Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία

A Game of Thrones RISK: Battle of Westeros!

Risk Strategy Game of Thrones Westeros Iron Throne Always paying our debts Backstab your Stark

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
322 replies to this topic

Δημοσκόπηση: "The Iron Throne is mine by right!" (19 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

Ποιός θα στρογγυλοκαθίσει τελικά στο Σιδερένιο Θρόνο των Westeros?

1. House Baratheon - Ours Is The Fury (1 ψήφοι [5.26%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 5.26%

2. House Greyjoy - They Do Not Sow (4 ψήφοι [21.05%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 21.05%

3. House Lannister - Hear Us Roar (3 ψήφοι [15.79%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 15.79%

4. House Martell - Unbowed, Unbent, Unbroken (5 ψήφοι [26.32%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 26.32%

5. House Stark - Winter Is Coming (5 ψήφοι [26.32%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 26.32%

6. House Tyrell - Growing Strong (1 ψήφοι [5.26%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 5.26%

Ψήφισε

#181 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2013 - 19:35

Πάντως τώρα βλέπω τις εικόνες. Επίσης έκανα τεστ για τα spoilers και δουλεύουν κανονικά... Ενημέρωσα για το θεματάκι και ελπίζω να λυθεί αλλιώς μας βλέπω να ματώνουν τα δάχτυλα από το scrolling :P
------------------------------------------------------------

Μοναξιά μου όλα, μοναξιά μου τίποτα

Μην μαφήνεις τώρα που είναι όλα πιο δύσκολα

Loras Tyrell

4 στρατιώτες από Oldtown στο Hornhill

4 στρατιώτες έξω από το κάστρο Oldtown

Όλα τα πλοία από Summer Sea East & Summer Sea Center σε Summer Sea West

xbJ3b2w.jpeg

#182 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2013 - 20:42

Never mind me, ελέγχω να δω αν το πρόβλημα επιμένει.

Spoiler:

PS. Για ευκολότερο scrolling ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες, 29 κατασκευαστές πληκτρολογίων συνιστούν Page Down. ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#183 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2013 - 21:00

OK, investigation over. Το πρόβλημα προέκυψε επειδή χθες κάναμε μερικές αλλαγές ως προς το πως υλοποιείται το [center] BBCode HTML-wise. Η νέα υλοποίηση έχει το πλεονέκτημα ότι είναι HTML5-compliant, κι επίσης δουλεύει με embedded videos, αλλά έχει το μειονέκτημα ότι χαλάει το spoiler button, όταν τα [spoiler] tags είναι ανάμεσα σε [center] tags, όπως στο παράδειγμα:

[center][spoiler][/center]
[center][img]http://img585.imageshack.us/img585/8347/westeros6.png[/img][/center]
[center][/spoiler][/center]

BK, για να το κάνεις να δουλέψει, απλά αφαίρεσε τα περιττά [center] tags:

[center][spoiler]
[img]http://img585.imageshack.us/img585/8347/westeros6.png[/img]
[/spoiler][/center]

Ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση, κι ευχαριστούμε που επιλέξατε την .aNiMe//GR Airlines για το ταξίδι σας. :P

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#184 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.292 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2013 - 23:00

Posted Image

-------

Κινήσεις NPC

O Οίκος Arryn of the Eyrie δεν έκανε καμία κίνηση.
O Oίκος Stannis Baratheon of Dragonstone δεν έκανε καμία κίνηση.
Ο Οίκος Tully of Riverrun έκανε επίθεση με 2 στρατιώτες από τους The Twins και 8 από το Fairmarket εναντίον του Seaguard.
Ο Οίκος Tully of Riverrun έβαλε 5 στρατιώτες μέσα στο κάστρο του Riverrun.
O Oίκος Joffrey Baratheon of King's Landing δεν έκανε καμία κίνηση.
Οι Άγριοι Πέρα από το Τείχος δεν έκαναν καμία κίνηση.

Χάρτης

Spoiler:

-ΤΕΛΟΣ 6ου ΓΥΡΟΥ-

Σειρά Παιχνιδιού (7ος γύρος)

Posted Image

Διπλωματικές σχέσεις με NPC

Posted Image

4 αστέρια: Πολύ καλές σχέσεις
3 αστέρια: Καλές
2 αστέρια: Τυπικές
1 αστέρι: Κακές
0 αστέρια: Εχθρικές

Coming up next:

WESTEROS HALF-TIME

&

-ΓΥΡΟΣ 7-

DEPLOYMENT PHASE

Half-time! Αύριο ο Lord Baelish θα είναι απασχολημένος άρα see you again μεθαύριο, κατά το βράδυ, όπου θα συνεχίσουμε με τη deployment phase του 7ου γύρου.

