Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR Town: A Christmas Carol

Παλέμο Δολοφόνοι Αθώοι Επιθεωρητές Η νύχτα πέφτει Christmas Vigilante Γιατρός loli female elves Plot

  • This topic is locked This topic is locked
318 replies to this topic

#91 Theodore :D

Theodore :D

    Tonguepunch my fart box

  • Members
  • 315 posts

Posted 16 December 2012 - 05:06

Brera Sterne

Posted Image


*βγάζει και καθαρίζει το tablet του, ρίχνοντας ανήσυχες ματιές προς τον ουρανό*


Πόσο απροστάτευτοι και αδύναμοι είναι οι άνθρωποι. Δύο χάθηκαν τόσο γρήγορα που κανείς δεν το έχει συνειδητοποιήσει πλήρως. Αβάσιμες κατηγορίες παντού, κανένα στοιχείο για κανένα άτομο.
Ίσως... ο άνθρωπος που έφυγε τελευταίος να είχε όντως εντοπίσει κάτι, βάσει των ικανοτήτων του; Ή μήπως έδωσε την ψήφο του βεβιασμένα και χωρίς ιδιαίτερο λόγο; Να εμπιστευτώ έναν άνθρωπο που δεν μπόρεσε να προστατεύσει τον εαυτό του;

*κάνει ένα ακόμη scan με το ΟΡΑΚΛ 22*


Κανένα άτομο δεν εμφανίζεται μπλε, όλα παίζουν μεταξύ του πορτοκαλί και του κόκκινου, με ορισμένους πιο έντονα χρωματισμένους. Δεν μπορούν ΟΛΟΙ αυτοί να είναι ένοχοι, συνεπώς το πρόγραμμά μου είναι χαλασμένο· αναξιόπιστοι επιστήμονες. Χωρίς αυτό, είμαι τόσο απληροφόρητος όσο και οι υπόλοιποι. Δεν προσφέρω τίποτε έτσι. Όχι ότι πρέπει να προσφέρω, δεν με συγκλονίζει κανένας θάνατος, έχω δει πολλούς μέχρι τώρα. Μπορώ κάλλιστα να φύγω, αλλά δεν παύω να νιώθω περίεργα για τον θάνατο του παχουλού ανθρώπου που γνώρισα πριν χρόνια στον πλανήτη μου, όπου είχε έρθει για διακοπές. Θα... θα επιθυμ-...


*ξαφνικά, ένα μαστίγιο τινάσσεται προς το μέρος του· στρέφεται προς την γυναίκα στον τοίχο απέναντί του και ομιλεί παγερά*


Franziska von Karma, λέγεστε. Η χρήση μαστίγιου δημοσίως είναι κατακριτέα και απαγορεύεται, δεν το γνωρίζετε;


Posted Image


*πιάνει το χέρι της που κρατάει μαστίγιο και το σφίγγει*


Πέρασε ξυστά από το πρόσωπό μου· την επόμενη φορά που θα συμβεί αυτό, θα το θεωρήσω επίθεση προς το άτομό μου, και εσάς εχθρό. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να φύγετε από εδώ γρηγορότερα από όσο περιμένετε, αν και δεν θα είναι για την ζεστασιά του σπιτιού σας. Δώσατε την ψήφο σας στον αδύναμο άνθρωπο που πέθανε, αν τυχαίο, δεν το γνωρίζω. Βλέπετε, είναι στην φύση μας, μηχανές ή όχι, να υποπτευόμαστε άτομα που έχουν πράξει έτσι. Καλή σας τύχη.

Χωρίς κανένα στοιχείο ο ίδιος και δεδομένου ότι το ζώο αυτό είχε κλειδωθεί από το πρόγραμμά μου, έστω ελλατωματικό, θα έπρεπε να μείνω στην θέση μου και να κατηγορήσω το πουλερικό Fabian ως, ίσως, τον μόνο ένοχο, αλλά είναι υπερβολικά διακριτικός· θα περίμενε κανείς λίγο πιο επικίνδυνες κινήσεις από έναν δολοφόνο.
Ας είναι.

*δείχνει με το δάχτυλο του την δεσποινίδα που έχει στριμωχτεί σε μια γωνία από ανθρώπους και κατηγορίες*


Δεν πιστεύω πως είστε ένοχη Sonozaki Shion, αλλά ήσασταν το άτομο που ψήφισε ο άνθρωπος Kogan, λίγο πριν χαθεί για πάντα. Έχω πιο πολλούς λόγους να σας ψηφίσω, από ότι να μην σας ψηφίσω. Έτσι κι αλλιώς, ελάχιστα υπολογίζετε την ζωή σας, άνθρωποι, δεν θα έχει διαφορά. Ωστόσο, αποφασίζω να μην τον εμπιστευτώ. Δεν πιστεύω ότι θα μείνετε για πολύ ακόμη, όμως, οπότε απλώς θα απέχω από το να ευθύνομαι εγώ για τον θάνατό σας, έμμεσα έστω.

#92 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 16 December 2012 - 08:10

Furucihi Takayuki

Posted Image



"Άλλος ένας γέρος έπεσε νεκρός; Τι γίνεται εδώ; Προσπαθούν να ξεπαστρέψουν την τρίτη ηλικία του πλανήτη; Δεν μπορώ να πιστέψω ότι το σπίτι μου ήταν πιο ασφαλές από αυτό το μέρος! ;Άρχισε να μου λείπει ο Oga!"

Την ίδια στιγμή που κακές σκέψεις άρχισαν να τον κατακλύζουν, το μαστίγιο της Franziska(Vagelio) τον βρήκε για πρώτη φορά εκείνη τη μέρα στο πρόσωπό και τον έκανε να συνέλθει. Προσπαθώντας υποσυνείδητα να ηρεμήσει τον ίδιο του τον εαυτό, το εξέλαβε ως μια έκκληση για βοήθεια και μπήκε μπροστά της αφήνοντας πίσω του σπινθηροβόλες λάμψεις.

