Δεν νομίζεις χρυσή μου πως αυτό ήταν λίγο χτύπημα κάτω από τη μέση?
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

A Game of Thrones RISK: Battle of Westeros!
Posted 11 June 2013 - 23:21
Posted 11 June 2013 - 23:29
Ναι, ναι γελάτε. Εγώ όμως είμαι αυτός που θα χάσει τώρα το κεφάλι του για να βρει έναν τρόπο να μην την βγάλει πάλι με μπριάμ. Γάμω τις μελιτζάνες μου, πεινάω σαν λύκος...
Posted 11 June 2013 - 23:34
Τα τύμπανα ήχησαν δυνατά σημαίνοντας γενικό συναγερμό. Oι ανιχνευτές των Αγρίων δεν πίστευαν στα μάτια τους βλέποντας την στρατιά που ξεχυνόταν από το Τείχος. Μα ήταν δυνατόν η Νυχτερινή Φρουρά να είχε εγκαταλείψει το τεράστιο της αμυντικό πλεονέκτημα;!
Mance: Δεν βλέπω καλά...Είναι...η Νυχτερινή Φρουρά; Orell;
Orell: Κρα! Κρα! Ωπ, sorry...Βλέπω...βλέπω... την τύφλα μου βλέπω. Βλέπω λευκά λάβαρα και γκρίζους ανταρόλυκους... βλέπω...τους Starks! They are coming! Not like the Winter! They are actually coming!
Jon: WTF? That wasn't supposed to happen!
Ygritte: You know nothing Jon Snow.
Tormund: Oh shit! They are here!
Χάρτης
Παίζει ο Οsama (House Stark) τη φάση τακτικής του (διορία μέχρι τις 12.35 το πρωί της Πέμπτης)
Posted 12 June 2013 - 13:24
Well, υποτίθεται ότι θα το έκανα gif αλλά έμεινα τελικά με τις εικόνες στο χέρι.
Η ιστορία του Black Kaiser από πάνω είναι λάθος. Ορίστε ο πραγματικός λόγος για τον οποίο αποδεκατίστηκαν τα Wildlings.
Theon Greyjoy © 2013 Greyjoy Industries, Inc. Used under permission. All rights reserved.
----------------------------------------
---------------------------------
Μετακινώ δύο πλοία από το Sunset Sea στο Iron Sea. Εάν δεν γίνεται τότε μένουν εκεί και δεν κάνω κάτι άλλο.
Posted 12 June 2013 - 16:28
One does not simply copy my own ideas, fuckin copycat.
Χάρτης
Παίζει ο Fandom (House Greyjoy) τη φάση επίθεσης του (διορία μέχρι τις 5.30 το πρωί της Παρασκευής)
Posted 13 June 2013 - 01:13
Μπέιλον: Ναι, το άκουσα και γω. Λες να είναι αλήθεια; Έχω να τον δω και ώρα τον άχρηστο.
/*Ανοίγει η πόρτα*/
Θήον: Σπεραααα.
Υγρομάλλης: Peace bro.
Μπέιλον: Τ-τ-τιιιιι; Τι θες εσύ εδώ; Δεν ήσουν στο Τείχος;
Θήον : Όχι βέβαια. Ήμουν κάτω στη θάλασσα, ο θείος Υγρομάλλης επέμενε να με πνίξει.
Μπέιλον: Και γιατί είσαι ακόμα εδώ τότε; Γιατί δεν πνίγηκες;
Υγρομάλλης: Προσπάθησα, αλλά έμπαινε νερό στα μάτια του, τον έτσουζε και γκρίνιαζε. Μέχρι και οι γλάροι έφυγαν από τις φωνές. Ε, βρήκα και εγώ κάτι ωραία φύκια να καπνίσω, μετά δεν μπορούσα να σημαδέψω καλά. Όλο πήγαινα να τον πιάσω και όλο αστοχούσα.
Βικτάριον: Μα αν τελικά είναι εδώ τότε τι λένε οι άλλοι οι βλάκες πάνω; Δεν μπορούμε να τους αφήσουμε να διαδίδουν τέτοιες φήμες.
Μπέιλον: Δε φταίνε αυτοί. Το χόρτο φταίει.
Υγρομάλλης: Χόρτο; Ποιο χόρτο; Που χόρτο;
Μπέιλον: Ο χειμώνας έρχεται και ο χειμώνας έρχεται. Ε ήρθε, και τι κάνανε οι βλάκες; Αφήσαν όλο το χόρτο να ποτίσει από την υγρασία και έγινε χειρότερο και από τα φύκια του Υγρομάλλη.