#185 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.292 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2013 - 10:09

Posted Image

Κεφάλαιο VII: Catelyn Stark

Posted Image

Έβρεχε πολύ έξω, αλλά το τζάκι στην μεγάλη αίθουσα του Harenhall κρατούσε τον χώρο ζεστό. Το κάστρο δεν άρεσε στην Catelyn, ήταν μεγάλο και σκοτεινό, καμία σχέση με το όμορφο και στολισμένο Riverrun. Δεν είχε σημασία αυτό. Όσο ο Robb κρατούσε το Harenhall, το Riverrun ήταν ασφαλές και αυτό ήταν που μετρούσε.

Κοίταξε τον γιο της ο οποίος συζητούσε με τους προμάχους του πάνω από τον χάρτη.
"Ψυχρούλα δεν κάνει; Θα πουντιάσεις, βάλε καμιά ζακέτα, Robb".
Ο Βασιλιάς του Βορρά και οι άρχοντες του σταμάτησαν να μιλούν μεταξύ τους και κοίταξαν την αρχόντισσα Stark.
"Μαμά... έχουμε το τζάκι. Είμαστε εντάξει".
Η Catelyn κούνησε το κεφάλι."Ναι, σε είδα και όταν βγήκες έξω. Πριν φύγεις για την μάχη να την πάρεις. Θα σηκώσεις πυρετό και μετά θα τρέχω. Εγώ θα τρέχω όχι εκείνη η νοσοκόμα, τ'άκουσες;"
"Χμπφφ....", ο Edmure μετα βίας συγκράτησε τα γέλια του.
"Εντάξει μάνα, θα την πάρω μαζί μου τη ζακέτα. Άσε μας τώρα να σχεδιάσουμε το τι θα κάνουμε στον πόλεμο."
"Ναι, ψέμματα μου λες. Ίδιος ο πατέρας σου είσαι. Ούτε αυτός με άκουγε και είδες τι απέγινε..."

Posted Image

Ο γιος της την αγνόησε και έρχιζε να ετοιμάζει τις επόμενες κινήσεις του πάνω στον αγαπημένο του χάρτη. Ήταν το δεύτερο αγαπημένο του πράγμα στον κόσμο. Μακάρι να μπορούσε να πει πως ήταν ο ανταρόλυκος του το πρώτο αλλά εκείνη η νοσοκόμα που είχε κατσικωθεί τελευταία στη σκηνή του γιου της είχε καπαρώσει τη θέση. Δεν λέω έχει καλή λεκάνη και φαίνεται γόνιμη, αλλά από προίκα; Αν δεν έχει, τι θα πουν οι Karstarks; Ρεζίλι θα γίνουμε σε όλο το σόι. Και που είναι αυτό το Volantis και τι σινάφι είναι αυτοί οι Maegyrs; Ξένη κιόλας, θα του ζητήσει να επισκεφτούν τους δικούς της, θα του αρέσει εκεί και θα μείνει και αχ πάει τον έχασα τον γιο μου... Καταραμένη ξενιτιά.

O άρχοντας Roose Bolton μπήκε στην αίθουσα. "Γράμμα από το Winterfell για εσάς αρχόντισσα Stark."
"Σας ευχαριστώ, άρχοντα Bolton. Απορώ τι θα κάναμε χωρίς εσάς. Μεταφέρετε τα μηνύματα καλύτερα από κάθε άλλον εδώ μέσα."
"...."

Η Catelyn έσπασε τη σφραγίδα και άνοιξε το γράμμα. Είχε μέσα μια ζωγραφιά του Rickon, του μικρού της γιού.

Posted Image

Edmure: Σου λέω, κάτι δεν πάει καλά με αυτό το παιδί, Κατ.

Η Catelyn τσαλάκωσε το χαρτί και το έβαλε στην τσέπη της. Να γράψω στον maester Luin να κάνει συστάσεις στον Hodor για τον ρουχισμό του...

"...Και έτσι θα εξοικονομήσουμε στρατό να βοηθήσουμε και τη Νυχτερινή Φρουρά. Αιώνες πριν, οι Βασιλιάδες του Βορρά βοηθούσαν στην άμυνα του Τείχους εναντίον των αγρίων. Εγώ δεν θα είμαι αυτός που θα σπάσει αυτήν την παράδοση", εξήγησε ο Robb στους πρόμαχους του.

