Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 3 votes

Αγγελίες (Πώληση)

κομικς αλμανάκο μίννι μικυ μικυ μυστήριο φεστιβάλ λούκυ λουκ

• Please log in to reply
761 replies to this topic

#196 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 02 February 2010 - 13:55

Επειδή δεν βλέπω η Anubis να μας κάνει την χάρη να κυκλοφορήσει νέο blade of the immortal αποφάσισα να πουλήσω τους τόμους που έχω.
6€ το κάθε volume.

Spoiler:

Επίσης μαζί με αυτά πουλάω και κάποια άλλα πράγματα.
Τα volumes 1-4 του Love Hina από Anubis
Spoiler:

τον πρώτο τόμο death note
Spoiler:

και το δεύτερο volume του neon genesis evangelion.

Spoiler:

Μαζί με αυτά πουλάω το lord of the rings- fellowship of the ring,
Spoiler:

και 2 mad bathroom companion (μια συλλογή με τα καλύτερα του γνωστού περιοδικού mad)
Spoiler:

Όλα αυτά 6€ ο τόμος.
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#197 Rihardil

Rihardil

~ Anchor...Hoenn Region ~

• Members
  • 493 posts

Posted 07 February 2010 - 22:38

Hello παιδες !! Ενδιαφερομαι για το Breath of Fire IV για Pc ( τι θυμηθηκα τωρα ε?? )
Οποιος το εχει και ενδιαφερεται να το πουλησει, ή να το χαρισει :P ας στειλει ενα pm !!
Arigato !

YOU HAVE TO PAY FOR MY BROKEN BICYCLE ASH KETCAM!!!

:chigau:

#198 MoBoRoS

MoBoRoS

*CoNsOle-AddiCt*

• Members
  • 34 posts

Posted 07 February 2010 - 22:48

Φιλε Rihardil το ειδα στο μοναστηρακι σε ενα μαγαζι γιαDVD σε ενα στενο στην αγορα του μοναστηρακιου (στο δευτερο στενο δεξια και παλι δεξια αν δεν απατωμαι). Ηταν στη ζελατινα του με τιμη μονο 20 ευρω. (δεν το τσιμπησα καθοτι το εχω για psx)

#199 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 08 February 2010 - 02:54

Επειδή δεν βλέπω η Anubis να μας κάνει την χάρη να κυκλοφορήσει νέο blade of the immortal αποφάσισα να πουλήσω τους τόμους που έχω.
6€ το κάθε volume

Αν αυτός είναι ο μόνος λόγος που τα πουλάς, θα σου πρότεινα να κάνεις λίγη υπομονή. Είναι πάγια τακτική της Anubis να καθυστερεί πολλές εκδόσεις της, manga και μη, όμως συνεχίζει να βγάζει νέους τόμους έστω και καθυστερημένα.

E5VV38U.jpg

#200 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 posts

Posted 08 February 2010 - 13:36

Πωλείται Wii Fit Balance board σε άριστη κατάσταση με το Wii Fit (όχι το plus) "παιχνίδι".

Λόγω της φύσης του προϊόντος, μόνο εντός Αθηνών, χέρι-με-χέρι.
Αν κάποιος επιθυμεί να επιβεβαιώσει ότι λειτουργεί κανονικά, μόνο στο σπίτι μου.

55 ευρώ

Αν κάποιος ενδιαφέρεται, ας μου στείλει ΠΜ.

ΠΟυλήθηκε

Edited by SpirosK81, 16 May 2010 - 20:51.

Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#201 PreToRiaN

PreToRiaN

Make love, NOT warcraft

• Members
  • 81 posts

Posted 17 February 2010 - 21:08

Πωληται συλλογη magic the gathering αποτελουμενη απο 298 rare cards (μεσα στις οποιες βρισκονται οι force of will , mox diamond , 4 dual lands ...) στην εξευτελιστικη τιμη των 129 ευρω (0,43 λεπτα το κομματι xD). Οι ενδιαφερομενοι ας επικοινωνησουν μεσω μν για περαιτερω πληροφοριες.
Spoiler:
Αυτή η υπογραφή δεν ξεπερνά σε καμία περίπτωση τα 250 pixels ύψος.( who am i kidding : :. my beautiful and intelligent sign is ruined ).