Posted Image


"Μη φοβάσαι Franziska(Vagelio), εγώ ο Furuichi, ο μεγάλος στρατηγός θα σε προστατέψω," είπε με θέρμη και γύρισε προς τη Shion (Babba). "Θυμάστε όλοι τι είπε ο συγχωρεμένος γέρος πριν πεθάνει, πιέζοντας τον εαυτό του να αρθρώσει όλες αυτές τις λέξεις, ενώ πάλευε με ζάχαρο, πίεση αρθριτικά και όλα τα κακά τις ηλικίας του;"

Shion(Babba) έχεις καλοσμιλεμένο σώμα.Θα ήσουνα καλό δοχείο για γονιμοποίηση σπόρου,ο πατέρας σου θα ταν ευχαριστημένος που θα συνεχιζόταν χωρίς προβλήματα το bloodline του.Θα ήσουνα και θα ήταν όμως.Διότι δεν νομίζω να ζήσεις για πολύ ακόμα.

Μου είχες κινήσει την περιέργεια χθες το βράδυ.'Ολο στα κατορθώματά σου στο ''Μυστήρια στο Πεκίνο'' αναφερόσουν.Και στρίμωξα τον έναν έτσι,και στρίμωξα τον άλλον αλλιώς...Τι έγινε ξαφνικά?Γιατί έπεσε παγωμάρα?Γιατί η γλωσσίτσα λύθηκε μόνο όταν κατηγορήθηκες?Γιατί δεν λες τίποτε άλλο πέρα από ίσως και μπορεί,γιατί δεν θέλεις να κατηγορήσεις στα σοβαρά κάποιον επειδή είναι...νωρίς(πότε δεν θα είναι νωρίς?


"Στην πρώτη παράγραφο υπάρχουν μερικές λέξεις κλειδιά που μάλλον οδήγησαν τους δολοφόνους να πιστέψουν πως ο γέρος ήταν επικίνδυνος και δεν κάνανε λάθος. Στο δεύτερο σκέλος ο γέρος (Zane) τονίζει με πεποίθηση ότι η όλη συμπεριφορά της Shion(Babba) ήταν ύποπτη. Μπορεί ο Keichi (demonicMC) να ήταν εκεί, αλλά τελικά ίσως ήσουν εσύ που με τα τερτίπια σου του έριξες στάχτη στα μάτια και έκανες τη δουλειά σου! Άνδρες είμαστε, δε γίνεται να μας λέτε ανώμαλους επειδή ρίξαμε μια-" σταματάει και ξεοβήχει συνειδητοποιώντας ότι κόντευε να φύγει εκτός θέματος και ρίχνει μια ματιά στην Franziska(Vagelio) "Σ' αυτό το σημείο δεν έχουμε κανέναν λόγο να μη σε ψηφίσουμε!
Δεν είσαι μόνο εσύ ύποπτος όμως, το αστυνομικό μυαλό του στρατηγού Furuichi περιόρισε τους υπόπτους του για αυτήν τη μέρα και στους Asuka (Jiji), Hisoka (NWS) και Tezuka (Lord Leon), οι οποίοι ψήφισαν τον Kamimaru μόνο και μόνο επειδή έκανε επίδειξη της δύναμής του, στέλνοντας τον στον τάφο. Αρκετά βολική κατάσταση όταν όλοι έδειχναν αναποφάσιστοι που θα οδηγούσε σίγουρα στον θάνατό του αν δεν προσπαθούσε να σωθεί μόνος του. Το βλέμμα μου πέφτει κυρίως στους τελευταίους δύο. Άλλωστε υπήρχαν και μερικές φωνές που έδειχναν ήδη τον Hisoka (NWS)," τελειώνει τον λόγο του με ένα θριαμβευτικό χαμόγελο.


Posted Image


"Πώς σου φάνηκε, Franziska(Vagelio), εγώ -ο άνδρας των ονείρων σου- Furuichi-" δέχεται άλλο ένα χτύπημα με το μαστίγιο.

"Τι σήμαινε αυτό; Μήπως ήταν ο τρόπος της να μου δείξει ότι την εντυπωσίασα; Μήπως ντρέπεται μπροστά στους άλλους; Μη μου πεις... Franziska(Vagelio), μήπως είσαι tsundere; Α... κι αυτό δε θα ήταν άσχημο, δεν μπορώ να πω ότι με χαλάει αυτός ο τύπος. Fufufu," σκεφτόταν και χαμογελούσε ελαφρά ικανοποιημένος με τον εαυτό του.

Τα πλάγια γράμματα είναι σκέψεις.

ySss0UF.jpg


#93 Keito

Keito

    Tamako Markeito

  • Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 16 December 2012 - 11:25

Rena Ryuuguu

Posted Image

* ψίθυρος*

Κι άλλοι θάνατοι... Ο Oyashiro sama δεν θα πάψει να μας καταδιώκει... Μέχρι να βρεθούν αυτοί που τον έφεραν εδώ, θα συνεχίσει να σκοτώνει... *γυρνάει απότομα και κοιτάζει όλους τους υπόλοιπους στην αίθουσα*
Τι ανήσυχοι που είναι όλοι...Με εξαίρεση τον κύριο Furuichi(Kai) ο οποίος δείχνει να απολαμβάνει το ειδύλλιο του. Δεν πρέπει να δείχνω τόσο στεναχωρημένη... Δεν θέλω να ανησυχήσω τον Keitchii.. Ούτε τους υπολοίπους. Και η ανησυχία μπορεί να οδηγήσει σε επιπόλαιες αποφάσεις και συμπεράσματα. Ας ηρεμήσω και ας προσπαθήσω να σκεφτώ λογικά.