Η Catelyn ακούγοντας τον, χαμογέλασε περήφανη. Σωστός Βασιλιάς...

"Και έχω και τον αδελφό μου τον Jon εκεί. Είναι χρέος μου να τον βοηθήσω".
"Περίμενε λίγο γιε μου, που θα τους πας τους έρμους τους στρατιώτες; Εδώ τους χρειαζόμαστε!"
"Μάνα... Σταμάτα..."
"Αχ θα με πεθάνεις, αλήθεια σου λέω θα με πεθάνεις. Ο μπάσταρδος δεν είναι αδελφός σου και δεν του έχεις καμία υποχρέωση!"
"Άρχοντα Μπόλτον συνοδεύστε την μητέρα μου στη σκηνή της."
".... βεβαίως, Μεγαλειότατε"
"Βρε ανεπρόκοπε; Την μάνα σου διώχνεις; Αυτήν που πόνεσε και σε έφερε στον κόσμο;... Αφήστε με άρχοντα Μπόλτον... Robb θα σου φτιάχνω μόνο αρακά και μπριάμ, τ'ακούςςς;"

Posted Image

"..."

Σειρά Παιχνιδιού (7ος γύρος)

Posted Image

Χάρτης

Spoiler:

Κάρτες που παίχτηκαν στο Deployment Phase και ενεργοποιούνται στην αρχή.
-----------------------------------------------
Posted ImagePosted Image

Παίχτηκε κάρτα "Ο Άπληστος Γελωτοποιός"
Παίχτηκε κάρτα "Ο Άπληστος Γελωτοποιός"
-----------------------------------------------

Παίζει η Mono (House Tyrell) την φάση επίθεσης της (διορία μέχρι τις 11.10 το βράδυ της Δευτέρας)

#186 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2013 - 20:40

4 από Ashford επίθεση Grassy Vale
13 από Hornhill επίθεση στο Blackhaven
10 από Kingsgrave επίθεση στο Wyl
8 πλοία από Narrow Sea North επίθεση στα πλοία Summer Sea East
7 πλοία από Summer Sea West Whispering Sound & επιβίβαση 7 στρατιωτών από Three Towers

xbJ3b2w.jpeg

#187 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.292 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2013 - 22:57

Oldtown

Posted Image

Χρειάστηκαν ώρες ατέλειωτης υπομονής και δεκάδες πικρόχολα σχόλια της Αρχόντισσας Olenna, της επίσημης προσκεκλημένης της γιορτής. Χρειάστηκε ένα ολόκληρο πρωινό και σχεδόν όλο το μεσημέρι. Και τελικά, η μεγάλη φλόγα της Ακαδημίας των Maester στο Oldtown άναψε ξανά, σημαίνοντας το τέλος της Αγιας Τελετής των Επτά και τον αποχαιρετισμό του Καλοκαιριού. Ο ήλιος έκανε το θαύμα του. Οι επτά τεράστιοι καθρέφτες που είχαν στηθεί γύρω από τον μεγάλο Φάρο χρειάστηκαν το δυνατό φως του μεσημεριανού ήλιου και παρότι η Αρχόντισσα Ολέννα δεν πίστευε πως θα το καταφέρνανε, τελικά ανάψανε την φωτιά.

"Να έχετε πάντα πίστη στους Επτά, αρχόντισσα Ολέννα μου! Αυτοί άναψαν την Μεγάλη Φλόγα σήμερα!"
"Έχω σταματήσει να έχω πίστη στον καθρέφτη μου εδώ και πολλά χρόνια, Μέγα Σέπτον μου. Βλέπετε και εσείς ο ίδιος το γιατί."

Πήρε λίγη ώρα στον Μέγα Σέπτον να καταλάβει τι εννοούσε η κυρά. "Όχι... όχι, δεν εννοώ πίστη στους επτά καθρέφτες. Εννοώ πίστη στους Επτά θεούς μας, τον Πατέρα, τον Πολεμιστή, τον Σιδηρουργό, τη Μητέρα, τη Κόρη, τη Γριά και τον Ξένο! Ήταν η θέληση τους αυτή που άναψε την Φλόγα!"

"Θα επιμείνω πως ήταν οι καθρέπτες, Σέπτον μου..."

"Αρχόντισσα μου! Δεν πιστεύετε..."