#202 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 25 February 2010 - 14:44

Πουλαω την φωτογραφικη μου μαζι με θηκη, καρτα trancent sd 1 GB και σετακι φακων
150 ευρω.Ειναι σε αριστη κατασταση.
Η φωτογραφικη ειναι η Canon Powershot S5IS
Posted Image

Tiger-stock-blog-header.jpg

#203 clampman17

clampman17

Computer Psychologist

• Members
  • 662 posts

Posted 02 March 2010 - 11:04

Πωλείτε κινητό Samsung M1 Vodafone 360 καινούργιο (μια μόνο φόρτιση στην μπαταρία) με τα παρελκόμενα του + κάρτα 8 GB, στο κουτί του.

http://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/detailsWithBundleParts-42019.action

Attached File  m1-1.jpg   24.3KB   11 downloads

ΜΟΝΟ 180 Ευρώ!

PM me αν ενδιαφέρεστε...
:gotit:
Posted Image
Courtesy of Kenny!

#204 edu22

edu22

Starting...

• Members
  • 3 posts

Posted 03 March 2010 - 15:19

Δώθηκε

Edited by edu22, 30 March 2010 - 15:13.
πωλήθηκε το προιόν της αγγελίας

#205 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 16 March 2010 - 00:17

Μα γιατι δεν το θες; Αμα δεν το παρει κανενας αλλος, το θελω εγω :P

Ηθελα ενα ουτως η αλλως.

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#206 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 23 March 2010 - 14:57

Για X-Box 360 και χρηση με τη σειρα Guitar Hero , πωλουνται σε αριστη καταταση τα Drums και το μικροφωνο απο το νεωτερο παιχνιδι της σειρας (Band Hero) τα οποια ειναι υπερβελτιωμενα σε σχεση με τα αρχικα του World Tour. Επισης πωλειται το ιδιο το Band Hero ολοκαινουριο (εργοστασιακα σφραγισμενο). Αν ενδιαφερεστε στειλτε πμ.
Posted Image

#207 MoBoRoS

MoBoRoS

*CoNsOle-AddiCt*

• Members
  • 34 posts

Posted 24 March 2010 - 14:42

Πωλουνται τα εξης manga:

OZ: The Manga Vol 1
City Hunter Vol 2
Lament of the Lamb Vol 1+3
The Emblamer Vol 1
One Piece Vol 2
Land of the Blind folded Vol 1,2,3
Tsubasa Reservoir Chronicles Vol 1,2
Captain Nemo Manga Vol 1
Chikyu Misaki Vol 1
NGE Angelic Days Vol 1

Πωλουνται μονο πακετακι ολα μαζι μονο 40 ευρω! (3 ευρω το manga δλδ)
Παρτε το να φυγει γιατι δεν θαχω χωρο στο δωματιο μου να κοιμηθω σε λιγο!
Καντε μια καλη πραξη στο συνανθρωπο, ναι?:ureshii::ureshii: Για οτι ερωτησεις, αποριες εχετε στειλτε pm! Στελνω σε ολη την ελλαδα αμα λαχει,
αλλα δεν θα το συνιστουσα γτ ειναι καπως βαρυα! Φυσικα δεχομαι paypal ή συναλλαγη χερι με χερι, για οποιον μενει Αθηνα σαν και μενα! :D

Edited by MoBoRoS, 24 March 2010 - 15:41.

#208 Toriko

Toriko

Toriko

• Members
  • 708 posts
  • LocationFUCKING SPACE!!!

Posted 24 March 2010 - 15:50

Πωλουνται τα εξης manga:
Gto Early Days:4-7 Volume + Volume 5 με το σελοφαν(τιμη του Volume 5,μονο 4 ευρω)
Βlade Of The Immortal:4-7 Volume
Moνο 25 ευρω.3 ευρω επισης το καθενα εκτος του GTO Volume 5.

