Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Περί καπνίσματος

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
947 replies to this topic

Δημοσκόπηση: Καπνίζετε ή οχι (511 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

Καπνίζετε ή οχι

1. Καπνίζω (97 ψήφοι [25.33%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 25.33%

2. Δεν καπνίζω (286 ψήφοι [74.67%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 74.67%

Ψήφισε

#751 jimilegolas

jimilegolas

ハア?

• Members
  • 344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιανουάριος 2011 - 14:56

Μα το πρόβλημα δεν είναι στους καπνιστές (η οποία αντικειμενικά έχουν προβλήματα υγείας) αλλά στους παθητικούς καπνιστές. Καταρχάς, ό,τι είπα στις προηγούμενες σελίδες ΔΕΝ ήταν επιχειρήματα, ήταν ερωτήσεις πάνω στις έρευνες που επικαλύστε. Συνεχίστε όπως νομίζεται, δεν θα το συνεχίσω μια τέτοια συζήτηση.

Καλέ μου άνθρωπε του Θεού, σου έχουν δώσει τα παιδιά τόσους συνδέσμους με έρευνες που αφορούν το παθητικό κάπνισμα. Μάλιστα εσύ ο ίδιος είπες πως δεν μπορείς να τις διαβάσεις.
Άρα μην μας λες πως δεν υπάρχουν εμπεριστατωμένες έρευνες από την στιγμή που σου τις δίνουμε και εσύ δεν θες να τις διαβάσεις...
ヤクザ   あいしてる!

#752 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιανουάριος 2011 - 15:16

Αυτο το θρεντ εχει πλακα. Μονο λιγο καιρο ξαποσταινει και ξανα προς τη δοξα τραβα.

Κοιτα, gbak ξερω τι θες να πεις, αλλα πολλες φορες το υφακι σου ειναι πολυ προβοκατορικο. (στο συγκεκριμενο θεμα οχι και τοσο για να πω την αληθεια) για αυτο μαλλον και δεν εγινες αμεσως αντιληππτος.
Καταλαβαινω πολυ καλα την απαιτηση σου για το paper και τις μεταβλητές. Στο μεταπτυχιακο, οτι στατιστικη μελετη υπηρχε για ΑΠΕ ακομα και στην τελευταια ερευνα αυτα τα δυο υπηρχαν. Τυχαιο;
Λογικο ειναι να σε βαζει σε υποψιες.
Απο την αλλη μπορω να σου βρω αρκετους λογους για να βγαινουν πλαστες ερευνες και απο τη μια και απο την αλλη πλευρα. Θα υπαρξουν καλες ερευνες χωρις στοιχεια, και πλαστες ερευνες, που θα χουν πλαστα στοιχεια.

Πιστευεις θα βγαλεις ακρη; Δεν νομιζω.Το σημαντικοτερο ειναι αυτο που ειπε ο ματασσος, και που ειχα γραψει και γω παλιοτερα. Μπορεις να δεις οτι το τσιγαρο βλαπτει τον καπνιζοντα κατα πρωτον, και μετα τους γυρω του, μονο με τα ματια σου, δε χρειαζεσαι ερευνες.

Αμφιβαλλεις αν επηρρεαζονται οι παθητικοι καπνιστες; Εγω που ειμαι καπνιστης αν με κλεισεις σε ενα χωρο χωρις καλο εξαερισμο και ολοι καπνιζουν αρειμανιως, στην καλυτερη θα δακρυσουν τα ματια μου. Δεν ξερω αν οι ερευνες υπερβαλλουν και ποσο, αλλα αν ειχα παιδι, δεν θα το ντουμανιαζα σε κλειστο χωρο. Νομιζω οτι αμα τηρουμε την ιδια λογικη και με τους γυρω μας (ειδικα εμεις που κανουμε 3-4 τσιγαρα) ειμαστε οκ. Τα υπολοιπα λιγο πολυ ειναι για να ικανοποιησουμε το προσωπικο μας βιτσιο/περιεργεια

Υ.Γ.

Επιχειρηματολογία επιπέδου αρνητών του Ολοκαυτώματος, Gbak.

*clapping*

Θα παρακαλέσω πολύ ευγενικά να μην επαναληφθουν τέτοιες εξυππαρομοιωσεις. Ειδικά απο σοβαρα ατομα γιατι καποιοι άλλοι μπορει να εχουν το ακαταλογιστο. Αν διαφωνεις σε οτιδηποτε απο την επισημη ιστορια (που σε καποια σημεια οντως μπαζει) και το δηλωσεις δημοσια στην γερμανια, το Ισραηλ και τον (?!?)καναδα(?!?) θεωρεισαι αυτοματα αρνητης και αντιμετωπιζεις φυλακιση ως και 30 χρονια. This ain't a laughing matter, the way i see it.

stasou%2520mygdala.jpg

#753 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιανουάριος 2011 - 17:18

Καλέ μου άνθρωπε του Θεού, σου έχουν δώσει τα παιδιά τόσους συνδέσμους με έρευνες που αφορούν το παθητικό κάπνισμα. Μάλιστα εσύ ο ίδιος είπες πως δεν μπορείς να τις διαβάσεις.
Άρα μην μας λες πως δεν υπάρχουν εμπεριστατωμένες έρευνες από την στιγμή που σου τις δίνουμε και εσύ δεν θες να τις διαβάσεις...

Όπα δεν είπα πουθενά ότι δεν θέλω/δε μπορώ, είπα ότι δεν είχα εκείνη τι στιγμή το χρόνο, μην παραποιείς και τα λόγια μου απο πάνω.

#754 jimilegolas

jimilegolas

ハア?

• Members
  • 344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιανουάριος 2011 - 17:46

Οκ οπότε μέχρι να μπορέσεις, απλά μην μιλάς...
ヤクザ   あいしてる!

#755 rahxephon

rahxephon

"Hokuto stinken my ass!!!

• Members
  • 106 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιανουάριος 2011 - 19:06

Posted Image

Posted ImageΠολλές φορές θα έχεις ακούσει για το "παθητικό κάπνισμα". Ξέρεις όμως τι είναι;

Παθητικό κάπνισμα είναι όταν δεν καπνίζεις εσύ ο ίδιος αλλά κάποιος άλλος όταν εσύ είσαι κοντά, οπότε δεν αναπνέει μόνο εκείνος τον επικίνδυνο, δηλητηριώδη καπνό από τα τσιγάρα ή την πίπα του, αλλά και εσύ!
Δηλαδή γίνεσαι παθητικός καπνιστής.
Οι καπνιστές ναι μεν ισχυρίζονται πως έχουν το δικαίωμα να καπνίζουν, αλλά οι παθητικοί καπνιστές έχουν ένα ακόμη πιο σημαντικό
δικαίωμα :

ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ ΚΑΘΑΡΟ ΑΕΡΑ !
Πιο κάτω θα βρεις κάποια πολύ καλά επιχειρήματα για να υπερασπίσεις την θέση σου και να αποδείξεις στους καπνιστές πως το να καπνίζουν εκείνοι πράγματι επηρεάζει και τους άλλους που δεν καπνίζουν!
Posted ImageΌταν καπνίζει κάποιος βρωμάνε τα ρούχα του, πράγμα άβολο όχι μόνο για τον εαυτό του, αλλά και για τους τριγύρω του.
Posted ImageΟ καπνός (από τα τσιγάρα κλπ) προκαλεί βήχα, κρυολογήματα και κρίσεις άσθματος σε όσους έχουν άσθμα.
Posted ImageΠροκαλεί στον καπνιστή (και στους παθητικούς καπνιστές) φαγούρα και τρέξιμο των ματιών.
Posted ImageΟ υπερβολικός καπνός μπορεί να καταστρέψει για κάποιον την μυρωδιά και την γεύση του φαγητού! (Ποιος θα το ήθελε αυτό;)
Posted ImageΟ καπνός σ' ένα γεμάτο εστιατόριο μπορεί να προκαλέσει έξι φορές περισσότερη μόλυνση από ένα πολυσύχναστο αυτοκινητόδρομο.
Posted ImageΓεμίζει τον αέρα με πολλά από τα δηλητήρια, τα οποία συνήθως βρίσκουμε στον αέρα πάνω από περιοχές με τοξικά απόβλητα (=πολύ δηλητηριώδη σκουπίδια που προέρχονται από εργοστάσια).
Posted ImageΟ ΚΑΠΝΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 3000 ΜΗ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΟΝΩΝ !
Posted ImageΑυτά πρέπει να είναι αρκετά για να κάνουν κάποιον που καπνίζει να αρχίσει να σκέφτεται! Για κάθε περίπτωση, διάβασε πιο κάτω ακόμα λίγα στοιχεία που δίνονται από ιατρικές μελέτες, ώστε όχι μόνο να πείσεις άλλους να σταματήσουν το κάπνισμα, αλλά να αποτρέψεις κι εσύ τον εαυτό σου από το να αρχίσει!
Posted ImageΉξερες πως τα τσιγάρα περιέχουν φορμαλδεΰδη, ουσία που χρησιμοποιείται για να διατηρούνται τα νεκρά βατράχια;
Posted ImageΗ ίδια κυανίνη που χρησιμοποιείται στο ποντικοφάρμακο, υπάρχει και στον καπνό από τσιγάρα δίπλα σου, είτε είσαι καπνιστής είτε όχι!
Posted ImageΗ νικοτίνη, δεν βρίσκεται μόνο στο τσιγάρο για να σε εθίζει, αλλά χρησιμοποιείται και σε εντομοκτόνα! Ένας καπνιστής αναπνέει την ίδια ουσία με μια κατσαρίδα λίγο πριν πεθάνει!
Posted ImageΠερισσότεροι από 5 εκατομμύρια νεαροί κάτω των 18 ετών, που προς το παρόν είναι ζωντανοί, θα πεθάνουν πρόωρα από ασθένεια που σχετίζεται με το κάπνισμα!
Posted ImageΤο να ξεκινήσει κάποιος να καπνίζει σε νεαρή ηλικία, αυξάνει τις πιθανότητες για καρκίνο των πνευμόνων. Η πιθανότητα για καρκίνο των πνευμόνων για τον κάθε καπνιστή αυξάνεται ανάλογα με τον χρόνο που καπνίζει!
Πολλές μελέτες έδειξαν ότι η νικοτίνη προκαλεί εθισμό (σε κάνει να νιώθεις πως δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτή και θέλεις συνεχώς περισσότερη) με παρόμοιους τρόπους όπως η ηρωίνη, η κοκαΐνη και το αλκοόλ. Το κάπνισμα σε νεαρή ηλικία συνήθως είναι σημάδι για προβλήματα αργότερα.

Παθητικό κάπνισμα

• Τι είναι το παθητικό κάπνισμα;

Η έκθεση στον καπνό του περιβάλλοντος που οφείλεται στο κάπνισμα - που ονομάζεται επίσης «παθητικό κάπνισμα» - εξακολουθεί να είναι μια σημαντική αιτία αύξησης της νοσηρότητας και της θνησιμότητας, και να επιβαρύνει με σημαντικές δαπάνες την κοινωνία ως σύνολο...
  • Επιπτώσεις στην υγεία

Πολλές πρόσφατες μελέτες επιβεβαίωσαν τους σοβαρούς κινδύνους για την υγεία και τη ζωή που συνδέονται με το παθητικό κάπνισμα. Έχει αποδειχθεί ότι η χρόνια έκθεση στο παθητικό κάπνισμα είναι η αιτία πολλών από τις ασθένειες που προκαλεί και το ενεργητικό κάπνισμα...
  • Στατιστικά στοιχεία

