Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * - - 4 votes

Προβολές Ιουνίου 2013


  • This topic is locked This topic is locked
18 replies to this topic

#16 SkullKaizer

SkullKaizer

    artist

  • Members
  • 750 posts

Posted 26 June 2013 - 14:51

onepiece Z

epic is epic Τ___Τ πολυ 'μαρεσε αυτη η τενια!!

until next time!
Imagination is the only limit!

#17 dimi aggelou

dimi aggelou

    Starting...

  • Members
  • 1 posts

Posted 15 July 2013 - 23:38

Ααα μόλις ανακάλυψα αυτό το φόρουμ και δυστυχώς δεν ήξερα για όλες αυτές τις προβολές. Ζηλεύω :cry5:

Edited by iristella, 16 July 2013 - 00:25.
διαφημισεις.


#18 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,149 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 15 July 2013 - 23:51

Don't worry, θα γίνουν κιάλλες λογικά απο Σεπτέμβρη. Καλόσήρθες στο φόρουμ ^^
フカフカ

#19 Phantom Duck

Phantom Duck

    Platyrhynchos Kineticus

  • Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 26 July 2013 - 23:34

Ααα μόλις ανακάλυψα αυτό το φόρουμ και δυστυχώς δεν ήξερα για όλες αυτές τις προβολές. Ζηλεύω :cry5:

 

Καλώς το παιδί (καλωσόρισμα με 10 ημέρες καθυστέρηση, ωραία πράματα :stubborn: ). Για τις προβολές δεν εγγυόμαστε τίποτα, όμως όπως λέει και ο από πάνω, θα τις κυνηγήσουμε περισσότερο από Σεπτέμβρη που θα έχουμε όλη τη χρονιά μπροστά μας. Μέχρι τότε ρίξε μια ματιά στο forum, όλο και κάτι θα βρεις να σε απασχολήσει.

 

 

Namida, όσο για αυτό που λες, τα παιδιά της team είναι πάνω απ' όλα άνθρωποι και ο καθένας έχει τις δικές του προτεραιότητες και υποχρεώσεις. Όπως παλιότερα αναλάμβαναν άλλα άτομα, τώρα επωμίστηκα την υποχρεωτική παρουσία σε αυτές εγώ (μαζί με εσένα φυσικά και σε ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτό). Άλλος κόσμος όντως δεν έτυχε να έρθει αυτή τη φορά, αλλά τι να κάνουμε, δεν τρέχει μία. Καλά να είμαστε, να διοργανώνουμε προβολές και να βλεπόμαστε συχνότερα :gotit: Όσο για το facebook, το τρέξαμε δοκιμαστικά για χ/ψ λόγους. Από Σεπτέμβρη θα είναι πιο οργανωμένα τα πράγματα.

 

 

Και με αυτά πλέον, επειδή την τελευταία φορά που κοίταξα το ημερολόγιο είχαμε βγει από τον Ιούνιο, νομίζω πως ήρθε η ώρα για τη μαγική λεξούλα που ξεκινάει από "λ" και τελειώνει σε "ουκέτο". Καλές διακοπές, καλά μπάνια, καλά να είμαστε και τα ξαναλέμε μετά το καλοκαιράκι, μαυρισμένοι και ωραίοι :8):

 

 

 

:lockulocku:


E5VV38U.jpg