Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Εξορία

• This topic is locked This topic is locked
138 replies to this topic

Poll: Ποσο ευχαριστημενοι ειστε απο την εξορια? (9 member(s) have cast votes)

Ποσο ευχαριστημενοι ειστε απο την εξορια?

1. Πολυ (1 votes [0.01%])

Percentage of vote: 0.01%

2. Παρα πολυ (1 votes [0.01%])

3. Απιστευτα πολυ (1 votes [0.01%])

4. Εχω χεστει απο την χαρα μου (6666 votes [42.54%])

Percentage of vote: 42.54%

5. Ειναι το καλυτερο πραγμα που μου συνεβη σε αυτην την ζωη (9001 votes [57.44%])

Percentage of vote: 57.44%

Vote

#121 Utaku

Utaku

Tuturuu!!!

• Members
  • 166 posts

Posted 01 April 2013 - 20:35

Αμάν πάλι με το Σάκη!!! Ειδικά αυτή η φώτο είναι άκρως αηδιαστική και δε ντρέπομαι καθόλου να το πω!!!

tumblr-static-1ngsil503zesk8s48o480gsg0-
...My anime, manga and dorama lists!!!

#122 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 01 April 2013 - 20:36

Please, ο Τζίζους μου είναι πιο σέξι

Posted Image

#123 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 01 April 2013 - 20:40

Τέλος με το μικρόβιο Ρουβάς που προσπαθείτε να διασπείρετε ανάμεσά μας, moderators!!!

Αληθινός άντρας, αληθινό ροκ, αληθινό καλτ.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=l_-asPHkRrQ[/youtube]

(Μην παρεξηγηθείτε, από χτες ήθελα να το ποστάρω :P)

#124 FrenzyApe

FrenzyApe

Unofficial Moderator

• Members
  • 197 posts

Posted 01 April 2013 - 20:41

Youtube Video

Edited by FrenzyApe, 01 April 2013 - 20:42.

#125 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 01 April 2013 - 20:46

Μην την εμπιστεύεσαι την DoB είναι με τους εχθρούς.

Σύντροφε Fandom, πώς τολμάς να βλασφημείς περί της επαναστατικής μου δράσης! Λες και δε φάγαμε μαζί ψωμί κι αλάτι στο φημισμένο Παλέρμο της Σικελίας! Λες κι εγώ η ίδια, με τα χέρια μου, δε σε όπλισα με καραμπίνες και τουφέκια! Και αυτά τα τιμημένα τα τουφέκια, τώρα τα στρέφεις εναντίον μου; Ντροπή σου επαίσχυντε! Ορίστε, αρπάχτηκαν οι ωχθροί και προσπαθούν να μας διασπάσουν! Συντρόφισσα Utaku, μην τον ακούς! Κάνει την πάπια! Μη σου πω είναι και συγγενής του άλλου φασιστικού πουλερικού, του Phantom Duck! Κοίτα τους πως μοιάζουνε!

Αλλά πάντα μπορούμε να φάμε πάπια μετά την επανάσταση! Τώρα προέχει ο αγώνας! Βλέπω οι εξουσιαστές αρχίζουν και πιέζονται και άρχισαν τις απειλές! Αλλά το κίνημά μας δεν μασάει! Ένα Κουλουράκι είναι ήδη μαζί μου στην εξορία, υπάρχουν όμως πολλοί άλλοι σύντροφοι κρυμμένοι, έτοιμοι να σας τινάξουν από μέσα! Αν πέσουν στο πεδίο της μάχης, θα είναι ήρωες! Οι απειλές δε χωρούν στους αντεξουσιαστές!

Σύντροφε Σάκη, κρατήσου! Θα έρθουμε να σε σώσουμε!!!!!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JnSLjZaTq0A[/youtube]

#126 Utaku

Utaku

Tuturuu!!!

• Members
  • 166 posts

Posted 01 April 2013 - 20:52

Μεταξύ μας τώρα δε τον βλέπω να περνάει κι ασχημα...

tumblr-static-1ngsil503zesk8s48o480gsg0-
...My anime, manga and dorama lists!!!

#127 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 01 April 2013 - 20:54

Οκ, DoB, ο Φάντομ είναι ο αριστερός στο βίντεο. Οι άλλοι 2 ποιοι είναι; :P

#128 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 01 April 2013 - 21:08

Πολύ hot με έχετε κάνει στην σιγκ μου.Κρυφά με γουστάρετε κουφαλίτσες μοντ.Με κολακεύεται και όταν ρίξω την εξουσία ίσως να μην σας κάνω tentacle rape............ίιιιιισως.

sc5bab.jpg

#129 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 01 April 2013 - 21:12

Σύντροφε Fandom, πώς τολμάς να βλασφημείς περί της επαναστατικής μου δράσης! Λες και δε φάγαμε μαζί ψωμί κι αλάτι στο φημισμένο Παλέρμο της Σικελίας! Λες κι εγώ η ίδια, με τα χέρια μου, δε σε όπλισα με καραμπίνες και τουφέκια! Και αυτά τα τιμημένα τα τουφέκια, τώρα τα στρέφεις εναντίον μου; Ντροπή σου επαίσχυντε! Ορίστε, αρπάχτηκαν οι ωχθροί και προσπαθούν να μας διασπάσουν! Συντρόφισσα Utaku, μην τον ακούς! Κάνει την πάπια! Μη σου πω είναι και συγγενής του άλλου φασιστικού πουλερικού, του Phantom Duck! Κοίτα τους πως μοιάζουνε!

Αλλά πάντα μπορούμε να φάμε πάπια μετά την επανάσταση! Τώρα προέχει ο αγώνας! Βλέπω οι εξουσιαστές αρχίζουν και πιέζονται και άρχισαν τις απειλές! Αλλά το κίνημά μας δεν μασάει! Ένα Κουλουράκι είναι ήδη μαζί μου στην εξορία, υπάρχουν όμως πολλοί άλλοι σύντροφοι κρυμμένοι, έτοιμοι να σας τινάξουν από μέσα! Αν πέσουν στο πεδίο της μάχης, θα είναι ήρωες! Οι απειλές δε χωρούν στους αντεξουσιαστές!

Σύντροφε Σάκη, κρατήσου! Θα έρθουμε να σε σώσουμε!!!!!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JnSLjZaTq0A[/youtube]

Ρε Doby εσύ φταις. Συμφωνείς με τα φασιστικά γούστα των φασιστογούρουνων. Τι έπρεπε να υποθέσω?

#130 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 01 April 2013 - 21:15

Posted Image

#131 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 01 April 2013 - 21:35

Mπλοφάρουν σύντροφε Fandom! Μπλοφάρουν και λένε ψέμματα ασύστολα! Κάπου βαθιά μέσα τους αυτός που πραγματικά γουστάρουν είναι ο Μπετόβεν, ο Σάκης είναι απλά το τυρί στη φάκα για να προσελκύσουν τις μάζες!

#132 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 01 April 2013 - 21:46

Μα γιατί τι έχει ο Μπετόβεν? Είναι τόσο ωραίος. Και τριχωτός. Και σαλιάρης.

#133 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 01 April 2013 - 22:49

Σε κάνα 10λεπτο λέμε να λήξουμε το θέμα και να πετάξουμε πυρηνική βόμβα στο νησί (λουκέτο). Καμία τελευταία επιθυμία;

E5VV38U.jpg

#134 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 01 April 2013 - 22:51

Εγώ έχω μία τελευταία επιθυμία!

Κάντους μόνιμο ban!

MWAHAHAHAHAHA

xbJ3b2w.jpeg

#135 iristella