"Πιστεύω σίγουρα πως το άναμμα μιας φλόγας με καθρέφτες ωχριά λιγάκι μπροστά σε δαίμονες καπνού που σφάζουν Βασιλιάδες. Νομίζω πως έχετε μείνει λιγάκι πίσω και αν θέλετε να μην χάσετε πελατεία από τους ιερείς και τον Κόκκινο Θεό τους. Χρειάζεστε και εσείς λιγάκι πιο "δυνατά" τρικς, δεν νομίζετε;"
"Αρχόντισσα μου δεν--!"

ΜΠΡΟΥΥΥΥΥΥΜΜΜΜΜΜΜ...

Ο τρομακτικός αυτός θόρυβος ήχησε δυνατά στον αέρα και έπειτα από μια παγωμένη παύση ακολούθησαν κραυγές και ουρλιαχτά τρόμου. Εκατοντάδες πιστοί έτρεχαν να απομακρυνθούν από τον μεγάλο φάρο καθώς αυτός άρχιζε να χάνει κομμάτια του τοιχώματος του και να παίρνει μια περίεργη ροπή προς τα δεξιά.
"Αγία Μητέρα!" άφησε ένα πνιχτό ήχο ο πανικοβλημένος Μέγας Σέπτον.
"Τον Σιδηρουργό θα χρειαστείτε μάλλον..."

Η Αρχόντισσα Olenna αναγκάστηκε να φύγει μόνο όταν την παρακάλεσε ο ίδιος ο άρχοντας Hightower. "Δέκα ώρες αναμονής και φεύγουμε στο υπερθέαμα..." γρύλισε εκείνη και μπήκε στην άμαξα της.

Χάρτης

Spoiler:

Παίζει η Mono (House Tyrell) τη φάση τακτικής της (διορία μέχρι τις 11.55 το βράδυ της Τρίτης)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Black Kaiser: 10 Ιούνιος 2013 - 22:59

#188 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2013 - 20:11

1 πλοίο από Narrow Sea North Sea of Dorne
5 πλοία από Narrow Sea North Summer Sea East
3 Kingsgrave μέσα στο κάστρο
6 από Blackhaven στο Kinsgrave
1 από Wyl Kinsgrave
3 από Grassy Vale στο Bitterbridge

xbJ3b2w.jpeg

#189 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.292 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2013 - 20:40

Χάρτης

Spoiler:

Παίζει ο Cloudy-Sky (House Martell) τη φάση επίθεσης του (διορία μέχρι τις 9.40 το πρωί της Πέμπτης)

-------------------------------------------------------
Παίχτηκε κάρτα Κατολίσθηση, στην περιοχή Kingsgrave

Posted Image
-------------------------------------------------------

#190 Cloudy-Sky

Cloudy-Sky

~:vv:~

• Members
  • 163 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2013 - 20:43

Attack with 6 from Starfall to Kingsgraves
Attack with 10 from Storm's End to Mistwood

Δημοσιευμένη  εικόνα

#191 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.292 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2013 - 21:07

Posted Image

"Χάσαμε το Kingsgrave και το Wyl άρχοντα μου. Οι στρατιές των Tyrells πήραν επίσης το Blackhaven και το Grassyvale..." Ο αξιωματικός ξεροκατάπιε. Ευτυχώς όμως, είχε και κάποια καλά νέα. "Τουλάχιστον μάθαμε πως καθώς οι Tyrells συγκεντρώνονταν στο Kingsgrave, ένα μεγάλο κομμάτι του στρατού τους χάθηκε σε μια κατολίσθηση."

Ο Oberyn Martell χαμογέλασε. "Ευτυχώς που έχουμε και κάποιους άξιους αντιπάλους. Ο Renly παραήταν εύκολος αντίπαλος. Ελπίζω οι στρατιώτες του χοντρομπαλά να φανούν πιο γενναίοι. Αν και αμφιβάλλω. Φρου-φρου και αρώματα είναι όλοι τους εκεί πέρα.".

"Ναι, αλλά ο καταραμένος Renly ήταν η αιτία που χάσαμε την πρωτοβουλία στο δυτικό μας μέτωπο", του θύμησε η Elaria Sand.

"Σωστά. Όμως τώρα δεν υπάρχει ούτε Renly ούτε κανείς να σώσει το τομάρι των Tyrell. Δεν υπάρχει κανείς να μας σταματήσει. Η αντεπίθεση μας ξεκινά από τώρα και θα τελειώσει σε μερικούς μήνες με την δική μας νίκη. Το Storm's End έπεσε. Σειρά έχει το Highgarden".

