Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * * 1 votes

Τeenage Mutant Ninja Turtles (2012)


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Kain

Kain

    ♠️

  • Members
  • 191 posts

Posted 26 August 2013 - 00:16

Μόλις τελείωσα την πρώτη σαιζόν και ήταν ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΩΣ ΤΩΡΑ!!!

 

 

tmnt-2012.jpg?w=593&h=513

 

 

Παίρνει την πρώτη ύλη του franchise και πάνω της φτιάχνει μια πραγματικά ποιοτική σειρά, που παίζει συχνά με τη νοσταλγία σου πετώντας σου νέες εκδόσεις γνώριμων χαρακτήρων σε ανύποπτους χρόνους.

 

Πραγματικά, κάθε πτυχή της νέας σειράς είναι κλάσεις ανώτερη από ό,τι στις προηγούμενες, κάνοντας το franchise ολόκληρο καλύτερο από ποτέ άλλοτε, και μάλιστα με διαφορά.

 

Πάρα πολύ καλές μάχες, εξαιρετικό animation και πολύ καλό χιούμορ, ενώ το characterization δίνει ρέστα.

Μου πήρε λίγο να συνιθήσω το νέο design, μόλις όμως συνήθισα το ασυνήθιστο stylization άρχισα να εκτιμώ τα μοντέλα των χαρακτήρων όλο και περισσότερο. Μου άρεσε πολύ το design της Karai που αναδεικνύει τα μικρά εμφανισιακά της ελαττώματα, αλλά κορυφαίο κατά τη γνώμη μου είναι το design του Master Splinter. Μου αρέσει επίσης πως, ακριβώς αυτό το stylization επιτρέπει πάρα πολύ καλό blending 2D και 3D, δίνοντας μερικά πολύ ενδιαφέροντα εφέ.

 

Πλέον και οι χελώνες έχουν όχι μόνο εντελώς διαφορετικές προσωπικότητες, αλλά και πολύ διαφορετική εμφάνιση και χαρακτηρηστικά. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση όταν σε μια σκηνή στο opening όπου ήταν χωρίς τις μάσκες τους, μπορούσα με την πρώτη ματιά να καταλάβω ποιός είναι ποιός!

 

 

tmnt2012turtles-620x330.jpeg

 

 

Αλλά καταπληκτικό είναι και το ίδιο το opening, το οποίο δεν μπορώ να χορτάσω και βάζω ξανά και ξανά στο YouTube.

 

Youtube Video

 

 

Η καλύτερη έκπληξη όμως για εμένα ήταν οι κακοί! Ο Shredder όχι μόνο δεν είναι άχρηστος όπως παλιά, αλλά είναι πραγματικά απειλητικός και επικίνδυνος, ενώ ακόμα και τα τσιράκια του είναι ικανότατοι και πολύ δυνατοί μαχητές. Αντί για έναν Krang, έχουμε πλέον μια ολόκληρη φυλή Kraang με πολύ σκοτεινά σχέδια για τη Γη, και με ευχάριστη λεπτομέρεια τον κωμικό τρόπο ομιλίας τους. Επίσης, κάθε αξιόλογη σειρά που σπάει το trope του "never say die" κερδίζει άλλον έναν πόντο από εμένα!

 

Το μόνο που δεν μου πολυάρεσε και ήταν distracting σε κάποια σημεία, πέρα από μερικά ελαττώματα στο timing κάποιων αστείων, ήταν το texturing, το οποίο, ενώ είναι πολύ καλύτερο από άλλες σειρές 3D Animation, ώρες ώρες φαίνεται κάπως άσχημο. Ωστόσο πρόκειται για τηλεοπτική σειρά και όχι για κινηματογραφική ταινία, οπότε είναι κάτι αναμενόμενο. Ευτυχώς οι πολύ καλοί και ατμοσφαιρικοί φωτισμοί βοηθούν αρκετά την κατάσταση. Κάποια από τα ελαττώματα της σειράς γίνονται πιο αισθητά κοντά στο τέλος της σαιζόν, το τελευταίο όμως διπλό επεισόδιο μου άρεσε τόσο πολύ που για εμένα συγχωρούνται όλα!

 

Η Nickelodeon έκανε πολύ καλή δουλειά κατά τη γνώμη μου, και σε συνδυασμό με το Avatar με έχει κάνει πλέον να την εκτιμώ αρκετά. Σίγουρα θα αγοράσω τα DVD όταν κυκλοφορήσουν, και δεν βλέπω την ώρα για τις 13 Σεπτέμβρη που ξεκινά η δεύτερη σαιζόν!

 

Το προτείνω ανεπιφύλακτα, ειδικά στους fans της παλιάς σειράς, καθώς και σε όλους τους άλλους, γιατί πραγματικά του αξίζει περισσότερη αγάπη.

 

( Μόνο μην κάνετε το λάθος να το δείτε με την ΑΠΑΙΣΙΑ Ελληνική μεταγώττιση, θα χάσετε κάθε ιδέα. )


Edited by Kain, 26 August 2013 - 11:23.

sigELIK.jpg   adorexu7.gif3.png


#2 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 26 August 2013 - 01:29

Οταν ειχα ακουσει για το remake ειχα ψηθει πολυ να το ξεκινησω αλλα να την πω την αμαρτια μου μολις ειδα το animation ξενερωσα αγρια. Με ενοχλει παρα πολυ και μου εδωσε την εντυπωση οτι απευθυνοταν σε πολυ μικρότερες ηλικιες. Dont judge a book by the cover I know αλλα οι εικονες που ειχα δει ηταν λιγο αθλιες.

Εφοσον λες οτι ειναι καλο ομως θα σε εμπιστευτω και θα του δωσω μια ευκαιρια.



#3 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,289 posts

Posted 26 August 2013 - 08:44

Εφοσον λες οτι ειναι καλο ομως θα σε εμπιστευτω και θα του δωσω μια ευκαιρια.

 

Moi aussi. Το συγκεκριμένο franchise έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. /nostalgia



#4 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3,264 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 26 August 2013 - 10:30

Φθηνιαρικο και αθλιο το ΟΡ! Αυτο εχω να πω.

 

δεν προκειται να ασχοληθω.ας τη χαρουνε τα παιδια....

 

θυμαμαι ειχα διαβασει το κομικ τελη δεκαετιας 80. Πολυ πιο σοβαρο απο την τοτε σειρα.

η σειρα του 2003 προσπαθησε να μιμηθει την ατμοσφαιρα του κομικ και την υποθεση, αλλα δεν μπορεσε δυστηχως να ξεφυγει και πολυ απο την τηλεοπτικη πραγματικοτητα.

Γιατι στο κομικ σκοτωναν τους τρικερατοπες, εδω ομως απλα τους αφηναν αναισθητους. Και τον Σρεντερ τον ειχαν σαπισει στο ξυλο.

 

Και η πρωτη σειρα δεν με ενθουσιασε γιατι μετα οι επομενες σαιζον ηταν αθλιες. Θεωρω πολυ καλα τα πιλοτικα επεισοδια της πρωτης σαιζον μιας και  εγιναν στην Ιαπωνια και ειχαν ωραια σκηνοθετημενη δραση αλλα και ποιοτητα σχεδιου και animation.

 

Το μονο επεισοδιο που θυμαμαι ειναι ο ερωτας του Ραφαηλ σε ενα πλοιο με μια....σαλαμανδρα νομιζω, που ηταν ερευνητρια Φυσικης οταν ηταν ανθρωπος. Δεν ξαναφανηκε απο τοτε,...