Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Le Chevalier d' Eon


  • Please log in to reply
11 replies to this topic

#1 TNT

TNT

    Crazy Scientist!

  • Members
  • 735 posts

Posted 24 September 2006 - 01:13

Ένα καινούριο anime της Production I.G.
Έχουν βγει μέχρι στιγμής τα δυο πρώτα επεισόδια από AnimeYuki και έπεται συνέχεια...
info link --> Le Chevalier d' Eon (anidb)
review --> Le Chevalier d' Eon (productionig)
home page --> Le Chevalier d' Eon (japanese language)

Τα είδα και τα δυο και οφείλω να ομολογήσω ότι μου άρεσαν πάρα πολύ! Περιμένω πλέον με αγωνία το επόμενο και ελπίζω να συνεχίσει όσο καλά ξεκίνησε...

Το 'χει δει κανένας σας??? Πως σας φάνηκε μέχρι στιγμής???

Posted Image



#2 yami

yami

    神速

  • Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 24 September 2006 - 02:36

so far it's love :respect: το animation ειναι αυτο που μου εκανε εντυπωση στην αρχη μιας και ειναι flawless..(τι αλλο να περιμενει κανεις απο την Production I.G μετα το GiTS-SAC? :P )
μετα,το σεναριο ειναι αρκετα πρωτοτυπο imo(κυριως για την εποχη που διαδραματιζεται,και επειδη μετα τη θεαση του Lost ειμαι sucker για τετοιες ιστοριες XD)..αν δεν το παρακανουν,παντως με τα υπερφυσικα,πιστευω το συγκεκριμενο anime θα ειναι απο τα σιγουρα win της χρονιας.. :kakashithumbup:

#3 Quajafrie

Quajafrie

    I dance modestly.

  • Members
  • 523 posts

Posted 24 September 2006 - 08:51

Τι άλλο να περιμένει κανείς από τον Tow Ubukata, έναν από τους καλύτερους ανερχόμενους συγγραφείς της Ιαπωνίας, και τον Kazuhiro Furuhashi, σκηνοθέτη του Rurouni Kenshin (και του επεισοδίου 12 του Noein! :P) Η σκηνοθεσία είναι εξαιρετική και το anime κινείται στη κατεύθυνση που μ'αρέσει. Αν και δε περίμενα στην αρχή να υπάρχουν supernatural στοιχεία αφού παντού έβλεπα πως επρόκειτο για 'ιστορικό anime', πιστεύω πως είναι καλύτερα έτσι.

Τα character designs είναι εξαιρετικά, από τα πιο 'ώριμα' που έχω συναντήσει σε anime. Αυτό που με προβληματίζει όμως είναι η 'στατικότητα' των backgrounds και το πως ξεχωρίζουν χρωματικά από τους χαρακτήρες, κάνοντας τους τελευταίους 'ξεχωριστές οντότητες' κατά κάποιον τρόπο.

Όσων αφορά το animation, μ'αρέσει πάρα πολύ το fluidity του και ο τρόπος που γίνεται η σκηνοθεσία κατά την διάρκεια του anime. Η κάμερα είναι πολύ δυναμική, πράγμα που ίσως ζαλίζει μερικές φορές, κάνει όμως τη μάχη πιο 'ζωντανή'. Παρ'όλ'αυτά, μερικές φορές το animation χάνει κάπως στη λεπτομέρεια, για να επιτευχθεί αυτό το fluidity.

Ελπίζω πάντως να μη κάνουν οι AnimeYuki 2 μήνες για να μεταφράσουν το επόμενο επεισόδιο, όπως έκαναν για να μεταφράσουν το 2ο. Τα raws φτάνουν μέχρι το 6ο επεισόδιο, και προβλέπω να έχει τελειώσει η σειρά στην Ιαπωνία όταν τα fansubs θα φτάσουν στη μέση..

#4 TNT

TNT

    Crazy Scientist!

  • Members
  • 735 posts

Posted 24 September 2006 - 14:56

Λοιπόν, ας πω κι εγώ τι με τράβηξε να το δω και τι μου άρεσε στη συνέχεια...

Έψαχνα για καμιά καινούρια σειρά κι έπεσα πάνω στο review του anidb (το οποίο πα΄ρεθεσα στο πρώτο ποστ)! Μιλούσε για ένα ιστορικό anime όπου ο κεντρικός πρωταγωνιστής ήταν εκτός των άλλων πραγματικό πρόσωπο. Επίσης η ιστορία εκτιλίσσονταν σε μια Γαλλία του 18ου αιώνα. Μου κίνησε το ενδιαφέρον... και το κατέβασα...

Όταν συναίβει αυτό είχε βγει μόνο το πρώτο επεισόδιο! Το 'δα αμέσως και έμεινα άναυδη!
Το animation, οι χαρακτήρες, το σενάριο, η σκηνοθεσία απλά με γοήτευσαν...
Αυτό όμως που με κέρδισε ήταν τα ψήγματα ενός πολύ καλού character development που φαίνονταν στον ορίζοντα και μια σκοτεινή ατμόσφαιρα που ταίριαζε γάντι στην εποχή...

