Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * - - 1 votes

Ψάχνω πληροφορίες για τον Isao Bitou


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Vetus

Vetus

    Rocked'N'Loaded!

  • Banned
  • 1,116 posts

Posted 04 March 2013 - 19:58

Το opening του videogame Rival Schools - United by Fate είναι με διαφορά από τα αγαπημένα μου ιαπωνικά τραγούδια.
Youtube Video

Με λίγο ψάξιμο στο YouTube βρήκα ότι ο τίτλος του τραγουδίου είναι Atsuki Kodou που το τραγουδάει ο Isao Bitou κι έτσι ψάχνοντας στο Google βρήκα και την full version του τραγουδιού μαζί με την full version του Ashita no Yuke, το ending theme που παίζει στο bonus ending του παιχνιδιού.
Youtube Video

Κατ' επέκταση έψαξα στο Google πληροφορίες για να δω τι άλλα τραγούδια έχει γράψει και το μόνο που βρήκα (στο ANN) είναι ότι έχει γράψει το opening του anime Ashite no Joe:
Youtube Video

Mήπως κάποιος από σας που ασχολείται με ιαπωνική μουσική έχει πληροφορίες για τον Isao Bitou καθώς επίσης και τι άλλα τραγούδια ή albums έχει βγάλει; Aν ήξερα ιαπωνέζικα θα έψαχνα και σε ιαπωνικά sites... :emptyonexg1:

Edited by Vetus, 04 March 2013 - 20:03.


#2 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

    名前のない怪物

  • Review Team
  • 2,153 posts

Posted 06 March 2013 - 01:58

Στο ιαπωνικό wikipedia βλέπω πως έχει μπόλικα τραγούδια και δίσκους, αλλά ακόμα και στο jpopsuki βρίσκω το single που έχεις βρει και ένα compilation album του 1965. Υποθέτω πως δύσκολα θα είναι ανεβασμένη όλη η δουλειά του στο νετ, και, αν είναι, θα είναι δυσεύρετη.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.