Posted Image


Κύριε Envy (kalamaris), τι πιστεύεις πάνω στο γεγονός του ότι ο τώρα μακαρίτης επιθεωρητής, σε ψήφισε και μας προειδοποίησε για εσένα πριν πεθάνει;

Επίσης ο κύριος Furuichi(Kai) δείχνει να μην είναι πολύ στα καλά του, και να έχει πολύ έντονες αλλαγές διάθεσης. Αλλά δείχνει καλούλης και έχει πλάκα, οπότε η Rena δεν θα τον ψηφίσει.

#94 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,289 posts

Posted 16 December 2012 - 11:46

Schneizel el Britannia


Posted Image


Πρώτα από όλα ένα λεπτό σιγή στην μνήμη του κυρίου Kogan Iwamoto(Zane). Ήταν ένας εξαιρετικός κύριος και εξαίρετος γνώστης της τέχνης του σπαθιού. Τελικά ήταν αθώος παρότι μου δημιουργήθηκε άλλη εντύπωση αρχικά (ευγενική χορηγία μιας συγκεκριμένης "σέξυ" κυρίας). Κρίμα, γιατί η επανάληψη μιας παρτίδας σκάκι με τον εν λόγω κύριο μου ήταν μια πολύ επιθυμητή προοπτική. Για τον άλλο, τον "Θεό", έχοντας ακούσει τα κατορθώματα του πέρυσι την ίδια εποχή σε ένα νησί από έναν φίλο μου-άρχοντα του Las Noches, δεν μπορώ να πω πως λυπάμαι και πολύ που έφυγε. Μάλλον ανακουφισμένος είμαι που γλιτώσανε αθώες ζωές.

"Στην πρώτη παράγραφο υπάρχουν μερικές λέξεις κλειδιά που μάλλον οδήγησαν τους δολοφόνους να πιστέψουν πως ο γέρος ήταν επικίνδυνος και δεν κάνανε λάθος


Κύριε Furucihi Takayuki(Kai), δεν υπάρχει καμία "λέξη κλειδί" εκεί μέσα η οποία θα έκανε τους δολοφόνους να καταλάβουν κάτι. Ο κύριος Kogan Iwamoto(Zane) ψηφίστηκε καθαρά είτε επειδή στην κεντρική του παράγραφο κατηγόρησε τόσο έντονα και δίχως περιστροφές την κυρία Shion(Babba), πιθανό δολοφόνο, και για αυτό τον καταλάβανε και τον εκτελέσανε συνειδητά μαντεύοντας πως είναι επιθεωρητής, είτε επειδή ως άτομο ο θάνατος του θα δημιουργούσε λανθασμένες για τους αθώους εντυπώσεις και απλά ο ηλικιωμένος κύριος τους έτυχε να είναι και επιθεωρητής.

Επιλέγω να ακολουθήσω την πρώτη περίπτωση γιατί δεν πιστεύω πως ο Kogan Iwamoto(Zane) θα έκανε ένα τέτοιο λάθος με ένα άτομο για το οποίο δεν θα είχε κανένα στοιχείο. Κανείς επιθεωρητής δεν κατηγορεί τόσο έντονα κάποιον για τον οποίο δεν έχει πληροφορίες αφού γνωρίζει πως ο λόγος του έχει μεγάλη βαρύτητα και αν τυχόν πεθάνει μπορεί να μπερδέψει τους αθώους. Δεν νομίζω πως ο εν λόγω κύριος θα έκανε τέτοιο λάθος.

Κυρία Franziska von Karma (Vagelio) δεν μου απαντήσατε. Επαναλαμβάνω για άλλη μια φορά την ερώτηση μου: Γιατί εσείς, ως μια αξιόλογη και άνω του μέσο όρου νοημοσύνης εισαγγελέας, επιλέξατε να ψηφίσετε (σε ένα χρονικό σημείο στο οποίο αρκετοί είχαν μιλήσει και υπήρχαν κείμενα για να σκεφτείς και να καταλήξεις) ένα άτομο το οποίο δεν είχε καν κάνει ακόμα την εμφάνιση του; Γιατί η κατηγορία σας είναι κατηγορία η οποία στοχεύει πρωταρχικά στο να περάσετε απλά απαρατήρητη, μια ψήφος-κατηγορία η οποία ουσιαστικά δεν επηρεάζει τίποτα και κανέναν; Φοβάστε για κάποιον λόγο την προσοχή πάνω σας; Κρατάτε τα χαρτιά σας κλειστά; Όπως καταλαβαίνετε, καταλήγω λοιπόν στο συμπέρασμα πως κάποιον ρόλο έχετε στην όλη υπόθεση και μιας και ήδη δύο σύμμαχοι των αθώων είναι νεκροί, οι πιθανότητες να είστε και εσείς σύμμαχος είναι πάρα πολύ λίγες. Θα ήμασταν τρομερά άτυχοι αν συνέβαινε αυτό. Παρότι λοιπόν, ο θάνατος του Kogan Iwamoto(Zane) είναι μάλλον ελαφρυντικό για εσάς και παρότι ψηφίζετε όπως και εγώ σε αυτόν τον γύρο την Shion(Babba) υποπτεύομαι πως είστε δολοφόνος ανεξάρτητα με το εάν η όχι αποδειχθεί η ψηφισθέντα κυρία ένοχος.

