Μετάβαση στο περιεχόμενο


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Σύνδεση 

Εγγραφή
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Φωτογραφία
* * * * * 3 Ψήφοι

The 2 Queens

French animation The 2 Queens The Two Queens Sav! The World

 • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Tea-chan

Tea-chan

  Don't Lose Your Way

 • Retired Staff
 • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2013 - 20:36

The 2 Queens


Posted ImageAnimation : Toshiyuki Inoue (Akira, Ghost in the Shell, Evangelion 3.0), Takeshi Honda.
Concept-designs : Hidekazu Ohara, Joel Jurion.
Character-designs : Bahi JD.
Background-designs : Thomas Romain, Yann Legall, Julien Georgel.
Storyboard : Ivan Gomez.
Production : Sav! The World.

Από τον δημιουργό που μας έδωσε το Oban Star-Racers, Savin Yeatman-Eiffel, και το studio του, Sav! The World, έρχεται το επόμενο project τους, The Two Queens. Τα σχέδια μιλάνε για μια τριλογία ταινιών, όπως και μια τηλεοπτική σειρά. Το project ανακοινώθηκε τέλη του 2012, αλλά μόλις πρόσφατα βγήκαν κάποια stills να χαρούν τα μάτια μας.


Posted ImageDeveloped as feature films, as well as a drama television series, The 2 Queens traces the relentless rise to power of two fascinating women in the dark hours of the Early Middle Ages - and the merciless rivalry that pits them against one another until their dying breath.


Από εδώ.

Αναμένουμε το promotional trailer στις 7 Ιουλίου. Προσωπικά, περιμένω κάτι καλό από αυτή τη Γαλλο-Ιαπωνική παραγωγή, παρέα με το Miraculous Ladybug. :ureshii:


Spoiler: Something for the mods

Δημοσιευμένη εικόνα


#2 GhostPrince

GhostPrince

  夢遊病者

 • Members
 • 2.118 Δημοσιεύσεις:
 • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2013 - 21:13

Eνδιαφέρον πράματα μας έρχονται ^^ Θα το δω στα σίγουρα ( το ίδιο ισχύει και το ladybug απ'την άλη) αλλα αυτό φαίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρον, ανυπομονώ :)
フカフカ