Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * * 3 votes

The forum is in your hands


  • Please log in to reply
18 replies to this topic

#1 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 01 April 2013 - 23:00


Posted Image




Για να σώσουμε το φόρουμ από την καταστροφή

για να κυριαρχήσουμε σε ολόκληρη τη γη

για να σώσουμε τα yaoi που είναι η μόνη αλήθεια

για να φωνάξουνε όλοι οι moderators "βοήθεια!"



ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!



Η απόφαση ήταν δύσκολη αλλά αναγκαία. Αρχίσαμε να παρατηρούμε ότι όσο προχωρούσε η επανάσταση και όσο τα μέλη υποτάσσονταν στο καθεστώς ενώ παράλληλα οι αντεπαναστατικές φράξιες εξοντώνονταν η μία μετά την άλλη είχε αρχίσει να χάνεται το νόημα της ζωής μας...Κάποιοι moderators προσπάθησαν να αυτοκτονήσουν ενώ μαρτυρίες αναφέρουν έναν admin να βάφει τα πούπουλα του μαύρα σε ένδειξη πένθους.


Δεν είχαμε καταλάβει ότι αυτή η προσπάθεια για εξυγίανση του forum θα είχε τέτοια επίδραση στην ψυχολογική μας κατάσταση. Δεν το περίμενε κανείς! Όμως μετά από τόσα χρόνια που ζούσαμε για να σας υπηρετούμε, μετά από τόσα χρόνια που ήμαστε υποταγμένοι στις ανάγκες σας, μετά από τόσα χρόνια μαζοχιστικής αυτοθυσίας, το σύνδρομο Στοκχόλμης αποδείχθηκε πιο δυνατό από εμάς! Δεν αντέχουμε αν δεν μας βασανίζετε!


Για αυτό επιστρέφουμε το forum στα χέρια σας!


Παρόλαυτα η επανάσταση δεν πήγε στράφι θέλουμε να πιστεύουμε! Από μέσα της ξεπήδησαν λαμπερά παραδείγματα μελών που δήλωσαν αμέσως την υποταγή πίστη τους στο νέο εγχείρημα μας, βρήκαμε ανέλπιστους συμμάχους με ροζ ανησυχίες, μετατρέψαμε επαναστάτες σε πρώτης τάξεως ρουφιάνους και κάναμε κάποια μέλη κυριολεκτικά να χεστούν από τη χαρά τους στέλνοντας τα διακοπούλες. Δεν περιμέναμε ότι μας αγαπούσατε τόσο και κάπου βαθιά μέσα μας οι μαύρες ψυχές μας ζεστάθηκαν από τις αχτίδες αυτής της αγάπης.


Σίγουρα υπήρξαν και αντιδράσεις αλλά τις αντιμετωπίσαμε με τη γνωστή μας μεγαλοψυχία και φυσικά δηλώνουμε υπεύθυνα ότι κανένα ζώο δεν έπαθε κακό στη διάρκεια των γυρισμάτων! Οι ίδιοι οι αντιφρονούντες, πιστεύω, θα έχουνε να λένε για χρόνια για την γλυκιά φιλοξενία στο εξωτικό μέρος που τους στείλαμε δωρεάν διακοπές και για την δημοκρατικότητα την οποία επιδείξαμε ενώ τους ξυρίζαμε γουλί!


Ήρθε λοιπόν η ώρα να αφήσουμε πίσω τους εκβιασμούς (επισήμως δεν παραδεχόμαστε τίποτα), τα βασανιστήρια (επισήμως δεν παραδεχόμαστε πάλι τίποτα) και τις ξυριστικές μηχανές (ok αυτό το παραδεχόμαστε!) και να σας επιστρέψουμε τα μαστίγια.