#95 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 16 December 2012 - 12:32

Furuichi Takayuki

Posted Image


Μου κάνει εντύπωση που λες αυτά που λες Σνέζελ ελ Μπριτάνα (Black Kaiser). Στην προηγούμενη ομιλία σου, χθες, προς στο τέλος της, είχες αφήσει να εννοηθεί ότι υποπτευόσουν τον ρόλο που έπαιζε ο γέρος (Zane) εδώ μέσα και παρόλο που ο γέρος κατηγόρησε τη Shion (Babba) έντονα, και ενώ σας ένωνε όπως μας ενημέρωσες κάποια φιλία, ενώ είχες χρόνο δεν τον υποστήριξες καθόλου. Αντίθετα καθόσουν και το έπαιζες ωραίος και μοιραίος επάνω στη βασιλική σου καρέκλα νομίζοντας ότι είσαι το πιο ωραίο bishonen! Σήμερα όμως βγαίνεις και ψηφίζεις τη Shion (Babba) τώρα που επιβεβαιώθηκε ότι ο γέρος προσπαθούσε να βοηθήσει και κατηγορήσεις και την όμορφη και κατηγορείς και την Franziska(Vagelio) για σχεδόν παρόμοιους λόγους, το οποίο δικαιολογείται μόνο με έναν τρόπο αν δεν σας συνέφερε που ο παππούς τα τίναξε νωρίς.

Posted Image


Ποιος είμαι εγώ; Ένας υπέρμαχος της αγάπης και του έρωτα που μια μέρα θα βασιλέψουν. Franziska (Vagelio), δε θα αφήσω τον ξανθό κύριο (Black Kaiser) να μπει ανάμεσά μας και να προσβάλει την τιμή σου. Τον προκαλώ σε διαγωνισμό, να δούμε ποιος φαίνεται πιο όμορφος και φινετσάτος καθώς πίνει τσάι.

ySss0UF.jpg


#96 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,289 posts

Posted 16 December 2012 - 13:02

Schneizel el Britannia


Posted Image



Κύριε Furuichi Takayuki (Kai) έχετε παρανοήσει κάποια πράγματα χωρίς αυτό να μου είναι και μεγάλη έκπληξη, έννοια σας. Πρώτον γιατί υποθέτετε πως ο ρόλος για τον οποίο είχα υποπτευθεί τον μακαρίτη είναι αυτός του επιθεωρητή; Διαβάστε πάλι και δεν πως αυτό είναι καθαρά δικό σας συμπέρασμα. Ίσα-ίσα ο ρόλος για τον οποίο τον είχα υποπτευθεί ήταν αυτός του δολοφόνου και για αυτό στην τελευταία παράγραφο μου η πρόσκληση μου να παίξουμε "σκάκι" δίχως τα "μεγάλα μέσα" (η ιδιότητα των δολοφόνων να πυροβολούν). Η μετάφραση της τελευταίας παραγράφου είναι απλά μια πρόσκληση μου να με αφήσει ζωντανό ώστε να "παίξουμε το παιχνίδι". Ήθελα πάρα πολύ να τον αντιμετωπίσω ως αντίπαλο και λυπάμαι που τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν έτσι. Αυτόν που πραγματικά πέρασα ως επιθεωρητή ήταν η κυρία Shion (Babba) αφού πέρα από το ότι μου φαινόταν αθώα από τις αντιδράσεις της, φαινόταν να πιστεύει και να ξέρει πως είμαι αθώος (και μεγάλο "εμπόδιο εναντίον των δολοφόνων"). Πείτε με ψώνιο αλλά πράγματι θεωρώ τον εαυτό μου στόχο επιθεωρητή αλλά και δολοφόνων την πρώτη νύχτα.

Σε κάθε περίπτωση, πιστεύω πως η αγαπημένη σου η Franziska von Karma (Vagelio) έχει λερωμένη την φωλιά της για τους λόγους τους οποίους ανέφερα. Και μάλιστα, αν δω πως η Shion (Babba) δεν φαίνεται να παίρνει πολλούς ψήφους που αυτό θα σημαίνει πως οι δολοφόνοι δεν τρέχουν να εκμεταλλευτούν τον "σίγουρο" (αν και είναι νωρίς) θάνατο της για να αποκτήσουν κάποιο άλλοθι, θα αλλάξω την ψήφο μου εναντίον της. Ξεκάθαρα.

Μπορείς τώρα εσύ να μου πει πως είσαι τόσο σίγουρος ότι η καλή σου είναι αθώα ή τουλάχιστον γιατί δεν σχολιάζεις καν πάνω στα επιχειρήματα τα οποία έχω παραθέσει εναντίον της; Αυτό είναι που μου κάνει εντύπωση εμένα, κύριε Furuichi.

#97 Babba

Babba

    AWMN member!

  • Members
  • 548 posts

Posted 16 December 2012 - 13:21

Sonozaki Shion
Posted Image
Μα.. Εγώ... Εχτές... Προστάτευα την κυρία Franziska von Karma(Vagelio), που είμαι σίγουρη ότι είναι αθώα!
Posted Image

Τότε...
Hinamizava Syndrome lvl5: Παράνοια, Παραισθήσεις

Ναι, έτσι πρέπει να είναι.
Posted Image

Προσπάθησα σκληρά μέχρι τώρα... αλλά δεν μπορώ άλλο.
Posted Image

Εγώ το έκανα...
Posted Image
Χα, χα, χα, χα, χα, χα.
Εγώ το έκανα. Εγώ τους σκότωσα. Επαίνεσέ με, Σάτοσι!
Σκότωσα όλους όσους ήθελα να σκοτώσω.
Παρανοϊκό γέλιο




Posted Image
Σάτοσι, συγγνώμη που δεν κράτησα την υπόσχεσή μας.
Συγγνώμη σε όλους. Την επόμενη φορά, δε θα κάνω λάθος.
Αντίο.
Posted Image

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.