Υγρομάλλης: Ναι, ε; Μήπως να πηγαίναμε και μεις εκεί πάνω;
Μπέιλον, Βικτάριον, Άσα: ...
Μπέιλον: Και σαν να μην έφτανε αυτό, το κάπνισαν και έχουν παραισθήσεις. Βλέπουν δέντρα να τους μιλάνε, πράσινα ανθρωπάκια να τρέχουν και τον βλάκα να πετάει. Τώρα έχουν αρχίσει να τα μοιράζονται και με τους Άγριους. Έπαιρνε που έπαιρνε διάφορα ο άλλος ο Γουάργκ για το γλάυκωμα του, τώρα τον έκαναν χειρότερα.
/*Ξανανοίγει η πόρτα*/
Έουρον: Κρίμα, και ήταν καλή ευκαιρία να γλυτώσω από το διάδοχο σου.
Μπέιλον, Βικτάριον, Άσα, Θήον: Κ-κ-κ-κορακομάτη;;;;
Υγρομάλλης: Yo bro.
Επιβίβαση όλων όσων είναι εκτός κάστρου από τα 4 αρχικά νησιά μου στην Iron Sea.
Μετακίνηση των 2 πλοίων από το Ironman's Bay στην Iron Sea.
Επιβίβαση 18 στρατιωτών από το Skagos.
Μετακίνηση των 6 φορτωμένων πλοίων και 4 άδειων πλοίων στη The Shivering Sea (South).
Απόβαση 1 στρατιώτη στο Flint's Finger.
Παίζω μαζί και την Τακτική μου.
4 ενισχύσεις να γίνουν 2 πλοία στη The Shivering Sea North και οι άλλες 4 απλοί στρατιώτες στα 4 αρχικά νησάσια στην Iron Sea.
Posted 13 June 2013 - 09:03
Meet the Greyjoys (Book Edition)
Από δεξία προς αριστερά
Aaron Greyjoy (Υγρομάλλης) - O νεότερος Greyjoy αδελφός. Είναι ο τρελός του χωριού (Pyke) και φανατικός ιερέας του Πνιγμένου Θεού. Θέλει να πνίξει τον Theon.
Euron Greyjoy (Κορακοματης) - Ο δεύτερος σε ηλικία αδελφός Greyjoy και ο πιο επικίνδυνος άνδρας του κόσμου.
Asha Greyjoy (ή Yara) - Κόρη του Balon Greyjoy. Της αρέσει να βασανίζει τον Theon.
Balon Greyjoy - O Βασιλιάς των Σιδερένιων Νησιών και Άρχοντας του Pyke. Θέλει ο Υγρομάλλης να πνίξει τον Theon.
Theon Greyjoy - Όλοι θέλουν να τον πνίξουν ή να τον βασανίσουν.
Victarion Greyjoy - Αδελφός του Balon. Ατρόμητος πολεμιστής και Διοικητής του Σιδερένιου Στόλου. Το ρετιρέ όμως, ακατοίκητο.
Χάρτης
Παίζει η Iristella (House Lannister) τη φάση επίθεσης της (διορία μέχρι τις 10.00 το βράδυ της Παρασκευής)
------------------------------
Ο Οίκος Greyjoy (Fandom) εξαργύρωσε 2 κάρτες ενισχύσεων για 8 στρατιώτες.

Edited by Black Kaiser, 13 June 2013 - 09:26.
Posted 14 June 2013 - 22:22

Sorry για την καθυστερηση.
Posted 15 June 2013 - 08:04

Όταν κάνετε skip τη φάση επίθεσης και πηγαίνετε κατευθείαν στη φάση τακτικής παίδες,να την παίζετε κατευθείαν, δεν χρειάζεται να ανακοινώσω εγώ κάτι. Μπορείτε ακόμα και να την παίξετε στο ίδιο ποστ με τη φάση επίθεσης σας, αν δεν σας πειράζει να μην ξέρετε τα αποτελέσματα των μαχών σας.
Posted 15 June 2013 - 18:43
Anw 10 στο Acorn Hall
5 στο kings Landing.
Posted 15 June 2013 - 23:05
Ο Οίκος Lannister (Iristella) εξαργύρωσε 3 κάρτες ενισχύσεων για 15 στρατιώτες.

---------------------------------------------------------------------
Κινήσεις NPC
O Oίκος Joffrey Baratheon of King's Landing δεν έκανε καμία κίνηση.
O Oίκος Stannis Baratheon of Dragonstone δεν έκανε καμία κίνηση.
Ο Οίκος Tully of Riverrun μετακίνησε 5 στρατιώτες από το Fairmarket στο Harenhall.
O Οίκος Arryn of the Eyrie δεν έκανε καμία κίνηση.
Οι Άγριοι Πέρα από το Τείχος έκαναν επίθεση στο Τείχος και πήραν τον μπούλο.
Χάρτης
-ΤΕΛΟΣ 7ου ΓΥΡΟΥ-
Σειρά Παιχνιδιού (8ος γύρος)
Διπλωματικές σχέσεις με NPC
4 αστέρια: Πολύ καλές σχέσεις
3 αστέρια: Καλές
2 αστέρια: Τυπικές
1 αστέρι: Κακές
0 αστέρια: Εχθρικές
-ΓΥΡΟΣ 8-
DEPLOYMENT PHASE
Check your pms κάποια στιγμή αργότερα.
Posted 16 June 2013 - 00:29
Οι Άγριοι Πέρα από το Τείχος έκαναν επίθεση στο Τείχος και πήραν τον μπούλο.
τον μπούλο.
τον μπούλο.
τον μπούλο.
τον μπούλο.
Posted 18 June 2013 - 23:50

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Κεφάλαιο VIII: Tyrion Lannister
"Πες μου πάλι πατέρα, γιατί βρίσκεσαι στο King's Landing και όχι στο πεδίο της μάχης;"
"Γιατί έχω αφήσει τον γιο μου στο πεδίο της μάχης και πρέπει να φροντίσω κάποια πράγματα εδώ πέρα."
Ο Τύριον χαμογέλασε."Μου αρέσει έτσι όπως το λες, που αφήνεις να ακούγεται σαν να έχεις μόνο έναν γιο."
Ο Tywin Lannister δεν του απάντησε. απλά τον κοίταξε με τα ψυχρά του πράσινα μάτια. Λες και δεν ήταν ήδη ψυχρή η ατμόσφαιρα στο δωμάτιο του συμβουλίου. Οι 3 Lannister κάθονταν κοντά στο αναμμένο τζάκι αλλά ο Tyrion σχεδόν έτρεμε.
Η Cersei φαινόταν και εκείνη παγωμένη και το χαμόγελο της ήταν τόσο ψεύτικο όσο και η φήμη πως ο Tywin χέζει χρυσό. Ή μήπως είναι αληθινή; "Τι νέα από τον Jaime, πατέρα; Είναι καλά; Κινδυνεύει;" τον ρώτησε.
"Ο γιος μου είναι μια χαρά, Cersei. Και μιας και οδηγεί ο ίδιος τους στρατιώτες του στην μάχη, σαφώς και κινδυνεύει. Έχει όμως τους καλύτερους μου άνδρες γύρω του, τα καλύτερα όπλα και το πιο καλά εξοπλισμένο στρατό και στρατόπεδο. Ξέρω όμως πως θα με κάνει περήφανο. Οι Lannisters ποτέ δεν ηττούνται. Έχει περισσότερο στρατό από τον Νεαρό Λύκο και περισσότερη εμπειρία."
"Α...μπράβο", έκανε η Αντιβασίλισσα "...το πιο καλά εξοπλισμένο στρατόπεδο."
Και ξέρεις τι έχουν τα στρατόπεδα αδερφούλα; Αλλά αδίκως ανησυχείς. Ο Jaime είναι ιππότης της Βασιλικής Φρουράς και δεν θα παντρευτεί ποτέ του...
"Εσύ όμως παρότι είσαι κόρη μου και με έχεις απογοητεύσει. Ακούω άσχημα λόγια για την συμπεριφορά του εγγονού μου. Είναι αλήθεια;"
"Ναι, σκοτώνει κουτάβια", δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί ο Tyrion.
Η αδελφή του τον κοίταξε με βλέμμα όλο μίσος. "Προσπαθώ να τον ελέγξω πατέρα. Αλλά ξέρεις τα παιδιά σε αυτές της ηλικίες... όλο ενέργεια και πρέπει κάπου να την βγάλουν..."
"Μην προσπαθείς, απλά κάντο. Και πες του να μην στέλνει μηνύματα στους συμμάχους μας τους Tyrell. Δεν θέλουμε να τους χάσουμε μόλις μάθουν τι κουμάσι είναι ο γιος σου."
Ναι, νομίζεις πως ειδικά η γριά η Olenna δεν γνωρίζει. Έχουμε όμως σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθούμε. "Πατέρα, το ξέρεις πως ο Σιδερένιος Στόλος των Greyjoy συγκεντρώθηκε και επανδρώθηκε πλήρως έπειτα από τόσους μήνες;"
"Το γνωρίζω εδώ και ένα φεγγάρι, Tyrion."
"Και... δεν θα κάνουμε τίποτα για αυτό; Κοιτώντας τον χάρτη... ας πούμε πως το Casterly Rock και το Lannisport βρίσκονται σε απόσταση βολής..."
"Έχω φροντίσει εγώ προσωπικά για αυτούς. Εσύ συγκεντρώσου στα καθήκοντα σου. Συνέχιζε να θωρακίζεις την πόλη και να προσέχεις τις κινήσεις του Stannis Baratheon".
Φρόντισες για τους Greyjoy όπως έχεις φροντίσει και με τους Stark; Ο Τύριον δεν ξεφούρνισε αυτή του την σκέψη. Μια φορά θα κάνεις λάθος πατέρα, και θέλω να είμαι εκεί για να το δω...
"Είστε τα παιδιά μου. Είστε Lannisters.Δεν θα αφήσω να ντροπιάσετε άλλο το όνομα του Οίκου μας. Εκτελέστε τα καθήκοντα σας και βάλτε στην άκρη τις επιθυμίες σας. Αυτά για σήμερα".
"Ναι, πατέρα" είπαν ταυτόχρονα Cersei και Tyrion. Ακούστηκαν γελοίοι. Σαν καλά στρατιωτάκια.
Ο Τύριον κατέβηκε τις σκάλες και κατευθύνθηκε προς τα διαμερίσματα του. Ήξερε πως εκεί τον περίμενε η Σέι η οποία θα τον βοηθούσε να ξεχάσει αυτήν την καθόλου ευχάριστη συνάντηση με τον πατέρα του. Τον πατέρα του. Μια γνωστή μελωδία ήρθε στα αφτιά του. "♫ And who are you?...♫"
Σειρά Παιχνιδιού (8ος γύρος)
Χάρτης
Παίζει ο Fandom (House Γκριχαρoύλης) τη φάση επίθεσης του (διορία μέχρι τις 12.50 το μεσημέρι της Πέμπτης)
------------------------------------------------
Κάρτες που παίχτηκαν στο Deployment Phase και ανακοινώνονται στην αρχή.

Παίχτηκε κάρτα Έκτακτης Επιστράτευσης
------------------------------------------------
Edited by Black Kaiser, 19 June 2013 - 00:05.
Posted 19 June 2013 - 00:40
Άσα: Πατέρα, ηρέμησε.
Βικτάριον: Ό,τι έγινε έγινε, αδερφέ.
Μπέιλον: Ο αλήτης.Έρχεται από το πουθενά και κάνει ό,τι θέλει.
/*Μπαίνει ο Θήον*/
Θήον: Επ, τι έγινε; Γιατί όλοι τόσο μουτζούφληδες;
Μπέιλον: Ας είχε πάρει τουλάχιστον και τον βλάκα μαζί...
Θήον: Θα μου πεις κανείς τι γίνεται πια; Είμαι ή δεν είμαι ο διάδοχος να πούμε;
Μπέιλον, Βικτάριον, Άσα: ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ!
Άσα: Τέλος πάντων, ο Κορακομάτης πήρε το στόλο του και πήγε να κάνει επίθεση στους Σταρκ λέγοντας ότι θα γίνει αυτός βασιλιάς. Τώρα είναι στο Βορρά.
Θήον: Τιιιιι; Πως τολμάει; Εγ... εεε, ο μπαμπάς είναι βασιλιάς.
Μπέιλον, Βικτάριον, Άσα: ...
Θήον: Μα έχουμε συμμαχήσει με τους Σταρκ κατά των Λάννιστερ, δε θα είναι προδοσία αν τους επιτεθούμε;
Μπέιλον: Πόσο βλάκας πια... Και θες να γίνεις βασιλιάς... Και έχω και το βλάκα τον αδερφό μου βιάστηκε και κάνει του κεφαλιού του.
Θήον: Μα αν πάνε εκεί και τους δώσουν Ψωμί και Αλάτι τι θα γίνει; Θα μας τιμωρήσουν οι Θεοί.
Μπέιλον: Ο γιος μου η θεούσα...
Άσα: Και σα να μην έφτανε αυτό, πήρε και τον Υγρομάλλη μαζί, ο οπόιος θέλει λέει να καπνίσει Γουέιργουντ...
Θήον: Ε και; Αφού έχω καταλάβει ότι τόσο καιρό προσπαθείτε όλοι να σκοτώσετε κάποιον από την οικογένεια. Εγώ αποκλείεται να είμαι, άρα είναι ο Υγρομάλλης. Τι σας πειράζει αν πάει και πεθάνει εκεί πάνω;
Μπέιλον, Βικτάριον, Άσα: Ναι... Αυτό ακριβώς....
Meanwhile outside of the Winterfell...
Υγρομάλλης: Σταρκ δεν έμεινε κανείς και ο Σκύλος την Άρυα ζαχαρώνει, ΛΑΝΝΙΣΤΕΡ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ.
Κορακομάτης: Μαζέψτε κάποιος τον μαστούρη, τη τύχη μου μέσα. Έχει καπνίσει όλο τον κάμπο και θυμήθηκε τα κουμουνιστικά του...
Κρέιγκορν (ο μουγκός): Μμμ μφχ μχμχμφμχ.
Κορακομάτης: Ναι, ήταν κουμμουνιστής και χίπης στα νιάτα του.
Κρέιγκορν: Μφχχχχ μμμμφ χμφμφμφμφμφ μφμχμφχμ μχ μχμφμφμχ μχμφ.
Κορακομάτης: Όχι, δεν ήταν δική μου ιδέα να έρθει εδώ. Άκουσε ότι έχει διαφορετικά φυτά εδώ πάνω και ήθελε να τα καπνίσει.
Κρέιγκορν: Φμλ.
Κορακομάτης: Ναι, το ξέρω... Ούτε εγώ τον αντέχω... Αρκετά ασχοληθήκαμε όμως, ξεκίνα την επίθεση.
Κρέιγκορν: Μφφφμφμφμφ χχφφμμχφ μμφχμ μφχμμμχφ.
Κορακομάτης: Δε με νοιάζει για το Ψωμί και το Αλάτι, ότι είναι να γίνει θα γίνει.
Κρέιγκορν: Μμμμφφμφμφμφμφμμχμφχφμχμφμχμμχμχμφμχμφμχφμχμ.
Κορακομάτης: Ναι, το ξέρω ότι άρχισε πάλι το τραγούδι ο μαστούρης. Ούτε γω τον αντέχω.
Υγρομάλλης: And who are you, the proud lord said that I must bow so low? Only a cat of a different coat that's all the truth I know. In a coat of gold or a coat of red a lion still has claws. And mine are long and sharp, My Lord as long and sharp as yours. And so he spoke, and so he spoke, that Lord of Castamere but now the rains weep o'er his hall with no one there to hear. Yes, now the rains weep o'er his hall and not a soul to hear.
Επίθεση με 5 από το Bear Island στο Deepwood Motte.
Επίθεση με 6 από το Skagos στο Queenscrown.
Επίθεση με 6 από το Skagos στο Karhold.
1 πλοίο από τη The Shivering Sea(South) να συμμετέχει στη ναυμαχία στη The Shivering Sea(North).
Επίθεση με 6 από The Shivering Sea(South) στο The Dreadfort.
Επίθεση με 6 από The Shivering Sea(South) στο White Harbour.
Επίθεση με 6 από The Shivering Sea(South) στο Greywater Watch.
Επίθεση με 5 από The Iron Sea στο The Rills.
Επιβίβαση 14 στρατιωτών από τα νησιά στην Iron Sea.
Επίθεση με 15 στρατιώτες στο Flint's Finger.
Οι στρατιώτες στο Pyke να βγουν όλοι έξω από το κάστρο.
Επίθεση με 4 στρατιώτες στο Crakehall.
Also tagged with one or more of these keywords: Risk, Strategy, Game of Thrones, Westeros, Iron Throne, Always paying our debts, Backstab your Stark
The Community Bar →
Play By Post →
RISK →
Let's Play Risk: The Crusade of Terra MarianaStarted by Black Kaiser , 03 Jul 2017 ![]() |
|
||
![]() |
The Community Bar →
Play By Post →
Η Νύχτα Πέφτει... →
Η Νύχτα Πέφτει στο King's Landing: Death of a [SPOILER]Started by Osama Bin Laden , 13 Jul 2014 ![]() |
|
|
The Community Bar →
Ψυχαγωγία - Διασκέδαση →
Spoilers παντού: GoT - ASOIAFStarted by Anelis , 04 May 2014 ![]() |
|
||
![]() |
The Community Bar →
Play By Post →
RISK →
Poll
Let's Play Castle Risk - "Κλας ιν Γιούροπ v1" Game ThreadStarted by Black Kaiser , 29 Sep 2012 ![]() |
|
|
![]() |
The Community Bar →
Play By Post →
RISK →
Ας παίξουμε RISK - Forum StyleStarted by Black Kaiser , 29 Jun 2012 ![]() |
|