Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

A Game of Thrones RISK: Battle of Westeros!
#226
Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2013 - 01:29
10 από Blackhaven επίθεση stonehelm
10 από Three Towers επίθεση starfall
3 πλοία με 7 στρατιώτες από whispering sound περνούν summer sea center και επιτίθενται sandstone
#227
Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2013 - 11:16
Χάρτης
Παίζει η Mono (House Tyrell) τη φάση τακτικής της (διορία μέχρι τις 12.15 μ.μ το μεσημέρι της Δευτέρας)
------------------------------------------------------------------------------------
Παίχτηκε κάρτα Βουνίσιο Πέρασμα πάνω στον Οίκο Tyrell (Mono)
Παίχτηκε κάρτα Παράκτια Άμυνα πάνω στον Οίκο Martell (Cloudy-Sky)


------------------------------------------------------------------------------------
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Black Kaiser: 23 Ιούνιος 2013 - 14:47
#228
Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2013 - 18:56
6 από Oldtown στο Hornhill
11 πλοία από summer sea east στο summer sea west
#230
Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2013 - 20:44
Επιθεση με 5 στο Grassy vale
#231
Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2013 - 21:55
"Τσκ, τσκ, τι κρίμα", μουρμούρισε ο Jaime Lannister. "Σχεδόν όλος ο Βορράς βρίσκεται στα χέρια των Greyjoy και ο Robb Stark πήγε νότια αποφεύγοντας να με αντιμετωπίσει. Οι Stark είναι τελειωμένοι και λυπόμαστε ειλικρινά πολύ ως Οίκος Lannister... αλήθεια λυπόμαστε πάρα πολύ...".
"ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΩ ΣΤΟ HARRENHAL??!!!?" ρώτησε ήρεμα ο Gregor Clegane.
"Ώστε να έχεις εσύ την χαρά να τελειώσεις τον τελευταίο σημαντικό στρατό των Stark, Βουνο;"
"ΝΑΙ"
Ο Jaime Lannister σκέφτηκε, έπειτα από πολύ καιρό στην ζωή του. Ας αφήσω αυτό το φρενιασμένο κτήνος να επιτεθεί στους Stark και τους Tully που είναι απ' έξω και ας πάρω εγώ την ενδιαφέρουσα πολιορκία. Άκουσα πως έχουν έναν ικανό Φρούραρχο εκεί μέσα. Αυτή θα είναι μια μάχη που θα αξίζει...
Και για ακόμα μια φορά, τα άλικα στρατά των Lannister επιτέθηκαν για να ανακαταλάβουν το στοιχειωμένο κάστρο του Χάρρεν του Μαύρου.
Χάρτης
Παίζει η Iristella (House Lannister) τη φάση επίθεσης της (διορία μέχρι τις 10.55 το βράδυ της Δευτέρας)
--------------------------------------
Παίχτηκε κάρτα Φρουράρχου πάνω στον Oίκο Stark(Osama)
Παίχτηκε κάρτα Φρενιασμένη Επίθεση πάνω στον Οίκο Lannister (Iristella)


---------------------------------------
#232
Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2013 - 17:59
1 στρατιωτης μπαινει επισης μεσα στο καστρο του Harrenhall
2 απο Grassy vale στο Kings Landing
9 από Ashemark στο Wyndhall
9 από Casterly Rock στο Lannisport
5 απo Casterly Rock στο Silver Hill
#233
Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2013 - 20:25
Ο Οίκος Lannister (Iristella) εξαργύρωσε 1 κάρτα ενισχύσεων για 3 στρατιώτες.

