Μετάβαση στο περιεχόμενο


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Σύνδεση 

Εγγραφή
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Φωτογραφία
* * * * - 3 Ψήφοι

Arata Kangatari | Arata The Legend

Action Fantasy Adventure Spring 2013

  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2.722 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Μάρτιος 2013 - 08:44

3ebabb97e48b6695b97b7459de8043d313553209

Σε ένα μυθικό κόσμο, όπου οι άνθρωποι και οι θεοί συνυπάρχουν, μια τελετή που σηματοδοτεί τη νέα κυβερνούσα πριγκίπισσα πρόκειται να συμβεί για πρώτη φορά σε 60 χρόνια. Μόνο μια κοπέλα από τον οίκο των Hime μπορεί να πάρει αυτή τη θέση, αλλά λόγω έλλειψης γυναικών στην οικογένεια σημαίνει ότι ένα αγόρι που ονομάζεται Arata πρέπει να παραστήσει τη γυναίκα . Κατά τη διάρκεια της τελετής, ο Δώδεκα Shinsho, οι φορείς ειδικών ξιφών, τα ονομαζόμενα Hayagami, με επικεφαλής τον Kannagi, προδίδουν την πριγκίπισσα, προσπαθώντας να σκοτώσουν αυτήν και Arata. Ο Arata ξεφεύγει και τρέχει μέσα στο δάσος Kando. Βγαίνοντας από το δάσος και βρίσκει τον εαυτό του σε ένα δρομάκι της σημερινής Ιαπωνίας. Επειδή δεν φοράει μπλούζα, καταλήγει σε έναν καβγά με αστυνομικούς, αλλά σώζεται από Nao, ένα κορίτσι που ισχυρίζεται ότι είναι η αδελφή του.

Στο μεταξύ, στη σημερινή Ιαπωνία, ένα αγόρι ονόματι Arata Hinohara αρχίζει τη νέα του ζωή στο σχολείο. Θέλει να αφήσει τις αναμνήσεις του δύσκολου παρελθόντος του πισω στου, αλλά τα πράγματα δεν εξελίσσονται τόσο απλά όταν εμφανίζεται ο Kadowaki, ένας νταής από το προηγούμενο σχολείο του. Τα βασανιστήρια του Kadowaki συνεχίζονται και ο Hinohara ανακαλύπτει ότι ο φίλος του ο Suguru συμμάχησε με τον Kadowaki και κάλυψε το θρανίο του με κόλλα. Νιώθοντας θυμωμένος και προδομένος, μπαίνει σε ένα δρομάκι και σύντομα ανακαλύπτει ότι δεν βρίσκεται πια στην Ιαπωνία αλλά σε έναν νέα κόσμο, τον Amawakuni, την πατρίδα του άλλου Arata. Εκεί τον βοηθάνε η γιαγιά και η παιδική φίλη του Arata. Μόνο που σε εκείνον τον κόσμο, ο Arata κατηγορείται για τη δολοφονία της πριγκίπισσας και η Αυτοκρατορική Αυλή ζητάει το κεφάλι του.

Τις φωνές τους στους δύο πρωταγωνιστές θα χαρίσουν ο Nobuhiro Okamoto (Niizuma Eiji, Accelerator) και ο Yoshitsugu Matsuoka (Kirito, Sorata Kanda). Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Kenji Yasuda για το στούντιο Satelight (Aquarion, Ikoku Meiro no Croisée, Guin Saga)

Youtube Video


ySss0UF.jpg


#2 zennith666

zennith666

    Oh boy,more trouble...

  • Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2013 - 07:32

Βγήκε το πρώτο ep από horrible subs.Εγώ θα το δώ αργότερα και θα πω την γνώμη μου.

Δημοσιευμένη  εικόνα


#3 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Απρίλιος 2013 - 05:39

Ειχε ενα Α ενδιαφερον αλλα μην φανταστειτε κατι το τρομερο. Το animation σε καποια σημεια με ξενισε αρκετα αλλα οκ μπορούμε να το αντιπαρελθουμε αυτο. Απο αποψη ιστοριας κλασσικη Yuu Watase με τους αλλους κοσμους της και το χαρακτηριστικο της υφος στο story telling. Moυ εβγαλε αρκετα Fushigi Yuugi vibes η σειρα. Γενικα μυριζει shoujo adventure η σειρα με την πιο κλασσικη εννοια του ειδους πραγμα που ειναι καλο και κακο. Καλο γιατι ειναι ισως κατι ευκολο για οσους θελουν αυτό το ειδος, απο την αλλη ομως μαστιζεται και απο αρκετά κλισε.



Also tagged with one or more of these keywords: Action, Fantasy, Adventure, Spring 2013