Οι καλεσμένοι προχώρησαν διστακτικά προς την κρεβατοκάμαρα.
«Είναι πραγματικά αναγκαίο όλο αυτό τώρα;»
Είπε ο Laharl (Vagelio) εκνευρισμένος.
«Φοβάμαι πως δεν μπορούμε να σας κρατήσουμε στο σαλόνι το βράδυ.»
Είπε νευριασμένος και ο Okabe.
«Ω έλα τώρα»
Φώναξε ο Laharl (Vagelio) και τινάχτηκε προς την μεριά του Stein, βγάζοντας το σπαθί του και σημαδεύοντας τον.
«Ήρεμα σπόρε»
Είπε ο Stein, αλλά παρέμεινε ακίνητος.
«Hoshi (Redqueen), ανέλαβε τους άλλους δύο!»
Ξαναφώναξε ο Laharl (Vagelio)
«Μάλιστα!»
Απάντησε ο Hoshi και κούνησε απειλητικά την κιθάρα του προς τον Shinji (Ghostprince), τον Ippo (DemonicMC) και τον Okabe.

«MUAHAHAHAHA ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
ΑΡΚΕΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΕΔΩ.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΡΗΓΟΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΣΩ ΟΛΟΥΣ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ, ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΥΤΩ ΤΗΝ ΓΛΥΚΙΑ ΝΙΚΗ.»

«ΤΙ;
Ελπίζω να εννοείς όλους τους υπόλοιπους! Εγώ εννοείται πως δεν συμπεριλαμβάνομαι, σωστά;»
«Μα και φυσικά συμπεριλαμβάνεσαι, γλυκέ μου αστερία.»
«Ελπίζω να κάνεις πλάκα, μικρό απαίσιο wannabe overlord.»
«Πως με είπες; Άχρηστε μουσικέ της δεκάρας!»
«Αυτό ήταν. Διαλύω την συνεργασία μας εδώ και τώρα! Απαράδεκτο!»
«Μου σπαταλάς πολύτιμη ώρα Hoshi. Βούλωσε το, αλλιώς θα σε περιλάβω πριν τον Stein.»
«Ω ΤΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ. ΕΓΩ, ΕΝΑΣ ΤΟΣΟ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΝΑ ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ»
Άρχισε να κλαψουρίζει ο Hoshi, και να περιφέρεται γύρω γύρω στο δωμάτιο.
Όλη αυτή την αναστάτωση, ήρθε να διακόψει ένας πολύ δυνατός γδούπος, που προερχόταν απ’το εργαστήριο.

«ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜ’ ΟΛΟΙ» Άρχισε να φωνάζει ο Shinji κλαίγοντας.
«Σσςςς...Ηρέμησε Shinji.» Τον καθησύχασε ο Ippo.
Ο Okabe και ο Stein αμέσως κοιτάχτηκαν γεμάτοι έκπληξη.
Ο Okabe χωρίς να χάσει χρόνο, έτρεξε προς το εργαστήριο και έβγαλε μια κραυγή χαράς.
«O-o-oka-rin…?»
Ακούστηκε μια φωνή και μια μυστήρια φιγούρα ξεπρόβαλε απ’το εργαστήριο.
«Θεε μου, είσαι ζωντανή;!!!»
Φώναξε ο Stein και κλότσησε τον Laharl, τρέχοντας προς αυτήν.
«Fran-ken…Stei-n…?»
Είπε η φιγούρα, με ένα χαμένο βλέμμα.
«Πφφτ βλακείες. Τι συμβαίνει;»
Είπε ο Laharl.
«Σκάσε πείραμα»
Είπε ο Okabe, εκνευρισμένος που ο Laharl διέκοπτε.
«Πείραμα...;» Είπε ο Ippo δύσπιστα.
«Μπράβο Okabe, πες κι άλλα.»
Απάντησε εκνευρισμένος ο Stein.
«Ναι, θα πω ό,τι θέλω. Τι πρόβλημα έχεις; Η Mayushii είναι επιτέλους ζωντανή! Δεν με νοιάζουν άλλο αυτά τα παιχνίδια!»
«ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ;!;! Ξεχνάς το ποιός ήρθε κλαίγοντας παρακαλώντας να αρχίσουμε όλο αυτό;»
«Θα σας πείραζε να μας πείτε και εμάς τι στο καλό συμβαίνει;»
Ξαναείπε ο Ippo, αλλά δυνατά και θυμωμένα.
«Δεν έχεις πια λόγο να υπάρχεις, αυτό συμβαίνει»
Απάντησε ο Stein γρήγορα και συνέχισε να ασχολείται με την Mayushii.
«ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ;»
Φώναξε ο Laharl και ξανα-έφερε το σπαθί του πάνω στον λαιμό του Stein.
«Πολλές μέρες τράβηξε αυτό το παιχνίδι, και απαιτώ μια απάντηση, αλλιώς θα κόψω τον λεπτό σου λαιμό, και θα βάλω τον φίλο σου να τα αραδιάσει πάνω απ’το πτώμα σου.»
«Καλά...Καλά...
Ο Okabe ήρθε ένα πρωί, με μια νεκρή κοπέλα στα χέρια του, λέγοντας πως έπρεπε επειγόντως να την σώσουμε με κάποιο τρόπο, και πως είχε ακούσει πως κάνω πειράματα πάνω σε ανθρώπους.
Μου είπε επίσης για μια θεωρεία κάποιων παράλληλων κόσμων, και πως είχε περάσει πολλά για να την σώσει, αλλά πάντα κατέληγε νεκρή.
Θεωρώντας πως θα είχε πλάκα να δοκιμάσω να βοηθήσω, και μιας και φαινόταν πολύ απελπισμένος, δέχτηκα να κάνω ό,τι μπορώ.
Χρειαζόταν όμως να την «δημιουργήσουμε» απ’την αρχή, οπότε χρειαζόμασταν ανθρώπους.
Δεν θέλαμε βέβαια να σας σκοτώσουμε όλους, και σκεφτήκαμε να μολύνουμε το πρώτο βράδυ 4 από εσάς και έπειτα να τους το ανακοινώσουμε, και να ελπίσουμε πως θα καταφέρετε να τους βρείτε γρήγορα, έτσι ώστε να πιστέψετε πως όλο έγινε καταλάθος και να μπορέσουμε και εμείς να αποκτήσουμε τα πτώματα που χρειάζονταν.
Έχοντας τον μουρλο-wannabe overlord Laharl να κάνει τα κύρια πετσοκόμματα και την μόλυνση που έκανε τον εγκέφαλο να μειώσει τα στάνταρ του όσον αφορά την ηθική, δεν χρειάστηκε να κάνουμε σχεδόν τίποτα.
Τώρα πια που μείναμε μόνο εμείς δεν έχει νόημα να το κρατάμε κρυφό πια. Εσείς μπορείτε να επιστρέψετε στους κόσμους σας, και εμείς πετύχαμε το πείραμα μας.»
«O-o-Okariin»
Ξαναείπε και πλησίασε τον Shinji(Ghostprince) που ήταν τρομοκρατημένος και έτρεμε.
«Μα καλά ένα κοριτσάκι φοβάσαι;»
Είπε ο Hoshi και γέλασε, αλλά πριν προλάβει να περάσει ένα λεπτό, η Mayuri με αστραπιαία ταχύτητα, τον άρπαξε απ’τον λαιμό και τον πέταξε στον τοίχο με δύναμη.
Έπειτα προχώρησε προς τον Hoshi ο οποίος είχε μείνει με το στόμα ανοιχτό και δεν τολμούσε να βγάλει λέξη.
«Ξε-ξε-ξέρεις μπορώ απλά να φύγω και όλα να λυθούν ήρεμα...εντάξει;»
Είπε καθώς απομακρυνόταν, και καθώς η Mayuri όλο και επιτάχυνε το περπάτημα της.
Ο Hoshi άρχησε να τρέχει, αλλά μη Mayuri τον άρπαξε και αυτόν και τον κάρφωσε με το σπαθί του Laharl που είχε πέσει στο πάτωμα.
«Αναίσθητο moe πλάσμα, κάνε πίσω»
Φώναξε ο Ippo και έσφιξε τις γροθιές του, μπαίνοντας σε στάση μάχης.
Η Mayuri δεν φάνηκε να πτοείται καθόλου, και συνέχισε να έρχεται τρέχοντας προς αυτόν, κρατώντας το σπαθί του Laharl.
Ο Ippo περίμενε υπομονετικά, και όταν πλησίασε αρκετά της έριξε μια μπουνιά στο πλευρό, κάνοντας την να ταρακουνηθεί και να χάσει την ισορροπία της.
«Αυτό ήταν» Είπε ικανοποιημένος, αλλά καθώς είχε χαλαρώσει το σώμα του, και προχωρούσε προς τον Okabe, η Mayuri ξανασηκώθηκε, χωρίς να φαίνεται να πονάει ιδιαιτέρα, και τον κάρφωσε πισώπλατα.