------------------------------
Κινήσεις NPC
O Oίκος Stannis Baratheon of Dragonstone δεν έκανε καμία κίνηση.
O Οίκος Arryn of the Eyrie μετακίνησε 4 στρατιώτες από το Old Anchor στο The Eyrie
O Οίκος Arryn of the Eyrie μετακίνησε 1 στρατιώτη από το Longbow Hall στο Old Anchor
O Οίκος Arryn of the Eyrie μετακίνησε 4 στρατιώτες έξω από το κάστρο στο The Eyrie
O Oίκος Joffrey Baratheon of King's Landing δεν έκανε καμία κίνηση.
Ο Οίκος Tully of Riverrun έκανε επίθεση με 4 στρατιώτες από το Maidenpool στο Harrenhal
Ο Οίκος Tully of Riverrun μετακίνησε 4 στρατιώτες από το Seaguard στο The Twins.
Χάρτης
-ΤΕΛΟΣ 8ου ΓΥΡΟΥ-
Σειρά Παιχνιδιού (9ος γύρος)
Διπλωματικές σχέσεις με NPC
4 αστέρια: Πολύ καλές σχέσεις
3 αστέρια: Καλές
2 αστέρια: Τυπικές
1 αστέρι: Κακές
0 αστέρια: Εχθρικές
Coming up next:
-ΓΥΡΟΣ 9-
DEPLOYMENT PHASE
Αύριο παίδες τα pms. GM is KO
#234
Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2013 - 22:28
Κεφάλαιο IX: Theon Greyjoy
Ο Theon δεν θυμόταν την τελευταία φορά που είχε δει το Δάσος των Λύκων από κοντά. Η όψη του όμως τον γέμιζε άλλες αναμνήσεις. Όταν ήταν μικρός η γριά-Παραμάνα του έλεγε πολλές ιστορίες για τα τέρατα και τους αγρίους που ζούσαν εκεί μέσα. ( Ναι, Θήον η γριά-παραμάνα που σου έλεγε ιστορίες όπως μαζί με τα Starkάκια και δεν σε άφηνε στην απέξω /τύψεις). Ο Θήον, ως πιο μεγάλος (στην ηλικία +βλακεία) προκαλούσε τον Robb και τον Jon να μπούνε στο δάσος και να κάνουν μια διανυκτέρευση. Τελικά τα δύο παιδιά δέχτηκαν την πρόταση του και τον ακολούθησαν μέσα στο δάσος. Φυσικά το να ακολουθά κάποιος τον Theon σημαίνει 100% πως θα χαθεί, και μόνο όταν οι στρατιώτες των Stark εισέβαλλαν μαζικά στο δάσος ψάχνοντας τους, κατάφεραν να βρουν τον δρόμο τους πίσω. Το ξύλο που έφαγαν από τον άρχοντα Eddard, ο Theon το θυμάται ακόμα.(Ναι, έφαγες ξύλο μαζί με τον Robb και τον Jon, Theon. Σαν να ήσασταν αδέρφια, αν σου λέει κάτι η λέξη /τύψεις).
"Καταραμένες αναμνήσεις. Έπρεπε να το είχα κάψει το δάσος. Κάναμε ολόκληρο γύρο από το Deepwood Motte για να φτάσουμε εδώ", είπε στον μουρτζούφλη συνοδό του. Ήταν μεγάλη ευγένεια του θείου του, του Euron να του στείλει συνοδεία αλλά ο Theon δεν εμπιστευόταν αυτούς τους άνδρες. "Μην πας στο Winterfell", προσπαθούσε να τον πείσει ο άλλος ο θείος του, ο Υγρομάλλης. "Μείνε κοντά στην θάλασσα, εκεί μπορώ να σε πν-- εννοώ, από εκεί παίρνεις δύναμη..."
Ο Theon κοίταξε τον συνοδό του και σκέφτηκε όπως δεν συνήθιζε να κάνει: Δεν εμπιστεύομαι τον θείο Euron. Μπορεί να θέλει να με ξεπαστρέψει για να ανέβει εκείνος μετά στον θρόνο του πατέρα μου. Μπορεί να με παρασύρει σε κανα φαράγγι και να βάλει τα τσιράκια του να τρομάξουν το κοπάδι με τα βουβάλια και να τα φέρουν προς το μέρος μου. Πρέπει να προσέχω... "Και πως σε λένε στρατιώτη, για να έχουμε καλό ερώτημα;"
Ο στρατιώτης-συνοδός του δεν του απάντησε.
"Υπάκουσε στις εντολές μου, στρατιώτη! Είμαι ο Theon Greyjoy! Και ό,τι είναι νεκρό δεν πεθαίνει!!!"
Ο στρατιώτης-συνοδός του έδειξε προς τα πάνω με το μεσαίο δάκτυλο του χεριού του.
"Τι δείχνεις...; Α ο καιρός. Ναι, θα φέρει χίονι; Ναι εδώ πάνω χιονίζει συνεχώς. Θυμάμαι που μαζευόμασταν όλοι στο αίθριο και τις χιονόμπαλες που έτρωγε ο Robb...damn! /τύψεις. Καλύτερα να αυξήσουμε τον ρυθμό μας."
Ο στρατιώτης-συνοδός του έφερε την παλάμη του στο κούτελο του.
Το απόγευμα, ο Theon και ο συνοδός του έφθασαν στο στρατόπεδο του Euron. Ο νεαρός Greyjoy εντυπωσιάστηκε από την απόλυτη ησυχία των στρατιωτών και τον θαυμασμό με τον οποίο τον κοιτούσαν. Ναι δα! Και πρώτο μπόι έχουμε και από όλα. Ο συνοδός τον πήγε κατευθείαν στην σκηνή του θείου του.
Ο Εuron χαμογέλασε παγωμένα μόλις τον είδε. "Theon! Σαν τα χιόνια. Την τελευταία φορά που σε είδα ήσουν νιάνιαρο και έτρωγες ξύλο από την αδελφή σου και τα υπόλοιπα κορίτσια της αυλής! Χαίρομαι πολύ που σε βλέπω!" του είπε. Έπειτα γύρισε στο στρατιώτη που είχε στείλει στη συνοδεία. "Καλή δουλειά, Κρέιγκορν. Μπορείς να του δίνεις τώρα".
"Μχμχμχμ μχμφχμφ μφμ..."
Ο Theon περίμενε μέχρι να βγει από την σκηνή ο στρατιώτης. "Πολύ μπλα-μπλα ο δικός σου", είπε στον θείο του. "Σε όλη την διαδρομή μου έλεγε πόσο με θαυμάζει και πόσο πολύ ήθελε να μπει στο δικό μου το πλήρωμα. Του είπα όμως πως δεν έπρεπε να σε αφήσει. Ένας άνδρας πρέπει να είναι πιστός στον αφέντη και στον Βασιλιά του."
"Ναι, πρέπει να είναι πιστός στο αφέντη και τον Βασιλιά του. Ακριβώς όπως τα λες είναι, Theon!" O Euron γύρισε για λίγα δευτερόλεπτα το κεφάλι του από την άλλη και άρχισε να γελά. "Πες μου όμως, τι δουλειά έχεις εδώ; Δεν σου είπε ο μπαμπάς σου να πας κάπου να πνιγείς;"
"Ήρθα να αναλάβω την επίθεση εναντίον του Winterfell, θείε. Ως διάδοχος του Pyke και καλύτερος πολεμιστής όλων των εποχών".
Ο Euron στην αρχή χαμογέλασε περιφρονητικά αλλά έπειτα κοίταξε τον κενό και το χαμόγελο του μετατράπηκε σε πονηρό. "Ναι...Γιατί όχι, Theon; Γιατί όχι;
---
Σειρά Παιχνιδιού (9ος γύρος)
Χάρτης
Παίζει ο Cloudy (House Martell) τη φάση επίθεσης του (διορία μέχρι τις 11.30 το πρωί της Δευτέρας)
------------------------------------------------
Κάρτες που παίχτηκαν στο Deployment Phase και ανακοινώνονται στην αρχή.

