 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 posts

Posted 14 December 2013 - 14:52

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013, 2:11

"ΤΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ;", ρώτησε έξαλλος ο Maxwell χτυπώντας τα χέρια του με δύναμη στο γραφείο.

"ΔΕΙΞΕ ΣΕΒΑΣΜΟ, ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΟ. ΞΕΧΝΑΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ;", είπε το ίδιο έξαλλος ο Βενέδικτος και σηκώθηκε όρθιος.

"ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ."

"ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΦΕΡΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ Ή ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ!"

"Όου, όου, ηρεμήστε και καθίστε κάτω και οι δύο.", είπε ο Maxwell προσπαθώντας να κατευνάσει τα πνεύματα. "Τι συνέβη ακριβώς;"

"Ο... πανάγιος από εδώ, τρομάρα του, με το που παραιτήθηκε πήγε και προκάλεσε τους καρδινάλιους να σφαχτούν μεταξύ τους για την θέση του. Αν είναι ΔΥΝΑΤΟΝ!", απάντησε ο Maxwell.

"Και εξήγησέ μου ακριβώς τι σημασία έχει αν το έκανα αυτό, ανοήτο ζουλάπι; Έτσι και αλλιώς ήδη σφάζονται μεταξύ τους. Απλώς σιγούρεψα ότι δεν θα λύσουν ήρεμα τις διαφορές τους."

O Maxwell και ο Anderson κοιτάχτηκαν αλλά δεν είπαν τίποτα. 

"Εξάλλου, φαίνεται ότι ο ρόλος σας σε αυτήν την ιστορία σύντομα θα τελειώσει. Ένας από τους πληροφοριοδότες μου με ενημέρωσε ότι οι συνεργάτες μου σχεδόν κοντεύουν να βρουν όλους όσους δουλεύουν για τον Sodano. Με τους υποστηρικτές του νεκρούς, ο Sodano θα πάψει να έχει το πανω χέρι και έτσι το σφάξιμο μεταξύ των καρδιναλίων θα έχει πολύ περισσότερο ενδιαφέρον, χιχιχι."

"Μάλιστα... Θα μπορούσες να το πεις από την αρχή αυτό. Με το να μην μας λες ποιοι δουλεύουν για εσένα, το μόνο που καταφέρνεις είναι να μας δυσκολεύεις χωρίς λόγο.", είπε ο Maxwell.

"Μην ανησυχείς, δεν σκόπευα να σας τους κρατήσω κρυφούς. Απλώς ήθελα να βεβαιωθώ ότι θα κάνετε την δουλειά σας πρώτα."

Ύστερα, ο Βενέδικτος πάτησε ένα κουμπί.

"Και τώρα περιμένουμε να έρθουν. Καθίστε, στο μεταξύ."

Ο Maxwell και ο Anderson κάθισαν και περίμεναν.

"Λοιπόν, πως βλέπεις τα πράγματα;", ρώτησε τελικά ο Anderson τον Βενέδικτο.

"Με εσάς να έχετε μαντρώσει όλους τους δισδιάστατους υποστηρικτές των καρδιναλίων στην νοτιοδυτική πτέρυγα, είναι μόνο θέμα χρόνου μέχρι ο Sodano να βγει "εκτός" από τους Saraiva Martins, Battista Re και Bertone, οι οποίοι θα συμμαχήσουν για να τον βγάλουν εκτός, τώρα που "μπορούν". Άρα, με τον Bergoglio ήδη εκτός, θα μείνουν μόνο τρεις διεκδικητές του θρόνου. Είδατε; Απλά πράγματα."

Ο Anderson δεν απάντησε.

Πέντε λεπτά μετά, η πόρτα άνοιξε και μέσα μπήκε ο Gintarou, ελαφρώς ενοχλημένος που τον είχαν φέρει εδώ πέρα τέτοια ώρα.

"Καλησπέρα. Ζητήσατε να με δείτε;"

"Ζήτησα να δω και τους δυο σας. Τι έγινε, που είναι ο άλλος;", απάντησε ο Βενέδικτος.

"Δεν ξέρω, κύριε. Μάλλον θα δυσκολευόταν να ξυπνήσει."

"Καλά, δεν έχει σημασία. Maxwell, Anderson από εδώ ένας από τους δύο επιθεωρητές μου και ένας από τους καλεσμένους σας."

"Gintarou; Σοβαρά; Είσαι ο τελευταίος που περίμενα να βοηθήσει έναν (πρώην) Πάπα.", είπε ο Maxwell γεμάτος έκπληξη.

