Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία

A Game of Thrones RISK: Battle of Westeros!

Risk Strategy Game of Thrones Westeros Iron Throne Always paying our debts Backstab your Stark

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
322 replies to this topic

Δημοσκόπηση: "The Iron Throne is mine by right!" (19 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

Ποιός θα στρογγυλοκαθίσει τελικά στο Σιδερένιο Θρόνο των Westeros?

1. House Baratheon - Ours Is The Fury (1 ψήφοι [5.26%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 5.26%

2. House Greyjoy - They Do Not Sow (4 ψήφοι [21.05%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 21.05%

3. House Lannister - Hear Us Roar (3 ψήφοι [15.79%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 15.79%

4. House Martell - Unbowed, Unbent, Unbroken (5 ψήφοι [26.32%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 26.32%

5. House Stark - Winter Is Coming (5 ψήφοι [26.32%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 26.32%

6. House Tyrell - Growing Strong (1 ψήφοι [5.26%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 5.26%

Ψήφισε

#166 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2013 - 19:40

Θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη στον Botsun για το προσβλητικό κείμενο που έγραψα παραπάνω και να διευκρινίσω ότι ήταν στα πλαίσια role play και δεν το εννοούσα. Και στους υπολοιπους συμπαίχτες μου που μπορεί να προσέβαλε αυτό το post. Θα περιοριστώ μονο στις εντολές από εδώ και εμπρός όπως έκανα μέχρι τώρα γιατί με το role play δεν τα πάω καλά και γίνονται παρεξηγήσεις.

Posted Image

xbJ3b2w.jpeg

#167 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2013 - 20:06

Θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη στον Botsun για το προσβλητικό κείμενο που έγραψα παραπάνω και να διευκρινίσω ότι ήταν στα πλαίσια role play και δεν το εννοούσα. Και στους υπολοιπους συμπαίχτες μου που μπορεί να προσέβαλε αυτό το post. Θα περιοριστώ μονο στις εντολές από εδώ και εμπρός όπως έκανα μέχρι τώρα γιατί με το role play δεν τα πάω καλά και γίνονται παρεξηγήσεις.

Δεν είπες κάτι το προσβλητικό. Δεν ξέρω αν σβήστηκαν ποστ ή κάτι τέτοιο αλλά σε αυτά που διαβάζω εγώ δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο.

Επίσης

ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΜΑΣ. Παίδες, μην δω κανέναν καυγά από το πουθενά. ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟ BACKSTABBING και οι ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙΟΛΑΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ. To παιχνίδι είναι επίσης και roleplay, δεν θα βγει κανένα συμπέρασμα για την προσωπικότητα του κάθε παίκτη επειδή είναι ο χειρότερος προδότης του Westeros και πάσχει από chronic backstabbing disorder.

Και btw το παιχνίδι υποτίθεται έχει και λίγο rp.

#168 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2013 - 20:12

Πετάχτηκε και ο Fandom.

Ρε παπί όλα πλάκα είναι. Jezas.

xbJ3b2w.jpeg

#169 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.292 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2013 - 23:05

Posted Image

Χάρτης

Spoiler:

Παίζει o Fandom(House Greyjoy) τη φάση επίθεσης του (διορία μέχρι τις 12.05 το μεσημέρι της Δευτέρας)

#170 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2013 - 00:14

Άσα: Χαχαχαχαχαχαχαχαχα οι βλάκες εκεί κάτω τρώγονται μόνοι τους. Τι ωραία.
Μπέιλον: Και γω τι κάνω; Προσπαθώ να ξεφορτωθώ αυτόν τον άχρηστο που δε λέει να ψοφήσει.
Άσα: Έχω μία ιδέα πατέρα. Γιατί δεν κάνει ότι και ο Στάννις; Έβαλε τους Μαρτέλ να σκοτώσουν τον αδερφό του.
Μπέιλον: Κόρη μου, είσαι ιδιοφυΐα, όχι σαν τον άλλον τον άχρηστο. Λοιπόν, τέρμα προς το παρόν οι μάχες. Παίρνεις το πιο γρήγορο πλοίο μας και πας να παραδώσεις αυτό το μήνυμα στη φονική δενδρογαλιά του Ντορν.

Posted Image

Επιβίβαση 6 από το Orkmont και μεταφορά αυτών των 2 πλοίων στο Ironmans Bay.

Παίζω και την Tactical Phase μαζί.

#171 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.292 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2013 - 00:26

Btw η παραπάνω κάρτα με τον Balon Greyjoy δεν είναι κάρτα του παιχνιδιού και δεν έχει να κάνει με αποστολές, fake κάρτες ή οτιδήποτε άλλο σε σχέση με το παιχνίδι. Την έφτιαξα στον Fandom για να roleplaying λόγους και μόνο.

