Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Kiki's Delivery Service (Live action)!


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 filmmusic

filmmusic

    Starting...

  • Members
  • 439 posts
  • LocationAthens

Posted 28 October 2013 - 13:22

Μόλις διάβασα το νέο για μια ταινία που θα προβληθεί το Μάρτιο του 2014 στα σινεμά.

 

kiki-poster.jpg

 

 

 

Εδώ και το teaser:

 

Youtube Video

 

περισσότερες πληροφορίες:

http://www.animenewsnetwork.com/news/2013-10-25/live-action-kiki-delivery-service-teaser-video-streamed


Edited by filmmusic, 28 October 2013 - 13:22.

Παρακαλώ να είστε λίγο πιο ΕΥΓΕΝΙΚΟΙ όταν μιλάτε με αγνώστους στο internet.

#2 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,149 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 29 October 2013 - 02:07

Απλά ελπίζω να μη το καταστρέψουν, η Κίκη δεν με ενθουσιάζει ειδιαίτερα και το PV δεν δείχνει σχεδόν τίποτα, οπότε περιμένουμε. Χαίρωμαι που βγαίνει σε λάηβ όπως και να χει, αν και θα προτημούσα να βγάζανε κανα Mononoke Hime ή Laputa ή nausicaa :3  Έλα τώρα που βγαίνει στη σύνταξη ο Μιγιαζάκι-σενζέ να βγούνε σιγα σιγά όλα σε λάηβ άξιονς για να χουμε να βλέπουμε XD


Edited by GhostPrince, 29 October 2013 - 02:16.

フカフカ

#3 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,149 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 30 January 2014 - 20:58

Youtube Video

 

better trailler is out! :3  


Edited by GhostPrince, 30 January 2014 - 20:59.

フカフカ

#4 Keito

Keito

    Tamako Markeito

  • Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 04 February 2014 - 11:37

Ωωω τι ωραίο που φαίνεται! :D Η Κική και το υπόλοιπο καστ δείχνουν πολύ συμπαθητικοί και τα εφέ αρκετά πειστικά. Μιας και είναι και ταινία κιόλας, δεν κινδυνεύουμε τόσο από το να πετσοκόψουν πολλά πράματα από αυτό. 



#5 taniakour

taniakour

    Starting...

  • Members
  • 0 posts

Posted 04 February 2014 - 23:02

Φαίνεται πολύ ωραίο από το τρέιλερ. Για να δούμε..



#6 Kain

Kain

    ♠️

  • Members
  • 194 posts

Posted 21 January 2024 - 13:32

Ξαναειδα καποια στιγμη το Kiki's delivery service του στουντιο Ghibli και προσεξα οτι βασιζεται σε σειρα παιδικων Ιαπωνικων βιβλιων απο τη συγγραφεα Eiko Kadono, και ψαχνοντας τα βιβλια βρηκα και ειδα και την live action ταινια.

 

Κατ'αρχην να πω πως διαβασα το πρωτο βιβλιο και ηταν παρα πολυ ελαφρυ και ευχαριστο. Τοσο ευχαριστο που μου κατεστρεψε την ταινια Ghibli, οπου οι χαρακτηρες συμπεριφερονται απαισια ο ενας στον αλλον χωρις λογο. Ακομα και η αγενης μαγισσουλα που συναντα η Kiki στην αρχη της ταινιας ειναι πολυ φιλικη και προθυμη να βοηθησει στο βιβλιο. Τωρα όποτε βλεπω την Ghibli ταινια βλεπω συνεχεια στο μυαλο μου τον Miyazaki να ειναι μουρτζουφλης. Μετα την αρχη, η ιστορια του βιβλιου και της ταινιας δεν εχουν σχεδον καμια σχεση.

 

Η live action ταινια λοιπον συναντα το βιβλιο και τη Ghibli ταινια καπου στη μεση. Όπως και στο βιβλιο χτιζει λιγο τον κοσμο λεγοντας μας πως οι μαγισσες ειναι υπο εξαφανιση και η μαγεια τους οσο παει γινεται και πιο αδυναμη με καθε γενια, κατι που για καποιο λογο ελειπε απο την πρωτη ταινια. Ωστοσο πολλοι χαρακτηρες εξακολουθουν να συμπεριφερονται ασχημα χωρις λογο, αν και οχι τοσο πολυ νομιζω αυτη τη φορα. Όπως ομως και στην πρωτη ταινια ο πιο αδικημενος ειναι ο Tombo που η Kiki του φερεται ασχημα χωρις λογο, ενω αντιθετα στο βιβλιο εχει πολυ καλο λογο να τον αντιπαθει αλλα αντιθετα τον συγχωρει και γινονται πολυ καλοι φιλοι σχεδον αμεσως.

 

Η ιστορια αυτης της ταινιας για ακομη μια φορα δεν ακολουθει τις ιστοριες του πρωτου βιβλιου, αλλα ουτε και της πρωτης ταινιας. Αν θυμαμαι καλα ομως ειχα διαβασει καπου πως δανειζεται στοιχεια απο τα επομενα βιβλια της σειρας, τα οποια δυστυχως δεν μεταφραστηκαν ποτε στα Αγγλικα. Ψαχνοντας ειδα πως καποια αν οχι ολα εχουν μεταφραστει στα Γαλλικα, κατι που με κανει να ευχομαι να ηξερα αρκετα καλα τη γλωσσα ωστε να μπορω να τα διαβασω.

 

Τα εφεδακια κανουν τη δουλεια τους αλλα δεν ειναι και τα πιο πειστικα, ειδικα ο Jiji ωρες ωρες δεν βλεπεται, και ειναι λιγο μακροσυρτη, αλλα δεν μπορω να πω οτι ειναι και δυσαρεστη. Ειναι καλουτσικη, μεχρι εκει.

 

Η ταινια Ghibli ειναι πολυ καλυτερη, για εμενα προσωπικα ομως καλυτερο και απο τις δυο ταινιες ειναι το βιβλιο, το οποιο δεν εχει μια ιστορια αλλα πολλες μικρες ευχαριστες ιστοριουλες με τη ζωη της Kiki στον πολη. Ελπιζω καποτε να μεταφραστουν στα Αγγλικα και τα υπολοιπα βιβλια της σειρας.


sigELIK.jpg   adorexu7.gif3.png