#98 Hana Suzuki

Hana Suzuki

    Bookworm Chick

  • Members
  • 66 posts

Posted 16 December 2012 - 13:21

Tomoe

Posted Image



Tomoe, καλή μου αλεπού, σε βλέπω πρόθυμο υπέρ του δέοντος να ευχηθείς το θάνατο του αφέντη μου... γιατί άραγε; Αναρωτιέμαι. Αναρωτιέμαι επίσης, γιατί ως δευτερεύοντα ύποπτο επιλέγεις τον Keiichi, ενώ ξεχνάς ότι στον τόπο του εγκλήματος ήταν και η Shion... Γιατί επιλέγεις ανάμεσα στους δύο να κάνεις λόγο γι' αυτόν ο οποίος δεν έχει ακόμη μιλήσει;


Προσφάτως Seby, dear, πήγα στον κόσμο μας, τον κόσμο των δαιμόνων και των yokai, τον κόσμο των "κακών". Πέτυχα ένα κύριο εκεί πέρα με κόκκινο μαλλί και γυαλιά και μου είπε πως σε περιμένει με αγωνία... Πώς είπαμε πώς τον λέγανε...; Α ναι. Grell. Plus, ξέρω πόσο βάσανο είναι να υπηρετείς κάποιον που δε συμπαθείς ιδιαίτερα. Αν και τώρα τελευταία τα έχω βρει κάπως με τη Nanami.
Κατ' εμένα Sebastian, αργεί να μιλήσει ή μιλάει λίγο εκείνος που έχει τη φωλιά του λερωμένη. Και γενικά, δεν έχω και μεγάλη εμπιστοσύνη στους Θνητούς. Παράξενα όντα...


Πνεύμα της αλεπούς, Tomoe, μήπως και εσείς βιαστήκατε υπερβολικά να με υποπτευτείτε;


Μπορεί ναι, μπορεί και όχι, we shall see, Keichii.


Tomoe (Hana Suzuki), ακόμη δεν μπορώ να κατανοήσω. *βήχας* Γιατί ο Kirito (Jorg) να είναι περισσότερο ένοχος από τον Keichi (DMC); Ο λόγος;


Τεζούκα Κουνιμίτσου ανέφερα και παραπάνω όταν απευθύνθηκα στον Σεμπάστιαν πως όποιος δε μιλάει πολύ μου κινεί υποψίες. Επιπλέον, έχω ζήσει χιλιάδες και χιλιάδες χρόνια πάνω στη Γη. Η εμπειρία μου δε συγκρίνεται με αυτή που έχετε εσείς οι άμοιροι θνητοί.. Και συν τοις άλλοις, ο κάθε ένας μας έχει μία προσωπική κρίση επί του θέματος και εμένα αυτή η κρίση με οδήγησε να ψησώ τον Kirito.

Πφ....πάλι πέθανε κάποιος. Τι βάσανο. Τι τραγικά Χριστούγεννα. Λες και δεν έχω ζήσει αρκετό bloodshed όταν ήμουν με αυτό τον ψυχάκια τον μανιακό σίριαλ κίλερ Akura-Oh... Such a drag, such a drag.

Ωστόσο ο Kogan Iwamoto αποδείχθηκε πως ήταν ένας άνθρωπος με αρκετή σοφία, καθότι ήταν Επιθεωρητής. In pace requiescat!*

Θυμάμαι πως ο Kogan-san είχε κατηγορήσει τη Shion πρωτού πεθάνει. Μήπως αυτό ήταν που όπλισε τη σκέψη της νεαρής και μαζί με άλλους οχτώ έκαναν τον Kogan-san να σωπάσει για πάντα;
Ο Furucihi Takayuki πολύ σωστά θυμάται τα λόγια του Kogan-san αν και υποψιάζομαι πως πάει με τα νερά της Franziska von Karma, την οποία για κανένα λόγο δε θεωρώ παντελώς αθώα. Πιστεύω πως κάτι κρύβει και η δικηγορίνα και αυτός ο ντεμέκ-όμορφος πρίγκηπας, ο Schneizel el Britannia. Επίσης, συνεχίζω να υποψιάζομαι πολύ τον Keichii. Επίσης, Hisoka. Θεωρώ πως κάτι κρύβετε κύριος!
Παρ' όλα αυτά, θα εμπιστευτώ την κρίση του αποθανούντα Kogan-san και θα κινήσω τις κατηγορίες μου προς την Shion (Babba) και ας ελπίσουμε η κατηγορία μου αυτή να μη δημιουργήσει πάλι σούσουρο.

Posted Image


Συγχύστηκα τώρα, πάω να πιω sake.


edit: χρώμα στην ψήφο

Edited by Hana Suzuki, 16 December 2012 - 13:24.

33djz2f.jpg


#99 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 16 December 2012 - 13:29


Furuichi Takayuki


Posted Image


Κανένας δεν μπορεί να είναι απόλυτα σίγουρος στον έρωτα, Σνέζελ (Black Kaiser), άλλωστε ο έρωτας είναι τυφλός και η Franziska von Karma (Vagelio) και τα πλούσια ψυχικά της χαρίσματα χρειάζονται υποστήριξη. Πες μου όμως κι εσύ, γιατί κάποιος είναι ένοχος όταν μείνει την πρώτη μέρα έξω από τα ρεύματα; Και γιατί η κίνηση να βγει πρώτη να ψηφίσει τη Shion (Babba), που είναι πιο παρακινδυνευμένη, και προφανέστατη για κάποιον που έχει λερωμένη τη φωλιά του, από το να βγει να κατηγορήσει δεύτερη ή τρίτη, όταν πια θα έχει αρχίσει να δημιουργείται ένα σίγουρο ρεύμα προς τη Shion (Babba) την κάνει πιο ένοχη από εσένα ή εμένα που την κατηγορήσαμε αμέσως μετά; Και όμως εμένα δε με ανέφερες καθόλου στο πρώτο σου λόγο, λες και είχες αποφασίσει ήδη το θύμα σου.

Posted Image


Το υπέθεσα γιατί, αν όντως το πίστευες ότι ήταν δολοφόνος, γιατί να τον προκαλέσεις από την πρώτη κιόλας μέρα; Αν είχες καταλάβει ότι ήταν επιθεωρητής και εσύ ήσουν σύμμαχός του. Κάτι μου βρωμάει εδώ. Σίγουρα, έχεις σωματοφύλακες και έναν τύπο που σου τρίβεται, αλλά αυτός δεν είναι λόγος να μη φοβάσαι κάποιον που υποπτεύεσαι ότι είναι δολοφόνος. Ή ήθελες να το παίξεις θυσία για να εντυπωσιάσεις τις κοπέλες;

Posted Image


Παράξενο μου φαίνεται που η Shion (Babba) το παίζει τρελίτσα επέλεξε να αναφέρει την Franziska von Karma (Vagelio) μέσα στον λόγο της. Αν η Shion αποδειχτεί δολοφόνος, δε θα είναι λίγοι εκείνοι που θα πουν ότι προσπαθούσε να την καλύψει με αυτή της τη στάση και να ξεγελαστουν! Λες και ετοιμάζει τον δρόμο.

ySss0UF.jpg


#100 Kalamaris

Kalamaris

    I'm glad I met you.

  • Members
  • 699 posts

Posted 16 December 2012 - 14:17

Envy
Posted Image

Κύριε Envy (kalamaris), τι πιστεύεις πάνω στο γεγονός του ότι ο τώρα μακαρίτης επιθεωρητής, σε ψήφισε και μας προειδοποίησε για εσένα πριν πεθάνει;



...Χαχαχαχαχα παίζει να έκανες τόσο μεγάλη γκάφα γλυκό μου κοριτσάκι?Άνθρωποι...

Κατ'αρχήν ομολογώ πως δεν μπορώ να βρω πουθενά ο μικρός μας επιθεωρητηής να με ψήφισε.Ήθελες τόσο πολύ να έχεις λόγο να με ψηφίσεις που ούτε που τσέκαρες αν όντως με ψήφισες ή απλά εγώ δεν το βρίσκω?Ας πάρουμε έτσι για το γαμώτο το δεύτερο ενδεχόμενο.Θα πρόσεξες πως αν με ψήφισε στο τέλος η καθοριστική του ψήφος δεν πήγε σε μένα αλλά στην shion(babba) και αμέσως μετά πέθανε.Αν πεθάνει ο επιθεωρητής στον πρώτο γύρο,έχει βρει δολοφόνο.Αξιώμα αυταπόδεικτο και άσπαστο.

Αυτό συνήθως έχει να κάνει με την τελική ψήφο αλλά παραδέχομαι πως αν έχει πετύχει προηγουμένως και άλλο δολοφόνο παίζει ρόλο και αυτό αλλά πολλές φορές οι άκυρες ψήφοι του είναι μπλόφα.Μπορεί μια τέτοια ψήφος να παίξει ρόλο και είναι λογικός λόγος να με υποψιαστείς.Αλλά να με ψηφίσεις αμέσως ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ?Με κάνεις και αναρωτιέμαι.

Άντε επειδή είμαι στις καλές μου θα δεχτώ την σιγουριά σου για την αθωότητα της πρασινομαλλούσας φίλης σου σαν εμπιστοσύνη ανάμεσα σε κολλητές.....προς το παρών.

sc5bab.jpg


#101 demonicMC

demonicMC

    Anpan Spanking

  • Members
  • 611 posts

Posted 16 December 2012 - 14:22

Maebara Keiichi


Posted Image



S-S-S-Shion (Babba).....;;;!!!! Σοβαρά μιλάς; Πως είναι δυνατόν αυτό; Νόμιζα... Νόμιζα ότι... Ότι όλοι το είχαμε ξεπεράσει αυτό.... Ότι είχαμε λύσει όλοι μαζί το μυστήριο... Γιατί; Γιατί; Γιατί ξαναέπεσες σε αυτή τη κατάσταση;



(σορρυ για το αργό έντιτ, μετά κατάλαβα ότι δεν είχα βάλει χρώμα)

Edited by demonicMC, 16 December 2012 - 15:16.


#102 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,289 posts

Posted 16 December 2012 - 15:21

Prince Schneizel el Britannia


Posted Image



Μήπως απλά να μην δίνω και τόση σημασία σε ότι λέτε μέχρι να ξεπεράσετε την λεγάμενη κυρία, αγαπητέ μου Furuichi Takayuki (Kai); Από όλα τα συναισθήματα, ο έρωτας είναι αυτός που κάνει τον άνθρωπο να μην χρησιμοποιεί καθόλου το κεφάλι του. Υποπτεύομαι πως αυτό μπορεί να ισχύει και στην δική σας περίπτωση μιας και θα αναγκαστώ να σας απαντήσω άλλη μια φορά πάνω στο ίδιο θέμα. Απλά αυτήν την φορά κάντε μου την χάρη και ακούστε τι σας λέω. Δεν μπορώ να απαντάω στα ίδια πάλι και ούτε θα το κάνω.

Το υπέθεσα γιατί, αν όντως το πίστευες ότι ήταν δολοφόνος, γιατί να τον προκαλέσεις από την πρώτη κιόλας μέρα; Αν είχες καταλάβει ότι ήταν επιθεωρητής και εσύ ήσουν σύμμαχός του. Κάτι μου βρωμάει εδώ. Σίγουρα, έχεις σωματοφύλακες και έναν τύπο που σου τρίβεται, αλλά αυτός δεν είναι λόγος να μη φοβάσαι κάποιον που υποπτεύεσαι ότι είναι δολοφόνος.