Τα στοιχεία που υπάρχουν για το παθητικό κάπνισμα είναι πολύ λιγότερα. Μόλις την τελευταία πενταετία είδαν το φως της δημοσιότητας εμπεριστατωμένες έρευνες οι οποίες αποδεικνύουν ότι το παθητικό κάπνισμα είναι εξίσου βλαβερό με το ενεργητικό...
  • Πόσο καπνίζει το παιδί σας;

Οι θανατηφόρες επιδράσεις του καπνίσματος έχουν μελετηθεί εκτενώς. Είναι πλέον τεκμηριωμένο και δεν αμφισβητείται σχεδόν από κανέναν, ότι το κάπνισμα προκαλεί καρκίνους σε πολλά ζωτικά όργανα του ανθρώπινου σώματος. Στην Ευρώπη αποτελεί τη βασική αιτία θανάτου...
Aν θελει κανεις να δει περισσοτερα περι στατιστικων μελλετων http://www.smokestop.gov.gr/stats.php?m2=stats

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από rahxephon: 23 Ιανουάριος 2011 - 19:13

#756 IcyCmile

IcyCmile

IcyCmile

• Members
  • 9 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιανουάριος 2011 - 19:35

και βεβαια δεν θα ξεκινησω να καπνιζω...δεν νομιζω ναγεννηθηκαμε για να χαραμιζουμε την ζωη μασ σε κατι τοσο βλακωδεσ οσο το καπνισμα...!!!

#757 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιανουάριος 2011 - 20:45

Οκ οπότε μέχρι να μπορέσεις, απλά μην μιλάς...

Είπα ότι δεν θα το κάνω δύο ποστ πίσω αλλά διακρίνω ηρωνία... σε υπερβολικό βαθμό. Μου λέτε για επιχειρήματα, τα οποία δεν επιδίωξα απλά αμφισβήτησα, τα μισά ποστ δικά σας είναι προσβολές με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο, πρέπει να ξανα αναφέρω τον Φρόυντ; Απο τι απειλήστε τόσο, γιατί διαφορετικά παρατηρώ απο μερικούς συμπεριφορά δημοτικού. Στην τελική, εγώ ποστάρω εδώ τόσο για να αμφισβητήσω βαριά χωμένα "στοιχεία" όσο και να κερδίσω και εγώ γνώση, όπως πρόεκυψε με αυτό το συνδεσμο για τα ιατρικα άρθρα (παρεπιπτόντως δεν βρήκα έρευνα για το άφιλτο και μη κάπνισμα ενώ γνωρίζω ότι υπάρχει).

Ακραίες τέτοιες συμπεριφορές με κάνουν να πιστεύω ότι νιώθεται κάπως άβολα, και το ξαναλέω, δεν χρειάζεται να με ξαναπροκαλεσεται αν δεν αλλάξει η συζήτηση εδώ δεν θα ξαναγράψω μέχρι τότε. Η ανησυχίες μου ήταν όντως αυτές, στατιστικά εσφαλμέ στοιχεία, που είναι πολύ έυκολο να συμβεί αν ξεκινησουμε με λάθος προκύμενες, το θέμα είναι αρκετά πολύπλοκο ως προς τι μαθηματική ανάλυση (πόσοτητα που πρέπει ο τρίτος να υσπνευση, απόσταση, πυκνώτητα, παρελθόν (δηλαδή ακέραιο δείγμα που ταυτόχρονα αντιπροσωπεύει το μέσο αντικαπνιστη...) η λίστα συνεχίζει και ναι το μεγάλο φάσμα των μεταβλητών με κάνει κριτικό ως πρός έρευνες που μόνο σκοπο έχουν τον ενθουσιασμό (600.000 νεκροί το χρόνο) όπως επίσης και κρίνω τι σημαντικότητα αυτών τον θανάτων αφου πιστεύω ότι αποτελούν επαναπροσδιόρισει απο άλλα σοβαροτερα θέματα, μάλιστα κάπου μέσα σε αυτά που μου δώσατε διάβασα ότι το "παθητικό κάπνισμα μπορεί να είναι όσο επικίνδυνο όσο η μολυνση των πόλεων".