Χάρτης

Spoiler:

Παίζει o Osama(House Stark) τη φάση επίθεσης του (διορία μέχρι τις 1.30 το μεσημέρι της Δευτέρας)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 28 Μάιος 2013 - 20:47

#172 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2013 - 10:56

Τα νέα έφτασαν αργά στο στρατόπεδο του Robb Stark. Ο Renly ήταν νεκρός και ο οίκος Baratheon είχε πέσει.
"Τι θα κάνουμε για αυτό, μεγαλειότατε;", ρώτησε ο Bolton.
Ο Robb κοίταξε τον χάρτη μπροστά του. Παρότι η πτώση ενός οίκου ήταν πολύ ανησυχητική, δεν ήταν δύσκολο να καταλάβει ότι δεν μπορούσε να κάνει τίποτα. Aπό την μία οι Greyjoy και οι Tyrell και από την άλλη ο Stannis του μπλόκαραν την θαλάσσια πρόσβαση νότια, ενώ ο ίδιος και οι Lannister ήταν μπλεγμένοι σε έναν φαινομενικά ατελείωτο πόλεμο.
"Τίποτα...", απάντησε σκεπτικός ο νεαρός λύκος. "Δεν έχουμε το περιθώριο να κάνουμε τίποτα. Εάν αποσπάσουμε στρατό, τότε οι Lannister θα υπερισχύσουν στα εδάφη των Tully και θα αναγκαστούμε να υποχωρήσουμε βόρεια..."
"Τι διατάζετε, λοιπόν;", ρώτησε ο Bolton.
"Πες στον Karstark να κάνει αυτό που είπαμε πριν, ενώ εσύ θα πας να ενισχύσεις τους Tully.", είπε τελικά ο Robb. "Δεν μπορούμε να ρισκάρουμε να χάσουμε από τους Lannister."

--------------------------------------
Επίθεση με 4 από το Queenscrown στους Wildlings.
Επίθεση με 3 από το Flint's Finger στο Wyndhall.
Επίθεση με 6 από το Maidenpool στο Harrenhal.

#173 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.292 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2013 - 13:37

Posted Image

O Robb Stark μπήκε στο Harrenhal. Παρότι οι Βόρειοι ήταν λιγότεροι από τους εχθρούς του, Ο Νεαρός Λύκος είχε οδηγήσει μόνος του την επίθεση και κατάφερε να νικήσει τους Lannisters στην τελευταία του επίθεση. Προτού όμως δώσουν το κάστρο, οι άνδρες του Gregor Clegane άφησαν ένα δώρο πίσω τους. Μια εκατοντάδα στοιβαγμένα κεφάλια αιχμαλώτων Stark σχεδίαζαν ένα στρόγγυλο πρόσωπο με μάτια και χαμόγελο.

"Άσε με να γδάρω τους αιχμαλώτους και να κρεμάσω τα δέρματα τους σαν σημαία του κάστρου", ζήτησε από τον Βασιλιά του, ο Άρχοντας Roose.

"Δεν είμαστε Lannisters. Είμαστε Starks", του απάντησε ο Robb και κατευθύνθηκε στα καταλύματα του για να διαβάσει τον ακριβή λόγο για τον οποίο η επίθεση του άρχοντα Karstark στο Wyndhall είχε αποτύχει.

Χάρτης

Spoiler:

Παίζει o Osama(House Stark) τη φάση τακτικής του (διορία μέχρι τις 2.35 το μεσημέρι της Δευτέρας)
----------------
-> Παίχτηκε κάρτα Στρατηγού πάνω στον Οίκο Stark (Osama)

Posted Image

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 28 Μάιος 2013 - 20:47

#174 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2013 - 10:14

"Αγαπητό ημερολόγιο,

Έχω αρχίσει να αμφιβάλλω σοβαρά για τις "θρυλικές" στρατηγικές ικανότητες του άρχοντα Karstark. Μήπως να τον αποκεφάλιζα; Μπα, άσε, είναι νωρίς ακόμα... Ίσως στο επόμενο βιβλίο..."

Μετακινώ ένα πλοίο από το Western Coast στο Iron Sea.
Τοποθετώ 4 στρατιώτες μέσα στο κάστρο του Harrenhal και 4 απ'έξω από το κάστρο.

#175 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.292 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2013 - 12:03

Posted Image

Χάρτης

Spoiler:

Παίζει η Μono(House Tyrell) τη φάση επίθεσης της (διορία μέχρι τις 1.05 το πρωί της Τετάρτης)

------------------------------
Ο Οίκος Stark (Osama) εξαργύρωσε 2 κάρτες ενισχύσεων για 8 στρατιώτες.

Posted ImagePosted Image

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 28 Μάιος 2013 - 20:46

#176 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2013 - 16:26

Δεν μου φορτώνει το χάρτη. Μόνο εγώ έχω πρόβλημα?

xbJ3b2w.jpeg

#177 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2013 - 16:28

Ναι.