Παίχτηκε κάρτα Τιμή των Επτά πάνω στον Οίκο Tyrell (Mono)
------------------------------------------------
------------------------------------------------
ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΕΠΤΑ
-------
#236
Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2013 - 23:17
Χάρτης
Παίζει η Iristella (House Lannister) τη φάση επίθεσης της (διορία μέχρι τις 12.15 το μεσημέρι της Δευτέρας)
#237
Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2013 - 23:48
Eπιθεση με 5 aπό Silverhill και 6 από Harrenhall στο Bitterbridge (πρωτα στους Stark και μετα στους Martell αν γινεται)
Επιθεση με 10 απο Harrenhall στο Fairmarket
Βασικά ακυρο. Μισο λεπτο εκανα ενα λαθος.

#238
Καταχωρήθηκε 01 Ιούλιος 2013 - 14:41
Σε περίπτωση που κάποιος χάσει την προθεσμία στην Attack Phase, η σειρά του πάει στο τέλος και μπορεί να κάνει μόνο μια επίθεση. Αν την χάσει και δεύτερη φορά τότε χάνει τον γύρο. Αν κάποια μέρα ή μέρες δεν μπορεί να παίξει πρέπει να ενημερώσει τον Game Master για να του δώσει παράταση.
Συγγνώμη, ξέρω πως σπάω κανονικά και με το νόμο το κανόνα που έβαλα εγώ ο ίδιος μιας δεν θέλω με τίποτα να "τιμωρηθεί" συμπαίχτης μας και να επηρεαστεί το παιχνίδι από ένα τέτοιο πράγμα, αλλά παρακαλώ μην χάνετε τις διορίες και για να μην με κάνετε να βρεθώ σε τόσο δύσκολη θέση ξανά.
Περιμένω τις κινήσεις της Iri σε καινούριο ποστ κάτω από αυτό για να συνεχίσουμε κανονικά.
#239
Καταχωρήθηκε 01 Ιούλιος 2013 - 15:13
Eπιθεση με 5 απο Silverhill και 10 από Harrenhall σε οτι υπαρχει στο Bitterbridge
Eπιθεση με 7 απο Kings Landing Στο Maidenpool.
και παλι συγγνωμη.
#240
Καταχωρήθηκε 01 Ιούλιος 2013 - 18:13
Χάρτης
Παίζει η Iristella (House Lannister) τη φάση τακτικής της (διορία μέχρι τις 7.11 το απόγευμα της Τρίτης)