«Ξου, ξου, ουστ, φτουφτου απαίσια»
Άρχισε να φωνάζει και ο Laharl καθώς η Mayuri τον πλησίαζε.
«Έλα σκότωσες τρεις, δεν ευχαριστήθηκες; Εγώ θα ευχαριστιόμουν πάντως, μην είσαι άπληστη.
ΕΛΑ ΤΩΡΑ, ΦΥΓΕ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΕΡΟ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟ OVERLORD LAHARL, ΕΛΑ ΞΟΥΤ.»
Χωρίς να ακούει τίποτα από όλο το παραλήρημα του Laharl, η Mayuri συνέχισε να προχωράει σταθερά προς αυτόν, κρατώντας το σπαθί του.
«Ξέρεις πως αυτό το μακρινάρι είναι δικό μου, έτσι; Δεν γίνεται να με σκοτώσεις με αυτό.
ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΩ ΣΕ ΜΙΑ ΑΙΩΝΙΩΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ, ΦΥΓΕ ΟΣΟ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ»
«Χμμ;»
Είπε η Mayuri κοιτώντας τον με περιέργεια, και τον κάρφωσε και αυτόν.
«Ma-mayuri τι κάνεις;»
Είπε απελπισμένος ο Okabe καθώς προσπαθούσε να συνηδιτοποιήσει το τι συνέβαινε.
«Φύγε από εκεί!»
Του φώναξε ο Stein, αλλά ο Okabe δεν κουνήθηκε καθόλου.
Η Mayuri κρατώντας το σπαθί του Laharl, πέταξε το σπαθί στον Stein καρφώνοντας τον.
«Εκνευριστικέ»

«Mayurii…γιατί;»
Είπε ο Okabe καθώς ήταν έτοιμος να κλάψει.
«O-okarin… Έ-επρεπε»
Απάντησε και τον έπνιξε.
«Tuturu…~»

~
Λίστα Παικτών:
1. John Crabs (November 11) (Darker Than Black)) Δολοφόνος
2. Babba (Nara Shikamaru (Naruto)) Αθώος
3. OdyMonaxos (Ubik (Berserk)) - Αθώος
4. Cloudy(Naegi Makoto (Danganronpa)) Επιθεωρητής
5. Fallen Mpougatsa (Himekawa Tatsuya (BeelzeBub)) Αθώος
6. Osama Bin Laden (God (Angel Sanctuary)) Επιθεωρητής
7. Ghostprince (Shinji Ikari (NGE)) Αθώος
8. Jorg (Byakuran (Katekyo Hitman Reborn)) Αθώος
9. BoredForLife (Gaius (Fire Emblem)) Αθώος
10. DemonicMC (Makunouchi Ippo (Hajime No Ippo)) Αθώος
11.Redqueen (Hoshi (Arakawa Under The Bridge)) Δολοφόνος
12.Vagelio (Laharl Krichevskoy (Disgaea)) Δολοφόνος
13. Kamui (Eul Lee (Annarasumanara) Αθώος
14. Theodore (Mask (Joshiraku)) Αθώος
15. Kai (Ross(Senyuu)) Εκδικιτής
16. Iristella (Haru (Free)) Αθώος
17. Duderlady (Suiseiseki (Rozen Maiden)) Δολοφόνος
18. Kalamaris (Soren (Fire Emblem)) Αθώος
19. Hana Suzuki (Nino (Arakawa Under the Bridge)) Αθώα
ΤΕΛΟΣ
Bonus Song
Πάρα πολλά και σπέζιαλ ευχαριστώ στην Maffy, η οποία έδωσε μια τεράστια βοήθεια όσον αφορά τα κείμενα και τις ιδέες. <3
Edited by Keito, 17 October 2013 - 20:08.