"Πλάκα μου κάνεις;", απάντησε ο Gintarou με μία έκφραση κουρασμένης αηδίας. "Ο καλός και πανάγαθος κύριος από εδώ μου είχε πει πολύ ευγενικά ότι αν δεν δούλευα για αυτόν, θα κατέστρεφε τον ναό μου και θα έστελνε το κορίτσι που προστατεύω να γίνει καλόγρια σε χριστιανικό μοναστήρι με την δικαιολογία ότι είμαι ένα μαύρο διαβολικό ειδωλολατρικό πνεύμα..."

"Κλασσική απειλή...", είπαν ταυτόχρονα ο Maxwell και ο Anderson κοιτώντας ο ένας τον άλλο.

"Λοιπόν, τώρα που γνωριστήκατε, μπορείτε να επιστρέψετε σε ό,τι κάνατε. Δεν σας χρειάζομαι άλλο.", είπε ο Βενέδικτος και σηκώθηκε από την πολυθρόνα του. "Γιατί, δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ σίγουρα χρειάζομαι έναν καλό ύπνο, αντίθετα με τους καρδιναλίους που σίγουρα θα έχουν χάσει τον δικό τους, χαχαχαχαχαχα!"

-------------------------

Αφού μίλησε με τους Maxwell, Anderson και Izaya, o Gintarou δεν είχε όρεξη να κοιμηθεί. Τον ενοχλούσε αυτό το μέρος από την πρώτη στιγμή που είχε έρθει. Ένιωθε τόσο μίσος, τόση οργή και τόσο σκόταδι μέσα σε αυτό το μικρό κράτος, που πραγματικά απορούσε με την ζοφερή φαντασία αυτών που είχαν ονομάσει αυτό το μέρος "ιερό" και κράτος του Θεού. Τελικά, αναστέναξε βαθιά και σηκώθηκε από το παγκάκι του κήπου στο οποίο καθόταν για να πάει στο δωμάτιό του αλλά όταν γύρισε για να φύγει, μπροστά του στεκόταν ένας υπερκινητικός τύπος ντυμένος με άσπρο μανδύα, ο οποίος είχε καλυμμένο το πρόσωπό του με μια άσπρη κουκούλα σας αυτές που φοράνε οι τύποι της KKK.

Ο Gintarou αναστέναξε για δεύτερη φορά.

"Δεν ξέρω ποιος είσαι αλλά είσαι ηλίθιος, κύριε. Είπαμε ότι οι καθολικοί με θεωρούν μαύρο διαβολικό πνεύμα, όχι ότι είμαι μαύρος. Είσαι εκτός τόπου και χρόνου."

"ΧΑ! Δεν έχει σημασία! Γιατί εγώ, με την καινούρια μου στολή θα σε στείλω στον άλλο κόσμο, μαύρε!"

"...καλά εντάξει. Έλα να με στείλεις στον άλλο κόσμο όταν θα φοράς κάτι περισσότερο politically correct.", απάντησε ο Gintarou και γύρισε για να φύγει.

"Ε, μην με αγνοείς! Κανένας μαύρος, οποιασδήποτε μορφής ή θρησκείας δεν με αγνόησε ποτέ!"

"..."

Ε ψιτ, ίσως να έχει δίκιο ξέρεις. Αφού σου λέει ότι είσαι εκτός τόπου και χρόνου, γιατί δεν τον ακούς;

"Σκάσε! Δεν σου μίλησε κανείς εσένα. Όλοι οι μαύροι το ίδιο λένε όταν έρχομαι."

"Άνθρωπε, αν δεν ήσουν σαν γκαβός με αυτήν την ηλίθια κουκούλα, θα έβλεπες ότι δεν είμαι μαύρος αλλά κάτασπρος με άσπρο μανδύα. Με είπαν μαύρο μεταφορικα. Καταλαβαίνεις; Μ-Ε-Τ-Α-Φ-Ο-Ρ-Ι-Κ-Α. Για αυτό, άντε τράβα στις Ηνωμένες Πολιτείες να τραμπουκίσεις κανά παιδάκι μέχρι να έρθουν τα αδέρφια του με την συμμορία για να σε δείρουν.

Είδες; Μαντάρα τα έχεις κάνει. Ενώ αν φορούσες μια στολή ιεροεξεταστή, όπως σου είχα πει, δεν θα είχες τώρα κανένα πρόβλημα.

"Βγάλε τον σκασμό, ηλίθιο quote box. Δεν ζήτησε κανένας την γνώμη σου! Και όλοι ξέρουν ότι ο Μαντάρα είναι από άλλη σειρά, οπότε αυτό που λες δεν έχει λογική."

"Ακού, φαίνεται ότι έχεις σοβαρά προβλήματα. Μίλα με κανένα γιατρό ή... εξορκιστή όσο θα είσαι εδώ, έτσι;"

"Εσένα δεν σου μίλησε κανείς, μαύρε! Άσε με να τσακωθώ με το ηλίθιο quote box πριν σε σκοτώσω."

"Καλά, whatever. Όταν βγάλεις την κουκούλα και σταματήσεις να τσακώνεσαι με το φανταστικό κουτάκι στο κεφάλι σου έλα να τα πούμε. Αντε, καληνύχτα τώρα." είπε ο Gintarou και γύρισε να φύγει για δεύτερη φορά.

Πάντα βλακείες κάνεις και χάνεις τον στόχο σου.

"Ναι αλλά λέει ότι δεν είναι μαύρος. Δεν μπορώ να τον σκοτώσω με αυτήν την στολή."

Πραγματικά, είσαι πιο ηλίθιος και από κάλτσα. Καλύτερα να είχες ντυθεί κλόουν δηλαδή. Απλώς κάνε την δουλειά επιτέλους γιατί πεινάω και νυστάζω. Άντε, τελείωνε!"

"Πφφ, καλά. Αλλά θα μου αγοράσεις διπλή μερίδα πρωινό αύριο.

Καλά, ότι πεις, τελείωνε επιτέλους.

"Σοβαρά, το εννοώ. Δεν πρόκειται να το ξεχάσω."

"ΆΝΤΕ ΤΕΛΙΩΝΕ ΠΙΑ!"

"Καλά, καλά, εντάξει...", είπε ο δολοφόνος και έβγαλε ένα κολτ με το οποίο πυροβόλησε τον Gintarou στο στήθος.

"Δεν... δεν είναι δυνατόν... Αφού δεν έχω σώμα..." είπε σοκαρισμένος ο Gintarou που είδε ότι άρχισε να εξαφανίζεται από το σημείο που τον είχε πετύχει η σφαίρα.

Μερικά δευτερόλεπτα αργότερα είχε εξαφανιστεί τελείως.

"Πολύ καλό αυτό το μαραφέτι, τελικά.", είπε ο δολοφόνος και έβαλε το κολτ πίσω στην θήκη του. "Το είχα κλέψει στην Αμερική από τα αδέρφια Winster, Wonchester, κάπως έτσι τελοσπάντων, και τελικά αποδείχτηκε πολύ χρήσιμο."

Δεν με ενδιαφέρει. Άντε για ύπνο τώρα.

"Καλά, ό,τι πεις. Άντε, ώρα για ύπνο, λοιπόν."

------------------------------------------------------------------------

icb1.jpg

1 Black Kaiser (Deadpool - Marvel Universe)
2 John Crabs (General Wang Qi - Kingdom) Αθώος

3 OdyMonaxos (Archibald Haddock - The Adventures of TinTin) Αθώος
4 Fandom (Alfred Pennyworth - DC Universe)
5 Night Wizard Seal (Wanda Maximoff - Marvel Universe)
6 Babba (Santa Claus - Marvel Universe)

5 TheGunsmasha (Furra Kafuka - Sayonara Zetsubou Sensei) Αθώος
8 Ghostprince (Lupin - Lupin III)
9 Vagelio (Haru - Gingitsune)
10 Lord Leon (Rorschach - Watchmen) Αθώος
11 Cloudy-Sky (Masayoshi Hazama - Samurai Flamenco)
12 Glykompoumpoukozouzounos (Bianca Castafiore - The Adventures of TinTin)
13 demonicMC (Thrall - World Of Warcraft: The Comic)
14 Maya-chan (Scrooge McDuck - Disney Universe)
15 Theodore (Magica de Spell - Disney Universe)
16 Fallen_Mpougatsa (Ηei/Lee Hyunsik - Darker than Black)
17 Kalamaris (Dogbert - Dilbert)
18 Jorg (Gintarou - Gingitsune) Επιθεωρητής
19 Kai (Hades - Hercules) Δολοφόνος
20 redqueen (Don Valentino - Cuticle Tantei Inaba)

------------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013, 08:50

Enrico Maxwell (your host and GM)

fnrq.jpg

Καλημέρα σας. Ο επιθεωρητής Gintarou βρήκε χτες τραγικό θάνατο αλλά μην ανησυχείτε. Πλησιάζει η ώρα που όλοι οι υπαίτιοι αυτής της ιστορίας θα πληρώσουν ακριβά. Γραπτή αναφορά του συμβάντος υπάρχει δίπλα από τον μπουφέ.

Η νύχτα πέφτει την Δευτέρα στις 12:30.