Η άκριτη εισροή πληροφορίων είναι η πλέον επικίνδυνη, πάντως θα συζητήσω σοβαρά το καλοκαίρι με τον θειο μου που δουλεύει στη Philip Morris Αμερικής (της Ευρώπης είναι διαφορετική εταιρία) σοβαρά ώστε να κατανοήσω τη χημική διεργασία, πως αποσπάτε ο καπνός απο τον καπνιστή, σε τι κατάσταση εισπνέεται απο τον τρίτο μιας και είναι χημικός μηχανικός εκεί.

Εφόσων η παρουσία μου δεν είναι επιθυμητή, δεν θα ξαναποστάρω εδώ.

#758 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιανουάριος 2011 - 20:59

Θα παρακαλέσω πολύ ευγενικά να μην επαναληφθουν τέτοιες εξυππαρομοιωσεις. Ειδικά απο σοβαρα ατομα γιατι καποιοι άλλοι μπορει να εχουν το ακαταλογιστο. Αν διαφωνεις σε οτιδηποτε απο την επισημη ιστορια (που σε καποια σημεια οντως μπαζει) και το δηλωσεις δημοσια στην γερμανια, το Ισραηλ και τον (?!?)καναδα(?!?) θεωρεισαι αυτοματα αρνητης και αντιμετωπιζεις φυλακιση ως και 30 χρονια. This ain't a laughing matter, the way i see it.

Σιγά ρε Lord Leon, Ελλάδα μένουμε και το έλεγε to prove a point. Έλεος με τις δραματοποιήσεις ρε μαν. :P

Guys δεν κάθισα να διαβάσω όλα τα κατεβατά (κάθε λίγους μήνες που αναβιώνει το θρεντ έχω κουραστεί να ασχολούμαι και πολύ), αλλά τολμώ να πω ότι και οι 2-3-4εις πλευρές το έχετε κουράσει λίγο το ζήτημα.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#759 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιανουάριος 2011 - 21:48

:hahaha: Όλο το θρεντ ειναι μια δραματοποιηση αυτο σε πειραξε; :knock-knock:

Fair enough υπερβολικη διατυπωση, το παιρνω πισω, ας ψειρισει καποιος αλλος τη μαιμου.
Spoiler: off topic

Επι της ουσιας, η Ανελις εχει δικιο, ΟΛΑ εχουν ηδη ειπωθει σε αυτο το θρεντ. Δυο και τρεις φορές.

stasou%2520mygdala.jpg

#760 jimilegolas

jimilegolas

ハア?

• Members
  • 344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιανουάριος 2011 - 21:50

Gbak ορίστε μερικές συμβουλές:

1)Αφού τελειώσεις με το γράψιμο μιας πρότασης, διάβασέ την για να δεις αν βγαίνει νόημα.

2)Όταν κάνεις ορθογραφικά λάθη του τύπου "ηρωνία", "Η ανησυχίες" και δεν μπορείς να συντάξεις μια απλή πρόταση, λίγο δύσκολο να σε πάρει κάποιος στα σοβαρά.

3)Όταν κάποιος βλέπει αυτά τα προβλήματα στο κείμενο σου, και ξαφνικά πετάγονται κάτι φράσεις του τύπου "στατιστικά εσφαλμέ στοιχεία", "αν ξεκινησουμε με λάθος προκύμενες"
και "ως προς τι μαθηματική ανάλυση" κτλπ, τότε είναι ακόμα πιο δύσκολο να μην γελάσει κάποιος μ' αυτά που γράφεις.

4)Μπορεί μερικά από τα πράγματα που γράφεις να είναι σωστά, όμως λέγοντάς τα με αυτόν τον τρόπο χάνεις το δίκιο σου.

