Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * * 3 votes

The 2 Queens

French animation The 2 Queens The Two Queens Sav! The World

  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Tea-chan

Tea-chan

    Don't Lose Your Way

  • Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 27 June 2013 - 20:36

The 2 Queens


Posted Image



Animation : Toshiyuki Inoue (Akira, Ghost in the Shell, Evangelion 3.0), Takeshi Honda.
Concept-designs : Hidekazu Ohara, Joel Jurion.
Character-designs : Bahi JD.
Background-designs : Thomas Romain, Yann Legall, Julien Georgel.
Storyboard : Ivan Gomez.
Production : Sav! The World.

Από τον δημιουργό που μας έδωσε το Oban Star-Racers, Savin Yeatman-Eiffel, και το studio του, Sav! The World, έρχεται το επόμενο project τους, The Two Queens. Τα σχέδια μιλάνε για μια τριλογία ταινιών, όπως και μια τηλεοπτική σειρά. Το project ανακοινώθηκε τέλη του 2012, αλλά μόλις πρόσφατα βγήκαν κάποια stills να χαρούν τα μάτια μας.


Posted Image



Developed as feature films, as well as a drama television series, The 2 Queens traces the relentless rise to power of two fascinating women in the dark hours of the Early Middle Ages - and the merciless rivalry that pits them against one another until their dying breath.


Από εδώ.

Αναμένουμε το promotional trailer στις 7 Ιουλίου. Προσωπικά, περιμένω κάτι καλό από αυτή τη Γαλλο-Ιαπωνική παραγωγή, παρέα με το Miraculous Ladybug. :ureshii:


Spoiler: Something for the mods

Posted Image


#2 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,149 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 27 June 2013 - 21:13

Eνδιαφέρον πράματα μας έρχονται ^^ Θα το δω στα σίγουρα ( το ίδιο ισχύει και το ladybug απ'την άλη) αλλα αυτό φαίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρον, ανυπομονώ :)
フカフカ