"E Robb, το μπριάμ είναι έτοιμο.", είπε η Catelyn κοφτά στον γιο της, ο οποίος κοιτούσε για ώρες σκεπτικός τον χάρτη μπροστά του.
"Πάλι μπριάμ, μαμά;"
"Γιατί γιε μου, υπάρχει πρόβλημα; Αφού είπες ότι σου αρέσει το μπριάμ."
"Ναι, μαμά, μου αρέσει το μπριάμ. Αλλά εδώ και ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ τρώω μόνο μπριάμ, μεσημέρι βράδυ."
"Και ποιο είναι το πρόβλημα γιέ μου; Το μπριάμ είνα θρεπτικό και σου κάνει καλ-"
"Ω ΕΛΑ, ΜΑΜΑ ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ. Δεν είμαι χαζός, ξέρω ότι ακόμα είσαι θυμωμένη που σε έδιωξα πριν δέκα μέρες."
"Τολμάς να λες στην μάνα σου κατάμουτρα ότι κρατάει κακία στο ίδιο της τον γιο; Δεν ντρέπεσε;"
"Μα, μαμά, τι θέλεις να υποθέσω με το μπριάμ τόσες μέρες;"
"ΔΕΝ... δεν έχω λόγια. Ντροπή σου. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ."
"Μα αφού ξέρεις ότι δεν μπορούσα να μην ενισχύσω την Νυχτερινή Φρουρά και τον Jon, μαμά. Ήταν καθήκον μου!"
"Δεν έχει να κάνει με τις ενισχύσεις στον βορρά..."
Ο Robb προσπάθησε να ανακαλέσει τι είχε συμβεί εκείνο το απόγευμα, δέκα μέρες πριν.
"Μην μου πεις...", είπε τελικά και κοίταξε ερευνητικά την μητέρα του.
H Catelyn σταύρωσε τα χέρια της και χωρίς να πει κουβέντα κοίταξε θυμωμένη αλλού.
"ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ; ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΑΚΕΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΑΥΓΑΣ; ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΦΟΡΕΣΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΕΝΗ. ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;"
"Τολμάς τώρα να υψώνεις την φωνή σου στην ίδια σου την μάνα; Ο πατέρας σου θα ντρεπόταν για σένα!"
"Ο μπαμπάς είναι νεκρός, μαμά. Για αυτό είμαστε τώρα εδώ πέρα και ανεχόμαστε την ΓΚΡΙΝΙΑ ΣΟΥ!"
"Ναι, πες ότι θέλεις να έχεις και την τελευταία κουβέντα, τώρα. Σαν δεν ντρέπεσε..."
"ΆΡΧΟΝΤΑ BOLTON, συνέδεψε την μάνα μου στην σκηνή της. ΤΩΡΑ. ΑΜΕΣΩΣ."
"...μάλιστα, άρχοντά μου."
"Δεν ντρέπεσε να ξαναδιώχνεις την μά
να σου; Εδώ και τώρα σου ορκίζομαι στους παλιούς θεούς και στους καινούριους ότι θα τρως μπριάμ μέχρι να ζητήσεις συγγνώμη. ΤΟ ΑΚΟΥΣ;" 
"Τελικά πάλι με μπριάμ θα την βγάλω, γαμώ το κέρατό μου..."
---------------------------------------------------Επίθεση με 10 από το Queenscrown στα Wildlings.Επίθεση με 3 από το Deepwood Motte στα Wildlings.Μετακίνηση 2 πλοίων από το Iron Sea στο Sunset Sea και επίθεση στο πλοίο του House Lannister (Iristella)
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Osama Bin Laden: 11 Ιούνιος 2013 - 23:02