Επειδή ακριβώς υποπτεύθηκα πως μπορεί να ήταν δολοφόνος τον προ(σ)κάλεσα να μην με σκοτώσει το βράδυ με τον πιο δειλό τρόπο, αλλά να αναμετρηθούμε την ημέρα με άλλη μια παρτίδα "σκάκι". Σας είπα πως η υπέρτατη εξυπνάδα μου και τα μέσα που διαθέτω ως Δεύτερος πρίγκιπας της Μπριτάννια με κάνουν πρώτο στόχο την νύχτα και αποφάσισα να κάνω κάτι γι' αυτό, κάνοντας επίκληση στην αίσθηση fair play που ήξερα πως είχε ο μακαρίτης κύριος και στην αγάπη του για παιχνίδια του μυαλού. Φυσικά αύτη η κίνηση αποδείχθηκε εκτός τόπου και χρόνου αφού ο κύριος Kogan Iwamotο(Zane) δεν ήταν τελικά δολοφόνος, όμως άξιζε την προσπάθεια. Ωστόσο, φαίνεται να πετυχαίνω πράγματι αυτό που ήθελα αφού-μην το πάρετε στραβά- αφού άθελα σας(?) με βοηθάτε εσείς στο να κοιμάμαι πιο ήσυχα τα βράδια. Εν τέλει, αυτή είναι η και τελευταία φορά που εξηγώ το συγκεκριμένο θέμα. Αν σας φαίνεται ψεύτικη ή ανεπαρκής, η απάντηση παραμένει η ίδια όσο και αν επιμένετε.

Ωραία, το θέσατε "μένει έξω από τα ρεύματα". Εγώ να σας το θέσω "δεν ψηφίζει/κατηγορεί αλλά προσπαθεί να κρυφτεί με τον πιο ερασιτεχνικό τρόπο". Τόσα ατομα είχαν μιλήσει μέχρι εκείνη την στιγμή, και η κυρία επέλεξε να κατηγορήσει κάποιον που δεν είχε κάνει καν την εμφάνιση του; Αν απλά ήθελε να μείνει έξω από τα ρεύματα όπως λέτε, γιατί δεν κατηγόρησε κάποιον που είχε γράψει μέχρι εκείνη την ώρα και της φάνηκε έστω και λίγο παραπάνω ύποπτος από τους υπολοίπους; Επιπλέον, από πότε η πρώτη ψήφος είναι η πιο παρακινδυνευμένη; Η δεύτερη και η τρίτη μπορεί να είναι (που τι σύμπτωση, είμαστε εμείς οι δύο) γιατί αυτές δημιουργούν τα ρεύματα και σε περίπτωση λάθους αυτοί τα "βρίσκουνε μπροστά τους". Η πρώτη όμως; Και ακόμα και αν δεχτώ πως είναι η πρώτη η πιο παρακινδυνευμένη, τι καλύτερο από το να βρίσκεσαι σε αυτή αν έχει ψηφίσει δολοφόνο; Έχει περάσει καθόλου από το μυαλό σου πως μπορεί να είναι και οι δύο δολοφόνοι μικρέ μου υπήκοε;; Στην τελική, σιγά τον κίνδυνο, η κυρία Franziska von Karma (Vagelio) ψήφισε το άτομο που κατηγόρησε τόσο σφοδρά ο επιθεωρητής πριν πεθάνει. Κανείς δεν θα την κατηγορούσε για αυτό το πράγμα.

Τέλος, ναι, δεν χρειάζεται να περιμένετε τον επόμενο γύρο, θα σας το πω εγώ από τώρα: αν η κυρία Shion(Babba) βγει δολοφόνος ναι τότε πράγματι πιστεύω πως καλύπτει την Franziska von Karma (Vagelio) διπλό-μπλοφάροντας. Αν εσείς μικρέ μου υπήκοε πιστεύετε πως υπάρχει ένα μόνο επίπεδο μπλόφας, γελιέστε οικτρά. Συμφωνώ ωστόσο πως η κυρία Shion(Babba) περισσότερο επιβάρυνε τον εαυτό της με αυτήν την συμπεριφορά παρά το αντίθετο.

#103 Keito

Keito

    Tamako Markeito

  • Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 16 December 2012 - 15:22

Rena Ryuugu

Posted Image


Κύριε Envy(Kalamaris) σας ζητώ ένα μεγάλο συγγνώμη! Η Rena αυτές τις μέρες δεν νιώθει πολύ καλά. Ζαλίζεται, το κεφάλι της πονάει και ο λαιμός της την τρώει, και δεν μπορεί να συγκεντρωθεί. Είναι και οι τελευταίοι θάνατοι και την έχουν συγχύσει πολύ. Μπερδεύτηκε και πέρασε τον κύριο θεό για επιθεωρητή, αντί για vigilante που ήταν.
Θα την συγχωρέσετε για την απερισκεψία της;

*τραβιέται απότομα*

Shi...SHION(Babba)?? Είσαι καλά; Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό! Shion! SHION!!!


Posted Image


*ξαναξεσπάει σε κλάματα*

Keitchii(DemonicMC), γιατί συμβαίνει αυτό; Γιατί μας ακολουθεί η κατάρα της Hinamizawa εδώ; Τι έχουμε φταίξει; Κάνε κάτι για να γίνει καλά η Shion!

#104 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 16 December 2012 - 15:43

Furuichi Takayuki


Posted Image

Σνέζελ (BK), τα γυρνάς και τα διπλογυρνάς. Δηλαδή μου λες ότι είσαι αθώος και προκαλούσες δολοφόνο να σε αφήσει ζωντανό, περιμένοντας ότι ο ίδιος θα σε άφηνε να ζήσεις οδηγούμενος από την αγάπη του για τα παιχνίδια του μυαλού όπως λες, με κίνδυνο να βρεις τους συνεργούς του. Και σου φαίνεται και περίεργο που δεν το πιστεύω.



