Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * * 1 votes

Cosplay photoshoot στην Πάτρα, Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Stefi-chan

Stefi-chan

    Ultra Director

  • Members
  • 389 posts

Posted 28 September 2013 - 20:45

Την Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013 θα γίνει η επόμενη φωτογράφηση cosplay του Patras Otaku Club! Βάλτε τις στολές σας και ελάτε να μας βρείτε στο Κάστρο της Πάτρας (στο πάνω μέρος των σκαλιών της Αγίου Νικολάου) στις 10 π.μ. για να φωτογραφηθείτε ως ο αγαπημένος σας χαρακτήρας. Το θέμα είναι ελεύθερο, που σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε cosplay από όποιο anime, manga, σειρά, ταινία, comic, cartoon ή οτιδήποτε άλλο θέλετε! Θα αρχίσουμε να μαζευόμαστε από τις 9:30, έτσι ώστε στις 10 να αρχίσει η φωτογράφηση.
 
Σε περίπτωση βροχής, θα συναντηθούμε μπροστά από την Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Πατρών, και από εκεί θα μετακινηθούμε σε ένα χώρο του Πανεπιστημίου, ανάλογα με τις συνθήκες. Αν υπάρξει αλλαγή θα ενημερώσουμε άμεσα. Αν θέλετε, για σιγουριά, μπορείτε να ανταλλάξετε αριθμό κινητού με έναν από εμάς έτσι ώστε να είστε σίγουροι και να μην χαθείτε.
 
Όσοι ενδιαφέρονται να κάνουν cosplay, παρακαλώ να μου στείλουν μήνυμα με τον χαρακτήρα που θέλουν να κάνουν, για να ξέρουμε πόσοι θα είμαστε. Φυσικά μπορείτε να έρθετε και απλά για παρέα, χωρίς στολή.
 
Για οποιαδήποτε απορία, μην διστάσετε να ρωτήσετε!
 
See you there!
 
5NilmMX.jpg

Join the Patras otaku club or heads will roll ^^:Blissfull:

Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews