Δεν υπαρχει "αντικειμενικα" στον τομεα fun
. Ουτε σε εμποδιζει σε κατι το γεγονος οτι τονισα οτι οι αποψεις μας διαφερουν. Δεν οχυρωθηκα πισω απο την ταμπελιτσα "γουστα" η οποία ειναι της μοδας οταν καποιος αναλυει κατι και δεν εχουμε κατι να απαντησουμε σε επιπεδο επιχειρηματων. Αντιθετα εχοντας δωσει καποιους λογους για τους οποίους δεν το θεωρω καλο, σου λέω οτι διαφωνω με σενα παρακινωντας σε να πεις εσυ την αποψη σου και να ξεκινησει απο εκει ο διαλογος. Πιθανοτατα δεν θα συμφωνησουμε, αλλα θα γινει ωραια συζητηση.
Περα απο το οτι το καλο story μπορει να μπει παντου - το οποιο ειναι ξεχωριστη συζητηση-, οφειλω να ξεκαθαρισω οτι δεν περιμενα κάτι το τρομερα επιδεξιο στον τομεα σεναριο ευθυς εξαρχης. Φαινοταν οτι η σειρα δεν παει να ανοιξει νεους δρομους στην αφηγηση και στο σεναριο. Περιμενα όμως κατι το οποιο θα ηταν διασκεδαστικο και το οποιο δεν θα φωναζε ξεδιαντροπα " ολες οι ενδιαμεσες εξελιξεις ειναι filler για το οταν θα αρχισει το pew pew". Aυτο που εισεπραξα ομως ηταν κατι το τοσο βεβιασμενο και χλιαρο που σταματουσε να ειναι εστω και απλό mindless fun. Τωρα αν εσυ μπορεις να δειξεις μεγαλυτερη επιεικια, good for you. ^_^
Κατάλαβα την πρόθεσή σου, και δεν είναι το ότι δεν είχα επιχειρήματα, απλά ο κύριος λόγος ήταν το ότι είμαι πιο ανεκτικός σε αυτά τα θέματα. Τώρα από εκεί και πέρα ναι φαινόταν βιαστικό, αλλά είναι 12 επεισόδια και μου φαίνεται πως θα ήταν αρκετά καλύτερο πιο κοντά στα 20. Αλλά μπορείς να το κατηγορήσεις για αυτό; είμαι λίγο σκεπτικός σε αυτό το θέμα. Τώρα αν πιο μετά δω 2 επεισόδια που είναι τελείως filler, τότε ok θα είναι fail.
Επίσης, όπως λες έχει κάποια inconsistencies (space mecha είναι δεν περιμένω το κάθε πράγμα να είναι λογικό) και οι περισσότεροι από τους χαρακτήρες είναι αδύναμοι. Αλλά και πάλι δεν νομίζω όλα αυτά φέρνουν τη σειρά σε τόσο χαμηλό επίπεδο, ειδικά όταν μιλάμε για το πρώτο επεισόδιο.