PS. Τα φυλακισμένα στα μπουντρούμια σετάκια θα απελευθερώνονται σταδιακά.


~~~~~~~~~~~


Με αγάπη οι τιμωροί (-ημένοι) Mods και Admins της aNiMe//GR Team


xbJ3b2w.jpeg


#2 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 01 April 2013 - 23:06

Σίγουρα υπήρξαν και αντιδράσεις αλλά τις αντιμετωπίσαμε με τη γνωστή μας μεγαλοψυχία και φυσικά δηλώνουμε υπεύθυνα ότι κανένα ζώο δεν έπαθε κακό στη διάρκεια των γυρισμάτων!


Εξαιρούνται οι παπιοψειρες του Fandom.

Ωραιο ηταν όσο κρατησε αντε και του χρονου με υγεια.



#3 Phantom Duck

Phantom Duck

    Platyrhynchos Kineticus

  • Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 01 April 2013 - 23:06

Το όλο θέμα περιλάμβανε 3 μέρη. Το ένα ήταν η ανακοίνωση. Το δεύτερο ήταν το thread της μετάνοιας όπου κάποιος μπορούσε να αποδεχτεί τα λάθη του και να συνεχίσει τη δουλειά του ήσυχα και ωραία. Να αλλάξει το σετάκι του στο κανονικό, να σταματήσει να postάρει μετά τις 22:00, να αποδεχτεί το κλείδωμα του One Piece sub-forum και όλα αυτά τα φυσιολογικά πράγματα. Η εξορία ήταν το 3ο μέρος στο οποίο στέλνονταν όσοι αρνούνταν πεισματικά να συμμορφωθούν με τους νέους, έκτακτους κανόνες.

Για τις ανάγκες της ημέρας δημιουργήθηκε ένας ξεχωριστός τομέας κάτω από τους "Κανόνες - Ανακοινώσεις", ονόματι "Εξορία" που περιείχε ένα και μοναδικό ομώνυμο thread. Εκεί μπορούσαν να γράφουν μόνο οι εξόριστοι αντιφρονούντες, το μοναδικό μέρος βασικά από όλο το forum που μπορούσαν να κάνουν post. Για τους υπόλοιπους, ήταν off-limits. Μπορούσαν μεν να βλέπουν, όμως μόνο ένας εξόριστος μπορούσε να γράψει.
Posted Image

Το κερασάκι στην τούρτα ήταν μία αντικειμενικότατη δημοσκόπηση που τα μέλη είχαν την ψευδαίσθηση ότι έπαιρναν μέρος. Πέραν των επιλογών που κάλυπταν όλα τα γούστα (lolwut), μπορούσαν όλοι να δουν πως έχουν την δυνατότητα να ψηφίσουν, όμως εν τέλει μόνο οι mods / admins μπορούσαν να το κάνουν. Μέχρι ένα σημείο αλλάζαμε το poll σιγά σιγά και το πράμα κύλαγε καλά, όμως αναπόφευκτα από ένα σημείο και μετά τα πράγματα ξέφυγαν, με αποτέλεσμα το τραγελαφικό ποσοστό που βλέπετε παρακάτω :hahaha:
Posted Image


Εντός 24 ωρών, είχαμε περί τους 15 αντιφρονούντες, 2-3 χαφιέδες και κάμποσους γλύφτες. Κατά διαστήματα εμφανίζονταν και κάποιες εντελώς διαφορετικές ομάδες όπως κάτι ροζ πλάσματα. Κανείς δεν ξέρει τι απέγιναν!
Posted Image


Λόγω της ημέρας στολιστήκαμε και με τις ανάλογες αμφιέσεις. Βάζω τα σετάκια του καθενός. Η αφεντομουτσουνάρα μου βρήκε επιτέλους ευκαιρία να βάλει ένα σετάκι που δεν θα μπορούσε ποτέ να ξαναβάλει τόσο άνετα, επομένως άδραξα την ευκαιρία χωρίς δεύτερη σκέψη. Τα υπόλοιπα σετάκια ακολουθούν από κάτω:

Posted Image
Posted Image



Moderators
Posted Image
Posted Image


Αντιφρονούντες
Posted Image
Posted Image


Σπιούνοι
Posted Image
Posted Image



Η αρχική ιδέα ήταν αν δεν θέλει να γίνει κανείς σπιούνος, να του κοτσάρουμε το σετάκι με το έτσι θέλω και να τους αφήσουμε να σφάζονται μεταξύ τους :hahaha: Υπάρχει ακόμα ένα σετάκι για τους αντιφρονούντες που έπεσε σαν ιδέα όμως έμεινε στα αζήτητα. Όποιος θέλει, μπορεί να το χρησιμοποιήσει ελεύθερα.

Posted Image
Posted Image



Και μιας και λέμε για σετάκια, έχω την εντύπωση πως τα επαναφέραμε όλα στο κανονικό, αλλά μπορεί να μας ξέφυγε κανένα. Αν κάποιος κάνει log-in και δει κάναν τεντυ μπόη στη θέση του avatar του, ας μας συγχωρήσει :nanana: Τέλος, ακολουθούν ορισμένα screenshots. Καλά να 'μαστε, μέχρι του χρόνου έχουμε καιρό. Καλή πρωταπριλιά και τα συναφή, η συνέχεια στα forums :<img src=:' />

Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image

E5VV38U.jpg