Μοναδική μου ανησυχία (κι εμένα) είναι όντως ότι το υπερφυσικό στοιχείο μπορεί να παραγίνει καθώς προχωρά το story... Ελπίζω να διατηρηθεί η ισορροπία που ενυπάρχει σ' αυτά τα δυο επεισόδια ;)

Αυτό που με προβληματίζει όμως είναι η 'στατικότητα' των backgrounds και το πως ξεχωρίζουν χρωματικά από τους χαρακτήρες, κάνοντας τους τελευταίους 'ξεχωριστές οντότητες' κατά κάποιον τρόπο.

Τώρα αυτό για να μαι απόλυτα ειλικρινής δεν το παρατήρησα καθόλου... Όλα μου φάνηκαν πολύ καλά δεμένα :rolleyes:

Ελπίζω πάντως να μη κάνουν οι AnimeYuki 2 μήνες για να μεταφράσουν το επόμενο επεισόδιο, όπως έκαναν για να μεταφράσουν το 2ο.

:cry: :cry: :cry:
Κι εγώ ελπίζω να επιταχύνουν... Θέλω να δω τι γίνεται παρακάτω...

Posted Image



#5 just reaper

just reaper

    Anime Amateur

  • Members
  • 126 posts

Posted 25 September 2006 - 08:34

Μήπως έχει κανείς Link για download?
Κατέβασα χτες το πρώτο επεισόδιο αλλά είχε υπότιτλους στα γαλλικά. Μην πάθουμε πάλι το ίδιο....

#6 Dante80

Dante80

    (╯°□°)╯︵ ┻━┻

  • Retired Staff
  • 5,515 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 25 September 2006 - 08:52

http://animeyuki.org/torrents/ ;)

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.


#7 just reaper

just reaper

    Anime Amateur

  • Members
  • 126 posts

Posted 25 September 2006 - 21:18

Thanx

#8 TNT

TNT

    Crazy Scientist!

  • Members
  • 735 posts

Posted 27 September 2006 - 17:22

YAY!!!!!!!!!!!! Οι AnimeYuki πήραν φόρα!!!!!!!!!!!!!!!!
Το τρίτο επεισόδιο είναι έτοιμο!!!!
:clap: :clap: :clap:

-------------EDIT-------------

Κάπου εδώ να πούμε ότι μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι και οι Shinsen-subs, οι οποίοι έβγαλαν ήδη 4 επεισόδια! Είδα το release του 4ου και είναι πολύ καλό indeed! ;)

Posted Image



#9 yami

yami

    神速

  • Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 31 October 2006 - 22:55

apparently Chevalier got licenced.. :(

ANN has learned that Production I.G's Le Chevalier D'Eon has been licensed through Shochiku and a release is expected as soon as February 2007. In their October issue, Anime Insider featured Chevalier D'Eon in their "Flash in Japan" as one of the "best anime you haven't seen."


so far κανενα group δεν εχει ανακοινωσει κατι οποτε ασ ελπισουμε να συνεχισουν ακαθεκτοι,γιατι θα ειναι κριμα να μεινει μισο το subbing... :cry:


EDITZ//
απο οτι φαινεται το licence ηρθε απο την ADV...η οποια δεν το παραδεχεται O.o

Le Chevalier D'Eon Licensed by ADV Films (2006-10-31 18:19:20)
Regarding our earlier post about Le Chevalier D'Eon, Anime News Network has learned that the title has been licensed by ADV Films. When contacted, ADV Films declined to confirm the license. An official announcement, is expected soon. Le Chevalier D'Eon was produced by Production I.G and directed by Kazuhiro Furuhashi. It is currently airing every Saturday in Japan on WOWOW, with the 11th episode (of an expected 25) airing this past weekend.



#10 Quajafrie

Quajafrie

    I dance modestly.

  • Members
  • 523 posts

Posted 02 November 2006 - 21:19

Τελικά το license είναι πράγματι γεγονός:

http://www.animeondvd.com/news/pr.php?pr_view=843

#11 Steiner_Zidane

Steiner_Zidane

    Anime Freak

  • Members
  • 319 posts

Posted 09 May 2007 - 16:31

Έχω δει τα πρώτα 9 επεισόδια μέχρι στιγμής και μέχρι τώρα είναι αρκετά καλό... Στην αρχή βαρέθηκα να πω την αλήθεια και με ξενέρωσαν τα υπερφυσικά στοιχεία τύπου Gargoyles, αλλά τα τελευταία επεισόδια
Spoiler:
είναι πολύ καλά. ;) Μου έχει κινήσει πάντως το ενδιαφέρον για να το συνεχίσω, οπότε όταν το τελειώσω θα γράψω τις τελικές εντυπώσεις.
Posted Image

#12 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

    Wotalicious!

  • Members
  • 959 posts

Posted 10 May 2007 - 16:56

I saw the first 4 episodes in the cinema as part of the anime allnighter in London.

I have to admit that I am not sure if I liked it that much. I was nodding off in the second episode and missed important plot elements (it was 6 in the morning). Also I was under the impression that it was going to be a movie, and I didn't like the rushed pace of the first episode.

I will have to watch it again to make up my mind...
Posted Image