Και επαναστατικά τα Στρουμφ και μες τη μόδα!!!
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Εξορία
Started By
iristella
, Μάρ 31 2013 22:50
138 replies to this topic
Καταχωρήθηκε 01 Απρίλιος 2013 - 02:50

Δε δέχομαι μια στιγμή αδυναμίας μου να σταθεί εμπόδιο στην καριέρα μου ως επαναστάτρια και στην αξιοπρεπή πορεία που έχω χαράξει εδώ στην εξορία!!!
Που να ξερα ότι το δαιμόνιο μυαλό σου θα χρησιμοποιούσε μήνες μετά ένα λάθος της στιγμής εναντίον μου...!!! Χτύπα αλύπητα ρε!!! Δε λυγίζω!!!
Καταχωρήθηκε 01 Απρίλιος 2013 - 03:04

Καταχωρήθηκε 01 Απρίλιος 2013 - 03:28
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ!!!!!!
Tα μεγαλα μιση φερνουν τις μεγαλες αγαπες που λεμε.
Αφου σε αναγνωρισα εγω καλε δεν μπορεις να κρυφτεις.
Καταχωρήθηκε 01 Απρίλιος 2013 - 08:49
Τάχα μου επαναστάτες όλοι αλλά τελικά τον ακούμε τον Σάκη μας...
Συγχαρητήρια στην συναγωνίστρια Ice_hime που με τα ντοκουμέντα της έφερε στο φως τα ψέμματα των αντιφρονούντων! Όταν σκεφτήκαμε να σας απομονώσουμε ταραχοποιά στοιχεία για το καλό της κοινότητας, ξέραμε τί κάναμε!
Συγχαρητήρια στην συναγωνίστρια Ice_hime που με τα ντοκουμέντα της έφερε στο φως τα ψέμματα των αντιφρονούντων! Όταν σκεφτήκαμε να σας απομονώσουμε ταραχοποιά στοιχεία για το καλό της κοινότητας, ξέραμε τί κάναμε!
Καταχωρήθηκε 01 Απρίλιος 2013 - 10:34

Ότι θα κινδύνευα να εξοριστώ και από την εξορία για τον παλιό Σάκη δε το περίμενα ποτέ!!!
ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!!!
Τα ντοκουμέντα σας είναι ψεύτικα και εφόσον δεν επιβεβαιώνουν ότι είμαι εγω, ψηφίζω να τα αγνοήσουμε!!!
Είναι ένα από τα ύπουλα τεχνάσματά σας για να αποδυναμώσετε τον εχθρό!!!
Καταχωρήθηκε 01 Απρίλιος 2013 - 11:54
Συντρόφι σε πιστεύω εγώ. Έχουν πάει να με παγιδεύσουν και μένα με στημένα logs.
Καταχωρήθηκε 01 Απρίλιος 2013 - 12:05
Με συγκινείς βαθύτατα σύντροφε αγωνιστή...!!! Όσο και να προσπαθούν δε θα καταφέρουν τίποτα παρά να μας ενώσουν περισσότερο!!!Συντρόφι σε πιστεύω εγώ. Έχουν πάει να με παγιδεύσουν και μένα με στημένα logs.
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΛΕΞΗ ΚΥΡΙOI!!!