Edited by Οne Piece, 26 March 2010 - 14:38.

header.jpg?t=1485907896

#209 NoDsl

NoDsl

Ευκαιριακό Μέλος

• Members
  • 442 posts

Posted 24 March 2010 - 16:24

Posted Image

Πωλείται το εξής λευκό netbook multirama xpress netbook που ουσιαστικά είναι το MSI u100 χωρίς τα MSI logos και με καλύτερα χαρακτηριστικά. Πρακτικά είναι αχρησιμοποίητο. Ο δίσκος έχει αναβαθμιστεί στα 160GB, η μνήμη έχει αναβαθμιστεί στα 2GB με modulάκι kingston, η μπαταρία έχει αλλαχθεί με μία 9cell που κρατάει max 9-11 ώρες και συνοδεύεται απο θήκη που το αγκαλιάζει ιδανικά.

Εννοείται οτι υπάρχουν κουτιά, αποδείξεις, η κανονική του μπαταρία σε σακουλάκι και όλα του τα cd.

Specifications (base version)
Manufacturer MSI
Model name Wind
Model id U100
CPU type Intel Atom (Diamondville)
CPU speed 1600 Mhz
Graphics Intel GMA 950
OS Windows XP Home
Display Size
10" 1024 X 600
RAM 1024 MB
Hard Disk 80 GB
Keyboard YES
Mouse Pointer YES
Battery capacity 24 (Wh)
Weight 1200gm / 42.3 oz.
Size (w/h/d mm) 260/180/31 mm
Size (w/h/d inches) 10.2/7.1/1.2

Στα 250 Ευρώ
Posted ImagePosted Image
She's incredible math (Scott Matthew & Tim Jensen - Lithium Flower)
Rather feel pain than nothing at all
(Three Days Grace - Pain)
Chains: Gainax tribute || Share_The_Rare

#210 dimitorisu

dimitorisu

Three Days Grace fan

• Members
  • 102 posts

Posted 25 March 2010 - 17:22

Γεια σας ειπα να μειωσω λιγο την συλλογη μου φιγουρων και να αφησω μονο τις αγαπημενες μου.

Λοιπον ολες αυτες οι φιγουρες πωλουνται. Μενω Αθηνα οποτε οποιος μενει Αθηνα επισης κ ενδιαφερεται μπορουμε να συναντηθουμε.

Επειδη δεν πιστευω πως αξιζει να τρεχω Συνταγμα για παραδειγμα μονο για 5 Ευρω δεχομαι αγορες απο 20 Ευρω και πανω (νομιζω πως με καταλαβαινετε λολ)

Οι τιμες της καθε φιγουρας βρισκεται κοντα σε αυτην. Μπορω να κανω καλυτερη τιμη σε οποιον ενδιαφερεται να αγορασει αρκετες φιγουρες.

Οι περισσοτερες φιγουρες ειναι σε τελεια κατασταση εκτος απ τον Πιπιν του Berserk του οποιου θα συστηνα να κολησει το τσεκουρι κ κοτσιδα των μαλλιων του με κολλα λολ

Οποιος θελει να κανει επιπλεον ερωτησεις μπορει να μου στειλει μηνυμα στο προφιλ μου.

Επισης προσθετω οτι η φιγουρα της Jill Valentine του Resident Evil 3 ειναι παρα πολυ σπανια κ δυσκολα βρισκεται μεχρι κ στο Ιντερνετ. Να γιατι την πουλω 20 Ευρω.

Ευχαριστω, για καθε νεο θα ανανεωνω το ποστ μου.

Attached Files

Edited by dimitorisu, 03 April 2010 - 16:12.

Resident Evil Cosplay- bhterror.web.fc2.com
Posted Image

Also tagged with one or more of these keywords: κομικς, αλμανάκο, μίννι, μικυ, μικυ μυστήριο, φεστιβάλ, λούκυ λουκ