Posted Image


Σε έναν γύρο που το μεγαλύτερο ποσοστό των ψήφων ήταν αναμενόμενο να πέσουν επάνω στη Shion (Babba), βγήκες στο πιο κατάλληλο σημείο για να κάνεις τις προφανέστερες κατηγορίες και γενικολογείς λέγοντας ότι σε βοηθάω να βγάλεις συμπεράσματα. Μόνο που επειδή, εγώ ο Furichi ξέρω πως κάνω μόνο υποθέσεις και οι υποθέσεις δεν μπορούν να οδηγήσουν σε σωστά συμπεράσματα, λυπάμαι αλλά δε με πείθεις καθόλου. Φυσικά όλως τυχαίως λίγο αργότερα η Shion ήρθε να προετοιμάσει το έδαφος. Μπορώ να δεχτώ μόνο τη θεωρία για το διπλό μπλοφάρισμα και δεν θα μου κάνει εντύπωση αν στο τέλος η Franziska (Vagelio) με απατά μαζί σου και το έχετε στήσει όλο αυτό γιατί όλα φαίνονται πολύ υπολογισμένα. Προς το παρόν οι δικές σου κινήσεις μου φαίνονται πολύ πιο ύποπτες από τις δικές της.

ySss0UF.jpg


#105 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

    Ore-sama

  • Members
  • 836 posts

Posted 16 December 2012 - 15:47

Τεζούκα Κουνίμιτσου

Posted Image

Όλα ακούγονται τέλεια σύμφωνα με την δική σου κρίση. Αλλά θα ήθελα να μου δικαιολογήσεις, γιατί άραγε εσύ να είσαι ένα εμπόδιο στα πόδια των δολοφόνων; Ή είσαι ένας αθώος που προσπαθεί να ρίξει τα βλέμματα πάνω του προβάλλοντας τέτοια επιχειρήματα ή προσπαθείς να ρίξεις σ' εμένα όπως και στους υπόλοιπους στάχτες στα μάτια.


Όπως έλεγα νωρίτερα από ότι φαίνεται προσπαθούσες απλά να ρίξεις στάχτη στα μάτια όλων μας, Shion (Babba). Ο κύριος Kogan (Zane) από ότι φαίνεται πρόλαβε να μάθει γι' αυτήν την νεαρή, που προσπαθούσε να μας πείσει με νύχια και με δόντια για την αθωότητά της. Θα πιστέψω στα λόγια αυτού του ηλικιωμένου άνδρα, που μας άφησε χρόνους.

Αυτόν που πραγματικά πέρασα ως επιθεωρητή ήταν η κυρία Shion (Babba) αφού πέρα από το ότι μου φαινόταν αθώα από τις αντιδράσεις της, φαινόταν να πιστεύει και να ξέρει πως είμαι αθώος (και μεγάλο "εμπόδιο εναντίον των δολοφόνων").


Η αλήθεια είναι ότι ποτέ στα λόγια της η δεσποινίς Shion δεν ανέφερε κάτι τέτοιο, παραμόνο αυτό σημείωσε ο επιθεωρητής Kogan. Αν προσέξετε καθαρά τα λόγια της νεαρής, σημειώνει ότι εκείνη θα έλυνε το μυστήριο των δολοφόνων. Το γεγονός ότι φαινόταν να πιστεύει ότι είστε αθώος την καθιστά άμεσα αθώα; Μήπως ένας δολοφόνος θα μπορούσε να στοχεύσει έναν αθώο για να δημιουργήσει άλλοθι στον εαυτό του αν αυτός ο αθώος έδειχνε ότι χαιρόταν γι' αυτήν την διαπίστωση ή μήπως ένας δολοφόνος θα μπορούσε να θέσει έναν άλλο δολοφόνο αθώο από τους πρώτους γύρους για να μπορεί εκείνος να μιλάει ανενόχλητος τονίζοντας τα λόγια της δεσποινίς;

Και η δεσποινίς Franziska von Karma δεν θα ήταν ο εύκολος στόχος σας φυσικά για να κινήσετε τα νήματα εναντίον της εφόσον ψήφισε έναν επιθεωρητή; Αναρωτιέμαι αν είναι τόσο εύκολο από την αρχή έστω και μια τέτοια γυναίκα σαν εκείνη, να εντοπίσει τους δολοφόνους. Πολύ βολικό για εσάς θα έλεγα, εύγε.


Έχει περάσει καθόλου από το μυαλό σου πως μπορεί να είναι και οι δύο δολοφόνοι μικρέ μου υπήκοε;; Στην τελική, σιγά τον κίνδυνο, η κυρία Franziska von Karma (Vagelio) ψήφισε το άτομο που κατηγόρησε τόσο σφοδρά ο επιθεωρητής πριν πεθάνει. Κανείς δεν θα την κατηγορούσε για αυτό το πράγμα.


Όπως και εσάς, φυσικά. Μήπως το να δημιουργείτε ότι έχετε καλές σχέσεις με τον επιθεωρητή ήταν απλά ένα σχέδιο σας για να αποφύγετε τις κατηγορίες που θα επέρχονταν;

όταν πια θα έχει αρχίσει να δημιουργείται ένα σίγουρο ρεύμα προς τη Shion (Babba) την κάνει πιο ένοχη από εσένα ή εμένα που την κατηγορήσαμε αμέσως μετά; Και όμως εμένα δε με ανέφερες καθόλου στο πρώτο σου λόγο, λες και είχες αποφασίσει ήδη το θύμα σου.


Και όμως στα λόγια του υπάρχει μια βάση. Νομίζω ότι η δεσποινίς/κυρία Franziska θα ήταν το εύκολο θύμα για εσάς, να στρέψετε τα βλέμματα πάνω σας και εσείς να γελάτε στην βασιλική σας καρέκλα.

Πραγματικά δεν ξέρω αν μας ρίχνετε στάχτη και εσείς τα μάτια, πρίγκιπα Σνέζελ (Black Kaiser), αλλά προς το παρόν είστε ένας από τους ύποπτους για εμένα μαζί με τους Hisoka(NWS) και Asuka (Jiji) που είχα τονίσει χθες.



Also tagged with one or more of these keywords: Παλέμο, Δολοφόνοι, Αθώοι, Επιθεωρητές, Η νύχτα πέφτει, Christmas, Vigilante, Γιατρός, loli female elves, Plot