Αυτο το θρεντ εχει πλακα. Μονο λιγο καιρο ξαποσταινει και ξανα προς τη δοξα τραβα.
Κοιτα, gbak ξερω τι θες να πεις, αλλα πολλες φορες το υφακι σου ειναι πολυ προβοκατορικο. (στο συγκεκριμενο θεμα οχι και τοσο για να πω την αληθεια) για αυτο μαλλον και δεν εγινες αμεσως αντιληππτος.
Καταλαβαινω πολυ καλα την απαιτηση σου για το paper και τις μεταβλητές. Στο μεταπτυχιακο, οτι στατιστικη μελετη υπηρχε για ΑΠΕ ακομα και στην τελευταια ερευνα αυτα τα δυο υπηρχαν. Τυχαιο;
Λογικο ειναι να σε βαζει σε υποψιες.
Απο την αλλη μπορω να σου βρω αρκετους λογους για να βγαινουν πλαστες ερευνες και απο τη μια και απο την αλλη πλευρα. Θα υπαρξουν καλες ερευνες χωρις στοιχεια, και πλαστες ερευνες, που θα χουν πλαστα στοιχεια.
Πιστευεις θα βγαλεις ακρη; Δεν νομιζω.Το σημαντικοτερο ειναι αυτο που ειπε ο ματασσος, και που ειχα γραψει και γω παλιοτερα. Μπορεις να δεις οτι το τσιγαρο βλαπτει τον καπνιζοντα κατα πρωτον, και μετα τους γυρω του, μονο με τα ματια σου, δε χρειαζεσαι ερευνες.
Αμφιβαλλεις αν επηρρεαζονται οι παθητικοι καπνιστες; Εγω που ειμαι καπνιστης αν με κλεισεις σε ενα χωρο χωρις καλο εξαερισμο και ολοι καπνιζουν αρειμανιως, στην καλυτερη θα δακρυσουν τα ματια μου. Δεν ξερω αν οι ερευνες υπερβαλλουν και ποσο, αλλα αν ειχα παιδι, δεν θα το ντουμανιαζα σε κλειστο χωρο. Νομιζω οτι αμα τηρουμε την ιδια λογικη και με τους γυρω μας (ειδικα εμεις που κανουμε 3-4 τσιγαρα) ειμαστε οκ. Τα υπολοιπα λιγο πολυ ειναι για να ικανοποιησουμε το προσωπικο μας βιτσιο/περιεργεια
Υ.Γ.
Επιχειρηματολογία επιπέδου αρνητών του Ολοκαυτώματος, Gbak.
*clapping*
Θα παρακαλέσω πολύ ευγενικά να μην επαναληφθουν τέτοιες
εξυππαρομοιωσεις. Ειδικά απο σοβαρα ατομα γιατι καποιοι άλλοι μπορει να εχουν το ακαταλογιστο. Αν διαφωνεις σε οτιδηποτε απο την επισημη ιστορια (που σε καποια σημεια οντως μπαζει) και το δηλωσεις δημοσια στην γερμανια, το Ισραηλ και τον (?!?)καναδα(?!?) θεωρεισαι αυτοματα αρνητης και αντιμετωπιζεις φυλακιση ως και 30 χρονια. This ain't a laughing matter, the way i see it.