Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Εξορία
Posted 01 April 2013 - 20:36

Posted 01 April 2013 - 20:40
Αληθινός άντρας, αληθινό ροκ, αληθινό καλτ.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=l_-asPHkRrQ[/youtube]
(Μην παρεξηγηθείτε, από χτες ήθελα να το ποστάρω

Posted 01 April 2013 - 20:41
Edited by FrenzyApe, 01 April 2013 - 20:42.
Posted 01 April 2013 - 20:46
Μην την εμπιστεύεσαι την DoB είναι με τους εχθρούς.
Σύντροφε Fandom, πώς τολμάς να βλασφημείς περί της επαναστατικής μου δράσης! Λες και δε φάγαμε μαζί ψωμί κι αλάτι στο φημισμένο Παλέρμο της Σικελίας! Λες κι εγώ η ίδια, με τα χέρια μου, δε σε όπλισα με καραμπίνες και τουφέκια! Και αυτά τα τιμημένα τα τουφέκια, τώρα τα στρέφεις εναντίον μου; Ντροπή σου επαίσχυντε! Ορίστε, αρπάχτηκαν οι ωχθροί και προσπαθούν να μας διασπάσουν! Συντρόφισσα Utaku, μην τον ακούς! Κάνει την πάπια! Μη σου πω είναι και συγγενής του άλλου φασιστικού πουλερικού, του Phantom Duck! Κοίτα τους πως μοιάζουνε!
Αλλά πάντα μπορούμε να φάμε πάπια μετά την επανάσταση! Τώρα προέχει ο αγώνας! Βλέπω οι εξουσιαστές αρχίζουν και πιέζονται και άρχισαν τις απειλές! Αλλά το κίνημά μας δεν μασάει! Ένα Κουλουράκι είναι ήδη μαζί μου στην εξορία, υπάρχουν όμως πολλοί άλλοι σύντροφοι κρυμμένοι, έτοιμοι να σας τινάξουν από μέσα! Αν πέσουν στο πεδίο της μάχης, θα είναι ήρωες! Οι απειλές δε χωρούν στους αντεξουσιαστές!
Σύντροφε Σάκη, κρατήσου! Θα έρθουμε να σε σώσουμε!!!!!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JnSLjZaTq0A[/youtube]
Posted 01 April 2013 - 20:54

Posted 01 April 2013 - 21:08
Posted 01 April 2013 - 21:12
Σύντροφε Fandom, πώς τολμάς να βλασφημείς περί της επαναστατικής μου δράσης! Λες και δε φάγαμε μαζί ψωμί κι αλάτι στο φημισμένο Παλέρμο της Σικελίας! Λες κι εγώ η ίδια, με τα χέρια μου, δε σε όπλισα με καραμπίνες και τουφέκια! Και αυτά τα τιμημένα τα τουφέκια, τώρα τα στρέφεις εναντίον μου; Ντροπή σου επαίσχυντε! Ορίστε, αρπάχτηκαν οι ωχθροί και προσπαθούν να μας διασπάσουν! Συντρόφισσα Utaku, μην τον ακούς! Κάνει την πάπια! Μη σου πω είναι και συγγενής του άλλου φασιστικού πουλερικού, του Phantom Duck! Κοίτα τους πως μοιάζουνε!
Αλλά πάντα μπορούμε να φάμε πάπια μετά την επανάσταση! Τώρα προέχει ο αγώνας! Βλέπω οι εξουσιαστές αρχίζουν και πιέζονται και άρχισαν τις απειλές! Αλλά το κίνημά μας δεν μασάει! Ένα Κουλουράκι είναι ήδη μαζί μου στην εξορία, υπάρχουν όμως πολλοί άλλοι σύντροφοι κρυμμένοι, έτοιμοι να σας τινάξουν από μέσα! Αν πέσουν στο πεδίο της μάχης, θα είναι ήρωες! Οι απειλές δε χωρούν στους αντεξουσιαστές!
Σύντροφε Σάκη, κρατήσου! Θα έρθουμε να σε σώσουμε!!!!!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JnSLjZaTq0A[/youtube]
Ρε Doby εσύ φταις. Συμφωνείς με τα φασιστικά γούστα των φασιστογούρουνων. Τι έπρεπε να υποθέσω?
Posted 01 April 2013 - 21:35
Posted 01 April 2013 - 21:46
Posted 01 April 2013 - 22:49
Posted 01 April 2013 - 22:51
Κάντους μόνιμο ban!
MWAHAHAHAHAHA