Spoiler:

Παίζει ο Cloudy-Sky (House Martell) τη φάση τακτικής του (διορία μέχρι τις 10.10 το βράδυ της Τετάρτης)

#192 Cloudy-Sky

Cloudy-Sky

~:vv:~

• Members
  • 163 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2013 - 21:46

Everyone from Starfall gets outside the Castle
6 from Yronwood move to Starfall

Δημοσιευμένη  εικόνα

#193 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.292 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2013 - 21:56

Χάρτης

Spoiler:

Παίζει ο Οsama (House Stark) τη φάση επίθεσης του (διορία μέχρι τις 10.55 το πρωί της Πέμπτης)

#194 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2013 - 22:58

"E Robb, το μπριάμ είναι έτοιμο.", είπε η Catelyn κοφτά στον γιο της, ο οποίος κοιτούσε για ώρες σκεπτικός τον χάρτη μπροστά του.
"Πάλι μπριάμ, μαμά;"
"Γιατί γιε μου, υπάρχει πρόβλημα; Αφού είπες ότι σου αρέσει το μπριάμ."
"Ναι, μαμά, μου αρέσει το μπριάμ. Αλλά εδώ και ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ τρώω μόνο μπριάμ, μεσημέρι βράδυ."
"Και ποιο είναι το πρόβλημα γιέ μου; Το μπριάμ είνα θρεπτικό και σου κάνει καλ-"
"Ω ΕΛΑ, ΜΑΜΑ ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ. Δεν είμαι χαζός, ξέρω ότι ακόμα είσαι θυμωμένη που σε έδιωξα πριν δέκα μέρες."
"Τολμάς να λες στην μάνα σου κατάμουτρα ότι κρατάει κακία στο ίδιο της τον γιο; Δεν ντρέπεσε;"
"Μα, μαμά, τι θέλεις να υποθέσω με το μπριάμ τόσες μέρες;"
"ΔΕΝ... δεν έχω λόγια. Ντροπή σου. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ."
"Μα αφού ξέρεις ότι δεν μπορούσα να μην ενισχύσω την Νυχτερινή Φρουρά και τον Jon, μαμά. Ήταν καθήκον μου!"
"Δεν έχει να κάνει με τις ενισχύσεις στον βορρά..."
Ο Robb προσπάθησε να ανακαλέσει τι είχε συμβεί εκείνο το απόγευμα, δέκα μέρες πριν.
"Μην μου πεις...", είπε τελικά και κοίταξε ερευνητικά την μητέρα του.
H Catelyn σταύρωσε τα χέρια της και χωρίς να πει κουβέντα κοίταξε θυμωμένη αλλού.
"ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ; ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΑΚΕΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΑΥΓΑΣ; ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΦΟΡΕΣΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΕΝΗ. ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;"
"Τολμάς τώρα να υψώνεις την φωνή σου στην ίδια σου την μάνα; Ο πατέρας σου θα ντρεπόταν για σένα!"
"Ο μπαμπάς είναι νεκρός, μαμά. Για αυτό είμαστε τώρα εδώ πέρα και ανεχόμαστε την ΓΚΡΙΝΙΑ ΣΟΥ!"
"Ναι, πες ότι θέλεις να έχεις και την τελευταία κουβέντα, τώρα. Σαν δεν ντρέπεσε..."
"ΆΡΧΟΝΤΑ BOLTON, συνέδεψε την μάνα μου στην σκηνή της. ΤΩΡΑ. ΑΜΕΣΩΣ."
"...μάλιστα, άρχοντά μου."
"Δεν ντρέπεσε να ξαναδιώχνεις την μάνα σου; Εδώ και τώρα σου ορκίζομαι στους παλιούς θεούς και στους καινούριους ότι θα τρως μπριάμ μέχρι να ζητήσεις συγγνώμη. ΤΟ ΑΚΟΥΣ;"

Posted Image

"Τελικά πάλι με μπριάμ θα την βγάλω, γαμώ το κέρατό μου..."

---------------------------------------------------

Επίθεση με 10 από το Queenscrown στα Wildlings.
Επίθεση με 3 από το Deepwood Motte στα Wildlings.
Μετακίνηση 2 πλοίων από το Iron Sea στο Sunset Sea και επίθεση στο πλοίο του House Lannister (Iristella)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Osama Bin Laden: 11 Ιούνιος 2013 - 23:02

#195 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2013 - 23:14

Posted Image

"Τελικά πάλι με μπριάμ θα την βγάλω, γαμώ το κέρατό μου..."

Posted Image

Chill little dove. Don't lose your head over it :P

Also tagged with one or more of these keywords: Risk, Strategy, Game of Thrones, Westeros, Iron Throne, Always paying our debts, Backstab your Stark