#178 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2013 - 16:29

Οκ για κάποιο λόγο δεν μου φορτώνει κανέναν χάρτη. Θα προσπαθήσω από άλλο browser και βλέπουμε.

xbJ3b2w.jpeg

#179 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2013 - 16:49

Problem solved μετά από ευγενική χορηγία μιας πάπιας μα τί πάπιας :P

Thnx~
-----------------------------------------------

~When the sun has set, no candle can replace it~

Loras Tyrell

Με 4 επίθεση από Bitterbridge στο Grassy Vale

Με 10 επίθεση από Hornhill στο Kingsgrave

Με 14 πλοία επίθεση από Summer Sea East στα πλοία Narrow Sea North

~Growing Strong~

xbJ3b2w.jpeg

#180 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.292 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2013 - 18:52

Lady Olenna Redwyne

"Επιτέλους κοιμήθηκε", έκανε δήθεν ανακουφισμένη η Αρχόντισσα Olenna. "Αλλά αν αρχίσει να κλαίει και στον ύπνο του θα φύγω για το Oldtown από σήμερα."

"Γιαγιά, ας είμαστε λίγο υπομονετικοί με τον Loras. Αρκετά πέρασε τις τελευταίες μέρες", της απάντησε η Margaery.

Posted Image

"Τα τύμπανα μας πέρασαν αρκετά. Είναι μια εβδομάδα που κλαίει τώρα ή παραπάνω; Εντάξει και εμείς χάσαμε αγαπημένους, εγώ μάλιστα και σύζυγο, αλλά δεν θρήνησα τόσο πολύ."
"Ο άρχοντας-πατέρας μου είπε πως δεν είχατε θρηνήσει καθόλου."

"Κουραφέξαλα. Ό, τι λέει ο πατέρας σου για οποιοδήποτε θέμα είναι κουραφέξαλα, δεν τον έχεις μάθει ακόμα; Θρήνησα τον μακαρίτη τον Luthor μέσα μου. Εκεί είναι που θρηνείς πραγματικά, όχι φορώντας μαύρα ρούχα και κατοικοεδρεύοντας στο κοντινότερο Σέπτ για μια ημέρα ολόκληρη. Ξέρεις πόσο γρήγορα βρωμάνε τα πτώματα ε; Ξέρεις; Μάλιστα, τον μακαρίτη τον παππού σου τον τραβήξανε από τον γκρεμό με μια μέρα καθυστέρηση. Μέχρι να γίνει η κηδεία λοιπόν, η μπόχα είχε φθάσει στο Old Oak. Βοήθησε και το γεγονός πως καθώς έπεφτε στο γκρεμό, η τελευταία κίνηση του στη ζωή άνηκε στο έντερο του. Φυσικά, τον έπλυναν σε εκείνο το σημειό πριν τον ντύσουν για την κηδεία αλλά ως τότε η βρώμα είχε εμποτίσει το δέρμα βαθιά..."

"Γιαγιά, δεν χρειάζεται να..."

Posted Image

"Είχε χρόνια δυσεντερία ο καημένος. Τα τελευταία χρόνια της ζωής του οι πάντες συμφωνούσαν πως το πιο δυσπρόσιτο μέρος του Highgarden δεν ήταν τα υπόγεια μπουντρούμια αλλά το αποχωρητήριο του άρχοντα Luthor."

Οι υπόλοιπες κυρίες επί των τιμών, κοιτάχτηκαν μεταξύ τους. Η Margaery κοίταξε το ταβάνι. "Γιαγιά, είναι αργά και αύριο φεύγετε για το Oldtown. Μήπως θα ήταν καλύτερα να αποσυρθείτε; "

"Ναι. Διώξτε τη γριά. Αλλά θα αποσυρθώ. Τι να κάνω; Αφού έχω να παραστώ στην υπέρτατη εμπειρία ζωής, στη τελετή των Επτά ή κάπως έτσι, ας αποσυρθώ. Έχω τόσα χρόνια μπροστά μου ακόμα, που με παίρνει να χάσω άλλους δύο μήνες από την ζωή μου… Ας είναι. Δεν μπορώ να του χαλάσω χατίρι του χοντροκέφαλου του γιου μου. Εξάλλου, αν έστελνε κάποιον άλλο θα υπήρχε κίνδυνος εκεί να πιστέψουν πως τους παίρνουμε και στα σοβαρά…"

Με αυτά και μ'αυτά, η γιαγιά-Tyrell σηκώθηκε από την καρέκλα της, έκανε ένα βήμα και έπειτα κοντοστάθηκε. "Η τελετή των Επτά... Από αύριο θα μου λείπει το κλάμα του Loras..."

Χάρτης

Spoiler:

Παίζει η Μono(House Tyrell) τη φάση τακτικής της (διορία μέχρι τις 7.50 το απόγευμα της Τετάρτης)

Τα 'παιξε το spoiler tag? :shock:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Black Kaiser: 28 Μάιος 2013 - 19:43

Also tagged with one or more of these keywords: Risk, Strategy, Game of Thrones, Westeros, Iron Throne, Always paying our debts, Backstab your Stark