Δεν ξέρω γιατί παρεξηγήθηκες τόσο. Το "οπότε μέχρι να μπορέσεις, απλά μην μιλάς..." αναφερόταν μόνο στο κατά πόσο βλαβερό είναι το παθητικό κάπνισμα. Το να είσαι σκεπτικιστής σε τόσο μεγάλος βαθμό είναι δικαίωμά σου.
Δεν μπορείς όμως από την μία να λες ότι "παρασύρεστε από την προπαγάνδα των υποτιθέμενων ερευνών" και από την άλλη, ενώ σου δίνουμε πηγές να κοιτάξεις, εσύ να απαντάς "οκ θα τις κοιτάξω αργότερα αλλά μέχρι τότε θα συνεχίσω τις παπαρολογίες μου".
Not possible mate.

ΥΓ: Πραγματικά πιστεύεις ότι θα στεναχωρηθεί κανείς αν δεν ξαναγράψεις στο topic; Τι μας απειλείς;

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από jimilegolas: 23 Ιανουάριος 2011 - 22:05

ヤクザ   あいしてる!

#761 rahxephon

rahxephon

"Hokuto stinken my ass!!!

• Members
  • 106 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιανουάριος 2011 - 21:59

Σιγά ρε Lord Leon, Ελλάδα μένουμε και το έλεγε to prove a point. Έλεος με τις δραματοποιήσεις ρε μαν. :P

Guys δεν κάθισα να διαβάσω όλα τα κατεβατά (κάθε λίγους μήνες που αναβιώνει το θρεντ έχω κουραστεί να ασχολούμαι και πολύ), αλλά τολμώ να πω ότι και οι 2-3-4εις πλευρές το έχετε κουράσει λίγο το ζήτημα.

+++++Μαζι σου με χιλια!Ελεος Gbak!Δεν εχω τιποτα μαζι σου αλλα τωρα που κολαει ο Φρο'ι'ντ στο καπνισμα?Και βασικα νομιζεις οτι το αφυλτρο τσιγαρο εχει μεγαλη διαφορα απο το κανονικο?Ο καπνος ειναι καπνος οπως και να το κανεις.Δημοσιευσα ολοκληρη ερευνα περι παθητικου καπνισματος τεκμηριωμενη.Αν δεν πιστευεις Gbak ακομη και την ιδια την επιστημη οκ:himitsu: εισαι Θεος τι αλλο να πω.Απλα αναφερω οτι εχω φιλο ο οποιος εχει παθει εμφραγμα απο το τσιγαρο ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ και σημερα εχει 67% αναπηρια εξαιτιας του τσιγαρου.Τωρα οποιος πιστευει οτι το τσιγαρο κανει καλο οκ εγω μαζι του:hot:
Posted Image

#762 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 23 Ιανουάριος 2011 - 22:02

Gbak ορίστε μερικές συμβουλές:

Spoiler:

Μείωση του αντιπάλου χρησιμοποιώντας ως όπλο την ορθογραφία του.

Διάβασα ελάχιστα πραματάκια από το θρεντ και δε μπορώ να πω πως κατανοώ το train of thought του Gbak, αν αυτό υπάρχει, αλλά με το παραπάνω σου ποστ, Τζίμι, χάνεις και εσύ το δίκιο σου.

Όσον αφορά εμένα, έχω κάνει μόνο μισή τζούρα στη ζωή μου, και αυτή ήταν από τσιγάρο με ρίγανη που έστριψα στο γυμνάσιο. :nerd:

HnH5aB0.jpg

#763 twin

twin

follow the white rabbit.

• Members
  • 89 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιανουάριος 2011 - 22:14

Όσον αφορά εμένα, έχω κάνει μόνο μισή τζούρα στη ζωή μου, και αυτή ήταν από τσιγάρο με ρίγανη που έστριψα στο γυμνάσιο. :nerd:

Πώς ήταν;
Δημοσιευμένη  εικόνα

#764 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιανουάριος 2011 - 22:25

Τι να ναι αραγε αυτά τα τσιγάρα με ρίγανη ??? :hmmm:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#765 Putin

Putin