#4 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 01 April 2013 - 23:13

Kαι προς τους αγαπητους one piece fans (και μη) ενα σετακι που ειχαμε φτιαξει και τελικα δεν χρησιμοποιήσαμε. Οποιος θελει το βουταει ως αναμνηστικο. Consider this σαν ενδειξη αγαπης παρα τα οσα ακουσατε και τα lockarismata που υπομεινατε χτες. :3

Posted Image

Posted Image

Το ξερετε οτι χωρια σας δεν κανουμε ετσι?

#5 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 01 April 2013 - 23:14

Εγώ κάνω.

~Αυτομαστιγώνεται~

Το παίρνω πίσω Τ_Τ

xbJ3b2w.jpeg


#6 1451

1451

    .

  • Members
  • 2,585 posts

Posted 01 April 2013 - 23:22

Ετοίμασα ένα λογύδριο για την περίσταση, ελπίζω να μην σας πειράζει που θα το μοιραστώ μαζί σας.

Αυτή η συνάντηση αγωνιστών και ιδεών έλαβε ένα τέλος. Οι λάτρεις της τάξεως αναδείχθηκαν σε κορυφαία πρόσωπα του Αγώνος.
Ακόμα και στις δύσκολες μέρες της one piece κρατίας, η Ομάδα είχε δυο βασικές αρχές. Την ιδεολογική καθαρότητα της πίστης στην ανωτερότητα των seinen και της βεβαιότητας ότι αυτή θα ήταν η άποψη που όχι μόνο θα επικρατούσε αλλά και θα επιβίωνε αφού όσοι διαφωνούσαν δεν είχαν θέση.

Πάντα ήμαστε πιο λίγοι, γιατί τα επίλεκτα άτομα πάντοτε υστερούν σε αριθμούς αλλά όχι και σε μαχητικότητα.
Η καθυπόταξη του shonen πλήθους, μόνο χαρά έφερε αφού η κενή μέχρι τώρα ζωή του θα αποκτούσε ένα νέο νόημα χάρη στο όραμά μας.

Κυνηγηθήκαμε και εξοντώθηκαν πολλοί από εμάς, οι αδύναμοι. Τώρα έχουμε χρέος να βγάλουμε μόνοι μας τα παράσιτα και τα αγριόχορτα.

Αυτή η επανάσταση δεν θα παύσει ποτέ και το μέλλον μας ανήκει.

Μέχρι την επόμενη φορά, το aNiMe//GR είναι εμείς και είμαστε το aNiMe//GR

Edited by Nikos1451, 01 April 2013 - 23:22.


#7 SkullKaizer

SkullKaizer

    artist

  • Members
  • 750 posts

Posted 01 April 2013 - 23:23

whoot? εγινε κατι σημερα;
Imagination is the only limit!

#8 Mad_Hatter

Mad_Hatter

    xyz scum

  • Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 01 April 2013 - 23:34

Και του χρόνου καλά να'μαστε

qzMHWHd.png


#9 Punisher_P.E.F.

Punisher_P.E.F.

    Manga Fan

  • Members
  • 369 posts

Posted 02 April 2013 - 02:35

Youtube Video

" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,


Alexander Pope


#10 meidei

meidei

    大友組の一人

  • Members
  • 1,002 posts

Posted 02 April 2013 - 03:47

Το ήξερα ότι η επανάσταση ήταν σικέ. Καλά έκανα και κράτησα αποστάσεις.

#11 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 02 April 2013 - 06:50

Μα, μα, μα....

Και με την αμοιβή μου τι θα γίνει; Τόσο κόσμο που κάρφωσα άδικα, τζάμπα το έκανα δηλαδή;

#12 Fandom

Fandom

    Anime Professional

  • Members
  • 551 posts

Posted 02 April 2013 - 12:58

Κρέμασμα στο χαφιεδόσκυλο Osama και τους moderators.

#13 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,149 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 02 April 2013 - 14:42

άντε και του χρόνου σε ακόμα καλύτερες χειρότερες επαναστάσεις ~ καλά να μαστε :kill4u:

Edited by GhostPrince, 02 April 2013 - 14:43.

フカフカ

#14 SkullKaizer

SkullKaizer

    artist

  • Members
  • 750 posts

Posted 02 April 2013 - 15:03

σημερα πηρα ενα πακετω τελειος τυχεα απο "αγνωστους"

Spoiler:

Edited by DaimonHand, 02 April 2013 - 15:04.

Imagination is the only limit!

#15 Keito

Keito

    Tamako Markeito

  • Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 02 April 2013 - 15:18

Παιδιά και του χρόνου, ήταν τέλειο!! Το λάτρεψα, χαλάλι ο προσωρινός χαμός του Moe jesus μου ;-;

Έχω screenshots από εχθές, σχεδόν από όλα όσα ειπώθηκαν (μέχρι τις 11 τουλάχιστον) θα τα ποστάρω όταν τελειώσει το ανέβασμα :D